šiandien ir aš po GT testo, tai antras 8,33, ryt einu pas gydytoją sužinot diagnozę, kad turiu GD....
perskaičiau, kad po nakties pakyla, o ar negalėjo man pakilt, nes per tas 2 val miegojau? : ))
QUOTE(Swanfield @ 2016 04 11, 20:17)
Manes irgi laukia šis tyrimas
gal galite parasyti, kelintą savaitę jį darėtės? man sake darytis apie 27-28, kazkur skaiciau, kad tiksliausias 24 savaitę būna
gal galite parasyti, kelintą savaitę jį darėtės? man sake darytis apie 27-28, kazkur skaiciau, kad tiksliausias 24 savaitę būna
aš 24 dariau
man sakė darytis apie 26
nete radau, kad daroma nuo 24 iki 28 savaitės, va čia:
Atsako Northway medicinos centro gydytoja ginekologė Lina Rudaitienė.
/.../
Jei reikia, šis tyrimas griežtai atliekamas ne anksčiau kaip 24 nėštumo savaitę ir ne vėliau kaip 28-tą. Nes priešingu atveju, tyrimo rezultatai gali būti klaidinantys.
nete radau, kad daroma nuo 24 iki 28 savaitės, va čia:
Atsako Northway medicinos centro gydytoja ginekologė Lina Rudaitienė.
/.../
Jei reikia, šis tyrimas griežtai atliekamas ne anksčiau kaip 24 nėštumo savaitę ir ne vėliau kaip 28-tą. Nes priešingu atveju, tyrimo rezultatai gali būti klaidinantys.
QUOTE(naktigone @ 2016 04 11, 19:29)
aš 24 dariau
Matau, kad Jusu rodiklis virs normos buvo, ka liepe daryti? gal kartojo tyrima?
QUOTE(Swanfield @ 2016 04 11, 20:38)
Matau, kad Jusu rodiklis virs normos buvo, ka liepe daryti? gal kartojo tyrima?
ne, tiesiog gestacinis diabetas man. tai pas endokrinologą, ir stebiu. darausi tyrimus kasdien kraujo po valgio ir dietos prisilaikau, kad angliavandenių neviršyt
QUOTE(naktigone @ 2016 04 11, 21:47)
ne, tiesiog gestacinis diabetas man. tai pas endokrinologą, ir stebiu. darausi tyrimus kasdien kraujo po valgio ir dietos prisilaikau, kad angliavandenių neviršyt
Ar Gestacinio diabeto atveju leis nesioti iki pat galo? iki 40sav? ar skatina anksciau?
QUOTE(Swanfield @ 2016 04 12, 07:31)
Ar Gestacinio diabeto atveju leis nesioti iki pat galo? iki 40sav? ar skatina anksciau?
mano atveju leis, nes net insulino man nereikia. nebent jei blogės situacija, tada kažką gal kitaip spręs.
Sveikos Esu jau beveik 30sav nėščia, prieš kelias savaites nustatė GD, nes prieš gliukozės gėrimą buvo 5.15 cukrus, po 2 val 9.08... Tai gavau aparačiuką matuojuosi cukrų, pirmą savaitę dažniau, dabar liepė tik po "eksperimentinių" valgymų žiūrėt, nes šiaip tik kelis kart buvo po sočių pietų pakilęs virš 6.7 , o kaip jum? Ar būna kad po 2val viršija cukraus normą?
Kažkaip labai jau tylu temutėj nors endokrinologė sakė kad dabartinės nėščios nemaža dalis nesusitvarko su gliukoze
Kažkaip labai jau tylu temutėj nors endokrinologė sakė kad dabartinės nėščios nemaža dalis nesusitvarko su gliukoze
QUOTE(Davina @ 2017 01 02, 18:50)
Sveikos Esu jau beveik 30sav nėščia, prieš kelias savaites nustatė GD, nes prieš gliukozės gėrimą buvo 5.15 cukrus, po 2 val 9.08... Tai gavau aparačiuką matuojuosi cukrų, pirmą savaitę dažniau, dabar liepė tik po "eksperimentinių" valgymų žiūrėt, nes šiaip tik kelis kart buvo po sočių pietų pakilęs virš 6.7 , o kaip jum? Ar būna kad po 2val viršija cukraus normą?
Sveika, man yra 34 savaites, matuojuosi kraują 4 kart dienoj, labai dažnai buna cukrus pakilęs, pavargau jau...negaliu nei truputi suvalgyt neleistino maisto ,,, o taip norisi visko...jeigu suvalgau su salotom paskrudintus baltos duonos , tai cukrus kyla iki 9. :(labai turiu prisiziuret, dar svarbu grynas oras ir gera nuotaika, pastebėjau, kad cukrus taip nekyla, jei ir suvalgai kažko neleistino