[quote=SandraRupke,2013 08 09, 08:26]
Siaip tikslesni atsakymai yra is veninio kraujo, ir endokrinologas ziuri veninio kraujo atsakymus. Nesciajai nevalgius turi buti 5,5 mmol/l, o 2 val po valgio (ar gliukozes isgerimo) iki 6,8 mmol/l. Sveikam zmogui tos normos yra didesnes. Mano rodikliai buvo nevalgius 6,5 mmol/, po 2 val 7,6mmol/l. Tai dar nera katastrofa, kol kas viska pavyksta kontroliuoti mityba. Nereikia nesciosiom laukti. As registravausi Kaune pas endokrinologa, tai registraturoj iskart pasakiau, kad reikia endokrinologo, kuris konsultuoja nesciasias del diabeto. Taloneli pasiule sekancia diena, bet atsisakiau, nes dar siuntimo neturejau, tada gavau po 3 dienu. Nesciasias konsultuoja atskiras daktaras ir ilgai laukti tikrai nereikia.
Bet kai nuejau pas seimista siuntimo (manasis atostogavo, nors manau panasiai but buve jei butu ir mano dirbes), iskart pasake, kad cia dar nieko nereiskia, reikia tyrimus kartoti ir t.t. Bet as vistiek siuntimo isprasiau.
Kai pasiskaitinejau kokios galimos komplikacijos tai gerokai sunerimau. Dziaugiuosi, kad nuvykau pas gydytoja ir dabar seku savo gliukoze kraujyje, prisiziuriu mityba. Nes kitu atveju kas zino kaip butu
[/qu
Man ryte nevalgius 5.6. Super mamoj parase kitus rodiklius: nevalgius iki 5.3, po val. 7.8, po 2 val. 6.7. Galvoju iki pirmadienio matuosiuos o tada pas endokrinologa eisiu, kad matytu kokia yra situacija/dinamika. Vakar vakarienei valgiau viso grudo makaronu su pesto padazu ir pomidorais, 22 val.buvo 6.6, manau nuo ju ryte ir pakilo ;(