Sveikos, mergiotės. Aš irgi tą gėrį turiu, gestacinį.
Mano mitybos režimas maždaug toks:
* pusryčiams - visuomet košė, tiktai pilno grūdo. Reikia valgyti skirtingas, kad būtų įvairių medžiagų. Be jokio cukraus ar uogienės. Įsidedu nedidelį šaukštelį sviesto arba šlakelį pieno. Retsykiais vietoje košės sveikas sumuštinis (juoda pilno grūdo duona, pomidoras, salotos, mocarela)
* po 2,5 valandų - priešpiečio užkandis. Vaisius (pasirinktinai: viens apelsinas, vienas nektarinas arba pusė banano) ARBA stiklinė uogų.
* 4-5 valandos po pusryčių - pietūs. Žalios daržovės, garintos daržovės, kas nors iš lieso baltyminio maisto (žuvis, višta, jautiena). Garinta arba virta arba troškinta, be jokių padažų. Kartais mėsą keičiu sriuba (šaltibarščius labai mėgstu
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
* apie 16 val. - pavakarių užkandis, riekė juodos duonos arba liesas jogurtas, arba kefyro didelė stiklinė, arba migdolų riešutų ~15 vnt..
* vakarienei - kas nors baltymingo. Varškė labai gerai, garinta žuvis, lęšiai su daržovėmis ir pan.
* pavakariai prieš pat einant miegoti: riešutai arba sveikas sumuštinis, iš bėdos džiuvėsis koks nors.
* būtinai - daug gerti. Vanduo, vanduo, vanduo. Cinamono arbata. Ne daugiau 2 kavos puodelių per dieną.
Tai su tokia mityba man cukrus greitai susitvarkė, visi rodikliai kaip super sveiko žmogaus. Svorio augimas irgi normalizavosi, nes buvo įsibėgėjęs labai stipriai.
Čia radau šiek tiek daugiau aprašyta, gal padės: www.puodas.blogspot.com/p/mityba.html