Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Mes vakar po salonus slankiojom, tai prie progos ikelsiu foto reportaza wink.gif
Juodai, aciu! As klausiau apie Blumus. Vakar vienoj parduotuvej uzmaciau tylaus uzsidarymo mechanizmus durelems, tai kaina visai nieko, reiks itraukt i pirkiniu sarasiuka, liks su stalciais susitvarkyti smile.gif
MB nusiziurejo dramblio kaulo spalva spintelems. Dabar tik reik iki galo del dazu issiaiskinti. Ronseal turi dazus Melaminui ir Melaminui+MDF, bet abeji perdaug blizgus, tai dar ziurinesim kol atsiras mano norimas kiausinio lukstas biggrin.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 05 15, 06:14)
O kažin kaip toks variantas kai apatinės su įfrezuotom, o viršutinės paprastos rankenėlės? g.gif Nes jei visai be nieko, o su atmetimais, tai blyn, visai bus nučiupinėta unsure.gif Bet jaučiu negražu... unsure.gif

O jei virsutines dureles det truputi ilgesnes ir dureliu krasta is vidaus naudot atidarymui? Pas mus vienam bute taip buvo, tai visai patogu. Pasislepia stalvirsio apsvietimas (jei aktualu) ir labiausiai nusiciupineja vidine, t.y. nematoma dureliu puse thumbup.gif: Siaip man frezuotos nelabai, bet greiciausiai del to, kad nebandzius padoraus gylio (kai nereik pirstu galiukais isikabint) ir neastriais kampais. Kazkaip rankeneles arciausiai dusios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 14, 23:29)
Ar ant lmdp daro filingus? g.gif man rodos ant mdf plokstes galima daryt filingus, o ant lmdp ne... g.gif
Pasiskaitykit cia apie medziagas ir galimybes  4u.gif

sake, kad daro, na ne visai filingus, o tokius panasius i juos grovelius.
tipo austriska kazkokia technologija.
jezau jezau kaip sunku... i mdf neisipaisau su kaina su virtuves dydziu ax.gif o ta lmdp kazkaip patiko ta viena plokste
Papildyta:
QUOTE(Darius S @ 2013 05 14, 22:48)
Pas draugą tokius fasadus dariau, tai dabar bloguoju mini  doh.gif  Sakė sunku iš tų griovelių šveist, o toks šviesus greit tepasi verysad.gif

velniava doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Darius S @ 2013 05 14, 22:48)
  sunku iš tų griovelių šveist, o toks šviesus greit tepasi verysad.gif

nors ka ten sveisti is ju reiktu? nebent nuo virykles prisitaskytu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 15, 09:14)
nors ka ten sveisti is ju reiktu?  nebent nuo virykles prisitaskytu smile.gif

Nu taip tik atrodo smile.gif Vistiek pastoviai ir rankom liesit, ir su rūbais, na bet grožis reikalauja aukų smile.gif Pas mane lygi plokštė burgundiškos spalvos, tai taip šveist reikia doh.gif Kita virtuvė bus tik poliruotas MDF biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darius S: 15 gegužės 2013 - 09:21
QUOTE(Ajste @ 2013 05 15, 08:52)
O jei virsutines dureles det truputi ilgesnes ir dureliu krasta is vidaus naudot atidarymui? Pas mus vienam bute taip buvo, tai visai patogu. Pasislepia stalvirsio apsvietimas (jei aktualu) ir labiausiai nusiciupineja vidine, t.y. nematoma dureliu puse thumbup.gif:  Siaip man frezuotos nelabai, bet greiciausiai del to, kad nebandzius padoraus gylio (kai nereik pirstu galiukais isikabint) ir neastriais kampais. Kazkaip rankeneles arciausiai dusios ax.gif

O jei pakeliamos durelės, tai nuleidžiant nori nenori už fasadinės pusės imsis g.gif
Jooo, su tom frezuotom, tai tik nagų laužymas doh.gif

QUOTE(Darius S @ 2013 05 15, 10:20)
Nu taip tik atrodo smile.gif Vistiek pastoviai ir rankom liesit, ir su rūbais, na bet grožis reikalauja aukų smile.gif Pas mane lygi plokštė burgundiškos spalvos, tai taip šveist reikia  doh.gif Kita virtuvė bus tik poliruotas MDF  biggrin.gif  4u.gif

Išverskit į suprantamą kalbą tą "poliruotas MDF" blush2.gif Čia tas tipo dažytas?

Ai, dar pasiguost pamiršau. Užsakiau kovo 23d gartraukį, spėkit iš trijų kartų, ar aš jį jau gavau? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 15 gegužės 2013 - 11:14
QUOTE(Mindija @ 2013 05 15, 10:13)
Išverskit į suprantamą kalbą tą "poliruotas MDF" blush2.gif Čia tas tipo dažytas?

cia tas blizgus 4u.gif na jei jau musu meistriukas apie tokias sneka, reiskia musu pasirinkimas geras biggrin.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 05 15, 10:13)
Ai, dar pasiguost pamiršau. Užsakiau kovo 23d gartraukį, spėkit iš trijų kartų, ar aš jį jau gavau? doh.gif  doh.gif  doh.gif

o siaube doh.gif kur cia uzsakinejai g.gif mes neapsisprendziam del gartraukio, nezinau ar pirkt koki grazu ir visiem rodyt biggrin.gif ar paslept spintelej g.gif ka patarsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 15 gegužės 2013 - 11:21
QUOTE(Flirt @ 2013 05 15, 12:20)
o siaube doh.gif  kur cia uzsakinejai g.gif  mes neapsisprendziam del gartraukio, nezinau ar pirkt koki grazu ir visiem rodyt biggrin.gif  ar paslept spintelej g.gif  ka patarsit?

As dariau imontuojama, man atrodo praktiskiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 15, 10:29)
As dariau imontuojama, man atrodo praktiskiau  4u.gif

visa spintele uzeme g.gif
as va tokiu gundaus, bet tiek, kad nemazai naudingos vietos uzims g.gif o virtuvyte, kai miniatiurine, tai kiekvienas lopinelis brangus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 15, 08:52)
O jei virsutines dureles det truputi ilgesnes ir dureliu krasta is vidaus naudot atidarymui? Pas mus vienam bute taip buvo, tai visai patogu. Pasislepia stalvirsio apsvietimas (jei aktualu) ir labiausiai nusiciupineja vidine, t.y. nematoma dureliu puse

o ar galimas toks atidarymas lmdp durelėse?Ar tik mdf?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 15, 12:35)
visa spintele uzeme g.gif
as va tokiu gundaus, bet tiek, kad nemazai naudingos vietos uzims g.gif  o virtuvyte, kai miniatiurine, tai kiekvienas lopinelis brangus smile.gif
user posted image

ne visa uzeme, tik vienos lentynos vieta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 15, 11:42)
o ar galimas toks atidarymas lmdp  durelėse?Ar tik mdf?

Galimas visoks, plokštė neturi reikšmės atidarymui
Atsakyti
cia tas blizgus 4u.gif  na jei jau musu meistriukas apie tokias sneka, reiskia musu pasirinkimas geras biggrin.gif
o siaube doh.gif  kur cia uzsakinejai g.gif  mes neapsisprendziam del gartraukio, nezinau ar pirkt koki grazu ir visiem rodyt biggrin.gif  ar paslept spintelej g.gif  ka patarsit?

thumbup.gif O, tai gerai tada biggrin.gif

Nu kur kur, internetinėj vienoj. Tipo gamykla užstreikavo ar kas ten, kad to modelio niekur į europą nesiunčia doh.gif Total košmar doh.gif O jau sakiau šią savaitę kviesiuos matuot baldus. Tai pasak, kol neturėsi visų įmontuojamų dalykų, vistiek negaminsim unsure.gif

Aš tai šitą užsakius, kad nelabai tos vietos daug lieka, bet ir ne daug ir užima g.gif
user posted image
Atsakyti

na, jei jau visą virtuvę norėjot paslepiamą daryt, tai kam ekspozicinis gartraukis? lotuliukas.gif
manau paslepiamas spintelėj bus patogiau - žiūrėk dar kokį daiktelius bus galima joje sutalpinti g.gif
Atsakyti