Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 13, 22:22)
Aaaaa, tikrai, nedažiūrėjau, ten du klausimai buvo užduoti, o aš pamaniau, kad čia apie tuos pačius stalčius atsakėt, atsiprašau  blush2.gif

Nemoku as sklandziai apie tas furnituras ir t.t. pasakoti. Toli man iki Jusu visu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 20:19)
taip, taip, virsuje toki.
O kodel negerai?

o as nezinau tiksliai, gal genda g.gif as kai tik kam uzsiminu, kad be rankeneliu spinteles bus, man is karto: "tik nebuk durna, nesidek tu mechanizmu!" blink.gif o kame tiesa tai nezinau g.gif
gal kas turi ir jau keleta meteliu naudojas, pakomentuotu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 05 13, 20:24)
Ar ne Jūsų šeimyna mėgsta ne prie stalo valgyt, o ant sofkutės prieš teliką? Tada aišku, stiklinis stalas visai lengvai prižiūrimas  ax.gif  lotuliukas.gif

taip, musu 4u.gif bet pas mus stiklinis stalas prie sofkutes, ant kurio viska kraunam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 22:30)
o as nezinau tiksliai, gal genda g.gif  as kai tik kam uzsiminu, kad be rankeneliu spinteles bus, man is karto: "tik nebuk durna, nesidek tu mechanizmu!" blink.gif  o kame tiesa tai nezinau g.gif
gal kas turi ir jau keleta meteliu naudojas, pakomentuotu g.gif

Mažiau reik klausyt "išmanančių" smile.gif Dėkit BLUM ar GRASS ir nereiks nieko bijot, o ir stebuklo nekainuoja, garantija 20 metų, tai jei ir suges, tai pakeis wink.gif Bent jau Vilniuje tai jokių problemų su keitimu, net čekių nereikia, atstovybė pakeičia. O jei neaišku ką, ir neaišku kaip sumontavo, tada gal ir bus blogai. Sakyčiau blogiausias dalykas, kad reikia fasadą liesti atidarant ir lieka jų antspauds, o paradoksas tame, kad pas mane paprastos rankenos, tai už rankenos taip išsipeckioja, kad valyt atsibosta, ir tai prie kiekvieno fasado doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darius S: 13 gegužės 2013 - 22:01
QUOTE(Darius S @ 2013 05 13, 21:00)
Mažiau reik klausyt "išmanančių" smile.gif Dėkit BLUM ar GRASS ir nereiks nieko bijot, o ir stebuklo nekainuoja, garantija 20 metų, tai jei ir suges, tai pakeis wink.gif Bent jau Vilniuje tai jokių problemų su keitimu, net čekių nereikia, atstovybė pakeičia. O jei neaišku ką, ir neaišku kaip sumontavo, tada gal ir bus blogai. Sakyčiau blogiausias dalykas, kad reikia fasadą liesti atidarant ir lieka jų antspauds, o paradoksas tame, kad pas mane  paprastos rankenos, tai už rankenos taip išsipeckioja, kad valyt atsibosta, ir tai prie kiekvieno fasado  doh.gif

tai va stengiuos neklausyt, o jei ka ir paklausau lekiu teisybes ieskot biggrin.gif
aciu labai uz atsakyma 4u.gif
o kainuot mum nekainuos, nes turim Blum visokiausiu mechanizmu thumbup.gif tik idomu, kaip baldininkas reguos, jei jam duosi is savo daryt g.gif apie tai dar nesnekejom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 22:30)
taip, musu 4u.gif  bet pas mus stiklinis stalas prie sofkutes, ant kurio viska kraunam ax.gif

tai tada turit nemažai patirties su tuo stikliniu paviršium drinks_cheers.gif
QUOTE(Darius S @ 2013 05 13, 23:00)
Sakyčiau blogiausias dalykas, kad reikia fasadą liesti atidarant ir lieka jų antspauds, o paradoksas tame, kad pas mane  paprastos rankenos, tai už rankenos taip išsipeckioja, kad valyt atsibosta, ir tai prie kiekvieno fasado  doh.gif

O jei dar tie fasadai blizgūs, tai visai kiekviens pirštukas matosi doh.gif taip įsivaizduoju, nes pas mane dabar tokie fasadai, kaip pas Gabby, tik spalva kita - superinis variantas toms, kuriuos nenori su šluoste kasdien vergaut virtuvės fasadui doh.gif
Kai savo virtuvės viziją pristatinėjau, supeikėt mane, kad visos pakabinamos spintelės su stiklais - dėl valymo, dėl skaidrumo (nors galima neskaidrius ar nevisai skaidrius daryt, kad šiukštu nieks nematytų, kas padėta nono.gif ), o dabar žiūriu - blizgūs fasadai, stikliniai stalai ir stalviršiai lotuliukas.gif šitie, manrods, daug daugiau priežiūros reikalauja, nei mano nekaltos pakabinamos spintelės su stikliukais blush2.gif ax.gif 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 13, 23:47)

O jei dar tie fasadai blizgūs, tai visai kiekviens pirštukas matosi  doh.gif taip įsivaizduoju, nes pas mane dabar tokie fasadai, kaip pas Gabby, tik spalva kita - superinis variantas toms, kuriuos nenori su šluoste kasdien vergaut virtuvės fasadui doh.gif
Kai savo virtuvės viziją pristatinėjau, supeikėt mane, kad visos pakabinamos spintelės su stiklais - dėl valymo, dėl skaidrumo (nors galima neskaidrius ar nevisai skaidrius daryt, kad šiukštu nieks nematytų, kas padėta  nono.gif ), o dabar žiūriu - blizgūs fasadai, stikliniai stalai ir stalviršiai  lotuliukas.gif šitie, manrods, daug daugiau priežiūros reikalauja, nei mano nekaltos pakabinamos spintelės su stikliukais  blush2.gif  ax.gif  4u.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai matyt iš pavydo supeikė biggrin.gif

Bet tai klausykit, kas geriau? Atmetimai, įfrezuotos ar paprastai rankenos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 14, 07:03)
Tai matyt iš pavydo supeikė biggrin.gif
Bet tai klausykit, kas geriau? Atmetimai, įfrezuotos ar paprastai rankenos? g.gif

Mano nuomone, tobuliausiai veikia vistik rankenos smile.gif Bent jau apatinėje virtuvės dalyje tai tikrai ax.gif
Atsakyti
Dar dėl stiklų, tai kai turėjom juodo stiklo bariuką, tai gal kiek ir paprasčiau nusivalydavo švariai, nei dabar skaidrus g.gif O va lentynėles toj nišukėj tai sakėm dėsim tokias, kad iš apačios baltas matinis būtų, kiek mačiau pas pažįstamą, tai ant tokių baltų kaip ir nelabai kas matosi g.gif

O dėl stiklinių durelių, na tai man asmeniškai, tai lygų stalą lengviau nuvalyt, nes daiktų ant jo nelaikom daug, tik padėkliukas su vazuke, tai nuimi ir nuvalai patogiai, o va tos durelės iš mažų stikliukų, tai man asmeniškai būtų katastrofa biggrin.gif Nes visus kampukus reiktų valyt, o juose labiausiai dulka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 13, 17:52)
Aha, sugebam  lotuliukas.gif  Gi atsisėdę prie stalo kartais maistą dedamės iš bendro dubens tai ir prisitaško, trupiniai tai smulkmena jau  ax.gif  Bekvapių nemačiau  tongue.gif  Ir šiaip prisikvėpuoji, net purškiant ant paviršiaus. Aišku jei laikytis valymo standartų ir purkšti ant šluostės, tada į aplinką (ir nosį) mažiau patenka, bet pats valymas tampa mažiau efektyvus. Beje, kiek turėjau skirtingų stiklo valiklių tai visada vandeniu valosi geriau (kai jau sakiau jei yra riebios dėmės, tai tenka ir indų ploviklio palašint)  thumbup.gif  Viskas priklauso nuo šluosčių kurias naudoji (viena valymui, kita blizginimui)  mirksiukas.gif  O rašomasis stalas, kuris taip pat padengtas stiklu irgi valosi puikiai, bet prie jo nevalgome, tik katinas kai nori dėmėsio atsisėda (ar atsigula) prie klaviatūros, taip pačiai ir su kavos staliuku senam bute  lotuliukas.gif Čia aišku nėr ko ginčytis, nes kiekvienam savo nuomonė, kitokios patirtys  4u.gif

Gal ne į temą, bet jeigu dažnai valote stiklinius paviršius tai galiu parekomenduoti rankšluostėlį (skudurėlį) ,,Droge" pirkau tokį vokišką apie 5 Lt langams valyti, žydrais spalvos. Nepatikėsite super, namo visus langus nuvaliau, taures super blizgina. Pati neturėčiau - nepatikėčiau. Nuvalau stiklą drėgnu rankšluostėliu (tik vandeniu) ir paskui blizginu tuo stebūklu smile.gif Tik negalima naudoti jokių chemikalų ir skalbti reikia tik ūkiniu muilu (jei susitepa). Taip pat juo blizginu ir dušo kabinos stiklus. Čia ne reklama - tik draugiškas patarimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 14, 09:15)
Mano nuomone, tobuliausiai veikia vistik rankenos smile.gif Bent jau apatinėje virtuvės dalyje tai tikrai  ax.gif

Mmmm g.gif

O tai viršuj? Man labai gražu kai be rankenų, bet... nu atidaryt dar nieko, o uždaryt? g.gif Kaskart čiupai- pirštai ir lieka doh.gif Bet dar geriau šaldytuvas jei be rankenų.... doh.gif
O siaubas... blink.gif Kai pradedu galvot kaip aš vergausiu, tai naaaaafik man išvis ta virtuvė doh.gif doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Anksčiau pas mane tokia balta, bet marga-raina buvo, pravalydavau prieš Kalėdas ar Velykas ir užtekdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 13, 19:51)
Dar klausimą turiu. Kas patogiau/praktiškiau, ar įfrezuotos rankenėlės, ar tos atsikišusios, ar gal išvis viską su atmetimais daryt? g.gif

Su atmetimais (be rankenėlių) gražiau, bet kai nėra rankenėlių tai labiau tepasi durelės
Atsakyti
Na jo, su blizgiu gal ir nekas be rankenėlių, o va ant gilios tekstūros, tai irgi manau užteks man prieš Kalėdas ir Velykas prabrūžyt thumbup.gif
Atsakyti