Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dovmoo @ 2013 05 27, 08:58)

Sveiki, vis tyliai seku jūsų temą ir pamačiau, kad kaip tik kaip mano virtuvės plokštės domina man atrodo, kad čia ta pušis ir yra mūsų Tempopalas Cleaf Fa33 PENELOPE/PENELOPE.
Tai va savaite jau kaip džiaugiuosi nauja virtuve  ax.gif  :
user posted imageuser posted image

Tik nelabai kokybiškos foto dar, neprisiruošiu, dar su fotoaparatu nufotografuoti...

Labai graži virtuvė 4u.gif Bet jūsų ne pušis,o bronza mirksiukas.gif

Ar eina termopale pravažiuot su vaikišku vežimuku g.gif Vis dėlto galvoju nulėkt,bet su vaiku ir kad neišvartyčiau plokščių besisukinėdama ax.gif
Atsakyti
Erdvu ten, plokštės tik iš šonų prie sienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 27, 00:17)
jei nieks nerašo, matyt neturi  g.gif gal parašykit plačiau apie Zeolitą naudojamą indaplovėms - kas tai? kažkokie mineralai? ar jie tinka tik specialioms indaplovėms? kokia tų specialių indaplovių kaina? tuomet padiskutuosim, savo nuomonę parašysim  4u.gif

Taip, cia mineralas, jis jau imontuotas i pacia indaplove. Zada, kad bus efektyvesnis dziovinimas, ir kad plastikiniai ir metaliniai indai bus sausi, ir lyg greiciau dziovina.... Cia kaip supratau naujausi modeliai turi ax.gif
Atsakyti
Aš tai mąstau taip - jei yra finansinės galimybės ir jei jau dairotės į tokias - tai gal ir verta pirkt smile.gif Va jei finansai nelabai leidžia, bet tiesiog yra nugirstama, kad kažkas labai jau šustro yra, bet tektų plėšytis ar aukot ką kita - tada sakyčiau, kad visų geriausių daiktų nebūtina turėt, kad normaliai gyvent smile.gif O jei leidžia, tai kodėl gi ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexita @ 2013 05 27, 11:18)
Taip, cia mineralas, jis jau imontuotas i pacia indaplove. Zada, kad bus efektyvesnis dziovinimas, ir kad plastikiniai ir metaliniai indai bus sausi, ir lyg greiciau dziovina.... Cia kaip supratau naujausi modeliai turi  ax.gif

Aš tai net info normaliai nerandu apie visus tuos gėrius, o ypač apie tą Zeolitą doh.gif
Kartais nervina, kai aprašyme rašo "plovimas super", "džiovinimas duper", dar visokių terminų kaip flexi/pleksi, vario/mario. O ką tai reiškia, paprastam mirtingajam neaišku unsure.gif
Atsakyti
Ačiū visoms, atsakiusioms į mano klausimą dėl stalviršio aukščio. Gaunasi, kad ne taip sunku ir apsispręst thumbup.gif Aišku nauja virtuvė bus dar negreit, bet reikia jau dabar žinot, nes noriu, kad langus sudėtų man reikalingame aukštyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexita @ 2013 05 26, 23:21)
Pasikartosiu dar karta  smile.gif 

Renkames indaplove ir kilo klausimas del Zeolito naudos. Gal kas turit tokia ir jau isbandet? Ar verta papildomai moketi uz ji? (Indaploviu temoj niekas neatsako, gal cia bus zinanciu)
4u.gif

sveiki,
as naudojuosi indaplove su Zeolith dziovinimu. Mano sita Siemens indaplove
(kadangi baldai aukstesni, teko rinktis ir indaplove, tinkancia i aukstesnius baldus).
O Zeolite yra naturalus mineralas, kuris ypatingai gerai sugeria oro dregnuma ir pavercia ji siluma. Tai taupoma el. energija ir indai isdziusta daug greiciau.
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 05 27, 11:33)
Ačiū visoms, atsakiusioms į mano klausimą dėl stalviršio aukščio. Gaunasi, kad ne taip sunku ir apsispręst  thumbup.gif Aišku nauja virtuvė bus dar negreit, bet reikia jau dabar žinot, nes noriu, kad langus sudėtų man reikalingame aukštyje  ax.gif

dėl tų langų aukščio tai pasikonsultuokit su baldininkais 4u.gif mes irgi planavomės daryti standartinio aukščio virtuvę, tai langų angas pasdarėm 90cm aukštyje nuo gridndų, o pasirodo vistiek nepataikėm doh.gif gaunasi ašiek tiek aukštesnis virtuvinis doh.gif bet vis geriau, nei žemesnis unsure.gif
pasakykit baldininkam, kokio aukščio virtuvinio norit ir jie patars, kokiam aukšty lango angą daryt. Dar turi reikšmės, kokį stalviršį dėsit, pvz mes planuojam granitą, kuris tuo pačiu bus ir vietoj palangės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 26, 21:10)
jau buvau apoisprendusd daryti kampu, o daug, kas sako, kad tiesia virtuve daryciau... va ir pacios nuomone tokia...  bet tada prie duru liks laisvas plotas- 1.20  g.gif

Bandžiau pasibraižinėt, ir manau nusprendžiau, kaip JŪSŲ veitoj aš asmeniškai daryčiau thumbup.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Iš tikrųjų prie įėjimo gan daug neišnaudotos vietos lieka, jūsų brėžinuke kitaip atrodė, nes be mastelio ten turbūt papaišėt biggrin.gif Bet šaldytuvo ten tikrai nedėčiau...... Jei tik langas eina nuo sienos ne arčiau 60cm (ta prasme pvz pas mus, tai stalviršis čiut išsikiša į lango pusę, nes siena apie 54cm tik), tai dėčiau prie lango kaipo ūkinę šaldikui ir jei norisi orkaitei, arba tik šaldikui. Tada tiesiai baldai ir užlenkimas link durų kriauklei ar stalčiam rolleyes.gif Pabraižius pamačiau, kad drąsiai normalaus dydžio stalas su kėdėm net telpa prie priešingos sienos, tai prie lango užlenkt tikrai neverta smile.gif
O jūsų šaldiklis kokio aukščio? Iki stalviršio tilps? Paskui su laiku gal vietoj jo indaplovę ten įkišt galėsit? thumbup.gif Ar nėra jokio noro jai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 27 gegužės 2013 - 11:03
[quote=aiduke,2013 05 27, 11:00]
Labai graži virtuvė 4u.gif Bet jūsų ne pušis,o bronza mirksiukas.gif

Na žinokit pasitikslinau pas meistrą tai mūsų ir yra
Pavadinimas: Ruda Oregono pušis (Horizontali tekstūra)
Kodas: LG71 Milerighe, tik gal kaip foto ne kokybiška ir tamsi gavosi nesimato, nes sakau tekstura tai grynai tokia smile.gif Jei įdomu labai su fotoaparatu galėsiu vakare nufotografuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 27, 11:54)
dėl tų langų aukščio tai pasikonsultuokit su baldininkais 4u.gif mes irgi planavomės daryti standartinio aukščio virtuvę, tai langų angas pasdarėm 90cm aukštyje nuo gridndų, o pasirodo vistiek nepataikėm  doh.gif gaunasi ašiek tiek aukštesnis virtuvinis doh.gif bet vis geriau,  nei žemesnis  unsure.gif
pasakykit baldininkam, kokio aukščio virtuvinio norit ir jie patars, kokiam aukšty lango angą daryt. Dar turi reikšmės, kokį stalviršį dėsit, pvz mes planuojam granitą, kuris tuo pačiu bus ir vietoj palangės 4u.gif

Ačiū už patarimus.
Kol kas neturiu su kuo konsultuotis, nes virtuvės daryt dar neplanuojam. Stovės kol kas sena virtuvė iš kaimo blush2.gif nes dabartiniam bute paliekami baldai naujiems šeimininkams.
Bet jei neklystu, tai tiesiog langų gamintojų turėčiau prašyt, kad palangės viršus būtų 91cm aukštyje?
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 05 27, 13:10)
Bet jei neklystu, tai tiesiog langų gamintojų turėčiau prašyt, kad palangės viršus būtų 91cm aukštyje?

nene, ne langų gamintojų klauskit, o baldų gamintojų wink.gif ką tie langistai apie virtuvinius išmano... mirksiukas.gif
Atsakyti