Pasikartosiu dar karta
Renkames indaplove ir kilo klausimas del Zeolito naudos. Gal kas turit tokia ir jau isbandet? Ar verta papildomai moketi uz ji? (Indaploviu temoj niekas neatsako, gal cia bus zinanciu)
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 05 26, 21:01)
Pas jus kokios kaitlentės - elektra ar dujos?
Apie stalviršių aukštį susimąstau.
Mano ūgis 166cm, vyras beveik tiek pat. Pasidarėm stalviršį 91 cm. Tai dirbant prie kriauklės, pjaustant ant darbastalio atrodo viskas ok, Bet su kaitlente... ji pas mus dujinė, tad dar tos grotelės paaukština kažkiek puodo pasidėjimą... Ir mąstom, kad gali būti per aukštai.
Mano ūgis 166cm, vyras beveik tiek pat. Pasidarėm stalviršį 91 cm. Tai dirbant prie kriauklės, pjaustant ant darbastalio atrodo viskas ok, Bet su kaitlente... ji pas mus dujinė, tad dar tos grotelės paaukština kažkiek puodo pasidėjimą... Ir mąstom, kad gali būti per aukštai.
As 160 cm. turiu 91 cm (zemesnio nejo padaryt del indaploves). Pries tai turejau zemesni, tai is pradziu atrode keistai, dabar viskas norrmaliai ir visai patogu, net ir dujine su visom grotelem neatrodo aukstai. Be reikalo pergyvenat.
QUOTE(Sonie @ 2013 05 26, 21:09)
Kolkas del baldininku mastau apie UAB Bresta Gal kas esat su jais susidure - kaip kainos, kokybe?
Jums rekomendavo juos?
SM skaičiau 2011m atsiliepimą:
"Mes gaminomes baldus firmoje Bresta - vaiku kambariui (mums savo ruoztu juos irgi buvo rekomendave, rekomendavo kinezeterapeute, kuriai jie irenge kinezeterapijos patalpas). Likome labai patenkinti kokybe, viskas tikslu iki smulkmeneles. Patiko ir bendravimas iki gamybos pradzios - suderinama kiekviena net nereiksmingiausia detale, duoda gerus patarimus del spalvu ir pan.
Baldus velavo pristatyt pora savaiciu, bet panasu, kad tai jiems nebudinga, sake tiekejai per velai pristate plokste, tipo atostogavo.
Beje nebrangu, visas kambarys plius lentynos i spinta mums kainavo 4310.
Kitus baldus mes gaminomes musu mieste, Kazlu rudoj, kokybe tikrai prastesne."
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 05 26, 22:01)
Pas jus kokios kaitlentės - elektra ar dujos?
pas mane elektrinė
QUOTE(Alexita @ 2013 05 26, 23:21)
Pasikartosiu dar karta
Renkames indaplove ir kilo klausimas del Zeolito naudos. Gal kas turit tokia ir jau isbandet? Ar verta papildomai moketi uz ji? (Indaploviu temoj niekas neatsako, gal cia bus zinanciu)
jei nieks nerašo, matyt neturi gal parašykit plačiau apie Zeolitą naudojamą indaplovėms - kas tai? kažkokie mineralai? ar jie tinka tik specialioms indaplovėms? kokia tų specialių indaplovių kaina? tuomet padiskutuosim, savo nuomonę parašysim
O pas mane stalviršis bus 86cm Taip jau gavos, kad palangė tokiam aukštyje. Gal ir patogiau aukščiau, bet yra kaip yra
Vyras išvis 20cm aukštesnis už mane, tai jei taikytis dar ir prie jo, tai reiktų mažiausiai metro aukščio
O tas "Zeolitas" tai čia kaip suprantu naujos kartos džiovinimas
Dairaus ir aš jau indaplovės, siaubas kaip ten nieko nesigaudau tuose "navarotuose"
Labas rytas
Vyras išvis 20cm aukštesnis už mane, tai jei taikytis dar ir prie jo, tai reiktų mažiausiai metro aukščio
O tas "Zeolitas" tai čia kaip suprantu naujos kartos džiovinimas
Dairaus ir aš jau indaplovės, siaubas kaip ten nieko nesigaudau tuose "navarotuose"
Labas rytas
QUOTE(xde @ 2013 05 27, 00:00)
Jums rekomendavo juos?
"Mes gaminomes baldus firmoje Bresta - vaiku kambariui (mums savo ruoztu juos irgi buvo rekomendave, rekomendavo kinezeterapeute, kuriai jie irenge kinezeterapijos patalpas). Likome labai patenkinti kokybe, viskas tikslu iki smulkmeneles. Patiko ir bendravimas iki gamybos pradzios - suderinama kiekviena net nereiksmingiausia detale, duoda gerus patarimus del spalvu ir pan.
Baldus velavo pristatyt pora savaiciu, bet panasu, kad tai jiems nebudinga, sake tiekejai per velai pristate plokste, tipo atostogavo.
Na taip, juos. Daug geru atsiliepimu ir siaip apie juos radau.
Gal kas darėtės baldus iš cleaf plokštės šių variantų ir pasidalintumėt foto ar bent kaip pilnam vaizde atrodo:hm Neturiu galimybės nulėkt iki termopalo,o baisoka,kad jis baisiau atrodys nei mažam plokštės pavyzdy
1 variantas - cleaf Ruda oregono pusis
2 variantas - Tamsus azuolas Magister Tabacco
Mačiau virtuvinį padarytą iš tamsinto ąžuolo kaip tik pas baldininką gamyboj,vaizdas neblogas bet širdis linko visą laiką link šokolado.Vėl abejonės ir nervai
[/quote]
Sveiki, vis tyliai seku jūsų temą ir pamačiau, kad kaip tik kaip mano virtuvės plokštės domina man atrodo, kad čia ta pušis ir yra mūsų Tempopalas Cleaf Fa33 PENELOPE/PENELOPE.
Tai va savaite jau kaip džiaugiuosi nauja virtuve :
Tik nelabai kokybiškos foto dar, neprisiruošiu, dar su fotoaparatu nufotografuoti...
1 variantas - cleaf Ruda oregono pusis
2 variantas - Tamsus azuolas Magister Tabacco
Mačiau virtuvinį padarytą iš tamsinto ąžuolo kaip tik pas baldininką gamyboj,vaizdas neblogas bet širdis linko visą laiką link šokolado.Vėl abejonės ir nervai
[/quote]
Sveiki, vis tyliai seku jūsų temą ir pamačiau, kad kaip tik kaip mano virtuvės plokštės domina man atrodo, kad čia ta pušis ir yra mūsų Tempopalas Cleaf Fa33 PENELOPE/PENELOPE.
Tai va savaite jau kaip džiaugiuosi nauja virtuve :
Tik nelabai kokybiškos foto dar, neprisiruošiu, dar su fotoaparatu nufotografuoti...
Labas rytas,
Noriu pasistatyti virtuve, meistras įkalbinėja durelias gamintį iš natūralaus medžio, tai braugiau, bet ar praktiška.
Ką manote?
Noriu pasistatyti virtuve, meistras įkalbinėja durelias gamintį iš natūralaus medžio, tai braugiau, bet ar praktiška.
Ką manote?
QUOTE(marina376 @ 2013 05 27, 09:03)
Labas rytas,
Ką manote?
Ką manote?
Kodėl turėtų būti nepraktiška masyvo durelės
o Jūs pati ko norite? Kokia virtuvė Jums atrodo graži, patogi? Kokią patikusios virtuvės foto rastą internete įmeskit, tada gal ir pakomentuosim, iš ko geriau panašią virtuvę gamintis
QUOTE(Mindija @ 2013 05 27, 08:45)
Pas mus tai didelis ginčas buvo, nors jis ir aukštesnis Kartojo, kad daryčiau standartiškai, ką aš čia išsigalvoju ir pan Bet viiiisiškai nesigailiu, kad nepaklausiau ir dariau aukščiau
Na su dujinės grotelėm tikrai aukštokai, bet man patogu
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 25, 21:32)
gal kam teko ciuoineti ar net gamintis baldelius is sio eggeriuko
kazi kaip jis valosi
kazi kaip jis valosi
Mano virtuves toks stalvirsis. As labai patenkinta
Dar mastau del baldu gamintoju. Gal kas ka esate girdeje apie rimvydo baldai ir uab artdeko?