Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

dar noriu pasiteirauti HAFELE lankstai vokiskis kazi kaip jie... meistras siulo juos
esa tokie patys kaip Blum, bet pigesni
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 05 26, 15:09)
Sveikos supermamytės,

pasidalinkit, prašau kokiam aukštyje darot pastatomas virt. spinteles, t.y. stalviršis kokiam aukštyje?
Ilgai galvojau, kad užteks 86cm, nes pati esu 164cm ūgio.
Bet pradedu mąstyt vis tik apie 91cm. Ar verta aukštesnį daryt?

Mes su vyru auksti, tai darem 94 cm, labai patogu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 26, 17:11)
o koks pacios ugis? g.gif

179, 5cm thumbup.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 26, 17:25)
va vizualiai  rodau tarp ko renkuos
user posted image

kampas
pas mane butu irgi panasiai: saltytuvas pastatomas (dabar yra maziukas - 1.05, veliau bus didesni ir vietoj jo pastatysiu) virs jo - tuscia - jokiu lentynu - tik telika pasikabinsiu ar koki paveiksla.  tada - spintele ir  plautuve ant kampo, tada - ant ilgos sienos visa kita

ar sitaip -  be kampo

user posted image
bet tada ta erdve apie 120 lieka tuscia  doh.gif

virsu zinau, kaip bus ar vienu atveju ar kitu

Hmmm, o įėjimas šaldytuvo dešinėj, ane.....
Na man asmeniškai vis tik tvarkingiau būtų vienoj linijoj arba dar užlenkt ties langu, jei trūksta spintelių.... Nes tas šaldikas ant įėjimo, ką žinau..... Mano bendras baldų ilgis 3, 3m, tai visai pakankamai, o jei čia virš 4m, tai gal visai padoriai.....?
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 26, 17:25)
va vizualiai  rodau tarp ko renkuos
user posted image

kampas
pas mane butu irgi panasiai: saltytuvas pastatomas (dabar yra maziukas - 1.05, veliau bus didesni ir vietoj jo pastatysiu) virs jo - tuscia - jokiu lentynu - tik telika pasikabinsiu ar koki paveiksla.  tada - spintele ir  plautuve ant kampo, tada - ant ilgos sienos visa kita

ar sitaip -  be kampo

user posted image
bet tada ta erdve apie 120 lieka tuscia  doh.gif

virsu zinau, kaip bus ar vienu atveju ar kitu

Na man asmeniškai vis tik tvarkingiau būtų vienoj linijoj arba dar užlenkt ties langu, jei trūksta spintelių.... Nes tas šaldikas ant įėjimo, ką žinau..... Mano bendras baldų ilgis 3, 3m, tai visai pakankamai, o jei čia virš 4m, tai gal visai padoriai.....?
Atsakyti
ateinu pasikonsultuoti 4u.gif
vakar pabraižė mums projektėlį vienoj studijoj, tik į namus nedavė neštis rolleyes.gif tai persibraižiau namie pati su ikeos programa. Man visai patiko, tik galbūt norėčiau pasukti spintelę, esančią už gartraukio, prie kitos sienos, t.y. prie orkaitės g.gif Ką manot?

user posted image
Atsakyti
Na gal ir geriau būtų... o far gražiau gal būtų, jei kaitlentę su gartraukiy traukt kairėn, kad gartraukis gautųs TARP tų dviejų spintelių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 26 gegužės 2013 - 20:03
Man visai nieko toks variantas (ziurim i isplanavima, ne i spalvas) 4u.gif Ziurinejaus baldininkus, tai net nenutuokiu kur gamintis (gal galit ka rekomenduoti Vilniuje) - butu gerai, kad ir dizaineris koks butu, pabraizytu blush2.gif ka manot? 4u.gif Virtuves ispalavimas toks pats kaip foto, tik kvaila tai, kad uzdengiam radiatoriu doh.gif Kolkas del baldininku mastau apie UAB Bresta g.gif Gal kas esat su jais susidure - kaip kainos, kokybe? ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonie: 26 gegužės 2013 - 20:10
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 26, 19:19)

TAIP

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 26, 19:19)

uzlenkt ties langu ? Hmmm man virsutiniu spinteliu iki lubu - per akis uzteks...
ne, spinteliu netruksta... jeckau 3.9 m - ju tilps ir tilps, nes indaploves ner, skalbianke - vonioj.
saldiklis kaip tik butu ne ant iejimo, o prie sienos prie lango paskutineje spinteleje, o kai isigyciau dideli saldytuva - ismesciau senajai, nes jis mazas - virs metriuko ciut ciut, bet naujas, pernai pirktas ir talpus velniskai, tai tada i jo vieta statyciau dideli su saldikliu, o to atskiro saldiklio atsikratyciau, o ta spintele, kur jis stovetu liktu tuscia kazkam susideti
ot galvos skausmas... doh.gif doh.gif doh.gif g.gif jau buvau apoisprendusd daryti kampu, o daug, kas sako, kad tiesia virtuve daryciau... va ir pacios nuomone tokia... bet tada prie duru liks laisvas plotas- 1.20 g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 26, 20:00)
Na gal ir geriau būtų... o far gražiau gal būtų, jei kaitlentę su gartraukiy traukt kairėn, kad gartraukis gautųs TARP tų dviejų spintelių?

man nesinorėtų traukti, nes dabar gaunasi nemažas darbastalis smile.gif
dar pagalvosiu apie įmontuojamą gartraukį g.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 26, 21:10)
saldiklis kaip tik butu ne ant iejimo, o prie sienos prie lango paskutineje spinteleje

Aš ten rašiau ŠALDIKAS, ne šaldiklis blush2.gif kvaila mada trumpinius naudot biggrin.gif doh.gif Tai va sakau man šaldytuvas prie pat įėjimo nelabai, gal užgožtų patalpą?........
Papildyta:
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 26, 21:19)
man nesinorėtų traukti, nes dabar gaunasi nemažas darbastalis smile.gif
dar pagalvosiu apie įmontuojamą gartraukį g.gif

Aaa, tiesa, darbastalis, nepagalvojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 26, 20:33)
Aš ten rašiau ŠALDIKAS, ne šaldiklis blush2.gif kvaila mada trumpinius naudot biggrin.gif doh.gif Tai va sakau man šaldytuvas prie pat įėjimo nelabai, gal užgožtų patalpą?........
Papildyta:

Aaa, tiesa, darbastalis, nepagalvojau  doh.gif

nebemoku skaityti doh.gif verysad.gif
uzgostu siek tiek, bet naudos is to laisvo ploto ner irgi doh.gif nei kokia gele pasidesi, nes vis teks uzkliuti i spinteles lendant, nei akvariumas tilps...

aciu labai uz pastebejimus... jie labai vertingi, pamastyti skatina thumbup.gif
Papildyta:
va kokia grazi virtuve - tamsi, bet puiki
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 26, 16:24)
Dabartine yra standartine - 91cm mirksiukas.gif . Baldininkas sake, kad skandinavuose eina virtuves net iki 1 metro, ten zmones daros taip, kad tik nereiktu lenktis - saugo nugara. Man rodos neverta darytis virtues zemesnes nei 91cm  4u.gif

QUOTE(Ancė @ 2013 05 26, 18:19)
Mano ūgis toks pat ir labai džiaugiuosi pasirinkus 91cm,nes atrodo kas tie keli cm,bet patogumas labai jaučiamas thumbup.gif

Pas jus kokios kaitlentės - elektra ar dujos?

Apie stalviršių aukštį susimąstau.
Mano ūgis 166cm, vyras beveik tiek pat. Pasidarėm stalviršį 91 cm. Tai dirbant prie kriauklės, pjaustant ant darbastalio atrodo viskas ok, Bet su kaitlente... g.gif ji pas mus dujinė, tad dar tos grotelės paaukština kažkiek puodo pasidėjimą... Ir mąstom, kad gali būti per aukštai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 05 26, 21:01)
Pas jus kokios kaitlentės - elektra ar dujos?

Apie stalviršių aukštį susimąstau.
Mano ūgis 166cm, vyras beveik tiek pat. Pasidarėm stalviršį 91 cm. Tai dirbant prie kriauklės, pjaustant ant darbastalio atrodo viskas ok, Bet su kaitlente... g.gif ji pas mus dujinė, tad dar tos grotelės paaukština kažkiek puodo pasidėjimą... Ir mąstom, kad gali būti per aukštai. doh.gif

Elektra
Atsakyti