Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 26, 08:54)
Oho, net 4metrai  bigsmile.gif  thumbup.gif

tulika ismeciau ir virtuve prasiplatinau
Papildyta:
QUOTE(galadriele @ 2013 05 26, 10:19)
na, jei kampas nenaudojamas, tai tada galite daryti virtuvini su kampu mirksiukas.gif tikrai rasite ka susidet i tas papildomas spinteles ar stalcius. mirksiukas.gif
?

gal ten saldytuva statyti? ir spintele nes lieka kazkur 1,2 m

user posted image
va tokia situacja
aplinka sako: dek saltytuva prie lango - virs suju skaitiklio, o ne prie duru
net nezinau
Atsakyti
Oj, ne tą komentarą pacitavau, ten galadrielei apie 4m atsakinėjau biggrin.gif blush2.gif
O dėl jūsų planelio - o nenorite tada geriau sukti baldų prie palangės? g.gif Ar kažko nesupratau ir taip ir planuojate blush2.gif
Atsakyti
ne, prie palanges neisiena, nes vanduo aname kampe - ten kriaukles butu, tada stalciai, tada virykle - nes ventiliacija vidury sienos... iki cia aisku, o toliau - ar iki lango daryti - palei siena ilgaja ar dar ir ant tos 1,8 m uzlipti - iseitu saldytuvas ir spintele, kitaip jis buti prie lango
prie lango noriu sopkute nedidele pastatyti - nenoriu jo uzstatyti , o tada staliuka
Atsakyti
Sveikos supermamytės,

pasidalinkit, prašau kokiam aukštyje darot pastatomas virt. spinteles, t.y. stalviršis kokiam aukštyje?
Ilgai galvojau, kad užteks 86cm, nes pati esu 164cm ūgio.
Bet pradedu mąstyt vis tik apie 91cm. Ar verta aukštesnį daryt?
Atsakyti
mano bus 90 cm - ugis 172 ,
ejau per salonus ir bandziau isbandyti skirtingus aukscius, geriausias man toks...
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 26, 14:02)
mano bus 90 cm - ugis 172 ,
ejau per salonus ir bandziau isbandyti skirtingus aukscius, geriausias man toks...

o kiek yra standartas? g.gif
Atsakyti
As esu 165 ugio, o virtuve bus berods 94cm 4u.gif
Dabartine yra standartine - 91cm mirksiukas.gif . Baldininkas sake, kad skandinavuose eina virtuves net iki 1 metro, ten zmones daros taip, kad tik nereiktu lenktis - saugo nugara. Man rodos neverta darytis virtues zemesnes nei 91cm 4u.gif
Atsakyti
dabar mano 86 cm pripratau ir gerai, bet aukstesne patogesne...
tai pas mane bus apacia 90 ir virsus 92 vos ne vienodai
oi tie skandinavai - blogas madas diktuoja, o musu baldininkai, kai tik tokius ismatavimu uzsinoretum, sakytu, o pas mus plokstes standartas
norejau platesnio stalvirsio - 70 cm ner tokio, kokio noriu, tik po 60 cm seka 120 cm nupjaus ta 70 cm, o kur likusi 50 cm deti ? sumoketi teks vistik, nebent stala is jo lipdyti
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 26, 16:15)
o kiek yra standartas? g.gif

Man rodos skaitos du standartai - 86 ir 91cm.

Mūsų 94, man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 26, 15:08)
Man rodos skaitos du standartai - 86 ir 91cm.

Mūsų 94, man patinka  thumbup.gif

o koks pacios ugis? g.gif
Atsakyti
va vizualiai rodau tarp ko renkuos
user posted image

kampas
pas mane butu irgi panasiai: saltytuvas pastatomas (dabar yra maziukas - 1.05, veliau bus didesni ir vietoj jo pastatysiu) virs jo - tuscia - jokiu lentynu - tik telika pasikabinsiu ar koki paveiksla. tada - spintele ir plautuve ant kampo, tada - ant ilgos sienos visa kita

ar sitaip - be kampo

user posted image
bet tada ta erdve apie 120 lieka tuscia doh.gif

virsu zinau, kaip bus ar vienu atveju ar kitu
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 05 26, 14:09)
Sveikos supermamytės,

pasidalinkit, prašau kokiam aukštyje darot pastatomas virt. spinteles, t.y. stalviršis kokiam aukštyje?
Ilgai galvojau, kad užteks 86cm, nes pati esu 164cm ūgio.
Bet pradedu mąstyt vis tik apie 91cm. Ar verta aukštesnį daryt?

Mano ūgis toks pat ir labai džiaugiuosi pasirinkus 91cm,nes atrodo kas tie keli cm,bet patogumas labai jaučiamas thumbup.gif
Atsakyti