Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Rasuteee @ 2013 05 25, 12:39)
Gal galite duoti patarimu ir nuomonių.
user posted image

ar nenorit daryti virtuvinį U formos? dabar tas dujų balionas toks vienišas stovi, ta siena tuščia, o plautuvė ir kaitlentė sukištos viena prie kitos g.gif nepatogus darbinis trikampis plautuvė/kaitlentė/šaldytuvas, darbo zona kažkur šalia jo gaunasi... vat jeigu prie tos tuščios sienos šalia baliono kaitlentę ar plautuvę suorientuot, gautųsi labai gerai mirksiukas.gif ar tas langas prie dujų baliono labai žemai prasideda, kad nebegalima jau statyti spintučių apačioje?
ir stalą siūlyčiau pasukti, nes dabar prie lango per mažai vietos palikta kėdėms atsistumt... praktiškai visų kėdžių atitraukimas šiek tiek ribotas, ir prie prieškambario spintos priėjimas užstatytas, o jei pasuktumėt 45 laipsnių kampu, tik vienai kėdei prie 1,2m lango būtų mažiau erdvės, o visos kitos 5 labai laisvai stumdytųs, ir patalpos erdvė užsipildytų labiau, o tai dabar viskas kampuose, kampuose... praėjimui nuo durų iki durų pasuktas stalas neturėtų trukdyt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 gegužės 2013 - 15:14
Galadriele, ale jūsų tik 7kv??? bigsmile.gif Nes gan ilga siena atrodo, net keista, kad čia tik 7kv smile.gif O stalas prie kitos sienos? smile.gif Aš tai manau, tas užlenkimas ir erdvės sumažėjimas priklauso nuo to, ar ilgesnioji siena pagrindinė, ar trumpesnioji, na nes tarkim pas jus tai tikrai neatrodo maža, o jei aš būčiau užlenkus, tai nebūtų kur praeit, arba nebūtų tilpęs stalas (pas dvi drauges užlenkta, tai tikrai nėra vietos).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 25 gegužės 2013 - 15:07
Nugalėjo pirmas variantas,pilnai įtikinot 4u.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 24, 22:54)

Aš už pirmą irgi. Antram iškart krenra į akis dauuug spintelių viršuj. Pati dariau dvi spalvas viršuj ir anei kiek nesigailiu, "lengviau" atrodo.
O dėl varstomų, hmmmm tai galit gi ten dėt ne dvigubą pakėlimą, o paprastus mechanizmus pakeliamyus dėt, nebus jau ten super brangiau, bet tikrai bus gražiau drinks_cheers.gif

Dėkui už patarimą 4u.gif Bandysim juo pasinaudot drinks_cheers.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 05 24, 23:27)

O man tas kontrastas kaiptik suteikia geresnį vaizdą  ax.gif  Aišku, pagal šeimininkės pageidavimus galima ir švelnesnius kontrastus daryt, kad būtų ta pati spalva, tik skirtingi tonai ar atspalviai...

Vat todėl ir darysim viršų baltą iš mdf,kad būt lengva priežiūra ir atmuštų tamsų medį 4u.gif

Gal dar kas turit kokių pastabų ax.gif Man asmeniškai nepatinka ta siaura 35 cm spintelė apačioj,bet ją baldininkas įpaišė,kad viršutinės spintelės susilygintų su apatinėmis smile.gif

Gal kas darėtės baldus iš cleaf plokštės šių variantų ir pasidalintumėt foto ar bent kaip pilnam vaizde atrodo:hm Neturiu galimybės nulėkt iki termopalo,o baisoka,kad jis baisiau atrodys nei mažam plokštės pavyzdy doh.gif

1 variantas - cleaf Ruda oregono pusis
user posted image

2 variantas - Tamsus azuolas Magister Tabacco
user posted image
Mačiau virtuvinį padarytą iš tamsinto ąžuolo kaip tik pas baldininką gamyboj,vaizdas neblogas bet širdis linko visą laiką link šokolado.Vėl abejonės ir nervai doh.gif
Atsakyti
gal kam teko ciuoineti ar net gamintis baldelius is sio eggeriuko
user posted image
kazi kaip jis valosi
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 25, 21:32)
gal kam teko ciuoineti ar net gamintis baldelius is  sio eggeriuko
user posted image
kazi kaip jis valosi

Jei jis su grioveliais, nelygis pavirsius, tai mes turim rasomaji stala is tokio, tik jis labiau smelio atspalvio. Tuose grioveliuose daug dulkiu ir nesvarumu kaupiasi doh.gif
Papildyta:
Renkames indaplove ir kilo klausimas del Zeolito naudos. Gal kas turit tokia ir jau isbandet? Ar verta papildomai moketi uz ji? (Indaploviu temoj niekas neatsako, gal cia bus zinanciu)
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 25, 16:06)
Galadriele, ale jūsų tik 7kv???  bigsmile.gif Nes gan ilga siena atrodo, net keista, kad čia tik 7kv smile.gif O stalas prie kitos sienos? smile.gif Aš tai manau, tas užlenkimas ir erdvės sumažėjimas priklauso nuo to, ar ilgesnioji siena pagrindinė, ar trumpesnioji, na nes tarkim pas jus tai tikrai neatrodo maža, o jei aš būčiau užlenkus, tai nebūtų kur praeit, arba nebūtų tilpęs stalas (pas dvi drauges užlenkta, tai tikrai nėra vietos).

taip taip, virtuve 7.39 kv.m smile.gif ji tokia pailga, ilgoji siena 3 su trupuciu metro, o ta trumpoji sienele 2 su trupuciu. Stalas stovi prie kitos ilgosios sienos smile.gif zodziu vietos ne daug, o sutalpint visko reikia daug doh.gif kol stalo nebuvo tai isvis ji man tokia erdvi buvo, bet kai pastatem stala su kedem tai tos vietos ne kazin kiek liko
Atsakyti
QUOTE(Alexita @ 2013 05 25, 23:06)
Jei jis su grioveliais, nelygis pavirsius, tai mes turim rasomaji stala is tokio, tik jis labiau smelio atspalvio. Tuose grioveliuose daug dulkiu ir nesvarumu kaupiasi  doh.gif
Papildyta:
Renkames indaplove ir kilo klausimas del Zeolito naudos. Gal kas turit tokia ir jau isbandet? Ar verta papildomai moketi uz ji? (Indaploviu temoj niekas neatsako, gal cia bus zinanciu)
4u.gif

jei rašomojo stalo viršus tokis, tai gal nekas, bet virtuvės fasadams plokštė su tokia faktūra, ar kaip tą grublėtumą pavadint, labai neblogai thumbup.gif pas mane dabar panaši yra, tik spalva kita - šviesiai ruda, o faktūra tai tokia kaip pas Gabby turbūt - negaliu atsidžiaugti - jokių nučiupinėjimų nesimato, visai nereikalauja paviršius jį valyti kas dieną ir atrodo gerai thumbup.gif
vat kai masyvą filinguotą sumontuos, tai darbelio turėsiu su ausų krapštukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif reiks užsipirkt krapštukų doh.gif ...
tiesa, baldininkas sakė, kad mūsų virtuvėje bus rekordinis stalčių su blum'ais skaičius - 24vnt blink.gif doh.gif iki šiol pas jį rekordas buvo lyg tais 16... unsure.gif
Atsakyti
Aciu uz pastabas - 1:1 smile.gif
Papildyta:
QUOTE(galadriele @ 2013 05 25, 22:06)
taip taip, virtuve 7.39 kv.m smile.gif ji tokia pailga, ilgoji siena 3 su trupuciu metro, o ta trumpoji sienele 2 su trupuciu. Stalas stovi prie kitos ilgosios sienos smile.gif o

pas mane panasi... ilgis vos ne 4 m. vienos, o tos mazutes nepilni 2 metriukai ir galvoju det tik palei ilgaja siena tik ar dar ir kampa uzgirebti , nes kai jis tuscias kazkaip neisnaudojamas...
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2013 05 25, 14:07)
Musu virtuve maza, tik 6 kv.m, bet lubos aukstos (2,95). Tad darem toki variant. Esu labai patenkinta isplanavimu. Gal rasit ideju sau
user posted image

vienas iš variantų mažai virtuvei(šis blokinio namo 6kv/m virtuvės):
user posted image
http://www.alio.lt/2...ID40607522.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 25 gegužės 2013 - 23:58
QUOTE(xde @ 2013 05 25, 22:51)
vienas iš variantų mažai virtuvei(šis blokinio namo mažulytės virtuvės):
user posted image

gal ir nieko butu, bet man per daug viskas sugrusta ax.gif pati bijot pradejau, kad mano pussale tokio vaizdo neduotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 26, 00:16)
Papildyta:

pas mane panasi... ilgis vos ne 4 m. vienos, o tos mazutes nepilni 2 metriukai ir galvoju det tik palei ilgaja siena tik ar dar ir kampa uzgirebti  , nes kai jis tuscias kazkaip neisnaudojamas...

Oho, net 4metrai bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(xde @ 2013 05 26, 00:51)
vienas iš variantų mažai virtuvei(šis blokinio namo  6kv/m virtuvės):
user posted image
http://www.alio.lt/2...ID40607522.html

Dabar kartais pamąstau, kaip būtų tekę suktis, jei nebūtų nišos, tai kažką panašaus ir galvočiau turbūt (tik šaldiką nežinia kur dėčiau biggrin.gif ), bet vis tik kaip džiaugiuosi, kad ji yra bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 05 25, 23:37)
jei rašomojo stalo viršus tokis, tai gal nekas, bet virtuvės fasadams plokštė su tokia faktūra, ar kaip tą grublėtumą pavadint, labai neblogai  thumbup.gif pas mane dabar panaši yra, tik spalva kita - šviesiai ruda, o faktūra tai tokia kaip pas Gabby turbūt - negaliu atsidžiaugti - jokių nučiupinėjimų nesimato, visai nereikalauja paviršius jį valyti kas dieną ir atrodo gerai thumbup.gif

Teip teip, fasadam super tinginiam thumbup.gif Gal valosi ir sunkiai, bet kad vaizdas nereikalauja to valymo, nes nieko nesimato lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 05 26, 00:16)
Papildyta:

pas mane panasi... ilgis vos ne 4 m. vienos, o tos mazutes nepilni 2 metriukai ir galvoju det tik palei ilgaja siena tik ar dar ir kampa uzgirebti  , nes kai jis tuscias kazkaip neisnaudojamas...

na, jei kampas nenaudojamas, tai tada galite daryti virtuvini su kampu mirksiukas.gif tikrai rasite ka susidet i tas papildomas spinteles ar stalcius. mirksiukas.gif
Atsakyti