Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 05 24, 15:32)
Užkliuvo virš. spintelės ax.gif Norėtusi vienodų... Kam tos varstomos pirmos iš kairės? ax.gif

O šiaip man 1 var. gražesnis smile.gif

Dėl kainos 3 spintelės varstomos:ax: Ten iš tikrųjų ne viena spintelė,o dvi atskiros,tik dėl rankenų atrodys kaip viena.Dvi labiausiai naudojamos spintelės virš darbastalio ir kriauklės bus su dvigubu pakėlimu 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 24, 15:33)
Aiduke, man visai neblogai atrodo tos viršutinės spintelės tamsesnės - tarsi sumažina vizualiai pakabinamas spinteles, ūkinė spinta neatrodo tokia vieniša... rolleyes.gif  nes ten, kur visai baltos pakabinamos, jin kaip strypas koks iškilęs...  ax.gif
4u.gif

Ten net ne ūkinė spinta,o kolona paslėpta,bet aišku biškutį padėjimo bus smile.gif Piešiny gal atrodo nekaip,bet vizualiai ji susilies su stumdomom virtuvės durim,nes už tos ale siauros ūkinės spintos durys dalinai pasislėps smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 24, 14:00)
Na, man erdve kaip tik neuzgriozdinta, nes musu virtuve mdf plokste blizgi sviesi  biggrin.gif butu tamsi ar klasikine - sutikciau su uzgriozdinimo variantu  bigsmile.gif susideti viskas patogu, stalvirsio darbui kiek nori  mirksiukas.gif

tada ne taip jus supratau, būtų įdomu pamatyt jei įmanoma 4u.gif
Atsakyti
Aiduke, daryciau antra varianta, pirmame per daug apsunkina ta tamsi spinteliu spalva
Atsakyti
QUOTE(sweet_lips @ 2013 05 24, 08:58)
O kur tada indaplovė? Ar patogu būtų prie kriauklės šaldytuvas? Pvz dėl taškymosi  g.gif  Viryklė arčiau tų stiklinių durų (kurių nebus  biggrin.gif )
Dėl stalčių tai ačiū už patarimą, reiks atidžiau pasidėliot smile.gif
Tarp pusių 1,20m
Buvau ir aš taip pasibraižius, bet tokia užgriozdinta erdvė atrodė, be to sunku spintelėse patogiai susidėliot, ir stalviršio man mažoka ax.gif

Dar kažkas klausė dėl tų stiklinių durų, tai ten jų nebus, ten atvira viskas ir valgomasis stalas išėjus  smile.gif

O indaplovė tenpat kur ir dabar - prie plautuvės 4u.gif Gi šaldytuvas bus kampe ir tarp jo bei plautuvės dar bus stalviršis, taigi nesitaškys ax.gif Ir viryklės manau nereikia judinti, ji geram atstume nuo šoninės sienos ir praėjimo (reiškias nereikės trauktis nuo puodų jei kam prireiks į virtuvę). Nors dabar galvoju jei šaldytuvas kampe prie įėjimo, o priešais jį viryklė, tai gali būti nelabai patogu g.gif O jei šaldytuvą sukeist vietom su plautuve+indaplove? Tada indaplovė būtų kampe, plautuvė ties dalimi lango, darbastalis, viryklė, darbastalis. O kitoj pusėj nuo įėjimo daug darbastalio ir galiniam kampe šaldytuvas g.gif
Atsakyti
[quote=aiduke,2013 05 24, 14:25]
Sveikos pagaliau ir aš turiu galutinį projekto variantą,beliko išsirinkti tik spalvinį variantą doh.gif Iš pradžių norėjau,kad viršutinė spintelių juosta eitų tamsi,dabar visos viršutinės,kad būtų baltos.Vėl abejonės didžiausios doh.gif Laukiu patarimų ir nuomonių kokį variantą rinktis:4u: Šiaip rudas fasadas bus horizontalios tekstūros smile.gif

1 variantas
user posted image
thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
pas mus siandien buvo, viska ismatavo, kita sav sake papaisys jau rolleyes.gif
nedarysim jokiu ukiniu spintu, kad kuo maziau turet nereikalingai prikrautu daiktu. Ir taip virtuve atrodo didele, mb sako ka mes i ja tiek sudesim doh.gif gausis apie 6 beginius metrus apatiniu ir 3 virsutiniu. Kai jau koki brezinuka turesim ikelsiu komentarams g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 24, 16:33)
O indaplovė tenpat kur ir dabar - prie plautuvės  4u.gif  Gi šaldytuvas bus kampe ir tarp jo bei plautuvės dar bus stalviršis, taigi nesitaškys  ax.gif  Ir viryklės manau nereikia judinti, ji geram atstume nuo šoninės sienos ir praėjimo (reiškias nereikės trauktis nuo puodų jei kam prireiks į virtuvę). Nors dabar galvoju jei šaldytuvas kampe prie įėjimo, o priešais jį viryklė, tai gali būti nelabai patogu  g.gif  O jei šaldytuvą sukeist vietom su plautuve+indaplove? Tada indaplovė būtų kampe, plautuvė ties dalimi lango, darbastalis, viryklė, darbastalis. O kitoj pusėj nuo įėjimo daug darbastalio ir galiniam kampe šaldytuvas  g.gif

Šaldytuvo prie įėjimo nenoriu, toks griozdas lyg ir uždengia tą visą darbastalį, atskiria erdves, mano akimis bent jau. O apie plautuvę prie lango svarstau, gal ir nieko būtų, bet langas nesidarinės tada, maišytuvas trukdys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 24, 10:43)
Aišku 4u.gif
g.gif Jau beveik persigalvojau
Mano galva, tokie namai tik pedantams biggrin.gif Man neeeee...Tvarką mėgstu, bet tvarkytis tai stengiuos kuo greičiau, tikrai nelakstau su šluoste kasdien ir kiekvieno kampuko su ausų krapštukais nevalinėju blush2.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Atrodo, kad čia aš rašiau thumbup.gif
O dėl dozatoriaus jau atsakė kitos drinks_cheers.gif
QUOTE(Ga-aP @ 2013 05 24, 11:54)
Kaip galvojat, ar patogu siuksliadeze stalciuje po kriaukle? Gal kas turit?

Tep tep, nau daaaaug kalbėta, jau vien aš kiek kartų gyriaus savo stalčium su atmetimu lotuliukas.gif thumbup.gif
QUOTE(aiduke @ 2013 05 24, 15:51)
Dėl kainos 3 spintelės varstomos:ax: Ten iš tikrųjų ne viena spintelė,o dvi atskiros,tik dėl rankenų atrodys kaip viena.Dvi labiausiai naudojamos spintelės virš darbastalio ir kriauklės bus su dvigubu pakėlimu 4u.gif

Aš už pirmą irgi. Antram iškart krenra į akis dauuug spintelių viršuj. Pati dariau dvi spalvas viršuj ir anei kiek nesigailiu, "lengviau" atrodo.
O dėl varstomų, hmmmm tai galit gi ten dėt ne dvigubą pakėlimą, o paprastus mechanizmus pakeliamyus dėt, nebus jau ten super brangiau, bet tikrai bus gražiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jei nebutu tokio didelio spalvinio kontrasto gal ir butu galima palikti ta "kakta" tamsia, bet dabar doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sweet_lips @ 2013 05 24, 16:13)
tada ne taip jus supratau, būtų įdomu pamatyt jei įmanoma 4u.gif

Kad ir labai noredama negaliu deti savo busto foto, kol jos nebus isspausdintos interjero zurnale rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_lips @ 2013 05 24, 20:31)
Šaldytuvo prie įėjimo nenoriu, toks griozdas lyg ir uždengia tą visą darbastalį, atskiria erdves, mano akimis bent jau. O apie plautuvę prie lango svarstau, gal ir nieko būtų, bet langas nesidarinės tada, maišytuvas trukdys g.gif

Tai žiūrint koks tas langas. Pas mus bus čiaupas riešais langą, bet langas darinėjasi tik į lauko pusę atverčiant apačią (gal suprantat apie ką aš čia). Visgi pirmas aukštas, tai ir dėl saugumo toks padarymas. Jei vamzdynai ir kitos komunikacijos leidžia, gal pabandykite pasidėlioti taip? mirksiukas.gif

QUOTE(Tiffany @ 2013 05 24, 21:21)
Jei nebutu tokio didelio spalvinio kontrasto gal ir butu galima palikti ta "kakta" tamsia, bet dabar  doh.gif

O man tas kontrastas kaiptik suteikia geresnį vaizdą ax.gif Aišku, pagal šeimininkės pageidavimus galima ir švelnesnius kontrastus daryt, kad būtų ta pati spalva, tik skirtingi tonai ar atspalviai...
Atsakyti
Sveiki visi,
Sakykit kas ispjauna dozatoriui skyle kriaukleje - baldininkai ar patiems tuo rupintis reikia?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 24, 22:21)
Kad ir labai noredama negaliu deti savo busto foto, kol jos nebus isspausdintos interjero zurnale  rolleyes.gif

Supratau 4u.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 05 24, 22:27)
Tai žiūrint koks tas langas. Pas mus bus čiaupas riešais langą, bet langas darinėjasi tik į lauko pusę atverčiant apačią (gal suprantat apie ką aš čia). Visgi pirmas aukštas, tai ir dėl saugumo toks padarymas. Jei vamzdynai ir kitos komunikacijos leidžia, gal pabandykite pasidėlioti taip?  mirksiukas.gif

Vamzdynai leidžia, langą planavau įprastai varstomą, tai va reik apsispręst, nes kitą sav reiks jau langai užsakinėt doh.gif
Atsakyti