Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

ryt atvaziuos ismatuoti virtuves, beveik viska zinom ko norim g.gif liko nusipirkti tik indaplove ir kriauke, kuri man vistiek ramybes neduoda doh.gif
noriu dar montuoti skystam muilui dozatoriu i kriaukle, taciau skyle yra tik viena, ar bet kur galima dar papildomai isgrezti unsure.gif renkuos is situ blink.gif
sita
http://www.voniapliu...aris-mrg-610-58
sita
http://www.frankepla...62-sachara.html
ar sita
http://buyonline.lt/...product_id=8903
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 15:46)
Ne Centroval Eco jūsiškė? g.gif http://www.sateka.lt...t=20105&lang=lt
*****, negaliu kaip nervas vėl jama doh.gif Maniškė rašo, kad blizgi, Franke irgi blizgi... Bet beveik 500 lt skirtumas. Nu man daug doh.gif

Tai čia gal ta plonesnės skardos, lenkų gamybos be įspausto tekos ženkliuko, mūsų kainavo dvigubai doh.gif

O kaitlentėj čia kaip kam, vieniem tik ketus, jad neslidinėtų, o kitiem kaip tik emalė, kad lengva valyt būtų.... Nepatariu kaitviečių išdėstymo kaip pas mus - ne kvadratu, o rombu, nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 12:11)
o kur jus gaminotes virtuve? koks stalvirsio pavadinimas, gal thermopalo jazminas? grazi virtuve  smile.gif

baldai4u.lt, stalviršis Gobi termopalo.
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 23, 13:47)
O niekas nededat tokios dvigubos kriauklės? man atrodo labai patogiai, jei vienoje yra kokių indų, o man pvz. reiki plauti daržoves ar pan.
kriauklė

tam reikalui yra indaplpvės biggrin.gif thumbup.gif plautuvėj indų nebūna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 20:59)
ryt atvaziuos ismatuoti virtuves, beveik viska zinom ko norim g.gif  liko nusipirkti tik indaplove ir kriauke, kuri man vistiek ramybes neduoda  doh.gif 
noriu dar montuoti skystam muilui dozatoriu i kriaukle, taciau skyle yra tik viena, ar bet kur galima dar papildomai isgrezti unsure.gif  renkuos is situ  blink.gif
sita
http://www.voniapliu...aris-mrg-610-58
sita
http://www.frankepla...62-sachara.html
ar sita
http://buyonline.lt/...product_id=8903

Plieninėje galima bet kur išgrežti, o akmens masės kriauklėse reikia žiūrėti kitą pusę, būna pragręžta skyliu, bet ne kiaurai, o išdaužt reikia iš viršaus, o jei nėra, tai reikėtų parduotuvėj klaust, ar galėtų taip padaryti.
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 22:48)
Ntu-Kpi AČIŪ už pasisakymą  4u.gif  Mūsų skalbyklė ne tokia gili, po dabartiniu 60 stalviršiu pasislepia ir vietos lieka  thumbup.gif  O, kad 450 indaplovė telpa į 450 tarpą tai super  thumbup.gif  Aišku dabar reikės perbraižyt visą planą  doh.gif  lotuliukas.gif

Prašom. mirksiukas.gif
Aišku jei skalbyklę slėpsit už durelių, tai atsižvelkit į tai, ką Darius S parašė.

QUOTE(irisas @ 2013 05 23, 12:10)
jazau kokia mažytė indaplovė  biggrin.gif Mano net puodas netilptu ten, nebent visai mažiukas  biggrin.gif

O aš neturiu spintelės, kur tilptų toooooks puodas, kuriam 45 cm indaplovė per maža. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ugne* @ 2013 05 23, 15:00)
Sveikos, gal galit pasidalyti savo patirtimi i ka atkreiti demesi perkant dujine kaitlente. Aciu  4u.gif

mes kai ieskojome dujines kaitlentes, tai mums patare pirkti stiklo keramikos pavirsiumi, kad butu groteles ketaus ir istisines, o ne atskiros.konkreciai rekomendavo siemens ER626PB70E arba Bosch PRP626B70E. Isigijome Bosch, tai kol kas viskas gerai, aisku pavirsiu reikia pablizginti doh.gif , bet grozis reikalauja auku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo galadriele: 23 gegužės 2013 - 21:31
QUOTE(galadriele @ 2013 05 23, 22:27)
mes kai ieskojome dujines kaitlentes, tai mums patare pirkti stiklo keramikos pavirsiumi, kad butu groteles ketaus ir istisines, o ne atskiros.konkreciai rekomendavo siemens ER626PB70E arba Bosch PRP626B70E. Isigijome Bosch, tai kol kas viskas gerai, aisku pavirsiu reikia pablizginti  doh.gif , bet grozis reikalauja auku smile.gif

Dar, manau, neblogas dalykas, jei eina aplinkui metalinis rėmelis (šiaip net nežinau, ar ant dujinių būna g.gif ), pas pažystamus stuktelejo su puodu į kampą ir įskilo stiklas unsure.gif Dar, dūžio atveju, nesvarbu, ar dujinė ar elektrinė vyryklė, jeigu turite namo/buto draudimą, ten dažniausiai būna draudžiamas stiklo dūžis, kuris galioja ir visoms kaitlentėms ir netgi stikliniam stalviršiui turi taikyti, tiesiog daug kas tokio dalyko nežino (čia kaip papildoma info jeigu ką 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 23, 23:34)
Dar, manau, neblogas dalykas, jei eina aplinkui metalinis rėmelis (šiaip net nežinau, ar ant dujinių būna  g.gif ), pas pažystamus stuktelejo su puodu į kampą ir įskilo stiklas  unsure.gif  Dar, dūžio atveju, nesvarbu, ar dujinė ar elektrinė vyryklė, jeigu turite namo/buto draudimą, ten dažniausiai būna draudžiamas stiklo dūžis, kuris galioja ir visoms kaitlentėms ir netgi stikliniam stalviršiui turi taikyti, tiesiog daug kas tokio dalyko nežino (čia kaip papildoma info jeigu ką  4u.gif )

Buna buna ir ant dujiniu, bent jau bosch dujinei kaitlentei yra metalinis remelis sonuose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 13:29)
pas mus vanduo gelsvas, todel geltonuoja tualetas, kriaukle, turi kasdien plauti, jei nori, kad butu grazu ir tvarkinga. Akmens mases plautuves dar lepesnes, tai dar ir delto jos nebenoriu  unsure.gif

o dėl ko vanduo gelsvas? gal jam kokį filtrą reiktų statyti g.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 05 23, 13:30)
Na va, mano žadėti vaizdeliai  ax.gif
Sienų patepliojimas čia. Tepliojau tris sienas, kad matytųsi kaip spalvos atrodo skirtingam apšvietime.

Man tai patiko AC, CD, ST spalvos ax.gif Ant sienos prie viryklės jos šaltesnės atrodo, bet kitur šiltos - man apskritai šiuo metu oranžinė, raudona ir tai kas aplink jas wub.gif lotuliukas.gif SS irgi graži thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 23, 13:30)
Juodai, man jau irgi smalsu kodėl nedaro apvado  g.gif  Būtų pats gražiausias variantas  thumbup.gif  Tik reiktų persipaišyt viršutines spinteles. Nors vėlgi, jų būtų dvi poros  thumbup.gif  Kiek pliusų iš to apvado  lotuliukas.gif

Dėl to apvado tai rimtai, šeštadienį paklausiu akis į akį wink.gif
Kažin ar dvi poros... per plačios durelės būtų... geriau jau 5 po 380mm wink.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 13:41)
Dar pora argumentų ir čiuju pasirašysiu lotuliukas.gif
Kad turėjau prieš tai lenkišką baltą alia  filinguotą, tai jau ačiū, kaip prilysdavo dulkių į tuos kantukus... schmoll.gif Užtai gal dabar užsiciklinau, kad reikia kuo lengviau valomo paviršiaus blush2.gif Nu nenoriu aš tarnaut namams unsure.gif

nu panašu, kad aš tarnausiu namams... doh.gif nes visa virtuvė filinguota, o ir duris norim dėtis klasikines filinguotas ir dar apvadai, grindjuostės... doh.gif
bet kaip gražu wub.gif
QUOTE(Flirt @ 2013 05 23, 16:09)
Ai dar vyras siulo kvarco, o ne granito stalvirsi: spalvu pasirinkimas didesnis, atsparesnis g.gif  Gal susiduret g.gif

Apie kvarcą ką žinau čia parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 23, 17:03)
mirksiukas.gif  rusy ir pirmam aukste grindinis sildymas,miegamuosiuose radiatoriai

Aišku 4u.gif

QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 20:59)
ryt atvaziuos ismatuoti virtuves, beveik viska zinom ko norim g.gif  liko nusipirkti tik indaplove ir kriauke, kuri man vistiek ramybes neduoda  doh.gif 
noriu dar montuoti skystam muilui dozatoriu i kriaukle, taciau skyle yra tik viena, ar bet kur galima dar papildomai isgrezti unsure.gif  renkuos is situ  blink.gif

g.gif Jau beveik persigalvojau dėl dozatoriaus. Pas mus bus dvigubinė plautuvė, žemiau šiukšlių stalčius, gal dar pavyks kokią lentynėlę padaryt priemonėm, tai jau galvoju, priėjimas pripildyt dozatorių bus labai nepatogus unsure.gif
Mes irgi dar plautuvės ir indaplovės neturim doh.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 24, 09:14)
Kažin ar dvi poros... per plačios durelės būtų... geriau jau 5 po 380mm wink.gif

nu panašu, kad aš tarnausiu namams...  doh.gif nes visa virtuvė filinguota, o ir duris norim dėtis klasikines filinguotas ir dar apvadai, grindjuostės... doh.gif
bet kaip gražu  wub.gif

O išvis geriausia gal 6 po 32cm? g.gif Jei virš. spintelė 30cm gylio, o durelės po 38cm, tai atidarius jau beveik 10cm išlys iš už stalviršio g.gif

Mano galva, tokie namai tik pedantams biggrin.gif Man neeeee...Tvarką mėgstu, bet tvarkytis tai stengiuos kuo greičiau, tikrai nelakstau su šluoste kasdien ir kiekvieno kampuko su ausų krapštukais nevalinėju blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 19, 16:56)
Na gal ir is patogumo puses saldytuvas geriau prie plautuves toj pusej? Kaip ten sako issiemei, nuplovei, supjaustei ir i puoda smile.gif O dabar dar susimasciau - ar pas jus bus plautuve priesais virykle? Jei taip, tai ziurekit, kad vietos prasilenkt butu, nes kitaip naudosites vienu metu tik viena (negalesit maisyt sriubos kol vyras indus plaus lotuliukas.gif )
Stalciu plocius irgi sakyciau pradet ziuret rimciau, bus aisku kokia talpa pasidejimo, kas kur isitenka 4u.gif

O kur tada indaplovė? Ar patogu būtų prie kriauklės šaldytuvas? Pvz dėl taškymosi g.gif Viryklė arčiau tų stiklinių durų (kurių nebus biggrin.gif )
Dėl stalčių tai ačiū už patarimą, reiks atidžiau pasidėliot smile.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 05 19, 17:47)
Man ir įdomu pasidarė koks gaunasi tarpas tarp vienos ir kitos pusės smile.gif

Tarp pusių 1,20m

QUOTE(Tiffany @ 2013 05 19, 21:15)
As nedaryciau, o ir nedariau tokiu padalintu spinteliu, nes i jas labai mazai ka susidesit, o be to - ta dalis, kur tarp spinteliu ir lubu neisnaudota  4u.gif mes su mano dizainere norejom maksimaliai isnaudoti virtuves erdve susidejimui, spinteles dariau vientisas, iki pas lubu, be jokiu tarpu  smile.gif netir patys baldu galintojai nerekomenduoja tokiu padalinimu, nebent turesit begale vietos  4u.gif cia tik mano pamastymas  smile.gif

Buvau ir aš taip pasibraižius, bet tokia užgriozdinta erdvė atrodė, be to sunku spintelėse patogiai susidėliot, ir stalviršio man mažoka ax.gif

Dar kažkas klausė dėl tų stiklinių durų, tai ten jų nebus, ten atvira viskas ir valgomasis stalas išėjus smile.gif
Atsakyti
Kaip galvojat, ar patogu siuksliadeze stalciuje po kriaukle? Gal kas turit?

Ir as jau susitikima su baldininku susiorganizavau, ziuresim vietoj, ka keist dar... O buitines technikos nieko neturim, bet po biskiuka ziurinejuosi.
Atsakyti