ryt atvaziuos ismatuoti virtuves, beveik viska zinom ko norim liko nusipirkti tik indaplove ir kriauke, kuri man vistiek ramybes neduoda
noriu dar montuoti skystam muilui dozatoriu i kriaukle, taciau skyle yra tik viena, ar bet kur galima dar papildomai isgrezti renkuos is situ
sita
http://www.voniapliu...aris-mrg-610-58
sita
http://www.frankepla...62-sachara.html
ar sita
http://buyonline.lt/...product_id=8903
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 15:46)
Ne Centroval Eco jūsiškė? http://www.sateka.lt...t=20105&lang=lt
*****, negaliu kaip nervas vėl jama Maniškė rašo, kad blizgi, Franke irgi blizgi... Bet beveik 500 lt skirtumas. Nu man daug
*****, negaliu kaip nervas vėl jama Maniškė rašo, kad blizgi, Franke irgi blizgi... Bet beveik 500 lt skirtumas. Nu man daug
Tai čia gal ta plonesnės skardos, lenkų gamybos be įspausto tekos ženkliuko, mūsų kainavo dvigubai
O kaitlentėj čia kaip kam, vieniem tik ketus, jad neslidinėtų, o kitiem kaip tik emalė, kad lengva valyt būtų.... Nepatariu kaitviečių išdėstymo kaip pas mus - ne kvadratu, o rombu, nepatogu.
QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 12:11)
o kur jus gaminotes virtuve? koks stalvirsio pavadinimas, gal thermopalo jazminas? grazi virtuve
baldai4u.lt, stalviršis Gobi termopalo.
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 23, 13:47)
O niekas nededat tokios dvigubos kriauklės? man atrodo labai patogiai, jei vienoje yra kokių indų, o man pvz. reiki plauti daržoves ar pan.
kriauklė
kriauklė
tam reikalui yra indaplpvės plautuvėj indų nebūna
QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 20:59)
ryt atvaziuos ismatuoti virtuves, beveik viska zinom ko norim liko nusipirkti tik indaplove ir kriauke, kuri man vistiek ramybes neduoda
noriu dar montuoti skystam muilui dozatoriu i kriaukle, taciau skyle yra tik viena, ar bet kur galima dar papildomai isgrezti renkuos is situ
sita
sita
ar sita
sita
sita
ar sita
Plieninėje galima bet kur išgrežti, o akmens masės kriauklėse reikia žiūrėti kitą pusę, būna pragręžta skyliu, bet ne kiaurai, o išdaužt reikia iš viršaus, o jei nėra, tai reikėtų parduotuvėj klaust, ar galėtų taip padaryti.
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 22:48)
Ntu-Kpi AČIŪ už pasisakymą Mūsų skalbyklė ne tokia gili, po dabartiniu 60 stalviršiu pasislepia ir vietos lieka O, kad 450 indaplovė telpa į 450 tarpą tai super Aišku dabar reikės perbraižyt visą planą
Prašom.
Aišku jei skalbyklę slėpsit už durelių, tai atsižvelkit į tai, ką Darius S parašė.
QUOTE(irisas @ 2013 05 23, 12:10)
jazau kokia mažytė indaplovė Mano net puodas netilptu ten, nebent visai mažiukas
O aš neturiu spintelės, kur tilptų toooooks puodas, kuriam 45 cm indaplovė per maža.
QUOTE(*ugne* @ 2013 05 23, 15:00)
Sveikos, gal galit pasidalyti savo patirtimi i ka atkreiti demesi perkant dujine kaitlente. Aciu
mes kai ieskojome dujines kaitlentes, tai mums patare pirkti stiklo keramikos pavirsiumi, kad butu groteles ketaus ir istisines, o ne atskiros.konkreciai rekomendavo siemens ER626PB70E arba Bosch PRP626B70E. Isigijome Bosch, tai kol kas viskas gerai, aisku pavirsiu reikia pablizginti , bet grozis reikalauja auku
QUOTE(galadriele @ 2013 05 23, 22:27)
mes kai ieskojome dujines kaitlentes, tai mums patare pirkti stiklo keramikos pavirsiumi, kad butu groteles ketaus ir istisines, o ne atskiros.konkreciai rekomendavo siemens ER626PB70E arba Bosch PRP626B70E. Isigijome Bosch, tai kol kas viskas gerai, aisku pavirsiu reikia pablizginti , bet grozis reikalauja auku
Dar, manau, neblogas dalykas, jei eina aplinkui metalinis rėmelis (šiaip net nežinau, ar ant dujinių būna ), pas pažystamus stuktelejo su puodu į kampą ir įskilo stiklas Dar, dūžio atveju, nesvarbu, ar dujinė ar elektrinė vyryklė, jeigu turite namo/buto draudimą, ten dažniausiai būna draudžiamas stiklo dūžis, kuris galioja ir visoms kaitlentėms ir netgi stikliniam stalviršiui turi taikyti, tiesiog daug kas tokio dalyko nežino (čia kaip papildoma info jeigu ką )
QUOTE(Darius S @ 2013 05 23, 23:34)
Dar, manau, neblogas dalykas, jei eina aplinkui metalinis rėmelis (šiaip net nežinau, ar ant dujinių būna ), pas pažystamus stuktelejo su puodu į kampą ir įskilo stiklas Dar, dūžio atveju, nesvarbu, ar dujinė ar elektrinė vyryklė, jeigu turite namo/buto draudimą, ten dažniausiai būna draudžiamas stiklo dūžis, kuris galioja ir visoms kaitlentėms ir netgi stikliniam stalviršiui turi taikyti, tiesiog daug kas tokio dalyko nežino (čia kaip papildoma info jeigu ką )
Buna buna ir ant dujiniu, bent jau bosch dujinei kaitlentei yra metalinis remelis sonuose.
QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 13:29)
pas mus vanduo gelsvas, todel geltonuoja tualetas, kriaukle, turi kasdien plauti, jei nori, kad butu grazu ir tvarkinga. Akmens mases plautuves dar lepesnes, tai dar ir delto jos nebenoriu
o dėl ko vanduo gelsvas? gal jam kokį filtrą reiktų statyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 23, 13:30)
Na va, mano žadėti vaizdeliai
Sienų patepliojimas čia. Tepliojau tris sienas, kad matytųsi kaip spalvos atrodo skirtingam apšvietime.
Sienų patepliojimas čia. Tepliojau tris sienas, kad matytųsi kaip spalvos atrodo skirtingam apšvietime.
Man tai patiko AC, CD, ST spalvos Ant sienos prie viryklės jos šaltesnės atrodo, bet kitur šiltos - man apskritai šiuo metu oranžinė, raudona ir tai kas aplink jas SS irgi graži
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 23, 13:30)
Juodai, man jau irgi smalsu kodėl nedaro apvado Būtų pats gražiausias variantas Tik reiktų persipaišyt viršutines spinteles. Nors vėlgi, jų būtų dvi poros Kiek pliusų iš to apvado
Dėl to apvado tai rimtai, šeštadienį paklausiu akis į akį
Kažin ar dvi poros... per plačios durelės būtų... geriau jau 5 po 380mm
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 13:41)
Dar pora argumentų ir čiuju pasirašysiu
Kad turėjau prieš tai lenkišką baltą alia filinguotą, tai jau ačiū, kaip prilysdavo dulkių į tuos kantukus... Užtai gal dabar užsiciklinau, kad reikia kuo lengviau valomo paviršiaus Nu nenoriu aš tarnaut namams
Kad turėjau prieš tai lenkišką baltą alia filinguotą, tai jau ačiū, kaip prilysdavo dulkių į tuos kantukus... Užtai gal dabar užsiciklinau, kad reikia kuo lengviau valomo paviršiaus Nu nenoriu aš tarnaut namams
nu panašu, kad aš tarnausiu namams... nes visa virtuvė filinguota, o ir duris norim dėtis klasikines filinguotas ir dar apvadai, grindjuostės...
bet kaip gražu
QUOTE(Flirt @ 2013 05 23, 16:09)
Ai dar vyras siulo kvarco, o ne granito stalvirsi: spalvu pasirinkimas didesnis, atsparesnis Gal susiduret
Apie kvarcą ką žinau čia parašiau
QUOTE(agniukee @ 2013 05 23, 17:03)
rusy ir pirmam aukste grindinis sildymas,miegamuosiuose radiatoriai
Aišku
QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 20:59)
Jau beveik persigalvojau dėl dozatoriaus. Pas mus bus dvigubinė plautuvė, žemiau šiukšlių stalčius, gal dar pavyks kokią lentynėlę padaryt priemonėm, tai jau galvoju, priėjimas pripildyt dozatorių bus labai nepatogus
Mes irgi dar plautuvės ir indaplovės neturim
QUOTE(Juodai @ 2013 05 24, 09:14)
Kažin ar dvi poros... per plačios durelės būtų... geriau jau 5 po 380mm
nu panašu, kad aš tarnausiu namams... nes visa virtuvė filinguota, o ir duris norim dėtis klasikines filinguotas ir dar apvadai, grindjuostės...
bet kaip gražu
bet kaip gražu
O išvis geriausia gal 6 po 32cm? Jei virš. spintelė 30cm gylio, o durelės po 38cm, tai atidarius jau beveik 10cm išlys iš už stalviršio
Mano galva, tokie namai tik pedantams Man neeeee...Tvarką mėgstu, bet tvarkytis tai stengiuos kuo greičiau, tikrai nelakstau su šluoste kasdien ir kiekvieno kampuko su ausų krapštukais nevalinėju
QUOTE(Ajste @ 2013 05 19, 16:56)
Na gal ir is patogumo puses saldytuvas geriau prie plautuves toj pusej? Kaip ten sako issiemei, nuplovei, supjaustei ir i puoda O dabar dar susimasciau - ar pas jus bus plautuve priesais virykle? Jei taip, tai ziurekit, kad vietos prasilenkt butu, nes kitaip naudosites vienu metu tik viena (negalesit maisyt sriubos kol vyras indus plaus )
Stalciu plocius irgi sakyciau pradet ziuret rimciau, bus aisku kokia talpa pasidejimo, kas kur isitenka
Stalciu plocius irgi sakyciau pradet ziuret rimciau, bus aisku kokia talpa pasidejimo, kas kur isitenka
O kur tada indaplovė? Ar patogu būtų prie kriauklės šaldytuvas? Pvz dėl taškymosi Viryklė arčiau tų stiklinių durų (kurių nebus )
Dėl stalčių tai ačiū už patarimą, reiks atidžiau pasidėliot
QUOTE(Mindija @ 2013 05 19, 17:47)
Man ir įdomu pasidarė koks gaunasi tarpas tarp vienos ir kitos pusės
Tarp pusių 1,20m
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 19, 21:15)
As nedaryciau, o ir nedariau tokiu padalintu spinteliu, nes i jas labai mazai ka susidesit, o be to - ta dalis, kur tarp spinteliu ir lubu neisnaudota mes su mano dizainere norejom maksimaliai isnaudoti virtuves erdve susidejimui, spinteles dariau vientisas, iki pas lubu, be jokiu tarpu netir patys baldu galintojai nerekomenduoja tokiu padalinimu, nebent turesit begale vietos cia tik mano pamastymas
Buvau ir aš taip pasibraižius, bet tokia užgriozdinta erdvė atrodė, be to sunku spintelėse patogiai susidėliot, ir stalviršio man mažoka
Dar kažkas klausė dėl tų stiklinių durų, tai ten jų nebus, ten atvira viskas ir valgomasis stalas išėjus
Kaip galvojat, ar patogu siuksliadeze stalciuje po kriaukle? Gal kas turit?
Ir as jau susitikima su baldininku susiorganizavau, ziuresim vietoj, ka keist dar... O buitines technikos nieko neturim, bet po biskiuka ziurinejuosi.
Ir as jau susitikima su baldininku susiorganizavau, ziuresim vietoj, ka keist dar... O buitines technikos nieko neturim, bet po biskiuka ziurinejuosi.