Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 05 13, 21:52)
GAUBE, o kaip virš. spintelės kaip atsidaro? Ir man labai knieti pamatyt tuos stalčius po plautuve ax.gif

Su atsokimais. Stalciai Blum.
user posted image
O cia 2 viename:
user posted image
Neturiu dar normalios siuksledezes ir deklu irankiams.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 19:52)
Del blizgaus pavirsiaus?
Vonioje jau 2 metai toki baldai, pas dukra ir jau geras pusmetis-nu reikia pavalyt-kaip ir viska.
Del mazo darbastalio-90 cm, su mano minimaliais seimininkavimais-uzteks smile.gif
Kuo negaliu atsidziaugti, tai indaplove.

ne del blizgaus, blizgu patys renkames mirksiukas.gif del darbastalio tokioj keistoj vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 22:03)
ne del blizgaus, blizgu patys renkames mirksiukas.gif  del darbastalio tokioj keistoj vietoj g.gif

lotuliukas.gif -kaip pastate ir as pamaciau, kad nelabai gerai, bet jau po laiko...Nenorejau orkaites prie lango, nenorejau kaitlentes ten kur dabar plautuve, tad gavosi, kaip gavosi.
Salotas paruosti uztenka vietos biggrin.gif , kepiniu nekepu, tad kocioti neprireiks, o del taskymosi-pirkom dazus su kazkokia plevele, tipo skirti virtuvems-galima sveisti. Bus matyt ax.gif
Jei jau bus visai negerai, yra dar plyteliu ir glaisto biggrin.gif
Name, naujos statybos butuose, butuose su isgriautom sienom visai kas kita, daugiau erdves.
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 22:02)
Su atsokimais. Stalciai Blum.

O kaip fainai bigsmile.gif Jaučiu ir vidinis tas stalčius patogu? bigsmile.gif Ačiū, kad nepatingėjot nufotkint 4u.gif Dabar jau ramiai miegosiu viską apžiūrėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 13, 22:10)
O kaip fainai bigsmile.gif Jaučiu ir vidinis tas stalčius patogu? bigsmile.gif 

Labai patogu. Viskas labai lengvai atsidarineja, tylus pritraukimas visur.
Pas dukra ir visur darem tuos pritraukejus, nesigirdi kaip stalcius tranko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 20:09)
lotuliukas.gif -kaip pastate ir as pamaciau, kad nelabai gerai, bet jau po laiko...Nenorejau orkaites prie lango, nenorejau kaitlentes ten kur dabar plautuve, tad gavosi, kaip gavosi.
Salotas paruosti uztenka vietos biggrin.gif , kepiniu nekepu, tad kocioti neprireiks, o del taskymosi-pirkom dazus su kazkokia plevele, tipo skirti virtuvems-galima sveisti. Bus matyt ax.gif
Jei jau bus visai negerai, yra dar plyteliu ir glaisto biggrin.gif
Name, naujos statybos butuose, butuose su isgriautom sienom visai kas kita, daugiau erdves.

nedaug gaminant dzin thumbup.gif o grazumo tai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
O jei darėt atšokimus, kodėl ir rankenas dėjot? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 13, 22:16)
O jei darėt atšokimus, kodėl ir rankenas dėjot?  rolleyes.gif

Čia ir man klaustukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 13, 20:16)

tai cia tie atsokimai, kai paspaudi ir atsidaro? g.gif jei tie, tai mane visi gasdina, kad nesidet tokiu(mes rankenu nenorim). tai kaip cia yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 13, 22:16)

QUOTE(Darius S @ 2013 05 13, 22:17)
Čia ir man klaustukas  ax.gif

g.gif g.gif gal ne taip issireiskiau del stalciu....jie kazkaip tyliai ivaziuoja ir patys prisitraukia smile.gif O virsuje jokiu rankenu
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 22:18)
tai cia tie atsokimai, kai paspaudi ir atsidaro? g.gif 

taip, taip, virsuje toki.
O kodel negerai?
Atsakyti
Aaaaa, tikrai, nedažiūrėjau, ten du klausimai buvo užduoti, o aš pamaniau, kad čia apie tuos pačius stalčius atsakėt, atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 19:48)
na jo, cia kaip kieno iprociai ax.gif  mes ir minetuosius prisikraunam i lekstes viruvej. as jau geriau 5 kartus nueisiu i virtuve dasidet, nei paskui valysiu apdergta stala doh.gif

Ar ne Jūsų šeimyna mėgsta ne prie stalo valgyt, o ant sofkutės prieš teliką? Tada aišku, stiklinis stalas visai lengvai prižiūrimas ax.gif lotuliukas.gif
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 20:49)
O as gundaus situo  ax.gif , tik kedes 4 ir gal didesni stala pasirinkti g.gif
user posted image

Turi draugai man rodos tokį staliuką - nulat kliūnam už kojų... jos taip apgaulingai lenktos doh.gif , mažai vietos pas juos... Gal priprasti reikia unsure.gif
Atsakyti