Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 23, 14:34)
Na skardinės tai jau tikrai nerekomenduočiau Tekos  doh.gif Prisitekinom. Irgi vyras ilgai jom prekiauja ir pats nežinojo, ant kiek tie lašai lieka, kol patys neįsigijom doh.gif
Nors vėl gi, gal tik vienas modelis nevykęs jų, kas čia žino.

O pas jus kiek pamenu matinė? Ar kokia ten? g.gif
Čia manau ne gamintojas kaltas, o skarda gal? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 23, 14:37)
Nea  lotuliukas.gif  Bet plytelės labai į temą  thumbup.gif
Nugi balta asocijuojasi su ligonine, sterilumu ir pan. Aišku, kad kleksai matysis ir ko gero labiau nei ant kitų spalvų paviršių, bet manau čia turima galvoj, kad su minimaliu patvarkymu, stipresnis tvarkos ir švaros įspūdis  blush2.gif

Tai čia iš jūsų paveiksliuko iškirpau jas ax.gif
drinks_cheers.gif Taip taip, prie durų maišelius apsiaut padėsiu svečiams, kad išvis jausmas būsų kaip į operacinę eina lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 23 gegužės 2013 - 13:41
Neeeežinau, bet esmė, kad būna tekų pigesnių iš neva plonesnės skardos ir pigesnių, o būna brangesnių su įspaustu tekos ženkliuku, tai va ėmėm tą originaliąją doh.gif Jep, matinė mūsų....
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 12:40)
Papildyta:
Tai čia iš jūsų paveiksliuko iškirpau jas ax.gif
drinks_cheers.gif Taip taip, prie durų maišelius apsiaut padėsiu svečiams, kad išvis jausmas būsų kaip į operacinę eina lotuliukas.gif

Ir chalatukai būtų gerai, kad savo dulkių neužneštų lotuliukas.gif

Beje, kaip manote, gerbiamieji temos dalyviai, kokia spalva tiktų sienoms jei spintelės tos žalsvos, plytelės bei matoma technika pilka, stalviršis ąžuolo imitacija, grindų danga neaiškios spalvos (bet manau derinsiu arba prie pilku plutelių arba prie ąžuolinio stalviršio) g.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit pasidalyti savo patirtimi i ka atkreiti demesi perkant dujine kaitlente. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ugne* @ 2013 05 23, 14:00)
Sveikos, gal galit pasidalyti savo patirtimi i ka atkreiti demesi perkant dujine kaitlente. Aciu  4u.gif

Mes labiausiai kreipėm dėmesį i tas, kaip jos vadinasi nzn groteles, kad keptuvės nuo kaitlentės grotelių neslystų ir nevirstų į šoną.

Pirkom su tokiomis stambesnėmis, panašu kaip špižinėmis smile.gif Tai kai puodą ar keptųvę padedi, tai jausmas, kad prilimpa, į šonus sunku patraukti nepakėlus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 23 gegužės 2013 - 14:41
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 23, 14:52)
Neeeežinau, bet esmė, kad būna tekų pigesnių iš neva plonesnės skardos ir pigesnių, o būna brangesnių su įspaustu tekos ženkliuku, tai va ėmėm tą originaliąją  doh.gif Jep, matinė mūsų....

Ne Centroval Eco jūsiškė? g.gif http://www.sateka.lt...t=20105&lang=lt
*****, negaliu kaip nervas vėl jama doh.gif Maniškė rašo, kad blizgi, Franke irgi blizgi... Bet beveik 500 lt skirtumas. Nu man daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 05 23, 16:39)
Mes labiausiai kreipėm dėmesį i tas, kaip jos vadinasi nzn groteles, kad keptuvės nuo kaitlentės grotelių neslystų ir nevirstų į šoną.

Pirkom su tokiomis stambesnėmis, panašu kaip špižinėmis smile.gif Tai kai puodą ar keptųvę padedi, tai jausmas, kad prilimpa, į šonus sunku patraukti nepakėlus smile.gif

gal galit firma parasyti kaitlentes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 05 23, 15:39)

Aš jei rinkčiaus dujinę, tai man svarbiausia būtų, kad degikliai ne priekyje, o šone būtų (mačiau gyvai, po kelių metų naudojimo, tikrai nieko gero), geriau stiklokeraminė, nei grūdinto stiklo ar metalo ir aišku ketaus laikikliai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 23 gegužės 2013 - 14:53
Oho kiek cia pripliurpet blink.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 06:23)
Bent mums granitą kvadratais skaičiavo, tai didelio skirtumo neturėtų būti smile.gif

Jūs pas stiklo prekybininkus užklauskit, kokia kaina grūdinto dažyto stiklo pagal išmatavimus 4u.gif Kažkaip neįsivaizduoju, kad visas 3-4 cm storio stalviršis galėtų būti iš stiklo g.gif

Reiks bandyt pasidomet ax.gif Nes man tai labai grazu wub.gif
user posted image
Ai dar vyras siulo kvarco, o ne granito stalvirsi: spalvu pasirinkimas didesnis, atsparesnis g.gif Gal susiduret g.gif
Atsakyti
QUOTE(*ugne* @ 2013 05 23, 14:46)
gal galit firma parasyti kaitlentes?  4u.gif

Tokia: http://www.whirlpool...ente-akt-699-ix
Atsakyti
Ne aš būsiu jei ne paklausiu blush2.gif

Agniukee, koks pas jus šildymas? Nematau radiatorių ax.gif O tuose kraštuose žiemos ne pačios šilčiausios ax.gif
(kažkodėl visada įsivaizdavau, kad gyvenat Ispanijoj doh.gif Matyt vyno rūsys taip sušvietė man biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 16:55)
Ne aš būsiu jei ne paklausiu blush2.gif

Agniukee, koks pas jus šildymas? Nematau radiatorių ax.gif O tuose kraštuose žiemos ne pačios šilčiausios ax.gif
(kažkodėl visada įsivaizdavau, kad gyvenat Ispanijoj doh.gif Matyt vyno rūsys taip sušvietė man biggrin.gif )

mirksiukas.gif rusy ir pirmam aukste grindinis sildymas,miegamuosiuose radiatoriai 4u.gif nelabai ziemos saltesnes nei lietuvoje biggrin.gif noreciau ispanijoj gyvent vacation1.gif
Atsakyti