Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

pas mus vanduo gelsvas, todel geltonuoja tualetas, kriaukle, turi kasdien plauti, jei nori, kad butu grazu ir tvarkinga. Akmens mases plautuves dar lepesnes, tai dar ir delto jos nebenoriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 12:26)
jei deciau tai deciau tokia http://www.e-ciupk.l...51-127-0197-852, bent jau nuotraukoje man ji grazi.
Papildyta:

Šita žymiai gražesnė - šiuolaikiškesnė thumbup.gif
Atsakyti
Na va, mano žadėti vaizdeliai ax.gif
Sienų patepliojimas čia. Tepliojau tris sienas, kad matytųsi kaip spalvos atrodo skirtingam apšvietime.

Naujai braižyti planai pastatomų spintelių planas, kuris bus šiek tiek koreguojamas traukiant viryklę žemyn (kad nuo gartraukio atliktų pakankamai vietos kampinei spintelei).
Pakabinamos spintelės. Užbraukytos apatinės spintelės, kad būtų vaizdas kas virš ko. Šitam lygyje lyg ir viskas ok. Tik kampinę spintelę reik rasti kas parduoda reikiamo dydžio ax.gif

Juodai, man jau irgi smalsu kodėl nedaro apvado g.gif Būtų pats gražiausias variantas thumbup.gif Tik reiktų persipaišyt viršutines spinteles. Nors vėlgi, jų būtų dvi poros thumbup.gif Kiek pliusų iš to apvado lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 23, 12:37)
tai bus naujas stilius - blizgi klasika wink.gif juk yra blizgių dažų 4u.gif pvz. kaip šitos durys:

user posted image
fotografija iš čia

ko ne klasika?  bigsmile.gif
vienareikšmiškai - jei plautuvė po stalviršiu, plokštė stalviršiui netinka  schmoll.gif
variantai: granitas, marmuras, kvarcas, betonas, stiklas (kurio niekaip Flirt neranda), na gal lietas akmuo - bet jei šitą rinktis, tai ir plautuvę gali išliet tuo pačiu. tai va  4u.gif

Dar pora argumentų ir čiuju pasirašysiu lotuliukas.gif
Kad turėjau prieš tai lenkišką baltą alia filinguotą, tai jau ačiū, kaip prilysdavo dulkių į tuos kantukus... schmoll.gif Užtai gal dabar užsiciklinau, kad reikia kuo lengviau valomo paviršiaus blush2.gif Nu nenoriu aš tarnaut namams unsure.gif

QUOTE(veterane @ 2013 05 23, 13:13)
tai nenoriu tokios  verysad.gif  bet tikriausiai teks, nes neitikinsiu mb imti tokios http://www.e-ciupk.l...51-127-0197-852  unsure.gif

bigsmile.gif Gražiai šita žiūrisi...
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 23, 13:30)
Na va, mano žadėti vaizdeliai  ax.gif
Sienų patepliojimas čia. Tepliojau tris sienas, kad matytųsi kaip spalvos atrodo skirtingam apšvietime.

Kažką praleidau blush2.gif Čia sienų dažai ar baldams?
Atsakyti
O niekas nededat tokios dvigubos kriauklės? man atrodo labai patogiai, jei vienoje yra kokių indų, o man pvz. reiki plauti daržoves ar pan.
kriauklė
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2013 05 23, 13:47)
O niekas nededat tokios dvigubos kriauklės? man atrodo labai patogiai, jei vienoje yra kokių indų, o man pvz. reiki plauti daržoves ar pan.
kriauklė

Aš tai tokią tikriausiai dėsiu. Grynai dvigubai vietos neturiu doh.gif

Veterane, pažiūrėkit šitam tinklapyje, kainos gerokai mažesnės už Franke's ax.gif
Bent jau mano baldininkas tai nieko blogo nepasakė apie jas, dar ir su nuolaida žadėjo iš jų paimt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 23 gegužės 2013 - 12:56
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 11:41)
Papildyta:
Kažką praleidau blush2.gif Čia sienų dažai ar baldams?

Viskam lotuliukas.gif pirmus 4 mėginukus turėjom nuo bandymų svetainėje (išsirinkom tą rudą, kur CD parašyta), o kiti surinkti virtuvei be aiškios minties ar sienai ar baldams. Patys mėginukai sienų dažų, bet spalvą tą žalsvą (CA) nusižiūrėjom spintelėms, o sienai taip ir neišsirinkom unsure.gif doh.gif
Beje, jau turiu mintį, kad siena už viryklės bus pilkom stačiakampėm plytelėm va tokiom user posted image
tik glaistas juodas ar tamsiai pilkas. Arba tokiom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 23, 13:57)
Viskam  lotuliukas.gif pirmus 4 mėginukus turėjom nuo bandymų svetainėje (išsirinkom tą rudą, kur CD parašyta), o kiti surinkti virtuvei be aiškios minties ar sienai ar baldams. Patys mėginukai sienų dažų, bet spalvą tą žalsvą (CA) nusižiūrėjom spintelėms, o sienai taip ir neišsirinkom  unsure.gif  doh.gif
Beje, jau turiu mintį, kad siena už viryklės bus pilkom stačiakampėm plytelėm va tokiom

thumbup.gif Pirmiausiai ir krito man į akį (gerai, kad neišmušė lotuliukas.gif ) ta ruda CD biggrin.gif
Kažkaip per sudėtinga man, nes nerandu CA g.gif Žalsva graži SA, bet kaip fainai ji spalvą keičia bigsmile.gif Nuo jūros melsvomo iki salotos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 23 gegužės 2013 - 13:04
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 12:03)
thumbup.gif Pirmiausiai ir krito man į akį (gerai, kad neišmušė lotuliukas.gif ) ta ruda CD biggrin.gif
Kažkaip per sudėtinga man, nes nerandu CA g.gif Žalsva graži SA, bet kaip fainai ji spalvą keičia bigsmile.gif Nuo jūros melsvomo iki salotos bigsmile.gif

Ot vėpla doh.gif Tai ta spalva ir yra SA (Soft Apple), o aš galvojau CA (Crisp Apple) ax.gif Tokia lengva ir gaivi, šviežia thumbup.gif Sako šaltos šviesios spalvos padeda sudaryti švaros įspūdį (kas pravers mūsų namuos lotuliukas.gif )
Atsakyti
Tai gal tokią žalią lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 23, 14:11)
Sako šaltos šviesios spalvos padeda sudaryti švaros įspūdį (kas pravers mūsų namuos  lotuliukas.gif  )

Va dėl ko galvoju apie pačią šalčiausią baltą blink.gif Galėsiu metus nevalyt jei jau tokį įspūdį daro blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 13:55)
Veterane, pažiūrėkit šitam tinklapyje, kainos gerokai mažesnės už Franke's ax.gif
Bent jau mano baldininkas tai nieko blogo nepasakė apie jas, dar ir su nuolaida žadėjo iš jų paimt smile.gif

Na skardinės tai jau tikrai nerekomenduočiau Tekos doh.gif Prisitekinom. Irgi vyras ilgai jom prekiauja ir pats nežinojo, ant kiek tie lašai lieka, kol patys neįsigijom doh.gif
Nors vėl gi, gal tik vienas modelis nevykęs jų, kas čia žino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 23 gegužės 2013 - 13:35
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 12:33)
Tai gal tokią žalią lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
Va dėl ko galvoju apie pačią šalčiausią baltą blink.gif Galėsiu metus nevalyt jei jau tokį įspūdį daro blink.gif  lotuliukas.gif

Nea lotuliukas.gif Bet plytelės labai į temą thumbup.gif
Nugi balta asocijuojasi su ligonine, sterilumu ir pan. Aišku, kad kleksai matysis ir ko gero labiau nei ant kitų spalvų paviršių, bet manau čia turima galvoj, kad su minimaliu patvarkymu, stipresnis tvarkos ir švaros įspūdis blush2.gif
Atsakyti