Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Darius S @ 2013 05 22, 21:38)
Meistrai dirba iki išnaktų ir dar vaikus migdo grįžę  biggrin.gif  Indaplovei reikalinga anga (ne spintelė) 450mm pločio. Dabar dėl skalbimo mašinos, tai pirmiausia koks jos gylis ir ar eis ją paslėpti po stalviršiu? Vieną teko dėti 600mm (oficialiai), bet realiai ji buvo šiek tiek mažesnio gylio, tai rėmėsi gale į sieną ir durelės praktiškai lietėsi iš priekio. Rekomenduočiau angą daryt 670-700mm, nes prisideda dar lankstai, kurie kelis cm suvalgo ir kurių negalima prisukt skalbimo mašiną jau įkišus, jei gylis mažesnis, tada sakyčiau reikėtų 650mm pločio, nes mažesnės "mėgsta" labiau šokinėti ir nestovėti savo vietoje, o lankstai prisisuktų jau skalbimo mašinai esant savo vietoj. O geriausias variantas yra įmontuojama skalbimo mašina, tik kaina jos didoka ir pasirinkimas mažas, bet tada nekyla klausimų, tilps ar netilps ir pan smile.gif Dar klausimų? ax.gif

Ačiū 4u.gif Ypač geras patarimas dėl angos, liks atliekama spintelė thumbup.gif Skalbimo mašiną jau turime, taigi teks suktis su ja. Ji 600 pločio, o gylis mažesnis nei 600, net su visom šlangom. Ryt dar pasimatuosiu, bet kaip jau minėjau, po dabartiniu 600 įkišta ir dar vietos likę.

Kvailas klausimas, jei gylis spintelių 600 su durelėmis, tai stalviršis irgi 600 ar truputėlį platesnis?
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 23, 00:09)
Dvigubai  blink.gif  Ir su granitu tas pats g.gif 

Su granitu ne tas pats - jo kaina proporcingai didėja nuo matmenų 4u.gif
Galit pasiskaičiuoti preliminarią granito kainą čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 22:16)
Su granitu ne tas pats - jo kaina proporcingai didėja nuo matmenų 4u.gif
Galit pasiskaičiuoti preliminarią granito kainą čia  4u.gif

Aciu 4u.gif O tai gali zmogui ir silpna pasidaryt biggrin.gif Einu skaiciuot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 23, 00:12)
Ačiū  4u.gif Ypač geras patarimas dėl angos, liks atliekama spintelė  thumbup.gif  Skalbimo mašiną jau turime, taigi teks suktis su ja. Ji 600 pločio, o gylis mažesnis nei 600, net su visom šlangom. Ryt dar pasimatuosiu, bet kaip jau minėjau, po dabartiniu 600 įkišta ir dar vietos likę.

Kvailas klausimas, jei gylis spintelių 600 su durelėmis, tai stalviršis irgi 600 ar truputėlį platesnis?

Tokią konstrukciją naudoju aš:
user posted image
Plius minus pas visus yra panašiai, retai atvejais spintelė eina iki pat sienos. Taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į indaplovę, nes pasitaiko, jog 560mm jai neužtenka, reikia 570mm, tokiu atveju fasadai priartėja prie stalvišio krašto per 10mm. Jei fasadas eina sulig stalviršiu, tai ką nors išpylus ant stalviršio per kraštą bėgs į spintelę, kai fasadas giliau, to praktiškai išvengiama. Beje, skalbimo mašinos šlangų nežiūrėkite, nes skalbimo mašinos paviršius gale yra ilgesnis už pačią mašiną ir į tą tarpą telpa visos šlangos, todėl yra galimybė glausti prie sienos, tik klausimas, ar toks variantas geras dėl vibracijų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darius S: 22 gegužės 2013 - 23:33
QUOTE(Juodai @ 2013 05 23, 00:05)
ooo, laukiam laukiam brėžinukų wink.gif
kas ta multivarka?  unsure.gif greitpuodis? blush2.gif

Greičiausiai bus tik popierinis pabraižymas, nes man atrodo jis 3D vizualizacijų nedaro ax.gif

QUOTE(Flirt @ 2013 05 23, 00:09)
Dvigubai  blink.gif  Ir su granitu tas pats g.gif  Gal zinai kur stiklo stalvirsius gamina, kazkada klausiau, bet niekas ir neatsake, labai jau vilioja, bet nerandu kur gaut ar kainu bent pasidomet verysad.gif

Bent mums granitą kvadratais skaičiavo, tai didelio skirtumo neturėtų būti smile.gif

Jūs pas stiklo prekybininkus užklauskit, kokia kaina grūdinto dažyto stiklo pagal išmatavimus 4u.gif Kažkaip neįsivaizduoju, kad visas 3-4 cm storio stalviršis galėtų būti iš stiklo g.gif

QUOTE(Darius S @ 2013 05 23, 00:32)
Jei fasadas eina sulig stalviršiu, tai ką nors išpylus ant stalviršio per kraštą bėgs į spintelę, kai fasadas giliau, to praktiškai išvengiama.

O man gražiau kai tas stalviršis neišlindęs ax.gif Bet bent jau žinosiu kodėl taip daro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 08:23)
Greičiausiai bus tik popierinis pabraižymas, nes man atrodo jis 3D vizualizacijų nedaro ax.gif

ne bėda irnesakyk.gif ju tą bžėžinuką tik į skeneriuką ir visi matom ax.gif
kokį gaminimo terminą sakė, ar dar nieko netarėt?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 23, 08:36)
ne bėda  irnesakyk.gif ju tą bžėžinuką tik į skeneriuką ir visi matom  ax.gif
kokį gaminimo terminą sakė, ar dar nieko netarėt?

Netarėm, lauksiu kol pabraižys. Turint uomeny, kad į eilę užsirašėm 2011 gruodį, tai tikiuos pradės gamint paskubintai lotuliukas.gif
Į rekordų knygą mane reiks įtraukt, kaip ilgiausiai laukiančios virtuvės doh.gif lotuliukas.gif

Jau ir man gražu ta plautuvė darosi unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 23 gegužės 2013 - 07:54
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 08:52)
Netarėm, lauksiu kol pabraižys. Turint uomeny, kad į eilę užsirašėm 2011 gruodį, tai tikiuos pradės gamint paskubintai lotuliukas.gif
Į rekordų knygą mane reiks įtraukt, kaip ilgiausiai laukiančios virtuvės doh.gif  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif tipo antri metai eina, kai virtuvės laukiat?
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 08:52)
Jau ir man gražu ta plautuvė darosi unsure.gif

džiaugiuos, kad suvėliau mintis thumbup.gif lotuliukas.gif tuoj išvis ant klasikos paneš mirksiukas.gif
beje, ko katiniukas teip sulyso? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 gegužės 2013 - 08:19
Laba virtuviu fanatems/ams smile.gif Idomi jusu nuomone, gal padesite man apsispresti rolleyes.gif
Grindys virtuveje bus balinto azuolo (pilksvai sviesios) kazkas panasaus
user posted image
Virtuveje stoves baltas stalas su rudom kedem
user posted image
user posted image
Mano planuojamos virtuves baldu spalvos ir fasadai (baltos spinteles ir pilksva sienele, stalvirsis)
user posted image
Virs valgomojo stalo zadu kabinti panasu sviestuva (bandysiu rasti ruda)
user posted image
Visa buitine bus matines metalo spalvos.

Dilema del rankeneliu... g.gif Ar daryti metalines matines paprastas ar rudas tamsiai kaip kedes klasikinio stiliaus?Jei nesunku pabalsuokite kas jums graziau? 4u.gif O gal aplamai kazka matet grazesnio?
Metalines matines
user posted image
Rudos klasikines derinant prie kedziu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 23, 09:17)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tipo antri metai eina, kai virtuvės laukiat?

džiaugiuos, kad suvėliau mintis  thumbup.gif  lotuliukas.gif tuoj išvis ant klasikos paneš  mirksiukas.gif
beje, ko katiniukas teip sulyso?  g.gif  bigsmile.gif

lotuliukas.gif Ne visai. Kai pradėjom griautis, tada subraižė, kanalizacijos, elektros taškus sužymėjo. Tada ir į eilę užsirašėm, kad kai pabaigsim įsirenginėt, greičiau būtų. Kas galėjo žinot, kad pusantrų metų užtruks doh.gif doh.gif doh.gif

Ne unsure.gif Nors.... g.gif Nu ne rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 23, 10:27)
Ne unsure.gif Nors....  g.gif Nu ne rolleyes.gif

ale... tokia lengva klasika... ax.gif kaip neseniai Agniukee rodėsi wub.gif mirksiukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 23 gegužės 2013 - 09:48
QUOTE(*Ambra* @ 2013 05 23, 09:24)
Dilema del rankeneliu... g.gif  Ar daryti metalines matines paprastas ar rudas tamsiai kaip kedes klasikinio stiliaus?Jei nesunku pabalsuokite kas jums graziau? 4u.gif O gal aplamai kazka matet grazesnio?

man antras variantas 4u.gif
Atsakyti