Buvo pas mane baldininkas, jau išmatavo "palocius"
Daugmaž aptarėm, lauksiu kol tiksliai viską pabraižys. Jau kai pradėjau vardint savo pageidavimus, tai jo akys šitaip tik susivartė Žmogus virškint nespėjo
Tai palikom tam laikui kai brėžinys bus
Tik spalvą visdėlto rekomendavo baltą Pasak, jau čia ir taip pas tave kakava visur Tai bus, sako, su juodu akmens stalviršiu nei klasikinė, nei moderni....
QUOTE(DevilAngel @ 2013 05 22, 19:49)
turbut, nes tikrai labai patiko Agniukees virtuve Tai nusikopijuociau
man labai patiko kampinė spintelė, puikus sprendimas
Tai bebejo galima ir patiesms parsivežti, susirinkti. Paminėjau tik todėl, kad kartais monės pamiršta. O šiuo atveju būtų nevienodų paslaugų kainų palyginimas. Ta prasme kur skaičiuoja baldai+pristatymas+surinkimas/sumontavimas lyginama su baldai+atvežimas. Be to surinkti tai ne tik sugebėti reikia, reikia ir laiko. Kai kuriems pigiau samdyti žmogų, negu eikvoti atostogas/laisvadienius. Na čia kiekvienas pagal save, savo poreikius ir galimybes
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 20:30)
Mindija, ačiū už vaizdelį, kaip ir nuramino, dabar tik laukiu žinovų patvirtinimo Tada tikiuosi sužinoti, kad turiu daaau papildomos vietos virtuvėj (cielus 10 cm)
Pas mane neįmontuojama skalbyklė. Plotis 60 cm. Tai jai palikau 62 cm angą tarp plokščių. Skalbyklė pilnai telpa pagal plotį, o iš abiejų pusių tarp skalbyklės ir šonų galiu kažkiek kišti pirštą. Nežinau, gal mano pirštai labai ploni.
Bet paslėpti pilnai po stalviršiu man jos nepavyko. Mano stalviršis 60 cm pločio, tai priekis kažkiek išlipa. Visdėlto už jos eina žarnos. O jei dar durelės dėsit, tai net nežinau koks turi būti stalviršio plotis. Nebent pas jus skalbyklė siaura. Štai vaizdas iš viršaus.
Šalia stovi indaplovė, tai tarp šoninių plokščių pilnai pakako 45 cm tarpo.
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 22, 20:45)
o apie kokią galvojat, taip pat Lidingo?
manęs dabar vyras ko nors paprašo, pvz. bandelių su lašinukais, tai atsakau, kad nebent naujoj virtuvėj - nauja orkaitė ir indaplovė kai bus
manęs dabar vyras ko nors paprašo, pvz. bandelių su lašinukais, tai atsakau, kad nebent naujoj virtuvėj - nauja orkaitė ir indaplovė kai bus
Aš jau beveik du metai šitaip "atsimazinu"
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Užsikabinau ant "multivarkos" Mirk gyvenk dabar man jo reikia. Man tinginei jaučiu turėtų būt idealu. Jau net gailiuos kam tą orkaitę su kaitlente pirkau
Gal kas koki rysku spalvu derini su pavyzdziu pasiulytu O tai visai issisemiau Be zalios/salotines nieko nebematau Grindys bus tamsios, medines
Ntu-Kpi AČIŪ už pasisakymą Mūsų skalbyklė ne tokia gili, po dabartiniu 60 stalviršiu pasislepia ir vietos lieka O, kad 450 indaplovė telpa į 450 tarpą tai super Aišku dabar reikės perbraižyt visą planą
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 20:30)
Nepamirškite prie virtuvės baldų ir montavimo paskaičiuoti. Baldininkai juk skaičiuoja su pristatymu ir su montavimu (bent aš taip suprantu), o Ikea tik baldai + pristatymas, montavimo kainos reikia teirautis atskirai. O kainuos keli tūkstantėliai
Nagi, kur mūsų meistrai dingę? Kas man papasakos kiek vietos skaičiuot mano indaplovei (450) ir skalbyklei (600)?
Mindija, ačiū už vaizdelį, kaip ir nuramino, dabar tik laukiu žinovų patvirtinimo Tada tikiuosi sužinoti, kad turiu daaau papildomos vietos virtuvėj (cielus 10 cm)
Nagi, kur mūsų meistrai dingę? Kas man papasakos kiek vietos skaičiuot mano indaplovei (450) ir skalbyklei (600)?
Meistrai dirba iki išnaktų ir dar vaikus migdo grįžę Indaplovei reikalinga anga (ne spintelė) 450mm pločio. Dabar dėl skalbimo mašinos, tai pirmiausia koks jos gylis ir ar eis ją paslėpti po stalviršiu? Vieną teko dėti 600mm (oficialiai), bet realiai ji buvo šiek tiek mažesnio gylio, tai rėmėsi gale į sieną ir durelės praktiškai lietėsi iš priekio. Rekomenduočiau angą daryt 670-700mm, nes prisideda dar lankstai, kurie kelis cm suvalgo ir kurių negalima prisukt skalbimo mašiną jau įkišus, jei gylis mažesnis, tada sakyčiau reikėtų 650mm pločio, nes mažesnės "mėgsta" labiau šokinėti ir nestovėti savo vietoje, o lankstai prisisuktų jau skalbimo mašinai esant savo vietoj. O geriausias variantas yra įmontuojama skalbimo mašina, tik kaina jos didoka ir pasirinkimas mažas, bet tada nekyla klausimų, tilps ar netilps ir pan Dar klausimų?
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 14:12)
Tikra L. da Vinčė O peizažas už lango kur?
peizažams gebėjimų trūksta ir laiko
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 14:40)
Pasirodau ir as,
labai labai gražu smagu matyt tokią lengvą gražią klasiką šioj temoj
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 14:53)
Juodai,
Tai kokių dabar pločių bus viršutinės spintukės? Po 800 ir viena 400? Tas reikalas vietoj vynines, tai vistiek man viską gadina Turbūt jau geriau sieną palikčiau, kad matytųsi. Arba daryt stalviršio spalvos, kad neišsišoktų, nes raudona tai labai ryški. Beje, o orkaitė ne žemokai? Aj ir dar iš vaizdo pasigedau rankenėlės ant stalčiaus imitacijos (po kaitlente). Bet šiaip tai gražiai atrodo ta raudona su stiklais ir išdėstymas manau optimalus
Tai kokių dabar pločių bus viršutinės spintukės? Po 800 ir viena 400? Tas reikalas vietoj vynines, tai vistiek man viską gadina Turbūt jau geriau sieną palikčiau, kad matytųsi. Arba daryt stalviršio spalvos, kad neišsišoktų, nes raudona tai labai ryški. Beje, o orkaitė ne žemokai? Aj ir dar iš vaizdo pasigedau rankenėlės ant stalčiaus imitacijos (po kaitlente). Bet šiaip tai gražiai atrodo ta raudona su stiklais ir išdėstymas manau optimalus
Ačiū, Ajste
Pakabinamų spintelių durelių plotis dabar 420m, tai gaunas 3x840mm + 1x420mm. Tas reikalas vietoj vyninės ir mane šiek tiek erzina, bet guodžia tai, kad turėsiu kur susidėt kempinėles ir indų ploviklius, gal netgi rankšluoščius sausus ... Na, stalviršis bent jau toj virtuvės daly tik akmeninis bus, t.y. granitas (dėl gražiosios plautuvės ), tai tikrai nenutaikyčiau spalvos tokios kaip stalviršio padaryt O kad simetrijos pas mane nėra nei vienoj, nei kitoj daly tai čia faktas - ir nesiekiu to. Geriausia - vaizdo prasme- aišku būtų daryti prie šaldytuvo ar orkaitės spintos aukštą gilų cargo, bet siauras jis gautųsi, baldininkas sakė, kad neapsimoka tokio siauro aukšto cargo daryt, ir be to jis man visai nepatinka, tad tikrai net nesigraužiu jo atsisakius. Truputį gaila, kad neišėjo pradinė mintis su šaldytuvo ir orkaitės spintos apvadu reiks pasiaiškint akis į akį su baldininku, kai atvažiuos pasitikslinti matmenų.
Kaitlentė šiek tiek žemiau, nei stalviršis - stalviršis pas mus išeis 94cm aukštyje. Pabraižė taip, taip ir pasilikau. Nesu iš aukštųjų ir visad abejojau, ar orkaitė virš stalviršio man nebus per aukštai. Dabar sulygiuota su antraisiais stalčiais, manau, kad visai gerai įsipaišo
Rankenėlės ant stalčiaus imitacijos net negalvoju dėt - nefasadinė pusė ir nematau reikalo per daug imituoti tai, ko nėra
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 14:53)
Vėliau pabandysiu įkelt foto kaip sienas ištepliojau dažų mėginiais Ir projektėlį ant popieriaus
tai kur tos sienos patepliotos?
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 20:53)
Buvo pas mane baldininkas, jau išmatavo "palocius"
Daugmaž aptarėm, lauksiu kol tiksliai viską pabraižys. Jau kai pradėjau vardint savo pageidavimus, tai jo akys šitaip tik susivartė Žmogus virškint nespėjo
Tik spalvą visdėlto rekomendavo baltą Pasak, jau čia ir taip pas tave kakava visur Tai bus, sako, su juodu akmens stalviršiu nei klasikinė, nei moderni....
ooo, laukiam laukiam brėžinukų
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 20:59)
Užsikabinau ant "multivarkos" Mirk gyvenk dabar man jo reikia. Man tinginei jaučiu turėtų būt idealu. Jau net gailiuos kam tą orkaitę su kaitlente pirkau
kas ta multivarka? greitpuodis?
QUOTE(Darius S @ 2013 05 22, 22:04)
Dar nepaminėjau, jog galima stalviršį didesnio gylio užsisakyti, tik jo kaina +- dvigubai didesnė, bet bendroje virtuvės sumoje labai baisiai neišsišoka. Tik ne su visais stalviršiais taip įmanoma, reikia jau konkrečiai žiūrėti.
Dvigubai Ir su granitu tas pats Gal zinai kur stiklo stalvirsius gamina, kazkada klausiau, bet niekas ir neatsake, labai jau vilioja, bet nerandu kur gaut ar kainu bent pasidomet