Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Agniukee, labai grazi virtuve wub.gif nors ir ne mano stiliaus ax.gif as labiau linkstu prie modernumo mirksiukas.gif
dabar kaip viskas grazu ir sutvarkyta, galiu tik palinketi, kad maistas pats pasigamintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 13:40)
Pasirodau ir as, nes kaip supratau is mb, plyteles bus suklijuotos neaisku kada  doh.gif  4u.gif Uzuolaidu netruksta, ju nebus  bigsmile.gif

user posted image

Labai grazu, tikra skandinaviska virtuve, super
Atsakyti
Agniukee, labai labai grazi virtuve wub.gif Ir mano stiliaus, tokia nuosaiki klasika. Pradejom ir mes galvoti apie virtuve is Ikejos, nes kai pasidarem keliose parduotuvese paskaiciavimus, tai praktiskai be 10 tukst euru neapsieisim ( ne Lt gyvenam), o Ikejoj tikrai zymiai pigiau butu. Ar tas medzio stalvirsis pakankamai atsparus dregmei ir demems?
Atsakyti
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 22, 18:20)
super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
QUOTE(Flirt @ 2013 05 22, 19:42)
Agniukee, labai grazi virtuve wub.gif  nors ir ne mano stiliaus ax.gif  as labiau linkstu prie modernumo mirksiukas.gif
dabar kaip viskas grazu ir sutvarkyta, galiu tik palinketi, kad maistas pats pasigamintu biggrin.gif

Aciu 4u.gif del maisto gaminimo nesipykstu, o dabar kai indaplove yra, tai vienas malonumas wub.gif

QUOTE(ariogala @ 2013 05 22, 19:52)
Labai grazu, tikra skandinaviska virtuve, super

Aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(DevilAngel @ 2013 05 22, 19:54)
Agniukee, labai labai grazi virtuve wub.gif Ir mano stiliaus, tokia nuosaiki klasika. Pradejom ir mes galvoti apie virtuve is Ikejos, nes kai pasidarem keliose parduotuvese  paskaiciavimus, tai praktiskai be 10 tukst euru neapsieisim ( ne Lt gyvenam), o Ikejoj tikrai zymiai pigiau butu. Ar tas medzio stalvirsis pakankamai atsparus dregmei ir demems?

Aciu :4u:Namui 100metu, tai klasikinis stilius visur islaikytas. Mum tai buvo pats pigiausias variantas 4u.gif Medzio stalvirsis impregnuotas aliejum, impregnavau dar karta pati, stengiuos nesitaskyt labai, bet jei kur uztyksta, nuvalai, demiu nelieka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 19:03)

Aciu  :4u:Namui 100metu, tai klasikinis stilius visur islaikytas. Mum tai buvo pats pigiausias variantas  4u.gif Medzio stalvirsis impregnuotas aliejum, impregnavau dar karta pati, stengiuos nesitaskyt labai, bet jei kur uztyksta, nuvalai, demiu nelieka  4u.gif

Ar Lidingo vadinasi jusiske?
Atsakyti
QUOTE(DevilAngel @ 2013 05 22, 20:06)
Ar Lidingo vadinasi jusiske?

Taip 4u.gif rankeneles ne is ikea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 19:08)
Taip  4u.gif  rankeneles ne is ikea  4u.gif

Aisku, aciu 4u.gif
Atsakyti
Nepamirškite prie virtuvės baldų ir montavimo paskaičiuoti. Baldininkai juk skaičiuoja su pristatymu ir su montavimu (bent aš taip suprantu), o Ikea tik baldai + pristatymas, montavimo kainos reikia teirautis atskirai. O kainuos keli tūkstantėliai unsure.gif

Nagi, kur mūsų meistrai dingę? Kas man papasakos kiek vietos skaičiuot mano indaplovei (450) ir skalbyklei (600)?

Mindija, ačiū už vaizdelį, kaip ir nuramino, dabar tik laukiu žinovų patvirtinimo thumbup.gif Tada tikiuosi sužinoti, kad turiu daaau papildomos vietos virtuvėj (cielus 10 cm) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 19:30)
Nepamirškite prie virtuvės baldų ir montavimo paskaičiuoti. Baldininkai juk skaičiuoja su pristatymu ir su montavimu (bent aš taip suprantu), o Ikea tik baldai + pristatymas, montavimo kainos reikia teirautis atskirai. O kainuos keli tūkstantėliai  unsure.gif

Galima paciam susimontuot, jei moki. Vieni musu draugai susimontavo be problemu. Kadangi mano vyriskis ne toks nagingas, tai jau imtumem su montavimu. Bet vistiek manau zymiai pigiau gautusi, nei "firmine" virtuve
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 20:30)
Nepamirškite prie virtuvės baldų ir montavimo paskaičiuoti. Baldininkai juk skaičiuoja su pristatymu ir su montavimu (bent aš taip suprantu), o Ikea tik baldai + pristatymas, montavimo kainos reikia teirautis atskirai. O kainuos keli tūkstantėliai  unsure.gif

Ikeja baldai taip padaryti, kad bet kuri moteris juos susirinks thumbup.gif rinkau pati, zinau 4u.gif parsivest ir pats gali, mes patys parsivezem 4u.gif Lt man paskaiciavo, sako su montavimu. Ok sakau as jum nuperku bilietus, atskrendat ir sumontuojat, oi sako, tada cia be montavimo, montavimas papildomai lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(DevilAngel @ 2013 05 22, 20:40)
Galima paciam susimontuot, jei moki. Vieni musu draugai susimontavo be problemu. Kadangi mano vyriskis ne toks nagingas, tai jau imtumem su montavimu. Bet vistiek manau zymiai pigiau gautusi, nei "firmine" virtuve

galima ir kitu meistru pasiklaust kainos, kiek uz sumontavima paimtu mirksiukas.gif statybininkai daro tokius darbus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DevilAngel @ 2013 05 22, 18:54)
Agniukee, labai labai grazi virtuve wub.gif Ir mano stiliaus, tokia nuosaiki klasika. Pradejom ir mes galvoti apie virtuve is Ikejos, nes kai pasidarem keliose parduotuvese  paskaiciavimus, tai praktiskai be 10 tukst euru neapsieisim ( ne Lt gyvenam), o Ikejoj tikrai zymiai pigiau butu. Ar tas medzio stalvirsis pakankamai atsparus dregmei ir demems?

o apie kokią galvojat, taip pat Lidingo? 4u.gif

QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 19:03)
Aciu 4u.gif  del maisto gaminimo nesipykstu, o dabar kai indaplove yra, tai vienas malonumas  wub.gif

thumbup.gif
manęs dabar vyras ko nors paprašo, pvz. bandelių su lašinukais, tai atsakau, kad nebent naujoj virtuvėj - nauja orkaitė ir indaplovė kai bus bebe.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 22, 19:45)
o apie kokią galvojat, taip pat Lidingo? 4u.gif

turbut, nes tikrai labai patiko Agniukees virtuve 4u.gif Tai nusikopijuociau blush2.gif
Atsakyti