Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Cuaren @ 2013 05 22, 15:41)
klausiu dėl to, nes ir pati planuoju virtuvę iš ikeos smile.gif

man tai labai patinka virtuve 4u.gif visi uzsidarymai svelnus, visi lankstai blum, kokybe gera 4u.gif tik nezinau kaip kitur del tokiu stalvirsiu, svedijoj jie populiarus, yra ir kitu medziu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(*Ambra* @ 2013 05 22, 15:40)
Agniukee, va cia tai wawawywaaaaa thumbup.gif  4u.gif  Cia pas Jus medzio masyvas ar kas kita? blush2.gif

Pas mane ne medzio masyvas, mes jo ir nenorejom, ir ikejoj nebuvo 4u.gif plokste kazkokia, bet kokia has ir kaip tai nezinau, valosi gerai, pirstu antspaudu nelieka 4u.gif
Atsakyti
Na dėl plautuvės tai ramiau, ačiū pakomentavusioms 4u.gif
Vis dar laukiu pasakojimų kiek vietos užima įmontuota technika. Ypač jei įmontavot neįmontuojamą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 13:40)
Pasirodau ir as

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 16:01)
Na dėl plautuvės tai ramiau, ačiū pakomentavusioms  4u.gif
Vis dar laukiu pasakojimų kiek vietos užima įmontuota technika. Ypač jei įmontavot neįmontuojamą  4u.gif

Pas mane viskas imontuota, bet as klausimo nesupratau ax.gif 4u.gif
Ancė aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 22 gegužės 2013 - 15:09
Agniukee, nu aš ne klasikos gerbėja, bet labai gražu pas jus wub.gif
Ar ne jūs žadat vyno rūsį įsirenginėt? ax.gif Bus kur akis paganyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 16:16)
Agniukee, nu aš ne klasikos gerbėja, bet labai gražu pas jus wub.gif
Ar ne jūs žadat vyno rūsį įsirenginėt? ax.gif Bus kur akis paganyt blush2.gif

aciu 4u.gif nebus tikro vyno rusio, bus vyno-uogieniu, ir kitu gerybiu rusys lotuliukas.gif tik jaucia sirdis dar negreit unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 16:20)
aciu  4u.gif  nebus tikro vyno rusio, bus vyno-uogieniu, ir kitu gerybiu rusys  lotuliukas.gif tik jaucia sirdis dar negreit  unsure.gif

Vuo bigsmile.gif Čia jau arčiau lietuviškos dūšios.. biggrin.gif Bulvikės, burokai, morkos, kompotai ir butelaitis vyno thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 14:09)
Pas mane viskas imontuota, bet as klausimo nesupratau  ax.gif  4u.gif
Ancė aciu  4u.gif

Tai tada paaiškinu 4u.gif Na vat aš dabar braižausi planą virtuvei ir dėliojuos techniką. Šaldytuvas ir skalbyklė neįmontuojamo tipo, bet skalbyklę slėpsim už durelių. Tai klausimas būtų toks: jei skalbyklės plotis 600, kokio pločio turi būti spintelė, kurioje ją slėpsim? Nes sako reikia palikti vietos iš šonų ventiliacijai ir, kad galėtum įkišti-ištraukti. Tai vat ir galvoju ar 600 skalbyklei reikės 650 spintelės? Šaldytuvas nemontuojamas ir neslėpsim, tprie jo vamzdžiai, tai palieku 50mm vamzdžiams ir judinimui. Indaplovę kogero reiks rinktis įmontuojamą, kad būtų mažiau klausimų. Bet vėlgi, jei įmontuojama indaplovė 450, tai čia su spintelės šonais ar be? Tikiuosi dabar aiškiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 22, 16:55)
Tai tada paaiškinu  4u.gif  Na vat aš dabar braižausi planą virtuvei ir dėliojuos techniką. Šaldytuvas ir skalbyklė neįmontuojamo tipo, bet skalbyklę slėpsim už durelių. Tai klausimas būtų toks: jei skalbyklės plotis 600, kokio pločio turi būti spintelė, kurioje ją slėpsim? Nes sako reikia palikti vietos iš šonų ventiliacijai ir, kad galėtum įkišti-ištraukti. Tai vat ir galvoju ar 600 skalbyklei reikės 650 spintelės? Šaldytuvas nemontuojamas ir neslėpsim, tprie jo vamzdžiai, tai palieku 50mm vamzdžiams ir judinimui. Indaplovę kogero reiks rinktis įmontuojamą, kad būtų mažiau klausimų. Bet vėlgi, jei įmontuojama indaplovė 450, tai čia su spintelės šonais ar be? Tikiuosi dabar aiškiau  ax.gif

Gal jau jums teks palaukt mūsiškių baldininkų biggrin.gif Jie čia milimetrais skaičiuoja, tai jaučiu atsakys tiksliausiai smile.gif

Gal tai padės 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Montuojant is sonu paliekami labai mazi tarpeliai, kvepuoja gale, ir po technika dedamos groteles 4u.gif prie kiekvieno montuojamo daikto yra parasyta kiek cm spintele turi but 4u.gif Mindija labai gera brezini ikele, tokie ir buna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 14:53)
man tai labai patinka virtuve  4u.gif  visi uzsidarymai svelnus, visi lankstai blum, kokybe gera  4u.gif  tik nezinau kaip kitur del tokiu stalvirsiu, svedijoj jie populiarus, yra ir kitu medziu  4u.gif

smagu girdėt good.gif
vat man būtent ir patinka šviesi virtuvė ir medžio stalviršis. Kažką tokio įsivaizduoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 13:40)
Pasirodau ir as, nes kaip supratau is mb, plyteles bus suklijuotos neaisku kada  doh.gif  4u.gif Uzuolaidu netruksta, ju nebus  bigsmile.gif

super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti