Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Kad jau prakalbot apie plautuves, tai prašau pasidalinti išmatavimais 4u.gif Pagal mano paskutiniausiaus brėžinius tai tilptų 500x500 plautuvė. Lyg ir nemaža g.gif Gylio nežinau, bet taip kvailai norisi dėl plautuvės praktiškumo, kad būtų gilesnė, bet spintelės panaudojimo tikslais norisi mažiau gilios (dedam į kampinį spintelę).

Ir gal turinčios įmontuojamą techniką pamatuotų kokio ji dydžio ir kiek vietos aplink palikta? Būčiau laaabai be galo be krašto dėkinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 13:53)
Sakė spalvotos vizualizacijos nebus, nes neina popieriaus nubeicuot  lotuliukas.gif  ir vaizdas iškreiptas bus, tai pabandžiau pati patepliot  doh.gif  lotuliukas.gif

Tikra L. da Vinčė biggrin.gif O peizažas už lango kur? g.gif

Ajste, 50x50 tai jau tikrai didelė plautuvė. O jei dar +20cm gylio, tai jau beveik visa pusvonė bigsmile.gif Nors nelygu kam kokios reikia ax.gif Man pakaks ir 34x40 ax.gif
Atsakyti
Pasirodau ir as, nes kaip supratau is mb, plyteles bus suklijuotos neaisku kada doh.gif 4u.gif Uzuolaidu netruksta, ju nebus bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Agniukee - VAU thumbup.gif Kaip gražu . Labai labai labai wub.gif Kaip iš kokio katalogo. Pavydžiu tokios didelės ir gražios virtuvės blush2.gif Tikiuos ilgai ir patogiai tarnaus šeimininkams 4u.gif

Juodai,
Tai kokių dabar pločių bus viršutinės spintukės? Po 800 ir viena 400? Tas reikalas vietoj vynines, tai vistiek man viską gadina ax.gif Turbūt jau geriau sieną palikčiau, kad matytųsi. Arba daryt stalviršio spalvos, kad neišsišoktų, nes raudona tai labai ryški. Beje, o orkaitė ne žemokai? g.gif Aj ir dar iš vaizdo pasigedau rankenėlės ant stalčiaus imitacijos (po kaitlente). Bet šiaip tai gražiai atrodo ta raudona su stiklais ir išdėstymas manau optimalus 4u.gif thumbup.gif

Mindija, mano dabar tokių išmatavimų, tik vat gylis 140mm. Bet manau jei rast gilesnę tokią tai nieko, nereikės pusvonės lotuliukas.gif Svajosiu apie Juodai plautuvę iki kitos virtuvės kituos namuos blush2.gif

Vėliau pabandysiu įkelt foto kaip sienas ištepliojau dažų mėginiais thumbup.gif Ir projektėlį ant popieriaus cool.gif
Atsakyti
Aciu Ajste 4u.gif
Atsakyti
Pritariu - kaip iš katalogo 4u.gif

Mūsų tai gylis berods 18 ar tai 19cm, man tai taaaaaaip patinka, kad tokia gili thumbup.gif
Atsakyti
Agniuke tikrai labai labai jūsų virtuvėlė thumbup.gif thumbup.gif Gal kokiam interjerų žurnale pamatysim?
QUOTE(pingvikas @ 2013 05 22, 13:27)
Irisai, o koks pas jus stalviršis? per pasukimą nepadaryta sujungimo? labai daili jūsų virtuvė  thumbup.gif

paprastas Termopalo, tik sujungimas varžtais ir klijuotas
Atsakyti
aciu gabby_jz, irisas 4u.gif net nuraudau blush2.gif , kokie cia katalogai paprastiem zmogeliam, patys darem sau ir kaip atrode graziausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 13:40)
Pasirodau ir as, nes kaip supratau is mb, plyteles bus suklijuotos neaisku kada  doh.gif  4u.gif Uzuolaidu netruksta, ju nebus  bigsmile.gif

pagaliau sulaukiau thumbup.gif gražu ir viskas suderinta wub.gif
o stalviršis irgi iš ikeos? jei taip, tai koks? 4u.gif
Atsakyti
Agniukee, va cia tai wawawywaaaaa thumbup.gif 4u.gif Cia pas Jus medzio masyvas ar kas kita? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Ambra*: 22 gegužės 2013 - 14:44
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 22, 15:37)
pagaliau sulaukiau thumbup.gif gražu ir viskas suderinta wub.gif
o stalviršis irgi iš ikeos? jei taip, tai koks? 4u.gif

Aciu 4u.gif . stalvirsis is ikejos, uzsakomas, naturalaus medzio, azuolo 4u.gif
*Ambra* aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 22 gegužės 2013 - 14:43
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 14:40)
Aciu 4u.gif . stalvirsis is ikejos, uzsakomas, naturalaus medzio, azuolo  4u.gif

klausiu dėl to, nes ir pati planuoju virtuvę iš ikeos smile.gif
Atsakyti