Kad jau prakalbot apie plautuves, tai prašau pasidalinti išmatavimais Pagal mano paskutiniausiaus brėžinius tai tilptų 500x500 plautuvė. Lyg ir nemaža Gylio nežinau, bet taip kvailai norisi dėl plautuvės praktiškumo, kad būtų gilesnė, bet spintelės panaudojimo tikslais norisi mažiau gilios (dedam į kampinį spintelę).
Ir gal turinčios įmontuojamą techniką pamatuotų kokio ji dydžio ir kiek vietos aplink palikta? Būčiau laaabai be galo be krašto dėkinga
QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 13:53)
Sakė spalvotos vizualizacijos nebus, nes neina popieriaus nubeicuot ir vaizdas iškreiptas bus, tai pabandžiau pati patepliot
Tikra L. da Vinčė O peizažas už lango kur?
Ajste, 50x50 tai jau tikrai didelė plautuvė. O jei dar +20cm gylio, tai jau beveik visa pusvonė Nors nelygu kam kokios reikia Man pakaks ir 34x40
Pasirodau ir as, nes kaip supratau is mb, plyteles bus suklijuotos neaisku kada Uzuolaidu netruksta, ju nebus
Agniukee - VAU Kaip gražu . Labai labai labai Kaip iš kokio katalogo. Pavydžiu tokios didelės ir gražios virtuvės Tikiuos ilgai ir patogiai tarnaus šeimininkams
Juodai,
Tai kokių dabar pločių bus viršutinės spintukės? Po 800 ir viena 400? Tas reikalas vietoj vynines, tai vistiek man viską gadina Turbūt jau geriau sieną palikčiau, kad matytųsi. Arba daryt stalviršio spalvos, kad neišsišoktų, nes raudona tai labai ryški. Beje, o orkaitė ne žemokai? Aj ir dar iš vaizdo pasigedau rankenėlės ant stalčiaus imitacijos (po kaitlente). Bet šiaip tai gražiai atrodo ta raudona su stiklais ir išdėstymas manau optimalus
Mindija, mano dabar tokių išmatavimų, tik vat gylis 140mm. Bet manau jei rast gilesnę tokią tai nieko, nereikės pusvonės Svajosiu apie Juodai plautuvę iki kitos virtuvės kituos namuos
Vėliau pabandysiu įkelt foto kaip sienas ištepliojau dažų mėginiais Ir projektėlį ant popieriaus
Juodai,
Tai kokių dabar pločių bus viršutinės spintukės? Po 800 ir viena 400? Tas reikalas vietoj vynines, tai vistiek man viską gadina Turbūt jau geriau sieną palikčiau, kad matytųsi. Arba daryt stalviršio spalvos, kad neišsišoktų, nes raudona tai labai ryški. Beje, o orkaitė ne žemokai? Aj ir dar iš vaizdo pasigedau rankenėlės ant stalčiaus imitacijos (po kaitlente). Bet šiaip tai gražiai atrodo ta raudona su stiklais ir išdėstymas manau optimalus
Mindija, mano dabar tokių išmatavimų, tik vat gylis 140mm. Bet manau jei rast gilesnę tokią tai nieko, nereikės pusvonės Svajosiu apie Juodai plautuvę iki kitos virtuvės kituos namuos
Vėliau pabandysiu įkelt foto kaip sienas ištepliojau dažų mėginiais Ir projektėlį ant popieriaus
Aciu Ajste
Pritariu - kaip iš katalogo
Mūsų tai gylis berods 18 ar tai 19cm, man tai taaaaaaip patinka, kad tokia gili
Mūsų tai gylis berods 18 ar tai 19cm, man tai taaaaaaip patinka, kad tokia gili
Agniuke tikrai labai labai jūsų virtuvėlė Gal kokiam interjerų žurnale pamatysim?
paprastas Termopalo, tik sujungimas varžtais ir klijuotas
QUOTE(pingvikas @ 2013 05 22, 13:27)
Irisai, o koks pas jus stalviršis? per pasukimą nepadaryta sujungimo? labai daili jūsų virtuvė
paprastas Termopalo, tik sujungimas varžtais ir klijuotas
aciu gabby_jz, irisas net nuraudau , kokie cia katalogai paprastiem zmogeliam, patys darem sau ir kaip atrode graziausiai
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 13:40)
Pasirodau ir as, nes kaip supratau is mb, plyteles bus suklijuotos neaisku kada Uzuolaidu netruksta, ju nebus
pagaliau sulaukiau gražu ir viskas suderinta
o stalviršis irgi iš ikeos? jei taip, tai koks?
Agniukee, va cia tai wawawywaaaaa Cia pas Jus medzio masyvas ar kas kita?
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 22, 15:37)
pagaliau sulaukiau gražu ir viskas suderinta
Aciu . stalvirsis is ikejos, uzsakomas, naturalaus medzio, azuolo
*Ambra* aciu
QUOTE(agniukee @ 2013 05 22, 14:40)
Aciu . stalvirsis is ikejos, uzsakomas, naturalaus medzio, azuolo
klausiu dėl to, nes ir pati planuoju virtuvę iš ikeos