Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(irisas @ 2013 05 22, 08:59)
Irgi iš Senukų, bet ir Irise jų yra šita kolekcija

Jau kai išsiruošiu sekantį kartą iš savo kaimo į didmiestį su dangoraižiais papramogaut, būtinai gyvai apžiūrėsiu thumbup.gif
O katros čia jūsiškės? Tos struktura ar tik bianco? blush2.gif
O jums klijavo po baldų sumontavimo, kiek pamenu? Gal galit kas įmest nuotrauką kaip ten paskui atrodo ta vieta prie stalviršio? blush2.gif Aišku jei ne gaila biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 09:03)
ačiū Mindija  4u.gif lotuliukas.gif
ėjo ir tris, netgi du ėjo padaryt... ale nenorėjau  ax.gif  blush2.gif persigalvojau dėl plačių stalčių dėl to, kad juose daug telpa ir laikui bėgant nuo didelio svorio kenčia pritraukimas, net ir blum susidėjus mirksiukas.gif tie mažiukai stalčiukai - tai 300mm pločio blokas - galvoju man kaip tik prieskoniams, aliejams bus. kadangi kaitlentę indukcinę planuojam, tai po ja tik žemo stalčiuko imitacija - nesinorejos prarasti plataus žemo stalčiuko pločio, tai suskirsčiau siauresniais stalčių blokais...

rankšluostinės atsisakiau, nes geriau pagalvojus ji ne vietoj pasirodė... o salos šonas iš esmės keičiasi dėl jos... reikės kažką galvoti su tais rankšluoščiais, neintegruojant į baldus ax.gif

Man tai toks variantas geriausias atrodo, bet jei visur tik stalčiai, tai kur ją kišti? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 09:51)
Jau kai išsiruošiu sekantį kartą iš savo kaimo į didmiestį su dangoraižiais papramogaut, būtinai gyvai apžiūrėsiu thumbup.gif
O katros čia jūsiškės? Tos struktura ar tik bianco? blush2.gif
O jums klijavo po baldų sumontavimo, kiek pamenu? Gal galit kas įmest nuotrauką kaip ten paskui atrodo ta vieta prie stalviršio? blush2.gif Aišku jei ne gaila biggrin.gif
Man tai toks variantas geriausias atrodo, bet jei visur tik stalčiai, tai kur ją kišti? g.gif

Struktūrinės bianco ir viola, nors praktiškiau lygios, bet struktūrinės gražesnės buvo biggrin.gif klijuota jau po stalviršio, o tas kampas tai silikonu užteptas, nufotkinsiu vėliau
Atsakyti
aš nebijau ryškių spalvų  biggrin.gif Man geriau daugiau ryškumo, nei švelnios vienodos pastelinės/žemės/prigesintos salvos  biggrin.gif taip sakant namai atspindi žmogaus charakterį  biggrin.gif Jo, net ir rankšluoščiai priderinti  lotuliukas.gif Geru laiku maximoj rankšluostukų padavė  biggrin.gif

Ale šiandien pažiūrėjau per pc (vakar per tel), tai kiek kitaip pasirodė, gal viskas ir ok su tom spalvom biggrin.gif Na gal tik vienintelių viršutinių spintelių norėtųsi panašesnio atspalvio į kitas šviesiąsias spalvas smile.gif
Na taip, sakoma, kad charakterį atspindi interjeras, tai kiba susenau ar ką biggrin.gif Nes šiaip visur manęs pilna ir pati esu gan ryški tokia gyvenime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ryškumo tai ir aš nebijau, tik man nelabai patinka, kai būna daug spalvų smile.gif Pati irgi galvojau apie tokią pat alyvinę spalvą virtuvėj, nes lėkštės mūsų žalios su alyviniu, bet va būtent dėl to paties pabijojau, kad prie gelsvų spintelių ir margo tapeto nu kažkaip pjausis, tai kol kas pasirinkau žalią, o ir daugiau visko užmačiau pardėj žalio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir lentelę radau, ir samtukus visokius, ir padėkliuką ant stalo, o ir šluostes ir tas kada čia užmatiau žalias, tai stvėriau bigsmile.gif
Irgi iš Senukų, bet ir Irise jų yra šita kolekcija

Ir mes Vivido kolekciją buvom nusižiūrėję, kai mąstėm plyteles dėt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 22 gegužės 2013 - 09:49
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 22, 10:39)
Ale šiandien pažiūrėjau per pc (vakar per tel), tai kiek kitaip pasirodė, gal viskas ir ok su tom spalvom biggrin.gif Na gal tik vienintelių viršutinių spintelių norėtųsi panašesnio atspalvio į kitas šviesiąsias spalvas smile.gif Na taip, sakoma, kad charakterį atspindi interjeras, tai gal susenau ar ką biggrin.gif Nes šiaip visur manęs pilna ir pati esu gan ryški tokia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ryškumo tai ir aš nebijau, tik man nelabai patinka, kai būna daug spalvų smile.gif Pati irgi galvojau apie tokią pat alyvinę spalvą virtuvėj, nes lėkštės mūsų žalios su alyviniu, bet kol kas pasirinkau žalią, daugiau visko užmačiau pardėj biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir lentelę radau, ir samtukus visokius, ir padėkliuką ant stalo, o ir šluostes ir tas kada čia užmatiau žalias, tai stvėriau  bigsmile.gif

Ir mes Vivido kolekciją buvom nusižiūrėję, kai mąstėm plyteles dėt  thumbup.gif

kadangi žalios nemėgstu ir jos niekur neturiu biggrin.gif liko vienintelis varijantas biggrin.gif Mano viršutinės spintelės su grindim tokios pat spalvos, na, svarbiausia man viskas dera lotuliukas.gif O mano dviem draugėm nepatinka tokios spalvos, jom šiltesni atspalviai geriau, bet čia mano ir aš labai labai myliu dabartinę savo virtuvę, ypač po tokios, kurioje guvenau 5 paskutinius metus, tai man thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 05 22, 10:59)
labai labai myliu dabartinę savo virtuvę, ypač po tokios, kurioje guvenau 5 paskutinius metus, tai man  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif 4u.gif
Ar patenkinta naujuoju Hansgrohe maišytuvu ir jo aukštumu?Nesitaško aplink kriauklę?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 22, 10:39)
Na taip, sakoma, kad charakterį atspindi interjeras, tai kiba susenau ar ką biggrin.gif Nes šiaip visur manęs pilna ir pati esu gan ryški tokia gyvenime biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ryškumo tai ir aš nebijau, tik man nelabai patinka, kai būna daug spalvų smile.gif Pati irgi galvojau apie tokią pat alyvinę spalvą virtuvėj, nes lėkštės mūsų žalios su alyviniu, bet va būtent dėl to paties pabijojau, kad prie gelsvų spintelių ir margo tapeto nu kažkaip pjausis, tai kol kas pasirinkau žalią, o ir daugiau visko užmačiau pardėj žalio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir lentelę radau, ir samtukus visokius, ir padėkliuką ant stalo, o ir šluostes ir tas kada čia užmatiau žalias, tai stvėriau  bigsmile.gif

Tai aš ką? Į zebrą virstu? blink.gif Pas mane viskas arba juoda arba balta blink.gif

aš labai labai myliu dabartinę savo virtuvę, ypač po tokios, kurioje guvenau 5 paskutinius metus, tai man  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Kiekvienas daro taip kaip jam pačiam gražiausia/patogiausia atrodo.
Kartais kai pažiūriu nete virtuvių nuotraukas, tai o siaube, galvoju... doh.gif Bet kiti gi tokias darėsi, jiems gi taip norėjosi ir jiems tokios gražios biggrin.gif
Atsakyti
sujungimo foto

user posted image
QUOTE(xde @ 2013 05 22, 11:15)
4u.gif  4u.gif
Ar patenkinta naujuoju Hansgrohe maišytuvu ir jo aukštumu?Nesitaško aplink kriauklę?

labai thumbup.gif gili plautuve ir toks kranas puikus derinys, nesitaško nieko thumbup.gif Bet jau balta plautuvė ir jos valymas doh.gif bet grožis reikalauja aukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 05 22, 11:21)
sujungimo foto

4u.gif 4u.gif Labai gražiai padaryta thumbup.gif
Svarbiausia, kad tos nesamonės staljuostės nėra thumbup.gif
Atsakyti
Jooooo, nemėgstu staljuosčių.... Bet nežinia, kaip pas mumi čia baigsis su tais sujungimais ir apvadais...... doh.gif
O aukštas maišytuvas + gili kriauklė ir man super drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 22 gegužės 2013 - 10:34
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 09:51)
user posted image

yra viena spintutė - virš orkaitės mirksiukas.gif

na, svarbiausia man viskas dera  lotuliukas.gif <...>bet čia mano ir aš labai labai myliu dabartinę savo virtuvę, ypač po tokios, kurioje guvenau 5 paskutinius metus, tai man  thumbup.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif svarbiausia, akd Jums būtų gerai 4u.gif
Atsakyti
Irisai, o koks pas jus stalviršis? per pasukimą nepadaryta sujungimo? labai daili jūsų virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
Sakė spalvotos vizualizacijos nebus, nes neina popieriaus nubeicuot lotuliukas.gif ir vaizdas iškreiptas bus, tai pabandžiau pati patepliot doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti