Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Dėl stiklinio stalo, na tai irgi mes dėl erdvės pojūčio jį dėjom, nu nekeikiu aš jo taip kaip kaitlentės, lengviau prižiūrimas, bet aišku medinis labiau liptų prie širdies, perbrauki drėgna paprasčiausia kempinėle ir gud, nu šitą irgi nėra sunku nuvalyt, bet kaip jau buvo minėta, turint vaikų tai ir vidinė pusė apsiteplioja, tai kaskart reik valyt abejas puses, o nevisada vieną kartą perbraukus taip jau idealiai nusivalo, tai nu vis tiek užtrunka........
Atsakyti
Pasirodau blush2.gif
Prasta fotografe, tai jau kaip gavosi, taip blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip supratau apie skaidrius stiklo stalus šnekat ax.gif
Tai su juodu stiklu jaučiu išvis blogai? g.gif

Aš galvoju apie kažką panašaus...

user posted image
Atsakyti
O as gundaus situo ax.gif , tik kedes 4 ir gal didesni stala pasirinkti g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 13 gegužės 2013 - 19:51
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 17:48)
na jo, cia kaip kieno iprociai ax.gif  mes ir minetuosius prisikraunam i lekstes viruvej. as jau geriau 5 kartus nueisiu i virtuve dasidet, nei paskui valysiu apdergta stala doh.gif

Aišku įpročiai, nes mes va labiau mėgstam prie stalo socializuotis, atsisėdai ir dėliojies kiek nori, gali bet kada apsigalvot ir įsidėt daugiau ar paragavęs įsidėt dar ko trūksta. Na man tiesiog smagiau kai kuriuos valgius taip dėliotis prie stalo ax.gif O dar kai stalas visvien apsidergia (ar dėliojies virtuvei ar prie jo), tai išvis gerai biggrin.gif
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 18:42)
Pasirodau blush2.gif
user posted image

Nu gražu thumbup.gif 4u.gif
Prašom plačiau papasakot apie plautuvę - išmatavimai, materiolas, pirkimo vieta, kaina ir t.t. bigsmile.gif 4u.gif

Mindija, pas mus visi skaidrūs buvę, todėl mano patirtis apie skaidrius. Nors iš esmės, tai paviršius tas pats ir matytis viskas turėtų taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 20:42)
Pasirodau blush2.gif

thumbup.gif Labai graži man spalva wub.gif wub.gif wub.gif Ryt prie savo kompo geriau apžiūrėsiu, nes čia pas dukrą kažkaip blankiai rodo blush2.gif

Dar klausimą turiu. Kas patogiau/praktiškiau, ar įfrezuotos rankenėlės, ar tos atsikišusios, ar gal išvis viską su atmetimais daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 13, 20:51)
Nu gražu  thumbup.gif  4u.gif
Prašom plačiau papasakot apie plautuvę - išmatavimai, materiolas, pirkimo vieta, kaina ir t.t.  bigsmile.gif  4u.gif

Pirkau cia
http://www.aquasanit.../cuba-sqc150-87
Plautuve "ale" lietuviska, maisytuvas italiskas=900 lt
Aciu uz pagyras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 18:49)
O as gundaus situo  ax.gif , tik kedes 4 ir gal didesni stala pasirinkti g.gif
user posted image

Aha, o tas padėkliukas po pagrindiniu stalviršiu, tai tik papildomoms dulkėms rinktis ir prieiti prie jo netaip lengva doh.gif
Atsakyti
Mūsų analogiškas staliukas, tik trikampas, priėjimas nėra sunkus prie lentynėlės, bet taip, papildomai tenka valyt, tik ne taip dažnai (ne taip ir kaupiasi ten tos dulkės, kasdien tikrai nevalau), o ir kėdes tokias panašias nusižiūrėjom, bet mes kaip tik tris tiktai bigsmile.gif
Su lentynėle man daug fainiau pasirodė, tai ir ėmėm, tik.... nepagalvojau, kad ji maišys man susikelt koja ant kojos doh.gif Na tokiam kaip foto gal ir išeitų, o mūsų didesnė ta lentynėlė doh.gif

Gaube, gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 13 gegužės 2013 - 20:06
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 18:42)
Pasirodau blush2.gif

grazu, bet kazin ar patogu bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 21:44)
grazu, bet kazin ar patogu bus g.gif

Del blizgaus pavirsiaus?
Vonioje jau 2 metai toki baldai, pas dukra ir jau geras pusmetis-nu reikia pavalyt-kaip ir viska.
Del mazo darbastalio-90 cm, su mano minimaliais seimininkavimais-uzteks smile.gif
Kuo negaliu atsidziaugti, tai indaplove.
Atsakyti
GAUBE, o kaip virš. spintelės kaip atsidaro? Ir man labai knieti pamatyt tuos stalčius po plautuve ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 13 gegužės 2013 - 20:53