Dėl stiklinio stalo, na tai irgi mes dėl erdvės pojūčio jį dėjom, nu nekeikiu aš jo taip kaip kaitlentės, lengviau prižiūrimas, bet aišku medinis labiau liptų prie širdies, perbrauki drėgna paprasčiausia kempinėle ir gud, nu šitą irgi nėra sunku nuvalyt, bet kaip jau buvo minėta, turint vaikų tai ir vidinė pusė apsiteplioja, tai kaskart reik valyt abejas puses, o nevisada vieną kartą perbraukus taip jau idealiai nusivalo, tai nu vis tiek užtrunka........
Kaip supratau apie skaidrius stiklo stalus šnekat
Tai su juodu stiklu jaučiu išvis blogai?
Aš galvoju apie kažką panašaus...
Tai su juodu stiklu jaučiu išvis blogai?
Aš galvoju apie kažką panašaus...
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 17:48)
na jo, cia kaip kieno iprociai mes ir minetuosius prisikraunam i lekstes viruvej. as jau geriau 5 kartus nueisiu i virtuve dasidet, nei paskui valysiu apdergta stala
Aišku įpročiai, nes mes va labiau mėgstam prie stalo socializuotis, atsisėdai ir dėliojies kiek nori, gali bet kada apsigalvot ir įsidėt daugiau ar paragavęs įsidėt dar ko trūksta. Na man tiesiog smagiau kai kuriuos valgius taip dėliotis prie stalo O dar kai stalas visvien apsidergia (ar dėliojies virtuvei ar prie jo), tai išvis gerai
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 18:42)
Nu gražu
Prašom plačiau papasakot apie plautuvę - išmatavimai, materiolas, pirkimo vieta, kaina ir t.t.
Mindija, pas mus visi skaidrūs buvę, todėl mano patirtis apie skaidrius. Nors iš esmės, tai paviršius tas pats ir matytis viskas turėtų taip pat
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 20:42)
Labai graži man spalva Ryt prie savo kompo geriau apžiūrėsiu, nes čia pas dukrą kažkaip blankiai rodo
Dar klausimą turiu. Kas patogiau/praktiškiau, ar įfrezuotos rankenėlės, ar tos atsikišusios, ar gal išvis viską su atmetimais daryt?
QUOTE(Ajste @ 2013 05 13, 20:51)
Nu gražu
Prašom plačiau papasakot apie plautuvę - išmatavimai, materiolas, pirkimo vieta, kaina ir t.t.
Pirkau cia
http://www.aquasanit.../cuba-sqc150-87
Plautuve "ale" lietuviska, maisytuvas italiskas=900 lt
Aciu uz pagyras
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 18:49)
Aha, o tas padėkliukas po pagrindiniu stalviršiu, tai tik papildomoms dulkėms rinktis ir prieiti prie jo netaip lengva
Mūsų analogiškas staliukas, tik trikampas, priėjimas nėra sunkus prie lentynėlės, bet taip, papildomai tenka valyt, tik ne taip dažnai (ne taip ir kaupiasi ten tos dulkės, kasdien tikrai nevalau), o ir kėdes tokias panašias nusižiūrėjom, bet mes kaip tik tris tiktai
Su lentynėle man daug fainiau pasirodė, tai ir ėmėm, tik.... nepagalvojau, kad ji maišys man susikelt koja ant kojos Na tokiam kaip foto gal ir išeitų, o mūsų didesnė ta lentynėlė
Gaube, gražu
Su lentynėle man daug fainiau pasirodė, tai ir ėmėm, tik.... nepagalvojau, kad ji maišys man susikelt koja ant kojos Na tokiam kaip foto gal ir išeitų, o mūsų didesnė ta lentynėlė
Gaube, gražu
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 18:42)
grazu, bet kazin ar patogu bus
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 21:44)
grazu, bet kazin ar patogu bus
Del blizgaus pavirsiaus?
Vonioje jau 2 metai toki baldai, pas dukra ir jau geras pusmetis-nu reikia pavalyt-kaip ir viska.
Del mazo darbastalio-90 cm, su mano minimaliais seimininkavimais-uzteks
Kuo negaliu atsidziaugti, tai indaplove.
GAUBE, o kaip virš. spintelės kaip atsidaro? Ir man labai knieti pamatyt tuos stalčius po plautuve