Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

user posted image

user posted image

Kėdės antikvarinės, skolintos, stalas irgi laikinas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 21 gegužės 2013 - 22:03
Irisas man jusu virtuve tobula thumbup.gif wub.gif
spalvytes, projektas 10 balu!!!
tik gal galit man isduoti kur tokius tapetus pirkot ? 4u.gif
ieskau kaip tik tokio ornamento, gal butu galima i a.z. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo traskutek: 21 gegužės 2013 - 22:18
Na va, skoniai vis tik kaip gali skirtis biggrin.gif Plokštės man buvo super toj virtuvėj, o va su akcentais, man jau per daug mirgu marga biggrin.gif blush2.gif Va su pilka alyvinė man dar nieko, o su ruda kažkaip nelabai žiūrisi blush2.gif Na gal dar būtų nieko, bet kai yra ir ruda, ir gelsva, ir balta, ir alyvinė ir dar margas tapetas, man per daug truputį rolleyes.gif O va parodžiau vyrui, jam patiko smile.gif
Tai ne tik mes su skolintom kėdėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 21 gegužės 2013 - 22:22
QUOTE(traskutek @ 2013 05 21, 23:17)
Irisas man jusu virtuve tobula thumbup.gif  wub.gif
spalvytes, projektas 10 balu!!!
tik gal galit man isduoti kur tokius tapetus pirkot ?  4u.gif
ieskau kaip tik tokio ornamento, gal butu galima i a.z.  blush2.gif

ačiū blush2.gif biggrin.gif Tapetai iš Senukų užsakomųjų skyriaus, labai papigianski biggrin.gif Nustebau pamačius kainas, galvojau mažiausiai dvigubai brangesni bus biggrin.gif Tik jeigu sugalvosit tokius pačius, perspėju iš karto, kad jie popieriniai, klijuoti sunku, nuo klij lieka plėmai doh.gif ir dar suklijavus patarčiau užlakuot, tada jie patampa valomais smile.gif
Atsakyti
Lygtais Juodai ieško raudonos medinės virtuvės g.gif Pas savo baldžius mačiau raudonus medinius fasadus, labai graži ryški spalva ir matosi medžio struktūra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 21, 17:21)
Koks viršutinių spintelių aukštis atskirai ir su trečiu aukštu?

Viso viršutinių ilgis 1,05 m,o trečio aukšto 35 cm.Kitos bus ištisinės su atidarymu į šonus ir dvigubu pakėlimu 70 cm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 12:03)
Cia musu virtuvele, jei kam smalsu galit pasiziureti. 4u.gif
http://public.fotki....abalse/vbaldai/

Tvarkinga virtuvytė smile.gif tik gartraukis man kažkaip nelabai toks žiūrisi, ale čia skonio reikalas irnesakyk.gif
Sakykit, o kodėl plytelių tik vieną eilę dėjot (ant grindų) ? Manot toliau nenusitaškys?
QUOTE(irisas @ 2013 05 21, 23:02)
user posted image

Vava, pagaliau ryškūs akcentai thumbup.gif net škurlius ant kėdės priderintas thumbup.gif lotuliukas.gif nors... pritariu Gabby, kad šiek tiek per daug spalvų gal... o gal viršutinės spintelės kitos spalvos galėtų būti g.gif gal šiek tiek šviesesnės, kaip stalviršis... bet matos, kad viskas kruopščiai derinta smile.gif svarbu šeimininkei patinka thumbup.gif
QUOTE(irisas @ 2013 05 22, 00:07)
Lygtais Juodai ieško raudonos medinės virtuvės  g.gif Pas savo baldžius mačiau raudonus medinius fasadus, labai graži ryški spalva ir matosi medžio struktūra  thumbup.gif

o kur nuotrauka? ar pabijojot paparacint? bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai Iriso tos šviesesnės plytelės akin krito thumbup.gif
Kur pirkot ar užsakėt? Kokia čia jų spalva? Bent jau per kompą atrodo viens prie vieno kaip mano sienos ax.gif
Atsakyti
Na va, gal gi jau paskutinis mano virtuvės variantas ... tik kol kas nespalvotas (tikiuosi dar gausiu spalvotą versiją... jei ne, pati spalvinsiu ax.gif ) 4u.gif :
user posted image

user posted image
šalia plautuvės mini cargo, panašiai kaip Mindija siūlė, rankenėlę planuoju kaip pirmoj nuotraukoj unsure.gif

user posted image

user posted image

Gal dar kas kokių pastebėjimų turit blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 08:23)
Na va, gal gi jau paskutinis mano virtuvės variantas ... tik kol kas nespalvotas (tikiuosi dar gausiu spalvotą versiją... jei ne, pati spalvinsiu ax.gif )   4u.gif :
šalia plautuvės mini cargo, panašiai kaip Mindija siūlė, rankenėlę planuoju kaip pirmoj nuotraukoj unsure.gif

Jaučiuos žiauriai prisidėjus prie jūsų virtuvės blush2.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 08:23)
user posted image
Gal dar kas kokių pastebėjimų turit  blush2.gif ?

O tie maži stalčiukai kam? Dantų krapštukams? biggrin.gif Nėjo tik trijų stalčių blokų padaryt? smile.gif
Rozetės matau, o kur rankšluostinė? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 22 gegužės 2013 - 07:40
QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 08:03)
Vava, pagaliau ryškūs akcentai  thumbup.gif net škurlius ant kėdės priderintas  thumbup.gif  lotuliukas.gif nors... pritariu Gabby, kad šiek tiek per daug spalvų gal... o gal viršutinės spintelės kitos spalvos galėtų būti  g.gif gal šiek tiek šviesesnės, kaip stalviršis... bet matos, kad viskas kruopščiai derinta smile.gif svarbu šeimininkei patinka  thumbup.gif

o kur nuotrauka? ar pabijojot paparacint? bigsmile.gif

aš nebijau ryškių spalvų biggrin.gif Man geriau daugiau ryškumo, nei švelnios vienodos pastelinės/žemės/prigesintos salvos biggrin.gif taip sakant namai atspindi žmogaus charakterį biggrin.gif Jo, net ir rankšluoščiai priderinti lotuliukas.gif Geru laiku maximoj rankšluostukų padavė biggrin.gif
Nepagalvojau nufotkint doh.gif bet ten toookia graži ryški raudona wub.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 08:20)
Man tai Iriso tos šviesesnės plytelės akin krito thumbup.gif
Kur pirkot ar užsakėt? Kokia čia jų spalva? Bent jau per kompą atrodo viens prie vieno kaip mano sienos ax.gif

Irgi iš Senukų, bet ir Irise jų yra šita kolekcija
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 08:39)
Jaučiuos žiauriai prisidėjus prie jūsų virtuvės blush2.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif
O tie maži stalčiukai kam? Dantų krapštukams? biggrin.gif Nėjo tik trijų stalčių blokų padaryt? smile.gif
Rozetės matau, o kur rankšluostinė? ax.gif

ačiū Mindija 4u.gif lotuliukas.gif
ėjo ir tris, netgi du ėjo padaryt... ale nenorėjau ax.gif blush2.gif persigalvojau dėl plačių stalčių dėl to, kad juose daug telpa ir laikui bėgant nuo didelio svorio kenčia pritraukimas, net ir blum susidėjus mirksiukas.gif tie mažiukai stalčiukai - tai 300mm pločio blokas - galvoju man kaip tik prieskoniams, aliejams bus. kadangi kaitlentę indukcinę planuojam, tai po ja tik žemo stalčiuko imitacija - nesinorejos prarasti plataus žemo stalčiuko pločio, tai suskirsčiau siauresniais stalčių blokais...

rankšluostinės atsisakiau, nes geriau pagalvojus ji ne vietoj pasirodė... o salos šonas iš esmės keičiasi dėl jos... reikės kažką galvoti su tais rankšluoščiais, neintegruojant į baldus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 22 gegužės 2013 - 08:04