Kėdės antikvarinės, skolintos, stalas irgi laikinas
Irisas man jusu virtuve tobula
spalvytes, projektas 10 balu!!!
tik gal galit man isduoti kur tokius tapetus pirkot ?
ieskau kaip tik tokio ornamento, gal butu galima i a.z.
Na va, skoniai vis tik kaip gali skirtis Plokštės man buvo super toj virtuvėj, o va su akcentais, man jau per daug mirgu marga Va su pilka alyvinė man dar nieko, o su ruda kažkaip nelabai žiūrisi Na gal dar būtų nieko, bet kai yra ir ruda, ir gelsva, ir balta, ir alyvinė ir dar margas tapetas, man per daug truputį O va parodžiau vyrui, jam patiko
Tai ne tik mes su skolintom kėdėm
Tai ne tik mes su skolintom kėdėm
QUOTE(traskutek @ 2013 05 21, 23:17)
Irisas man jusu virtuve tobula
ačiū Tapetai iš Senukų užsakomųjų skyriaus, labai papigianski Nustebau pamačius kainas, galvojau mažiausiai dvigubai brangesni bus Tik jeigu sugalvosit tokius pačius, perspėju iš karto, kad jie popieriniai, klijuoti sunku, nuo klij lieka plėmai ir dar suklijavus patarčiau užlakuot, tada jie patampa valomais
Lygtais Juodai ieško raudonos medinės virtuvės Pas savo baldžius mačiau raudonus medinius fasadus, labai graži ryški spalva ir matosi medžio struktūra
QUOTE(xde @ 2013 05 21, 17:21)
Koks viršutinių spintelių aukštis atskirai ir su trečiu aukštu?
Viso viršutinių ilgis 1,05 m,o trečio aukšto 35 cm.Kitos bus ištisinės su atidarymu į šonus ir dvigubu pakėlimu 70 cm
QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 12:03)
Tvarkinga virtuvytė tik gartraukis man kažkaip nelabai toks žiūrisi, ale čia skonio reikalas
Sakykit, o kodėl plytelių tik vieną eilę dėjot (ant grindų) ? Manot toliau nenusitaškys?
QUOTE(irisas @ 2013 05 21, 23:02)
Vava, pagaliau ryškūs akcentai net škurlius ant kėdės priderintas nors... pritariu Gabby, kad šiek tiek per daug spalvų gal... o gal viršutinės spintelės kitos spalvos galėtų būti gal šiek tiek šviesesnės, kaip stalviršis... bet matos, kad viskas kruopščiai derinta svarbu šeimininkei patinka
QUOTE(irisas @ 2013 05 22, 00:07)
Lygtais Juodai ieško raudonos medinės virtuvės Pas savo baldžius mačiau raudonus medinius fasadus, labai graži ryški spalva ir matosi medžio struktūra
o kur nuotrauka? ar pabijojot paparacint?
Man tai Iriso tos šviesesnės plytelės akin krito
Kur pirkot ar užsakėt? Kokia čia jų spalva? Bent jau per kompą atrodo viens prie vieno kaip mano sienos
Kur pirkot ar užsakėt? Kokia čia jų spalva? Bent jau per kompą atrodo viens prie vieno kaip mano sienos
Na va, gal gi jau paskutinis mano virtuvės variantas ... tik kol kas nespalvotas (tikiuosi dar gausiu spalvotą versiją... jei ne, pati spalvinsiu ) :
šalia plautuvės mini cargo, panašiai kaip Mindija siūlė, rankenėlę planuoju kaip pirmoj nuotraukoj
Gal dar kas kokių pastebėjimų turit ?
šalia plautuvės mini cargo, panašiai kaip Mindija siūlė, rankenėlę planuoju kaip pirmoj nuotraukoj
Gal dar kas kokių pastebėjimų turit ?
QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 08:23)
Na va, gal gi jau paskutinis mano virtuvės variantas ... tik kol kas nespalvotas (tikiuosi dar gausiu spalvotą versiją... jei ne, pati spalvinsiu ) :
šalia plautuvės mini cargo, panašiai kaip Mindija siūlė, rankenėlę planuoju kaip pirmoj nuotraukoj unsure.gif
šalia plautuvės mini cargo, panašiai kaip Mindija siūlė, rankenėlę planuoju kaip pirmoj nuotraukoj unsure.gif
Jaučiuos žiauriai prisidėjus prie jūsų virtuvės
QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 08:23)
O tie maži stalčiukai kam? Dantų krapštukams? Nėjo tik trijų stalčių blokų padaryt?
Rozetės matau, o kur rankšluostinė?
QUOTE(Juodai @ 2013 05 22, 08:03)
Vava, pagaliau ryškūs akcentai net škurlius ant kėdės priderintas nors... pritariu Gabby, kad šiek tiek per daug spalvų gal... o gal viršutinės spintelės kitos spalvos galėtų būti gal šiek tiek šviesesnės, kaip stalviršis... bet matos, kad viskas kruopščiai derinta svarbu šeimininkei patinka
aš nebijau ryškių spalvų Man geriau daugiau ryškumo, nei švelnios vienodos pastelinės/žemės/prigesintos salvos taip sakant namai atspindi žmogaus charakterį Jo, net ir rankšluoščiai priderinti Geru laiku maximoj rankšluostukų padavė
Nepagalvojau nufotkint bet ten toookia graži ryški raudona
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 08:20)
Man tai Iriso tos šviesesnės plytelės akin krito
Irgi iš Senukų, bet ir Irise jų yra šita kolekcija
QUOTE(Mindija @ 2013 05 22, 08:39)
Jaučiuos žiauriai prisidėjus prie jūsų virtuvės
O tie maži stalčiukai kam? Dantų krapštukams? Nėjo tik trijų stalčių blokų padaryt?
ačiū Mindija
ėjo ir tris, netgi du ėjo padaryt... ale nenorėjau persigalvojau dėl plačių stalčių dėl to, kad juose daug telpa ir laikui bėgant nuo didelio svorio kenčia pritraukimas, net ir blum susidėjus tie mažiukai stalčiukai - tai 300mm pločio blokas - galvoju man kaip tik prieskoniams, aliejams bus. kadangi kaitlentę indukcinę planuojam, tai po ja tik žemo stalčiuko imitacija - nesinorejos prarasti plataus žemo stalčiuko pločio, tai suskirsčiau siauresniais stalčių blokais...
rankšluostinės atsisakiau, nes geriau pagalvojus ji ne vietoj pasirodė... o salos šonas iš esmės keičiasi dėl jos... reikės kažką galvoti su tais rankšluoščiais, neintegruojant į baldus