QUOTE(Mindija @ 2013 05 21, 10:56)
Aišku
Na aš nelabai nusiteikus taupyt nei furnitūrai nei medžiagoms
Kažkaip manau, kad išleist baldams 10,000 ir kas kartą gailėtis, kad nėra to ar ano, nepatogu tas ar anas
Tai geriau paaukosiu dar +2,000 ir nesuksiu sau ateity galvos. Ar taip ar taip jau...
Aš tą patį galvoju,nes juk kuriame svajonių virtuvę,kurią įmanoma turėt,o ne po to gailėtis,kad kažkokiam pribumbasui pagailėjom
QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 12:03)
Cia musu virtuvele, jei kam smalsu galit pasiziureti.
http://public.fotki....abalse/vbaldai/
mechanizmai visur deti blum, tiek stalciuose, tiek apatinese spintelese, tiek ir virsutinese spintelese.Nesigailiu ne trupucio del atverciamu virsutiuniu spinteliu, kol kas jokiu minusu neradau.kadangi nuo lubu nera didelis tarpas tai baldininkas sureguliavo taip, kad dureles neatsoktu iki galo jas atidarant, jos sustoja sulig lubom
Labai graži virtuvė
O koks pakabinamų spintelių plotis ir aukštis:hm
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 21, 12:26)
Kažkur matyta plokštė
Ir šiaip viskas taip panašu, tai man vo
Tik va kriauklę ir mum į granitinę reik pasikeist, ir bus beveik identiška
Tą patį pagalvojau
O man šiandien skaičiuoja virtuvę.Aš kaip žydas visus pribumbasus užsisakiau
Bus pora labiausiai naudojamų pakabinamų spintelių su dvigubu pakėlimu,bus ir su paprastom durelėm,o trečias aukštas visas su pigiais dujiniais pakėlikliais (vistiek bus sudėti retai naudojami daiktai).Spinteles darysiu iki lubų,tad atrodys lyg trim aukštais.Bus apačioj 6 stalčiai plius stalčius šiukšlinei.Dėl pastarojo turiu daugiausiai abejonių,bet pasiskaičius,randu tik pagyras.Tad ir man jo reikia,kad paskui nereiktų gailėtis
Aišku viską lems kaina,gal kai ko teks ir atsisakyti