Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 16:34)
Baldininko ir vyro paklausiau doh.gif anot ju, stalcius butu buves labai nepatogu....

bigsmile.gif
Įdomu,ar ir daugiau baldininkų taip mano?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 21, 10:56)
Aišku 4u.gif
Na aš nelabai nusiteikus taupyt nei furnitūrai nei medžiagoms blush2.gif Kažkaip manau, kad išleist baldams 10,000 ir kas kartą gailėtis, kad nėra to ar ano, nepatogu tas ar anas doh.gif Tai geriau paaukosiu dar +2,000 ir nesuksiu sau ateity galvos. Ar taip ar taip jau...  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif Aš tą patį galvoju,nes juk kuriame svajonių virtuvę,kurią įmanoma turėt,o ne po to gailėtis,kad kažkokiam pribumbasui pagailėjom 4u.gif

QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 12:03)
Cia musu virtuvele, jei kam smalsu galit pasiziureti. 4u.gif
http://public.fotki....abalse/vbaldai/
mechanizmai visur deti blum, tiek stalciuose, tiek apatinese spintelese, tiek ir virsutinese spintelese.Nesigailiu ne trupucio del atverciamu virsutiuniu spinteliu, kol kas jokiu minusu neradau.kadangi nuo lubu nera didelis tarpas tai baldininkas sureguliavo taip, kad dureles neatsoktu iki galo jas atidarant, jos sustoja sulig lubom 4u.gif

thumbup.gif Labai graži virtuvė 4u.gif O koks pakabinamų spintelių plotis ir aukštis:hm

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 21, 12:26)
Kažkur matyta plokštė  thumbup.gif Ir šiaip viskas taip panašu, tai man vo thumbup.gif Tik va kriauklę ir mum į granitinę reik pasikeist, ir bus beveik identiška  thumbup.gif

Tą patį pagalvojau 4u.gif

O man šiandien skaičiuoja virtuvę.Aš kaip žydas visus pribumbasus užsisakiau doh.gif Bus pora labiausiai naudojamų pakabinamų spintelių su dvigubu pakėlimu,bus ir su paprastom durelėm,o trečias aukštas visas su pigiais dujiniais pakėlikliais (vistiek bus sudėti retai naudojami daiktai).Spinteles darysiu iki lubų,tad atrodys lyg trim aukštais.Bus apačioj 6 stalčiai plius stalčius šiukšlinei.Dėl pastarojo turiu daugiausiai abejonių,bet pasiskaičius,randu tik pagyras.Tad ir man jo reikia,kad paskui nereiktų gailėtis ax.gif Aišku viską lems kaina,gal kai ko teks ir atsisakyti rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=aiduke,2013 05 21, 17:08]
drinks_cheers.gif Aš tą patį galvoju,nes juk kuriame svajonių virtuvę,kurią įmanoma turėt,o ne po to gailėtis,kad kažkokiam pribumbasui pagailėjom 4u.gif
thumbup.gif Labai graži virtuvė 4u.gif O koks pakabinamų spintelių plotis ir aukštis:hm

plotis pirmu dvieju spinteliu po 70cm, trecioji 90cm, o aukstis 83cm smile.gif

Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 05 21, 17:08)
Bus pora labiausiai naudojamų pakabinamų spintelių su dvigubu pakėlimu,bus ir su paprastom durelėm,o trečias aukštas visas su pigiais dujiniais pakėlikliais (vistiek bus sudėti retai naudojami daiktai).Spinteles darysiu iki lubų,tad atrodys lyg trim aukštais.

Koks viršutinių spintelių aukštis atskirai ir su trečiu aukštu?
Atsakyti
Dabar visiskai susipainiojau del tu atidarymu blink.gif
Atsakyti
Pasinaudosiu nuotraukomis. blush2.gif
Įdedu tik savo pamąstymus. Kadangi aukštis spintelės 83 cm, tai man atrodo galima panaudoti liekamąją erdvę toje spintelėje.

1 variantas.
Puodukų ir lėkščių laikiklus pakelti į viršų (žinau, puodukams biški mažiau pločio liks dėl mechanizmo).
Užtat po lėkštėmis lieka laisvos vietos, kad ir ant to plastikinio padėklo, kur galima pvz. kitus indus džiauti sustatyti.
Man kažkaip atrodo kad ir virš mechanizmo galima įtaisyti lentyną (pažymėjau žaliai), nors ji bus neaukšta, bet vis tik virtuvėje rasi ką ten pasidėti. biggrin.gif
user posted image

2 variantas.
Puodukams džiovyklą nuleisti žemyn, lėkštėms pakelti aukštyn ir po puodukais lieka dar daugiau vietos, kur galima įtaisyti dar vieną tokią pat puodukų džiovyklą, arba palikti tiesiog tuščios vietos kitiems rakandams sustatyti.
user posted image

3 variantas.
Lėkščių džiovyklą nuleisti kiek įmanoma žemiau, palikti tik tiek, kad galima būtų padėklą išimti. Puodukus irgi nuleisti žemyn. Tuomet po mechanizmu galima montuoti lentyną.
user posted image
Atsakyti
Bet man tie blumai tokie "gremezdai" atrodo unsure.gif Ar buna ir "dailesniu" g.gif
Atsakyti
QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 12:03)
Cia musu virtuvele, jei kam smalsu galit pasiziureti. 4u.gif
http://public.fotki....abalse/vbaldai/
mechanizmai visur deti blum, tiek stalciuose, tiek apatinese spintelese, tiek ir virsutinese spintelese.Nesigailiu ne trupucio del atverciamu virsutiuniu spinteliu, kol kas jokiu minusu neradau.kadangi nuo lubu nera didelis tarpas tai baldininkas sureguliavo taip, kad dureles neatsoktu iki galo jas atidarant, jos sustoja sulig lubom 4u.gif

Man niūroka, labai prašosi kokių tai ryškių akcentų smile.gif
Atsakyti
O kaip pas jus reikalai, jau pasibaigėt viską? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 21, 22:24)
O kaip pas jus reikalai, jau pasibaigėt viską? smile.gif

praktiškai taip biggrin.gif trūksta roletų/užuolaidų/romanečių, stalo ir kėdžių smile.gif bet čia labai tolimoj ateity biggrin.gif
Atsakyti
Na o jūs kokius akcentus dėjot? smile.gif Nes irgi lyg neutralių spalvų virtuvė smile.gif Meskit foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 21, 22:39)
Na o jūs kokius akcentus dėjot? smile.gif Nes irgi lyg neutralių spalvų virtuvė smile.gif Meskit foto thumbup.gif

tuoj biggrin.gif pagaliau prisiruošiau nufotkint, tik iš telefono išelsiu foto ir įmesiu 4u.gif
Atsakyti