Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 21, 12:26)
Kažkur matyta plokštė  thumbup.gif Ir šiaip viskas taip panašu, tai man vo thumbup.gif Tik va kriauklę ir mum į granitinę reik pasikeist, ir bus beveik identiška  thumbup.gif

labai patenkinta esu plokstes spalva, paciu laiku radau Jusu virtuvele thumbup.gif nes jau buvau beprarandanti vilti rasti grazia pilka spalva...
o kas del kriaukles tai irgi nesiskundziu, vargo daug nereikalaujanti.pries tai turejau tokia paprasta, tai po kiekvieno karto vandens atsukimo, reikdavo ja issausint, kad atrodytu tvarkingai.
tik del vieno gailiuosi, kad nedariau siuksliadezes stalciuje doh.gif
Atsakyti
galadriele, labai faina jūsų virtuvė thumbup.gif
O šiukšlinę kaip darėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 05 21, 09:07)
Ačiū, Dariau ir Dešimtuk, už paprotinimus. Darinėsime paprastai smile.gif

Gal jau darinėkite paprastai smile.gif . Bandžiau aš salone tas dvigubas dureles su tuo mandru atidarymo mechanizmu - kai spustelėjau - tai galvojau reikės šokti į viršų gaudyti durelių bet susigūžiau, ne jausmas tikrai nekoks.
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 05 21, 13:29)
Gal jau darin?kite paprastai smile.gif . Band?iau a? salone tas dvigubas dureles su tuo mandru atidarymo mechanizmu - kai spustel?jau - tai galvojau reik?s ?okti ? vir?ø gaudyti dureliø bet susig??iau, ne jausmas tikrai nekoks.

lotuliukas.gif
jau ?sivaizduoju kasdienines mankštas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 21 gegužės 2013 - 12:36
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 21, 11:46)
Beje, o pas Jus indaplovė yra ar nea?
Nes pvz kai pas mus yra, tai jei reiktų rinktis tik vieną džiovyklą (jei antra netilptų), tai rinkčiausi tik tą skirtą puodeliam džiovyklą, pas mus buvo abi, bet gi sumąsčiau lėkščių džiovyklą stalčiun įkišt biggrin.gif  tai jos nepasigendu  ax.gif Man puodelinė tokia praktiškesnė, nes turint indaplovę, dažniau rankom plaunam puodelius, o jei ir kokia lėkštė pasitaiko, tai labai šauniai įsistato ir jos smile.gif

Nėra indaplovės. Tiems baldams jau apie desietka metu greitai bus. Kai kūriausi, viengungis buvau, o ir vietos tai indaplovei nelabai yra. Jei kada jau labai prisireiks, tai šalia kriauklės yra tam numatyta vieta. Tektų išimti vieną 450 spintelę (yra padaryta taip, kad lengvai išsiimtų) ir vietoje jos įdėti siaurą indaplovę. Bet šis daiktas mano pirkinių sąraše... palaukite tuoj pažiūrėsiu... 274 vietoje. unsure.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 05 21, 10:48)
lotuliukas.gif Nu jooo, o kas belieka kaimo bobai biggrin.gif

Nebrangiai Jums atseina. Aš tam reikalui seniau alų naudojau... Dabar prie saldumynų perėjau, vis perku ir perku brangius saldainius. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 gegužės 2013 - 13:56
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 21, 14:55)
Nebrangiai Jums atseina. Aš tam reikalui seniau alų naudojau... Dabar prie saldumynų perėjau, vis perku ir perku brangius saldainius. blush2.gif

Taupom... vis taupom... blush2.gif Gerai, kad galit sau leist šitaip išlaidaut.. blush2.gif
Aš išvis tą kvailą įprotį valgyti baigiu (nu)mest, kad tik virtuvės baldam sutaupyčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 12:03)
Cia musu virtuvele, jei kam smalsu galit pasiziureti. 4u.gif
http://public.fotki....abalse/vbaldai/
mechanizmai visur deti blum, tiek stalciuose, tiek apatinese spintelese, tiek ir virsutinese spintelese.

Gražu,labai patinka spalva 4u.gif Tik užkliuvo pigi džiovykla,jei jau visur Blum smile.gif Ar baldininkas nesiūlė kitokios?
Papildyta:
QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 12:52)
labai patenkinta esu plokstes spalva, paciu laiku radau Jusu virtuvele  thumbup.gif nes jau buvau beprarandanti vilti rasti grazia pilka spalva...

Kronospan plokštė fasadui?O korpusui?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 21, 15:26)
Gražu,labai patinka spalva 4u.gif Tik užkliuvo pigi džiovykla,jei jau visur Blum smile.gif Ar baldininkas nesiūlė kitokios?
Papildyta:

Kronospan plokštė fasadui?O korpusui?

Kazkaip del tos dziovyklos nesusikalbejom su baldininku.Is pradziu kai aptarinejom viska jis rode kataloge keleta variantu, as labai nesigilinau i tai, sakiau dekit normalia dziovykla, kad butu is geresniu ir viskas.kai atveze, tai irgi nustebau, kad tik tokia ideta. doh.gif

plokste fasadui kronospan, korpusui jei gerai pamenu tai Pfleiderer, o stalvirsis is egger
Atsakyti
QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 12:03)
Cia musu virtuvele, jei kam smalsu galit pasiziureti. 4u.gif
http://public.fotki....abalse/vbaldai/
mechanizmai visur deti blum, tiek stalciuose, tiek apatinese spintelese, tiek ir virsutinese spintelese.Nesigailiu ne trupucio del atverciamu virsutiuniu spinteliu, kol kas jokiu minusu neradau.kadangi nuo lubu nera didelis tarpas tai baldininkas sureguliavo taip, kad dureles neatsoktu iki galo jas atidarant, jos sustoja sulig lubom 4u.gif

gal ir praleidau... blush2.gif bet gal galit pasakyt kur gaminotes savo virtuve? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 21, 13:12)
galadriele, labai faina jūsų virtuvė thumbup.gif
O šiukšlinę kaip darėt?  smile.gif

o siuksline paprastai spinteleje, su atidaromom durelem verysad.gif

http://public.fotki....i/dsc03430.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo galadriele: 21 gegužės 2013 - 15:23
QUOTE(galadriele @ 2013 05 21, 16:19)
o siuksline paprastai spinteleje, su atidaromom durelem verysad.gif
http://public.fotki....i/dsc03430.html

kodėl stalčiaus nedarėte?
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 05 21, 16:12)
gal ir praleidau... blush2.gif  bet gal galit pasakyt kur gaminotes savo virtuve? ax.gif  4u.gif

Mes gaminomes Mazeikiuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(xde @ 2013 05 21, 16:31)
kodėl stalčiaus nedarėte?

Baldininko ir vyro paklausiau doh.gif anot ju, stalcius butu buves labai nepatogu....
Atsakyti