Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Desimtuk, smalsu kodel puodeliams nemontavote lentyneles/kerepselio nuo spinteles virsaus? Sonuose tai suprantu duru mechanizmas trukdo, o virsuj aukscio truksta?

Nagi mergino, negi visos tik su Ikea braizotes? As vat ant milimetrinio pasipaisiau virtuve, tai viskas telpa bigsmile.gif Tik laaabai baisu, kad nesugrybaut ko doh.gif: pvz is patirties papasakokit kiek vietos is sonu palikt apie technika (saldytuvas/saldiklis, indaplove ir skalbimo masina)? orkaite/kaitlente imontuojamos, tai del "judinimo" nieko nepalieku. Ir kaip reiketu apskaiciuoti kampa (kiek vietos ten palikt), kad patogiai darinetusi dureles (spinteliu ir orkaites)? g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 21, 09:39)
Desimtuk, smalsu kodel puodeliams nemontavote lentyneles/kerepselio nuo spinteles virsaus? Sonuose tai suprantu duru mechanizmas trukdo, o virsuj aukscio truksta?

Nagi mergino, negi visos tik su Ikea braizotes? As vat ant milimetrinio pasipaisiau virtuve, tai viskas telpa bigsmile.gif  Tik laaabai baisu, kad nesugrybaut ko doh.gif: pvz is patirties papasakokit kiek vietos is sonu palikt apie technika (saldytuvas/saldiklis, indaplove ir skalbimo masina)? orkaite/kaitlente imontuojamos, tai del "judinimo" nieko nepalieku. Ir kaip reiketu apskaiciuoti kampa (kiek vietos ten palikt), kad patogiai darinetusi dureles (spinteliu ir orkaites)? g.gif:

Taip aukščio trūksta. Lentyna šiaip ne taip galima būtų įdėti, bet tada apačioje bus galima laikyti tik mažas lėkštes, nes lėkštę išimat juk reikia pakelti aukštyn, tam reikalinga laisva erdvė tarp lentynų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 gegužės 2013 - 09:49
QUOTE(Darius S @ 2013 05 21, 10:32)
Pas mane viso 6 stalčiai, 3 iš jų su švelniu uždarymų, 3 be. Taigi pataupiau apie 300Lt ir dabar tikrai gailiuosi  doh.gif  Galvojau bus mažai naudojami, tai koks ten skirtumas, kokie stalčiai, bet, deja, realybė  kitokia  4u.gif

Aišku 4u.gif
Na aš nelabai nusiteikus taupyt nei furnitūrai nei medžiagoms blush2.gif Kažkaip manau, kad išleist baldams 10,000 ir kas kartą gailėtis, kad nėra to ar ano, nepatogu tas ar anas doh.gif Tai geriau paaukosiu dar +2,000 ir nesuksiu sau ateity galvos. Ar taip ar taip jau... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 21, 10:28)
g.gif Bet aš jei neturėjus anksčiau tokių mechanizmų, tai iš kur man žinot, patogu bus ar ne g.gif Man daug ko norisi ax.gif Klientai ne visada gal ir sugeba išaiškint savo norų. Sienų špakliuotojui irgi aiškinau kaip noriu, tas "Taip taip, sako, supratau ką nori paaiškint". O kai padarė, tai nei į tvorą, nei į mietą doh.gif Ir kas kaltas? Aš, kad ne taip išaiškinau? Ar jis, kad ne taip suprato? g.gif
Faktas tik tas, kad jis susirinks savo "žaislus" ir išeis, o man dar n metų teks "džiaugtis" jo darbu doh.gif

Šiaip, kas baldininkui gali atrodyti patogu, gal Jums bus nepatogu ir atvirkščiai, todėl geriausia pavaikštinėt po baldų salonus ir pažiūrinėt, kaip realiai veikia, pajaust savo rankom, manau tai pats idealiausias variantas. Arba, jei Jūsų mieste yra galimybė, nueiti į furnitūros parduotuvę, ten dažniausiai visi mechanizmai būna sumontuoti vienoje vietoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 21, 10:28)
g.gif Bet aš jei neturėjus anksčiau tokių mechanizmų, tai iš kur man žinot, patogu bus ar ne g.gif Man daug ko norisi ax.gif Klientai ne visada gal ir sugeba išaiškint savo norų. Sienų špakliuotojui irgi aiškinau kaip noriu, tas "Taip taip, sako, supratau ką nori paaiškint". O kai padarė, tai nei į tvorą, nei į mietą doh.gif Ir kas kaltas? Aš, kad ne taip išaiškinau? Ar jis, kad ne taip suprato? g.gif
Faktas tik tas, kad jis susirinks savo "žaislus" ir išeis, o man dar n metų teks "džiaugtis" jo darbu doh.gif

Šiaip, kas baldininkui gali atrodyti patogu, gal Jums bus nepatogu ir atvirkščiai, todėl geriausia pavaikštinėt po baldų salonus ir pažiūrinėt, kaip realiai veikia, pajaust savo rankom, manau tai pats idealiausias variantas. Arba, jei Jūsų mieste yra galimybė, nueiti į furnitūros parduotuvę, ten dažniausiai visi mechanizmai būna sumontuoti vienoje vietoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 21, 10:32)
Pas mane viso 6 stalčiai, 3 iš jų su švelniu uždarymų, 3 be. Taigi pataupiau apie 300Lt ir dabar tikrai gailiuosi  doh.gif  Galvojau bus mažai naudojami, tai koks ten skirtumas, kokie stalčiai, bet, deja, realybė  kitokia  4u.gif

Va va, dėl šitos priežasties aš išvis nedėjau nei vieno blumo, nors baldininkas labai jau aiūlė bent įrankių stalčiuj įdėt, neva labai smagiai naudojasi. O vat aš jau buvau prisiskaičius komentarų, kad turint bent vieną tokį, jaučiasi skirtumas su kitais, todėl geriau mechanizmų nemaišyt. Taip ir padariau (irgi taupymo sumetimais, nes 6 stalčiai, tai jau šiokia tokia sumelė), ir dabar jokių nepatogumų nejaučiu, visi paprasti guoliniai, bet darinėjasi man jei pakankamai smagiai smile.gif
O dėl to pripratimo prie kažko geresnio, tai jau seniai minėjau, va užteko vieno atidaromo stalčiaus su atmetimu, tai viską spardau lotuliukas.gif Ypač indaplovę ir šaldiką vis spirtelnu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif

Na o dėl viršutinių..... Hmmmm, na nežinau, man net su paprastais mechanizmais viskas patinka ir tinka..... Su vyru esam panašaus ūgio, vaikas dar mažas (kol nepasieks, paprašyt gali kažką paduot arba perdėliosim būtiniausius daiktus apačion), pasiekiam kuo puikiausiai ne tik apatines, bet ir palubėj esančias spinteles, tik uždarant vos pasistiebt reikia ir tiek.... Nežinau, nežinau, man ir gražiau, ir patogiau atverčiamos rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 05 21, 10:56)
Aišku 4u.gif
Kažkaip manau, kad išleist baldams 10,000 ir kas kartą gailėtis, kad nėra to ar ano, nepatogu tas ar anas doh.gif

Na taip, jei kalba eina apie tokią sumą, ir aš taip galvočiau 4u.gif Jau tada tikrai neverta taupyt ir geriau susipirkt vsiką, kas patogiausia thumbup.gif
O va mūsų atveju kai buvo ekonominė virtuvytė, tai tarkim dar blumus dedant kaina būtų išaugus 50% tai tikrai blush2.gif O kad neįsidėjom, visai negaila, nes ir kaina atitinkama buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 21 gegužės 2013 - 10:03
QUOTE(Darius S @ 2013 05 21, 10:59)
Šiaip, kas baldininkui gali atrodyti patogu, gal Jums bus nepatogu ir atvirkščiai, todėl geriausia pavaikštinėt po baldų salonus ir pažiūrinėt, kaip realiai veikia, pajaust savo rankom, manau tai pats idealiausias variantas. Arba, jei Jūsų mieste yra galimybė, nueiti į furnitūros parduotuvę, ten dažniausiai visi mechanizmai būna sumontuoti vienoje vietoje  ax.gif

Kad ten kur gyvenu, tai nėra nei vienos baldų parduotuvės, kurioje būtų eksponuojami virt. baldai, ką jau kalbėt apie furnitūros parduotuvę doh.gif lotuliukas.gif
O kai išsiruošiu į didmiestį, tai jau joooo, visus baldų stalčius ir dureles išdarinėju biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 21, 10:09)
O kai išsiruošiu į didmiestį, tai jau joooo, visus baldų stalčius ir dureles išdarinėju biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Svaiginatės, tsakant. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 21, 11:24)
Svaiginatės, tsakant.  ax.gif

lotuliukas.gif Nu jooo, o kas belieka kaimo bobai biggrin.gif
Atsakyti
Cia musu virtuvele, jei kam smalsu galit pasiziureti. 4u.gif
http://public.fotki....abalse/vbaldai/
mechanizmai visur deti blum, tiek stalciuose, tiek apatinese spintelese, tiek ir virsutinese spintelese.Nesigailiu ne trupucio del atverciamu virsutiuniu spinteliu, kol kas jokiu minusu neradau.kadangi nuo lubu nera didelis tarpas tai baldininkas sureguliavo taip, kad dureles neatsoktu iki galo jas atidarant, jos sustoja sulig lubom 4u.gif
Atsakyti
Kažkur matyta plokštė thumbup.gif Ir šiaip viskas taip panašu, tai man vo thumbup.gif Tik va kriauklę ir mum į granitinę reik pasikeist, ir bus beveik identiška thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 21 gegužės 2013 - 11:28
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 05 21, 00:09)

Beje, o pas Jus indaplovė yra ar nea?
Nes pvz kai pas mus yra, tai jei reiktų rinktis tik vieną džiovyklą (jei antra netilptų), tai rinkčiausi tik tą skirtą puodeliam džiovyklą, pas mus buvo abi, bet gi sumąsčiau lėkščių džiovyklą stalčiun įkišt biggrin.gif tai jos nepasigendu ax.gif Man puodelinė tokia praktiškesnė, nes turint indaplovę, dažniau rankom plaunam puodelius, o jei ir kokia lėkštė pasitaiko, tai labai šauniai įsistato ir jos smile.gif
Atsakyti