Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ajste @ 2013 05 20, 12:12)
Merginos, ypac tos, kur braizot ne su Ikea programele, ar pas jus leidzia rinktis spinteliu gyli? Ikea duoda 60 ir 37cm, o man reikia 50-52cm. Nesudarau normalios vizualizacijos su pakeista skalbimo masinos vieta sad.gif Virtuvej lyg susimatavau, susirasiau tiesiai ant sienu, lyg telpa. Bet norisi vizualiai susideliot. Jauciu reik ieskot popieriaus braizymui....

neleidžia. Nes tik tokių gilių spinteles gamina Ikea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 20, 15:20)
Man tai Google šiandien vien Gabby virtuvę metą thumbup.gif
Ką neįsivedu į paiešką- Gabby virtuvė visom pozom rodosi

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matyt per daug reiškiuosi g.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2013 05 20, 09:00)
Gabby, o jūsų viršutinės spintutės iki lubų, o kai atsidaro į viršų durelės, ar nesiremia kaip nors į lubas? gal rodėt, bet pakometuokit prašau...

o tai juk gali buti ir iki lubu, tik tas mechanizmas dureliu bus toks, kad neleis joms iki pat virsaus pasikelti ir remtis is lubas smile.gif ar ne taip, veteranes? 4u.gif as dar zalia, tai galiu pripaistyti, bet man taip aiskino.
Atsakyti
QUOTE(sweet_lips @ 2013 05 19, 09:31)
tai gal galit pasidalinti savo virtuvytės išplanavimu smile.gif

aš dar apmąstymuose, vis braižau braižau, bet galutinio varianto dar nėra blush2.gif
tik žinau, kad noriu virtuvės L formos, pas mane truputį siauresnė, nei pas jus. Pas mane tik 210, pas jus 240, tai galit priešais susistatyti smile.gif

o kas ten brėžinyje, stiklinės durys į svetainę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 20, 00:21)

sveikos, jungiuosi ir as prie jusu diskusijos 4u.gif jau pora savaiciu kai dziaugiuosi savo naujaja virtuve(gaila, kad nemoku ikelt foto) buten virsuj mes ir pasirinkom sita mechanizma, kai pasikelia iskart abi dureles.super dalykas thumbup.gif o mokejom ne taip ir brangiai, berods 200lt uz vienos spinteles mechanizma.
Atsakyti
Bet tai kiek tada kainuoja šiaip koks bluminis pakėlėjas, jei vienas duris kelt? :hmmm: Sakau kai šiti paprasti išklers, gal reiktų įsidėt Blumus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(galadriele @ 2013 05 20, 21:42)
o mokejom ne taip ir brangiai, berods 200lt uz vienos spinteles mechanizma.

Kokio gamintojo furnitūra?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 05 20, 22:10)
Kokio gamintojo furnitūra?

Blum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 20, 00:21)

Sveiki,
o ar tokie mechanizmai naudojami, jei spintelės suplanuotos iki lubų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 20, 20:02)
Bet tai kiek tada kainuoja šiaip koks bluminis pakėlėjas, jei vienas duris kelt? :hmmm: Sakau kai šiti paprasti išklers, gal reiktų įsidėt Blumus smile.gif

o pas tave ne dvigubos durys g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 05 20, 22:28)
Sveiki,
o ar tokie mechanizmai naudojami, jei spintelės suplanuotos iki lubų?  g.gif

Jei spintelė iki lubų, toks mechanizmas netiks.
Atsakyti
Flirt, atskiros gi pas mane, viršuj su atmetimu smile.gif
Dvigubų nedėjom, nes ir brangu, ir iki lubų biggrin.gif Nors žiūriu ne taip ir brangu... Bet antra priežastis - iki lubų - išlieka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 20 gegužės 2013 - 22:18