Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Tiffany @ 2013 05 19, 23:39)
Tai kad priklausomai nuo atidarymo mechanizmo nevisada galima pasirinkti lentynu skaiciaus  rolleyes.gif cia jau is praktikos rasau  4u.gif

Na pas mus paprasti mechanizmai, bet vienoj pusėj dariau po dvi lentynas (vienam aukšte) , kitoj vieną, ir gavosi trys bendroj sumoj g.gif Tikrai nejaučiu, kad praradau kažkiek erdvės, nebenoriu tų atidaromų į šonus nei už ką, amžiais galvą trankydavaus sukiodamasi virtuvėj doh.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
Dingo mano cituotas tekstas kazkur doh.gif Didelis dekui Jums uz visus apsvarstytus ir pasiulytus variantus...
Su sienomis tikrai niekas nesikeis verysad.gif viskas lieka taip pat... Zinau, kad vien pakeitus iejima virtuve padidetu, bet kaip jau minejau MB nesutinka schmoll.gif Sako, ka tas 1kv.m padidintu? doh.gif

Taigi, o dabar pagal galimybes biggrin.gif Kad ir kokia ji bus mazyte, viska isdelioti reikia... Kriaukle jau tikrai bus kampe, siandien santehnikas atves vamzdius. Kadangi darbastalio kampu nenoriu, galvoju, gal kaip ir siule Juodai prie kriaukles dureles daryti 45l kampu, bet ar tai neatims daug man taip brangios vietos? g.gif Koks butu optimalus tokiu dureliu plotis, kad ten tilptu siuksliadeze?

Dar idomu kaip sujungiamas darbastalis, kai kampe kriaukle dedasi ir dar kampu dureles?
Atsakyti
Gabby, o jūsų viršutinės spintutės iki lubų, o kai atsidaro į viršų durelės, ar nesiremia kaip nors į lubas? gal rodėt, bet pakometuokit prašau...
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 20, 08:54)
Na pas mus paprasti mechanizmai, bet vienoj pusėj dariau po dvi lentynas (vienam aukšte) , kitoj vieną, ir gavosi trys bendroj sumoj  g.gif Tikrai nejaučiu, kad praradau kažkiek erdvės, nebenoriu tų atidaromų į šonus nei už ką, amžiais galvą trankydavaus sukiodamasi virtuvėj doh.gif

su paprastais viskas ok, bet su pasilelianciais savaime prarandama erdve, pas mane vientisos aukstos, jokiu galvos trankymu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 20, 00:21)

Na va aš apie tokias kažkada šnekėjau biggrin.gif Kai nėra rankenėlių atidaryt dar dar... Bet kaip jas uždarinėt? Taip ir tampyt už to krašto? g.gif

QUOTE(Jurgut @ 2013 05 20, 09:21)
Labas mergaites 4u.gif
Dingo mano cituotas tekstas kazkur  doh.gif Didelis dekui Jums uz visus apsvarstytus ir pasiulytus variantus...
Su sienomis tikrai niekas nesikeis  verysad.gif  viskas lieka taip pat... Zinau, kad vien pakeitus iejima  virtuve padidetu, bet kaip jau minejau MB nesutinka  schmoll.gif Sako, ka tas 1kv.m padidintu?  doh.gif

Taigi, o dabar pagal galimybes  biggrin.gif Kad ir kokia ji bus mazyte, viska isdelioti reikia... Kriaukle jau tikrai bus kampe, siandien santehnikas atves vamzdius. Kadangi darbastalio kampu nenoriu, galvoju, gal kaip ir siule Juodai prie kriaukles dureles daryti 45l kampu, bet ar tai neatims daug man taip brangios vietos? g.gif Koks butu optimalus tokiu dureliu plotis, kad ten tilptu siuksliadeze?

Dar idomu kaip sujungiamas darbastalis, kai kampe kriaukle dedasi ir dar kampu dureles?

Nemokat vyrui išaiškint ką reiškia vienas kv. metras? doh.gif biggrin.gif
Kartais gyvenimą vienas cm apverčia aukštyn kojom, o čia gi visas kv. metras blink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Tiffany @ 2013 05 20, 10:06)
su paprastais viskas ok, bet su pasilelianciais savaime prarandama erdve, pas mane vientisos aukstos, jokiu galvos trankymu  biggrin.gif

biggrin.gif Kažkaip neįkertu ką čia norėjot parašyt blush2.gif Nuotrauką gal galima, kaip ten pas jus padaryta? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Mindija,2013 05 20, 10:14]
Na va aš apie tokias kažkada šnekėjau biggrin.gif Kai nėra rankenėlių atidaryt dar dar... Bet kaip jas uždarinėt? Taip ir tampyt už to krašto? g.gif

Mindija,

Jų tampyti uždarant nereikia, jos užsidaro paspaudus mygtuką smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 20 gegužės 2013 - 10:31
QUOTE(ariogala @ 2013 05 20, 11:27)
Mindija,

Aaaaa, nu jo... tundra nepagalvojau doh.gif doh.gif doh.gif
Tai čia šiti 300Lt kainuoja? g.gif

Va kokį variantą radau biggrin.gif
http://www_easykitch.../sienu-dekorai/
Kažin kaip natūroj atrodytų? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 20 gegužės 2013 - 10:33
Merginos, ypac tos, kur braizot ne su Ikea programele, ar pas jus leidzia rinktis spinteliu gyli? Ikea duoda 60 ir 37cm, o man reikia 50-52cm. Nesudarau normalios vizualizacijos su pakeista skalbimo masinos vieta sad.gif Virtuvej lyg susimatavau, susirasiau tiesiai ant sienu, lyg telpa. Bet norisi vizualiai susideliot. Jauciu reik ieskot popieriaus braizymui....
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 05 20, 11:27)

Yra ir lengvai prilietus užsidarančios.
https://docs.google....kainorastis.pdf
O Grass net pigiau nei 300 lt. kataloge:
http://furnitanas.lt...ymo-mechanizmai
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 05 20, 11:33)
http://www_easykitch.../sienu-dekorai/
Kažin kaip natūroj atrodytų? unsure.gif

išmatavimai maži,daugeliu atveju tektų jungti ir pirkti kelias plokštes. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 20, 09:14)
biggrin.gif Kažkaip neįkertu ką čia norėjot parašyt blush2.gif Nuotrauką gal galima, kaip ten pas jus padaryta? 4u.gif

as ir nelabai suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2013 05 20, 10:00)
Gabby, o jūsų viršutinės spintutės iki lubų, o kai atsidaro į viršų durelės, ar nesiremia kaip nors į lubas? gal rodėt, bet pakometuokit prašau...

Palikom kokia 5cm iki lubų, ten uždėta siaura lentukė, kad dulkės nesirinktų.... atidarytos tai nesiremtų, net jei iki lubų būtų, bet negalėjo imi pat lubų daryt, nes tada nebūtų išėję užkabint spintuki7, nežinau, kaip kiti užkabina, gal visai kitokiu principu g.gif

Tiffany, na aš kai 180cm, tai daužydavausi visada galvą biggrin.gif O dabar, kol kažką pagaminu, atvertas ir laikau visąlaik, kad nedarinėt šimtąkart, nes vis kažko prireikia smile.gif
Atsakyti
Man tai Google šiandien vien Gabby virtuvę metą thumbup.gif
Ką neįsivedu į paiešką- Gabby virtuvė visom pozom rodosi biggrin.gif

Pvz "atnetimo mechanizmas" rodo:

user posted image
Atsakyti