Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Gustukas000 @ 2013 05 18, 14:02)
Sveikutės,kaip manot ar toks trikampis kriaukles saldytuvo dujinės butu gerai...šaldytuvas prie Angos einant i svetaine,man kaskaip atrodo nepatogu noretusi ji kisti prie dujinės ir kartu orkaite tenai partempti bet tada kriaukle reiketu toliau stumti...o vietoj šaldytuvo noretusi statyti tokia ale stintute su stiklais uodeliams nes svetainei nera kur jos priderinti...
user posted image

Nelabai proporcingai čia nubraižyta... Bet manau nelabai patogu. Mano manymu geriau kelt šaldytuvą su orkaite kaip norite prie durų. Kad neužstoti šviesos iš lango daryčiau ne pilno aukščio ūkinę (būtų laiptelių principu šaldytuvas-orkaitė-darbastalis). Plautuvę kelčiau prie kito lango, o viryklę kur dabar orkaitė nupiešta gal g.gif Nes kitaip gausis viskas prie vienos sienos ir kampo, o anam gale bus daug nepatogaus naudoti darbastalio ax.gif Virtuvė nemaža, tai galima pasigalvot varijantų thumbup.gif

Man šiandien savo dizainą kilo mintis pakeisti, reiks jungtis programą ir žiūrėt ar gali skalbyklę su indaplove sukeist vietom g.gif Atgaučiau daaaug vietos kampinėj spintelėj (taptų visiškai funkcionali, o ne pusiau užgriozdinta vamzdžiais) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 18, 11:05)
vistik gabby variantas laimi thumbup.gif
ir pas mane bus tas pats tik vietoj pabraizyto stalo pussale blush2.gif

O jusu ne mazesne virtuve negu gabby (jeigu nemaisau butu plamu) g.gif Ta siena, kur vonia ir koridorius dabar
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 05 18, 20:46)
O jusu ne mazesne virtuve negu gabby (jeigu nemaisau butu plamu) g.gif Ta siena, kur vonia ir koridorius dabar

Nepamenu matnenu, bet palnavimas bus panasus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 18, 20:31)
Nelabai proporcingai čia nubraižyta... Bet manau nelabai patogu. Mano manymu geriau kelt šaldytuvą su orkaite kaip norite prie durų. Kad neužstoti šviesos iš lango daryčiau ne pilno aukščio ūkinę (būtų laiptelių principu šaldytuvas-orkaitė-darbastalis). Plautuvę kelčiau prie kito lango, o viryklę kur dabar orkaitė nupiešta gal  g.gif  Nes kitaip gausis viskas prie vienos sienos ir kampo, o anam gale bus daug nepatogaus naudoti darbastalio  ax.gif  Virtuvė nemaža, tai galima pasigalvot varijantų  thumbup.gif

Man šiandien savo dizainą kilo mintis pakeisti, reiks jungtis programą ir žiūrėt ar gali skalbyklę su indaplove sukeist vietom  g.gif  Atgaučiau daaaug vietos kampinėj spintelėj (taptų visiškai funkcionali, o ne pusiau užgriozdinta vamzdžiais)  thumbup.gif

na taip reikia gražiai pasidelioti,bet nemoku su tom programom. reikia viska su ismtavimais pasiziureti...kriaukle man tinka toje vietoje na galeciau ir prie kito lango kelti kol vandentiekis nevedziotas bet jau reikia apsispresti tiksliai iki kitos savaites nori jau uzbetonuoti grindis doh.gif O virykle net nezina kaip atrodytu viskas is svetaines matytusi puodai kaskaip man net nebezianu ka daryti ar palikti kaip yra bet ax.gif
Dizainere pasiulė tik toki varjanta visi buvo labai labai panasus tik vienas su sala tada saloje virykle nu bet jaau man tenai visai negražu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustukas000: 19 gegužės 2013 - 07:50
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 18, 14:16)
virtuvė kaip ir mūsų, truputį tik skiriasi išmatavimai smile.gif
o kaip buvot pasibraižius, kad netiko? įkelkite pažiūrėt, kad nenubraižytume to paties biggrin.gif

tai gal galit pasidalinti savo virtuvytės išplanavimu smile.gif
va čia lango pusė:
user posted image
o čia priešais langą:
user posted image

čia jau paskutinis, vakarykštis variantas, gal kas kokių pastabų dėl išdėstymo turit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustukas000 @ 2013 05 19, 06:47)
na taip reikia gražiai pasidelioti,bet nemoku su tom programom. reikia viska su ismtavimais pasiziureti...kriaukle man tinka toje vietoje na galeciau ir prie kito lango kelti kol vandentiekis nevedziotas bet jau reikia apsispresti tiksliai iki kitos savaites nori jau uzbetonuoti grindis doh.gif O virykle net nezina kaip atrodytu viskas is svetaines matytusi puodai kaskaip man net nebezianu ka daryti ar palikti kaip yra bet  ax.gif

tai gal spinteliu sekcija ir virykle (ir galbut plautuve) keiskit vietom su stalu? Tada tam kampe viskas bus paslepta nuo svetaines, o jei matysis stalas tai ne beda smile.gif butu geri atstumai nuo saldytuvo ir orkaites. O dar stalas prie langu, saulutes gaus smile.gif

Sweet lips, ten pas jus stalciai po 1200? Laabai jau platus, ar tinka tokie nedidelej virtuvej? Isivaizduoju atidarius viena stalciu uzsipildo visa virtuve biggrin.gif O ukine kelciau prie kitos sienos, nes dabar dar kai tamsi, tai labai uzgozia ta vargsa langa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 19, 13:18)
Sweet lips, ten pas jus stalciai po 1200? Laabai jau platus, ar tinka tokie nedidelej virtuvej? Isivaizduoju atidarius viena stalciu uzsipildo visa virtuve biggrin.gif O ukine kelciau prie kitos sienos, nes dabar dar kai tamsi, tai labai uzgozia ta vargsa langa ax.gif

Tai ten prie lango tikriausiai bus neįmontuojamas šaldytuvas, o ne ūkinė spinta ir iki lango dar liks kažkiek cm. Kitoj pusėj numatyta indaplovė, man kažkaip atrodo patogiau kai ji prie kriauklės dešinėj pusėj g.gif
o dėl stalčių, spintelių pločio dar nežinau, kol kas svarbiausia išdėstymas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_lips @ 2013 05 19, 12:58)
Tai ten prie lango tikriausiai bus neįmontuojamas šaldytuvas, o ne ūkinė spinta ir iki lango dar liks kažkiek cm. Kitoj pusėj numatyta indaplovė, man kažkaip atrodo patogiau kai ji prie kriauklės dešinėj pusėj g.gif
o dėl stalčių, spintelių pločio dar nežinau, kol kas svarbiausia išdėstymas smile.gif

Na gal ir is patogumo puses saldytuvas geriau prie plautuves toj pusej? Kaip ten sako issiemei, nuplovei, supjaustei ir i puoda smile.gif O dabar dar susimasciau - ar pas jus bus plautuve priesais virykle? Jei taip, tai ziurekit, kad vietos prasilenkt butu, nes kitaip naudosites vienu metu tik viena (negalesit maisyt sriubos kol vyras indus plaus lotuliukas.gif )
Stalciu plocius irgi sakyciau pradet ziuret rimciau, bus aisku kokia talpa pasidejimo, kas kur isitenka 4u.gif
Atsakyti
Jo jo, aš tai viską paišydama mąsčiau - žymėjau kur kas stovėtų įvairiais variantais ir kaip geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 19, 17:56)
Na gal ir is patogumo puses saldytuvas geriau prie plautuves toj pusej? Kaip ten sako issiemei, nuplovei, supjaustei ir i puoda smile.gif O dabar dar susimasciau - ar pas jus bus plautuve priesais virykle? Jei taip, tai ziurekit, kad vietos prasilenkt butu, nes kitaip naudosites vienu metu tik viena (negalesit maisyt sriubos kol vyras indus plaus lotuliukas.gif )
Stalciu plocius irgi sakyciau pradet ziuret rimciau, bus aisku kokia talpa pasidejimo, kas kur isitenka 4u.gif

Mano pastebėjimais, tai ne viską "pjaustai, plauni ir į puodą" ax.gif Kiaušinienę, kotletus ar dešreles žymiai patogiau išsiimt iš šaldytuvo ir tiesiai į keptuvę biggrin.gif

Man ir įdomu pasidarė koks gaunasi tarpas tarp vienos ir kitos pusės smile.gif
Atsakyti
Gal galite parasyti interneto puslapi kuriame butu galima pasiprojektuoti virtuve?
Atsakyti
QUOTE(sweet_lips @ 2013 05 19, 10:31)
tai gal galit pasidalinti savo virtuvytės išplanavimu smile.gif
va čia lango pusė:
user posted image
o čia priešais langą:
user posted image

čia jau paskutinis, vakarykštis variantas, gal kas kokių pastabų dėl išdėstymo turit? ax.gif

As nedaryciau, o ir nedariau tokiu padalintu spinteliu, nes i jas labai mazai ka susidesit, o be to - ta dalis, kur tarp spinteliu ir lubu neisnaudota 4u.gif mes su mano dizainere norejom maksimaliai isnaudoti virtuves erdve susidejimui, spinteles dariau vientisas, iki pas lubu, be jokiu tarpu smile.gif netir patys baldu galintojai nerekomenduoja tokiu padalinimu, nebent turesit begale vietos 4u.gif cia tik mano pamastymas smile.gif
Atsakyti