QUOTE(Gustukas000 @ 2013 05 18, 14:02)
Sveikutės,kaip manot ar toks trikampis kriaukles saldytuvo dujinės butu gerai...šaldytuvas prie Angos einant i svetaine,man kaskaip atrodo nepatogu noretusi ji kisti prie dujinės ir kartu orkaite tenai partempti bet tada kriaukle reiketu toliau stumti...o vietoj šaldytuvo noretusi statyti tokia ale stintute su stiklais uodeliams nes svetainei nera kur jos priderinti...
Nelabai proporcingai čia nubraižyta... Bet manau nelabai patogu. Mano manymu geriau kelt šaldytuvą su orkaite kaip norite prie durų. Kad neužstoti šviesos iš lango daryčiau ne pilno aukščio ūkinę (būtų laiptelių principu šaldytuvas-orkaitė-darbastalis). Plautuvę kelčiau prie kito lango, o viryklę kur dabar orkaitė nupiešta gal Nes kitaip gausis viskas prie vienos sienos ir kampo, o anam gale bus daug nepatogaus naudoti darbastalio Virtuvė nemaža, tai galima pasigalvot varijantų
Man šiandien savo dizainą kilo mintis pakeisti, reiks jungtis programą ir žiūrėt ar gali skalbyklę su indaplove sukeist vietom Atgaučiau daaaug vietos kampinėj spintelėj (taptų visiškai funkcionali, o ne pusiau užgriozdinta vamzdžiais)