Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 17, 20:09)
Na mes irgi patys viską darėm, net santechniką, bet ne dėl dulkių, o LYGTAI dėl pavojaus namui nebegalima kuvalda daužyt sienų smile.gif Skaičiau kažkur straipsnį.....

Gali but, mes ne su kuvalda dauzysim, turim visus reikiamus irankius viskam thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Galvoju, ar kriaukle kampe (kai spinteles sueina 90 laipsniu kampu) naudotis patogu? Kokiu mazdaug atstumu buna pati kriaukle nuo susidurimo kampo? Gal kas turite? Kaip tada isplanuojamos spinteles apacioje, tarkim jei noreciau jog po kriaukle butu siuksliadeze? g.gif
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 19:13)
Bet jei butas negyvenamas, tai koks gi skirtumas ax.gif  Mes patys griausim doh.gif  O tai "griovejai" 2500 uzsiprase biggrin.gif

doh.gif plesikai biggrin.gif
Jau neskaiciuojant pacio irankio, jei sakot turit, kainuos geras pjovimo diskas apie 150lt ir jei desit kokias metalines sijas ar saramas... Nesuprantu uz ka tiek uzsiprase, nebent daug griausit... kazkaip neistudijavau dar jusu ikeltos nuotraukos g.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 17, 22:09)
Na mes irgi patys viską darėm, net santechniką, bet ne dėl dulkių, o LYGTAI dėl pavojaus namui nebegalima kuvalda daužyt sienų smile.gif Skaičiau kažkur straipsnį.....

Mes irgi viska darom patys, MB brolis dirba prie apdailos darbu, tai viska su juo konsultuojames... padejo lubas susukti... zodziu stengiames kuo daugiau padaryti patys... bet nesipletosiu cia tema apie virtuve biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 15:17)

Pasiskolinau nuotrauka 4u.gif
Per mano naktinius pamastymus, galima butu deti kaitlente toje vietoje, kur kriaukle, o tokios formos kriaukle deti kampe... Mano atveju atstumas tarp kriaukles ir kaitlentes gautusi apie 35cm, o tarp kriaukles ir saldytuvo apie 90cm... Ka manot, mergaiciukes? g.gif
Pas sese darbastalis lieka kampe, sako, kad labai nepatogu darbuotis unsure.gif
Nes jei deciau kaitlente taip kaip cia, geriausiu atveju nuo orkaites dureliu iki spinteliu sueimo 90l.kampu lieka 25-30cm ir nesumastau kaip isplanuoti spinteles apacioje, bet tada patogesnis prieimas prie kriaukles ir siuksliadezes doh.gif
Neisivaizduoju, kaip apsispresti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgut: 18 gegužės 2013 - 07:25
Jurgut, jei plautuvę dėtumėt kampe, gal kampą reiktų daryt ne statų, o su 45 laipsnių durelėmis g.gif Kažkas buvo sakę, kad kampe patogiausia didelė apvali plautuvė. tas Jūsų minėtas atstumas nuo kaitlentės iki plautuvės nėra didelis, bet tokioj mažoj virtuvėj variantų mažai lieka doh.gif Na, o 90cm darbastalio visai užtenka, kai dar šalia staliuką turėsit - aš dabar tiek turiu - visai normaliai 4u.gif . kampe darbastalis tikrai nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 05 18, 08:21)
Pasiskolinau nuotrauka  4u.gif
Per mano naktinius pamastymus, galima butu deti kaitlente toje vietoje, kur kriaukle, o tokios formos kriaukle deti kampe... Mano atveju atstumas tarp kriaukles ir kaitlentes gautusi apie 35cm, o tarp kriaukles ir saldytuvo apie 90cm... Ka manot, mergaiciukes? g.gif
Pas sese darbastalis lieka kampe, sako, kad labai nepatogu darbuotis  unsure.gif
Nes jei deciau kaitlente taip kaip cia, geriausiu atveju nuo orkaites dureliu iki spinteliu sueimo 90l.kampu lieka 25-30cm ir nesumastau kaip isplanuoti spinteles apacioje, bet tada patogesnis prieimas prie kriaukles ir siuksliadezes  doh.gif
Neisivaizduoju, kaip apsispresti  lotuliukas.gif

Apgalvokit ar bus patogu kaitlentė su orkaite prie krašto? ax.gif

O jei tik įėjimą perkeltumėte iš svetainės? Nereikia ten mušt visos sienos..Koridoriuje tik pertvarą liktų padaryt ties vonia..
Nerandu ten pažymėto pločio. Bet gal įkištumėt bent šaldytuvą g.gif

Ta forumietė tikiuos nesupyks, kad "darkau" jos virtuvės brėžinuką blush2.gif

user posted image

Dar peržiūrėjau jūsų buto išplanavimą. Nu tas kambarys ar taip ar taip pereinamas g.gif O už tos pertvaros ties vonios durimis labai bus tinkama vieta kad ir spintai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 18 gegužės 2013 - 11:07
vistik gabby variantas laimi thumbup.gif
ir pas mane bus tas pats tik vietoj pabraizyto stalo pussale blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
vis bandau braižytis virtuvės planą, ir taip ir anaip, ir vis kažkaip ne taip, jau kėliau kažkada savo mintis, dabar bandau įkelti planą, "švarų lapą" mintims, galbūt čia yra turinčių laiko ir pašaukimą, būčiau labai dėkinga už bet kokius pabraižymus ar mintis, kaip ką darytumėt smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 18, 12:05)
vistik gabby variantas laimi thumbup.gif
ir pas mane bus tas pats tik vietoj pabraizyto stalo pussale blush2.gif

thumbup.gif Ne nu jei rimtai, ką gi padarysi tokioj virtuvukėj, kad būtų ir gražu, ir patogu... Aš kaip ir mindija, norėjau siūlyt, bent durų pločio įėjimą kirst iš kambario, nu nes tikrai labai jau mažulytė virtuvė sad.gif Jau geriau, manau, paaukot projektui pinigėlius, bet imt kad ir pigiausią furnitūrą ir plokštes, jei jau biudžetas labai ribotas, bet išdėstymas man atrodo svarbiausia. Fasadus su laiku tai ir pasikeist galima...

Nu o jeeei jau niekaip niekaip su griovimu, tai gal panašiai siūlyčiau, kaip juodai braižė..... nes aš tai asmeniškai nekenčiu šaldiko matomiausioj vietoj biggrin.gif Grūsčiau kampan. O staliuką galima dėt ne atskirą, o pvz pratęst stalviršį (tik siauresnį daryt, kokia 40-50cm). O tarp kriauklės ir to užlenkiko valgymui dar sutilptų ir stalčiai, ir indaplovė thumbup.gif Ir darbastalio sočiai bigsmile.gif Na tik vaikui nepatogu gal prie tokio aukščio stalo valgyt.. Nors būna gi dabar visai neblogų ir gan uždarų pusbario kėdžių... Na aš tai gal taip ir daryčiau, arba kaip juodai braižė, su biškį kitokiu išdėstymu ir kompaktišku staliuku.
Ant telefo radau tik kažkokią elementarią redagavimo programą, tai labai "dailiai" aš čia biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Aj, bendriau radiką tektų perkelt, vėl papildomi pinigai...... (po langu radikas turbūt?) Nebeeeent stalviršį valgymui daryt palei langą, o užlenkime stalčius ir indaplovę biggrin.gif Neeee, netilps taip turbūt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 18 gegužės 2013 - 11:56
QUOTE(Cuaren @ 2013 05 17, 20:04)
agniukee, susitvarkėt virtuvę? biggrin.gif  4u.gif norisi pamatyt smile.gif

Plyteliu negavau,kolkas be ju gyvenu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 18, 12:53)
Aj, bendriau radiką tektų perkelt, vėl papildomi pinigai...... (po langu radikas turbūt?) Nebeeeent stalviršį valgymui daryt palei langą, o užlenkime stalčius ir indaplovę biggrin.gif Neeee, netilps taip turbūt....

Visai nieko mintis daryt stalviršį valgymui ties langu (visai buvau pamiršus, kad ties langais radijatoriai dar būna doh.gif , pas mus dabar bavaik visur langai iki žemės, tai radijatoriai šalia..., o name išvis be radijatorių gyvensim ax.gif), o užlenkime turėtų tilpti naudingų dalykų mirksiukas.gif
žodžiu, Jurgut, apsispręskit, ką galit pasidaryt su sienom, paskui tikslius išmatavimus duokit visų reikalų, o projektėlį jau kaip nors mes Jums čia sukursim irnesakyk.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweet_lips @ 2013 05 18, 11:27)
Sveikos 4u.gif 
vis bandau braižytis virtuvės planą, ir taip ir anaip, ir vis kažkaip ne taip, jau kėliau kažkada savo mintis, dabar bandau įkelti planą, "švarų lapą" mintims, galbūt čia yra turinčių laiko ir pašaukimą, būčiau labai dėkinga už bet kokius pabraižymus ar mintis, kaip ką darytumėt smile.gif

virtuvė kaip ir mūsų, truputį tik skiriasi išmatavimai smile.gif
o kaip buvot pasibraižius, kad netiko? įkelkite pažiūrėt, kad nenubraižytume to paties biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,kaip manot ar toks trikampis kriaukles saldytuvo dujinės butu gerai...šaldytuvas prie Angos einant i svetaine,man kaskaip atrodo nepatogu noretusi ji kisti prie dujinės ir kartu orkaite tenai partempti bet tada kriaukle reiketu toliau stumti...o vietoj šaldytuvo noretusi statyti tokia ale stintute su stiklais uodeliams nes svetainei nera kur jos priderinti...
user posted image
Atsakyti
Atsiprašau kad nevisai į temą bet labai labai reikia blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Gal kas nors darote remontą virtuvėje biggrin.gif

Ieškau seno virtuvinio dovanų, už simbolinė kainą ar šokoladą. smile.gif

Labiausiai domina ta spintelių dalis kur kriauklė (su kriaukle). Gali būti tik ta dalis su kriaukle smile.gif

Spalva ir modelis nesvarbu

Vilnius

user posted image
Atsakyti