Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 05 13, 13:34)
4u.gif
nesimato...  verysad.gif

Bandau taisytis:
virtuvės planas
Plano įkelt niekaip (kompas streikuoja), taigi šįkart teks pasitenkinti nuoroda 4u.gif
Primenu: skaičiukais sužymėta:
5 - skalbyklė,
6-7 vientisa kampinė spintelė su plautuve,
8 - indaplovė,
15 - spintelė virš šaldytuvo, t.y. toj vietoj ir pats šaldytuvas,
16 - boileris su savo vamzdynais...
18 - spintelė su gartraukiu (be pasidėjimo ) ir aišku po jais dujinė kaitlentė ir elektrinė orkaitė (įmontuojamos),
visa kita - spintelės.
QUOTE(GAUBE @ 2013 05 13, 13:56)
Ka manot apie stiklinius stalus virtuveje?
Man, pagal visa virtuves dizaina, noretusi stiklo  g.gif

Mano labai asmeninė nuomone - laaabai nemėgstu stiklinių baldų (nebent nuotraukose biggrin.gif ), nes nekenčiu kaip ant jų matosi kiekviena dulkelė, pirštų antspaudai ir t.t. Kaip jūs rinksitės, tai jūsų reikalas, gal jūs tvarkingi, gal neproblema pasivalyt truputį... Nes prie interjero tikrai galima gražiai priderinti, juolab stikliniai baldai suteikia lengvumo patalpai, erdvės pojutį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Medlieva @ 2013 05 13, 17:05)
* Labai atsakingai reikia blizginti, matosi kiekvienas prisilietimas, ypač kas turi vaikų.
** Dūžta......Tai dabar vietoj stalo, turi tik stalo kojas smile.gif

*na, kadangi mano virtuves blizgus korpusai, tai tas blizginimas bus butinas ir ten, ir ten+langas
** drinks_cheers.gif -pries metus, musu jaunelis "patvarke" svetaines stala lotuliukas.gif , kojas ir duzenas isnesem i konteineri biggrin.gif
Bet vistiek as jo labai noriu....kol kas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Gaube, aš irgi noriu stiklinio valgomojo stalo. Erdvės daug nėra, tai toks stalas man tinkamiausias atrodo.
Bet tas blizginimas gąsdina doh.gif
Atsakyti
o as noriu stiklinio stalvirsio ir niekur nerandu jokios info, kur juos gamina g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida* @ 2013 05 13, 15:52)
Gaube, aš irgi noriu stiklinio valgomojo stalo. Erdvės daug nėra, tai toks stalas man tinkamiausias atrodo.
Bet tas blizginimas gąsdina  doh.gif

nieko blizgint ten nereikia, langu valiklio ir popierinio ranksluoscio mirksiukas.gif sekundziu reikalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 16:18)
nieko blizgint ten nereikia, langu valiklio ir popierinio ranksluoscio mirksiukas.gif  sekundziu reikalas thumbup.gif

Manau priklauso nuo vartotojų. Mes senam bute turėjom stiklinį stalą prie kurio valgėm. Iškart pasisakau, kad esam murziai ir be pritrupininmų ir prikleckinimų pavalgyt nesugebam (suaugę žmonės) ir turim medinius padėkliukus, kuriem kliūva daugiausia nešvarumo doh.gif blush2.gif bet stalas su langų vaikliu taip lengvai nenusivalo, reikia šluostės, dar sugebėdavom ir iš kitos pusės nučiupinėt blink.gif Žodžiu stalą rekia nukraustyti, valyti visą atidžiai nužiūrint, kad neliktų šuorų. O langų valiklio ir jo kvapo tai išvis nekenčiu schmoll.gif Man jau geriau stiklą valyt paprastu vandeniu (esant reikalui su indų ploviklio lašeliu)ir blizginti spec šluoste thumbup.gif
Ir aišku vėl įsikišiu su savo šilumos pomėgiu (kaip ir kalbant apie granitinį stalviršį), kad stiklinis stalas - šaltas. Nors gal padorūs žmonės nesusikrauna rankų ant stalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 13, 16:28)
Manau priklauso nuo vartotojų. Mes senam bute turėjom stiklinį stalą prie kurio valgėm. Iškart pasisakau, kad esam murziai ir be pritrupininmų ir prikleckinimų pavalgyt nesugebam (suaugę žmonės) ir turim medinius padėkliukus, kuriem kliūva daugiausia nešvarumo  doh.gif  blush2.gif  bet stalas su langų vaikliu taip lengvai nenusivalo, reikia šluostės, dar sugebėdavom ir iš kitos pusės nučiupinėt  blink.gif Žodžiu stalą rekia nukraustyti, valyti visą atidžiai nužiūrint, kad neliktų šuorų. O langų valiklio ir jo kvapo tai išvis nekenčiu  schmoll.gif  Man jau geriau stiklą valyt paprastu vandeniu (esant reikalui su indų ploviklio lašeliu)ir blizginti spec šluoste  thumbup.gif
Ir aišku vėl įsikišiu su savo šilumos pomėgiu (kaip ir kalbant apie granitinį stalviršį), kad stiklinis stalas - šaltas. Nors gal padorūs žmonės nesusikrauna rankų ant stalo  ax.gif

su padeklais ir dar prisiterlinat bigsmile.gif
jei su vandeniu valai, tai tada tai tikiu, kad vargas doh.gif langu valikliu yra ivairiu kvapu ax.gif jokio vargo nematau. dar plius mano visos komodos stiklu dengtos ax.gif o dar ir katina turim, kuris stalais vaiksto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 16:37)
su padeklais ir dar prisiterlinat bigsmile.gif
jei su vandeniu valai, tai tada tai tikiu, kad vargas doh.gif  langu valikliu yra ivairiu kvapu ax.gif  jokio vargo nematau. dar plius mano visos komodos stiklu dengtos ax.gif  o dar ir katina turim, kuris stalais vaiksto ax.gif

Aha, sugebam lotuliukas.gif Gi atsisėdę prie stalo kartais maistą dedamės iš bendro dubens tai ir prisitaško, trupiniai tai smulkmena jau ax.gif Bekvapių nemačiau tongue.gif Ir šiaip prisikvėpuoji, net purškiant ant paviršiaus. Aišku jei laikytis valymo standartų ir purkšti ant šluostės, tada į aplinką (ir nosį) mažiau patenka, bet pats valymas tampa mažiau efektyvus. Beje, kiek turėjau skirtingų stiklo valiklių tai visada vandeniu valosi geriau (kai jau sakiau jei yra riebios dėmės, tai tenka ir indų ploviklio palašint) thumbup.gif Viskas priklauso nuo šluosčių kurias naudoji (viena valymui, kita blizginimui) mirksiukas.gif O rašomasis stalas, kuris taip pat padengtas stiklu irgi valosi puikiai, bet prie jo nevalgome, tik katinas kai nori dėmėsio atsisėda (ar atsigula) prie klaviatūros, taip pačiai ir su kavos staliuku senam bute lotuliukas.gif Čia aišku nėr ko ginčytis, nes kiekvienam savo nuomonė, kitokios patirtys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 13, 16:52)
Aha, sugebam  lotuliukas.gif  Gi atsisėdę prie stalo kartais maistą dedamės iš bendro dubens tai ir prisitaško, trupiniai tai smulkmena jau  ax.gif  Bekvapių nemačiau  tongue.gif  Ir šiaip prisikvėpuoji, net purškiant ant paviršiaus. Aišku jei laikytis valymo standartų ir purkšti ant šluostės, tada į aplinką (ir nosį) mažiau patenka, bet pats valymas tampa mažiau efektyvus. Beje, kiek turėjau skirtingų stiklo valiklių tai visada vandeniu valosi geriau (kai jau sakiau jei yra riebios dėmės, tai tenka ir indų ploviklio palašint)  thumbup.gif  Viskas priklauso nuo šluosčių kurias naudoji (viena valymui, kita blizginimui)  mirksiukas.gif  O rašomasis stalas, kuris taip pat padengtas stiklu irgi valosi puikiai, bet prie jo nevalgome, tik katinas kai nori dėmėsio atsisėda (ar atsigula) prie klaviatūros, taip pačiai ir su kavos staliuku senam bute  lotuliukas.gif Čia aišku nėr ko ginčytis, nes kiekvienam savo nuomonė, kitokios patirtys  4u.gif

na jei prie stalo sedat su visais puodais bliudais, tai pilnai tikiu. as tai virtuvej visiem idedu kiek kas ko megsta ir vsio thumbup.gif
as sluosciu jokiu nenaudoju ir net neturiu, vienkartiniai ranksluosciai mano issigelbejimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 13, 16:58)
na jei prie stalo sedat su visais puodais bliudais, tai pilnai tikiu. as tai virtuvej visiem idedu kiek kas ko megsta ir vsio thumbup.gif
as sluosciu jokiu nenaudoju ir net neturiu, vienkartiniai ranksluosciai mano issigelbejimas thumbup.gif

Visaip būna. Jei kokius mixus darom (fahitas, dešrainius, mėsainius), tai tenka daugiau dubenėlių ant stalo išsidėstyti, kad kiekvienas prisidėtų kiek ko nori, salotas dažnai dedu ant stalo, nes karštą maistą patiekiam ant šildytų lėkščių, o šiltų salotų nesinori, tai dedamės po truputį ir pasipildom ax.gif Sušiai, garuose virti virtinukai, picos ir pan, taip pat dalinami prie stalo. Virtuvėj išdalinami troškiniai, kepsniai ir karšti garnyrai. Tda pakartot reikia kilt nuo stalo ir eit į virtuvę rolleyes.gif
Man vienkartiniai tinka daugiau nusausint, o ir taip šiek tiek sąžinė graužia juos naudojant, kažkur giliai manyje gyvena ekologiška būtybė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 13, 17:41)
Visaip būna. Jei kokius mixus darom (fahitas, dešrainius, mėsainius), tai tenka daugiau dubenėlių ant stalo išsidėstyti, kad kiekvienas prisidėtų kiek ko nori, salotas dažnai dedu ant stalo, nes karštą maistą patiekiam ant šildytų lėkščių, o šiltų salotų nesinori, tai dedamės po truputį ir pasipildom  ax.gif  Sušiai, garuose virti virtinukai, picos ir pan, taip pat dalinami prie stalo. Virtuvėj išdalinami troškiniai, kepsniai ir karšti garnyrai. Tda pakartot reikia kilt nuo stalo ir eit į virtuvę  rolleyes.gif
Man vienkartiniai tinka daugiau nusausint, o ir taip šiek tiek sąžinė graužia juos naudojant, kažkur giliai manyje gyvena ekologiška būtybė  bigsmile.gif

na jo, cia kaip kieno iprociai ax.gif mes ir minetuosius prisikraunam i lekstes viruvej. as jau geriau 5 kartus nueisiu i virtuve dasidet, nei paskui valysiu apdergta stala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 13, 16:43)
Tai aš bent tokią įkelsiu thumbup.gif Gal kam idėjų kils lotuliukas.gif
user posted image

oho, kazkas mano virtuve ikele thumbup.gif
tik aisku spalvos ne tokios ryskios biggrin.gif
bet isdestymas labai panasus gavosi, pasidarius projekta, laukiu dabar paskaiciavimo ax.gif
Atsakyti