Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 13:17)
Skambinkit ir stabdykit darbus  smile.gif  Sakykit planai keičiasi biggrin.gif

drinks_cheers.gif juokas juokais, o teks gailetis, kai ne pagal save, o pagal vamzdzius reiks virtuve daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 15:17)
Skambinkit ir stabdykit darbus  smile.gif  Sakykit planai keičiasi biggrin.gif
Tai matyt tose pačiose vietose palieka, tik vamzdžius naujus keičia g.gif

Radau pas ave kompe kažkurios čia narės brėžinuką. Nepamenu kurioje tik temoje aptarinėjom, bet irgi maža virtuvėlė...
user posted image

Skambinau vyrui, klausiau ar i virtuve jau lindo, sake po darbo paziures biggrin.gif

As braiziausi panasiai tik kur kriaukle pas mane butu virykle, o salia kriaukle, saldytuvas ten pat, kaip cia... Kaip manot butu patogu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgut: 17 gegužės 2013 - 14:25
QUOTE(Jurgut @ 2013 05 17, 15:23)
Skambinau vyrui, klausiau ar i virtuve jau lindo, sake po darbo paziures  biggrin.gif

As braiziausi panasiai tik kur kriaukle pas mane butu virykle, o salia kriaukle, saldytuvas ten pat, kaip cia... Kaip manot butu patogu?

Nemanau, kad patogu kai šalia plautuvės kaitlentė ax.gif Kad ir koks mažas darbastalis, bet jis patogiausias tarp jų abiejų 4u.gif

Beje, toks išplanavimas, kaip brėžinukyje, pas mano giminaitę, tai tikrai labai viskas savo vietose. Jei ką "plačiau" gamina, tada persikelia ant stalo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 17 gegužės 2013 - 14:34
Bet tokiam planavime indaplovė jau nebetilps verysad.gif
Atsakyti
45cm turėtų tilpt (aišku tik noro reikia) smile.gif
Ten ta siena kaip suprantu 162cm, tai jei po plautuve koks 55cm, indapl. 45cm ir kampui lieka 60cm, priėjimas galbūt iš kitos pusės gautūsi į kampinę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 15:32)
Nemanau, kad patogu kai šalia plautuvės kaitlentė ax.gif Kad ir koks mažas darbastalis, bet jis patogiausias tarp jų abiejų 4u.gif

Beje, toks išplanavimas, kaip brėžinukyje, pas mano giminaitę, tai tikrai labai viskas savo vietose. Jei ką "plačiau" gamina, tada persikelia ant stalo.  smile.gif

Aisku, o indaplove telpa?
Isplanavimas atrodo tikrai patogus... Neisivaizduoju, kaip as anksciau nepagalvojau uzeiti cia patarimo klausti doh.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 15:36)
Bet tokiam planavime indaplovė jau nebetilps  verysad.gif

Jau supratau verysad.gif

Kadangi vandenys siandien negalejo uzsukti namui vandens as labai tikiuosi, kad vakare sulauksiu geru ziniu is MB ir mano virtuve dar bus nepaliesta smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 15:57)
45cm turėtų tilpt (aišku tik noro reikia) smile.gif
Ten ta siena kaip suprantu 162cm, tai jei po plautuve koks 55cm, indapl. 45cm ir kampui lieka 60cm, priėjimas galbūt iš kitos pusės gautūsi į kampinę g.gif

esu darbe, tad neturiu po ranka savo breziniu... Zinau kad bandziau kazkur grusti indaplove, bet tada man nelieka stalciu.
Atsakyti
Nu jo, pas giminaitę indaplovės nėra g.gif Esmė tokia, kad tada kažką aukot teks... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 16:15)
Nu jo, pas giminaitę indaplovės nėra g.gif  Esmė tokia, kad tada kažką aukot teks... smile.gif

Taip, ta jau supratau, kai pradejau galvoti apie savo maza virtuve smile.gif
Atsakyti
Nu ir prirašę, matosi, kokie įdomūs jūsų darbai biggrin.gif
Jurgut, bijot baudų, tik todėl negriaunat? Tai susitvarkot projektą ir pirmyn! Už tokią kainą, kaip Mindija indaovę siūlė , išeina ir projektas, ir paprastesnė 60cm indaplovė thumbup.gif (mum išėjo beveik)
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 17, 17:28)
Nu ir prirašę, matosi, kokie įdomūs jūsų darbai biggrin.gif
Jurgut, bijot baudų, tik todėl negriaunat? Tai susitvarkot projektą ir pirmyn! Už tokią kainą, kaip Mindija indaovę siūlė , išeina ir projektas, ir paprastesnė 60cm indaplovė  thumbup.gif  (mum išėjo beveik)

Baudu baime yra tik vienas is stabdziu smile.gif MB labai pries bendra patalpa, aisku motyvuoja ilgai truksianciai projektais, islaidomis ir didele rizika griauti dali sienos, nes namas senos statybos, blokinis, pirmas aukstas...
o as baisiausiai norejau jungti virtuve su svetaine, vien del didesnes erdves, bei virtuves ir galimybes matyti ka veikia mano seima, nes labai nervinuosi, kai uzsidarau virtuveje viena... tad teko man nusileisti verysad.gif
Atsakyti
Na užtrukt tai tikrai gali, mes nuo kreipimosi iki projekto gavimo laukėm 4mėn, nors architektas mano dėdė doh.gif o jau pats griovimas tai tik 4val užtruko biggrin.gif Mūsų irgi senas blokinis, taigi konstruktorius paskaičiuos sąramas ir vsio, tikrai nenugrius namas, juk tam ir reikalingi tie projektai 4u.gif
Jūsų virtuvukė dar metru mažesnė, nu tikrai sunkus variantas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 05 17, 15:38)
Baudu baime yra tik vienas is stabdziu  smile.gif MB labai pries bendra patalpa, aisku motyvuoja ilgai truksianciai projektais, islaidomis ir didele rizika griauti dali sienos, nes namas senos statybos, blokinis, pirmas aukstas...
o as baisiausiai norejau jungti virtuve su svetaine, vien del didesnes erdves, bei virtuves ir galimybes matyti ka veikia mano seima, nes labai nervinuosi, kai uzsidarau virtuveje viena... tad teko man nusileisti  verysad.gif

Virtuve jusu erdve, taip kad vyras turetu nusileist biggrin.gif
Atsakyti