QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 13:04)
apie indaplovę - man baldininkas sakė, kad už indaplovės negali būti jokių vandens išvadų... atkreipkit į tai dėmesį
tai pas mane buvo planuota plautuvė, o dešiniau indaplovė, o planuotos indaplovės vietoje kaip tik išvadai padaryti... nežinau, kaip ten tie santechnikai darė... sakau, nuo nulio darai, vistiek kliūrkai gaunasi
bet rezultate vistiek gerai, dabar statysim indaplovę kairėje plautuvės, o tai reiškia, kad ji bus šalia indų stalčiaus ir bus patogu indus iš jos iškrauti (nors anksčiau, kol nepabandžiau, buvau įsitikinus priešingai ir pripudrinau keliom mamytėm smegenis
)
Turesiu omenyje, bet kad pas mane mazai ka gali planuoti...
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 14:34)
o, viens prie vieno, kaip musu butelis
O Jus virtuve jau isirengete? Sorry, jei yra, nne viska perziurejau
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 14:50)
O jei pas ją irgi trys vaikai?
Papildyta:
Kad po orkaitę tie patys 60cm, tai apie kokią "auką" šnekat?
Mindija, ne trys pas mane
Vieno kol kas uztenka
Labai aciu uz projektelius, viskas labai grazu, beda ta kad kriaukle pas mus iseina statyti tik tame kampe kur tu saldytuva "papaisei"
Sntechnikas turbut jau dabar vedzioja vamzdyna... Plius toje sienoje, kuri ribojasi su vonia yra ventiliacija, tai manau virykle reiketu statyti prie tos sienos, kad gartraukio trauka butu galingesne
ar cia nebutinai? tik man nepatinka, kad ji gaunasi prie krasto tada.... Su valgomuoju stalu irgi ne kazi ka ismastysi, nes vietos ziauriai truksta...
O kad as anksciau buciau cia uzklydusi