Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 14:29)
kai reik, atsilenki - pavalgai, nereik - užlenki, kėdes sustumi ir psio  tongue.gif  4u.gif

O jei pas ją irgi trys vaikai? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 14:48)
viskas super issiplauna thumbup.gif  pabandziau ir negaliu sustot lotuliukas.gif  todel ir savo mazoj virtuvelej aukosiu pasidejima, kad ikist 600 indaplove ax.gif

Kad po orkaitę tie patys 60cm, tai apie kokią "auką" šnekat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 12:47)
doh.gif Perskaičiau "bu'telius" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

desit kuri po kriaukle "mesmale" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 14:51)
lotuliukas.gif

Ne blush2.gif Mes beveik visas maisto atliekas kompostuojam ax.gif Kam gerą dalyką paleist į kanalizaciją? tongue.gif

Jetau, jau gėda man turėtų būt doh.gif Varau kaip užsukta šiandien lotuliukas.gif
Aij, bet kad laiką iki penkių stumių, tai teks jums kentėt rolleyes.gif Savaitgalį pailsėsit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 17 gegužės 2013 - 13:55
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 12:50)

jei ne indaplove, orkaite greiciausiai rastu kita vieta, nes pas mane ji nedidele tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 14:50)
Papildyta:

nepanašu, butas tik 2 kambarių wink.gif
o jei ir taip, tada tėvai ir vaikai gaus atskirai valgyt verysad.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 14:51)
lotuliukas.gif

kad kažin ar galima? anksčiau buvau galvojus apie tokį variantą, tačiau vėliau išsiaiškinau, kad labai jau vamzdynus užkemša doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 14:53)
Jetau, jau gėda man turėtų būt doh.gif Varau kaip užsukta šiandien lotuliukas.gif
Aij, bet kad laiką iki penkių stumių, tai teks jums kentėt rolleyes.gif Savaitgalį pailsėsit ax.gif

aš irgi... doh.gif turėčiau eit šašlyką marinuot, o sėdžiu prilipus, atsitraukt negaliu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 gegužės 2013 - 13:59
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 12:53)
Ne blush2.gif Mes beveik visas maisto atliekas kompostuojam ax.gif Kam gerą dalyką paleist į kanalizaciją? tongue.gif

Bet vistiek gi patenka visokio sh... g.gif Nes man tai tas sietelis ir jo iskratymas daede doh.gif Tiek, kad tas reikalas vietos nemazai paims, nebezinau ka ir daryt biggrin.gif To reikia ano reikia, per visokius pribumbasus reiks puodus miegamajam laikyt, o tai nebetilps lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 12:58)

kad kažin ar galima? anksčiau buvau galvojus apie tokį variantą, tačiau vėliau išsiaiškinau, kad labai jau vamzdynus užkemša  doh.gif

o blyn doh.gif apie tokius pat snekam
http://www.diy.com/n...0130517120230:s
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 12:58)
aš irgi...  doh.gif  turėčiau eit šašlyką marinuot, o sėdžiu prilipus, atsitraukt negaliu  doh.gif  lotuliukas.gif

o ka man sneket, kai kiekviena diena taip blush2.gif nieko greit vel grisiu i savas vezias, pailsesit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 13:04)
apie indaplovę - man baldininkas sakė, kad už indaplovės negali būti jokių vandens išvadų... atkreipkit į tai dėmesį  mirksiukas.gif
tai pas mane buvo planuota plautuvė, o dešiniau indaplovė, o planuotos indaplovės vietoje kaip tik išvadai padaryti... nežinau, kaip ten tie santechnikai darė... sakau, nuo nulio darai, vistiek kliūrkai gaunasi  doh.gif
bet rezultate vistiek gerai, dabar statysim indaplovę kairėje plautuvės, o tai reiškia, kad ji bus šalia indų stalčiaus ir bus patogu indus iš jos iškrauti (nors anksčiau, kol nepabandžiau, buvau įsitikinus priešingai ir pripudrinau keliom mamytėm smegenis  doh.gif  doh.gif  doh.gif )

Turesiu omenyje, bet kad pas mane mazai ka gali planuoti...

QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 14:34)
o, viens prie vieno, kaip musu butelis bigsmile.gif

bigsmile.gif O Jus virtuve jau isirengete? Sorry, jei yra, nne viska perziurejau blush2.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 14:50)
Papildyta:

Mindija, ne trys pas mane ax.gif Vieno kol kas uztenka biggrin.gif
Labai aciu uz projektelius, viskas labai grazu, beda ta kad kriaukle pas mus iseina statyti tik tame kampe kur tu saldytuva "papaisei" 4u.gif Sntechnikas turbut jau dabar vedzioja vamzdyna... Plius toje sienoje, kuri ribojasi su vonia yra ventiliacija, tai manau virykle reiketu statyti prie tos sienos, kad gartraukio trauka butu galingesne unsure.gif ar cia nebutinai? tik man nepatinka, kad ji gaunasi prie krasto tada.... Su valgomuoju stalu irgi ne kazi ka ismastysi, nes vietos ziauriai truksta...
O kad as anksciau buciau cia uzklydusi doh.gif
Atsakyti
Tai kaip santechnikas vedžioja, jei dar virtuvinis nepaplanuotas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 05 17, 13:07)
bigsmile.gif O Jus virtuve jau isirengete? Sorry, jei yra, nne viska perziurejau  blush2.gif

ne dar, pradesim griaut sienas uz menesiuko doh.gif dabar baldininkus kankinu email'ais biggrin.gif vizija jau turiu thumbup.gif
griausim taip: kur tamsiai pilka liks, sviesiai pilka eis lauk biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 15:11)

Keicia viska vonioje, tad tuo paciu ir kriauklei atves i virtuve...
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 05 17, 15:07)
Turesiu omenyje, bet kad pas mane mazai ka gali planuoti...
bigsmile.gif O Jus virtuve jau isirengete? Sorry, jei yra, nne viska perziurejau  blush2.gif
Mindija, ne trys pas mane  ax.gif  Vieno kol kas uztenka  biggrin.gif
Labai aciu uz projektelius, viskas labai grazu, beda ta kad kriaukle pas mus iseina statyti tik tame kampe kur tu saldytuva "papaisei"  4u.gif Sntechnikas turbut jau dabar vedzioja vamzdyna... Plius toje sienoje, kuri ribojasi su vonia yra ventiliacija, tai manau virykle reiketu statyti prie tos sienos, kad gartraukio trauka butu galingesne  unsure.gif  ar cia nebutinai? tik man nepatinka, kad ji gaunasi prie krasto tada.... Su valgomuoju stalu irgi ne kazi ka ismastysi, nes vietos ziauriai truksta...
O kad as anksciau buciau cia uzklydusi doh.gif

Skambinkit ir stabdykit darbus smile.gif Sakykit planai keičiasi biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 15:11)

Tai matyt tose pačiose vietose palieka, tik vamzdžius naujus keičia g.gif

Radau pas ave kompe kažkurios čia narės brėžinuką. Nepamenu kurioje tik temoje aptarinėjom, bet irgi maža virtuvėlė...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 17 gegužės 2013 - 14:19
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 15:12)
ne dar, pradesim griaut sienas uz menesiuko doh.gif  dabar baldininkus kankinu email'ais biggrin.gif vizija jau turiu thumbup.gif
griausim taip: kur tamsiai pilka liks, sviesiai pilka eis lauk biggrin.gif
user posted image

O jusu ne blokinis namas? Ar praset kokiu leidimu?
As labai norejau daryti anga sienoje is svetaines i virtuve, bet vyras pabijojo baudos...
Bet jusu virtuve ir siaip beveik kvadratu didesne uz musu...
Atsakyti