Juodai, o kur Jurgutė stalą statys?
Šiaip labai gražiai žiūrisi
tiesa, stalas
visai pamiršau, kad atskira virtuvė
visai pamiršau, kad atskira virtuvė
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 14:06)
kadangi netoli plautuvė, tai bus indų plovikliams, kempinėlėms, šluostėms susidėt
gal iš priekio uždarą daryt, o iš plautuvės šono pusiau uždarom lentynėlėm, ar kažkaip tai, kad nebūtų drėgni daiktai uždari...
gal iš priekio uždarą daryt, o iš plautuvės šono pusiau uždarom lentynėlėm, ar kažkaip tai, kad nebūtų drėgni daiktai uždari...
Galvoju, aukštis tai gan nemažas gausis pas jus ten, virš. spintelė + atstumas iki stalviršio + 20cm plotis... Tai arba padoriai visi valikliai su priemonėm telpa + dar rankšluosčiams laikiklis (apatinės rankšluostinės gi tik 15 pločio ir 75 aukščio lyg būna be cokolio) arba netgi kokie aliejai su prieskoniais
Pasiulymas, kad neuzgriozdinti kriaukles buteliukais, pasidaryti i stalvirsi montuojama indu ploviklio buteliuka su dozatoriumi
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 13:20)
Galvoju, aukštis tai gan nemažas gausis pas jus ten, virš. spintelė + atstumas iki stalviršio + 20cm plotis... Tai arba padoriai visi valikliai su priemonėm telpa + dar rankšluosčiams laikiklis (apatinės rankšluostinės gi tik 15 pločio ir 75 aukščio lyg būna be cokolio) arba netgi kokie aliejai su prieskoniais
Prieskoniai ir aliejai būtų labai patogu, pradarei kol gamini, pagaminai - uždarai. Geras variantas ....
Va, kompaktiškas užlenkiamas staliukas
kai reik, atsilenki - pavalgai, nereik - užlenki, kėdes sustumi ir psio
kai reik, atsilenki - pavalgai, nereik - užlenki, kėdes sustumi ir psio
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 11:50)
Vat aš galvoju, jei jau turėčiau labai mažytę virtuvę, o indaplovės trūk-plyšk norėčiau, ko gero rinkčiaus va tokią kompaktinę
http://www.buitis.lt...sc76m531eu.html
http://www.buitis.lt...sc76m531eu.html
bet, kad is tokios naudos nelabai, na bent jau mum gyvenom kazkada su pusine, tai vistiek daug indu rankom plaudavau o as dar kai visus puodus, keptuves, virykles groteles(dabar nebereikes ) plaunu
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 14:20)
na taip, jeigu iki viršaus daryti tai gaunas 750+600 - 1350mm
o jeigu tik iki viršuj esančios spintelės, tai tik 600mm
aliejai, prieskoniai ten ne prie ko, nes kaitlentė kitoj pusėj - saloj. ten šalia kaitlentės norėčiau stalčių bloko kokia 300-450mm pločio šitiem reikalam
QUOTE(Tiffany @ 2013 05 17, 14:25)
Pasiulymas, kad neuzgriozdinti kriaukles buteliukais, pasidaryti i stalvirsi montuojama indu ploviklio buteliuka su dozatoriumi
ačiū žinau šitą varijantą, beje, Mindija, ar ne Jūs žadat tokį daryt? Be to, kempinėles vistiek reikia kažkur susikraut
jau buvau dėjus štą foto, pasikartosiu, tik gaila, kad man, dėl kitokios plautuvės, šitas variantas netinka
QUOTE(Jurgut @ 2013 05 17, 09:09)
o, viens prie vieno, kaip musu butelis
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 14:31)
bet, kad is tokios naudos nelabai, na bent jau mum gyvenom kazkada su pusine, tai vistiek daug indu rankom plaudavau o as dar kai visus puodus, keptuves, virykles groteles(dabar nebereikes ) plaunu
na aš tokius stambiagabaritinius ir dabar, turėdama indaplovę, plaunu rankomis nebent puodas nebūna pridžiūvęs tai įdedu, bet, kadangi dabar indaplovė 450mm pločio, tai nepiktnaudžiauju
dažniausiai naudoju universalią programą, kuri lėkštėms gerai, o puodams, keptuvėms matyt reiktų kitokios, tad greičiau anuos rankom išplaunu apie skardas, groteles net nekalbu - pirma, netilptų, antra - abejoju, kad gerai išplautų
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 14:34)
na taip, jeigu iki viršaus daryti tai gaunas 750+600 - 1350mm
aliejai, prieskoniai ten ne prie ko, nes kaitlentė kitoj pusėj - saloj. ten šalia kaitlentės norėčiau stalčių bloko kokia 300-450mm pločio šitiem reikalam
ačiū žinau šitą varijantą, beje, Mindija, ar ne Jūs žadat tokį daryt? Be to, kempinėles vistiek reikia kažkur susikraut
jau buvau dėjus štą foto, pasikartosiu, tik gaila, kad man, dėl kitokios plautuvės, šitas variantas netinka
Ką? Dozatorių ar stalčių?
Jaučiu ir tą ir tą šniosiu
Bendrai ne, dar su paminkliščiku nešnekėjau, bet manau nebus problemų antrą skylę išmušt
QUOTE(Flirt @ 2013 05 17, 14:34)
o, viens prie vieno, kaip musu butelis
Perskaičiau "bu'telius"
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 12:44)
na aš tokius stambiagabaritinius ir dabar, turėdama indaplovę, plaunu rankomis nebent puodas nebūna pridžiūvęs tai įdedu, bet, kadangi dabar indaplovė 450mm pločio, tai nepiktnaudžiauju
dažniausiai naudoju universalią programą, kuri lėkštėms gerai, o puodams, keptuvėms matyt reiktų kitokios, tad greičiau anuos rankom išplaunu apie skardas, groteles net nekalbu - pirma, netilptų, antra - abejoju, kad gerai išplautų
viskas super issiplauna pabandziau ir negaliu sustot todel ir savo mazoj virtuvelej aukosiu pasidejima, kad ikist 600 indaplove