Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 10:29)
tai suprantu aš tuos juokus  mirksiukas.gif
kol kas trys... ale atrodo kaip šeši...  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Smagumėlis thumbup.gif

Atsakyti
Labas, mergaites
Mums irgi arteja virtuves planavimas, siuo metu atliekami santechnikos darbai, tad vis susimastau kaip issidelioti virtuves planeli, juolab, kad ji vos 5,21 kv.m doh.gif Turiu klausimeli... Ar imanoma kur nors isprausti indaplove i tokio dydzio virtuvele?
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 05 17, 10:36)
Labas, mergaites
Mums irgi arteja virtuves planavimas, siuo metu atliekami santechnikos darbai, tad vis susimastau kaip issidelioti virtuves planeli, juolab, kad ji vos 5,21 kv.m doh.gif  Turiu klausimeli... Ar imanoma kur nors isprausti indaplove i tokio dydzio virtuvele?

Planiuko kokio neturit? Kaip ten viskas bus išdėstyta? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 10:51)
Planiuko kokio neturit? Kaip ten viskas bus išdėstyta? smile.gif

Bandau ikelti bendra buto planeli, kad isivaizduotumet smile.gif
http://images51.fotk...SC025152-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 05 17, 11:09)
Bandau ikelti bendra buto planeli, kad isivaizduotumet  smile.gif
http://images51.fotk...SC025152-vi.jpg

Kad jūsų panašus, jei ne toks pats išplanavimas kaip pas Gabby bigsmile.gif
Su svetaine nejungsit virtuvės? Vonios nedidinsit?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 11:23)
Kad jūsų panašus, jei ne toks pats išplanavimas kaip pas Gabby bigsmile.gif
Su svetaine nejungsit virtuvės? Vonios nedidinsit?

biggrin.gif Kai pirma karta pamaciau si buta, is karto kilo si mintis, svetaine jungti su virtuve ir didinti vonia.... BET Vyras buvo labai pries, ivairiems jungimams, sienu griovimams reikalingi leidimai ir bene svarbiausias dalykas tas, kad musu daugiabutis yra blokinis,o kaip zinia blokiniuose visos sienos yra nesancios. Aisku daug skaiciau ir domejaus, kazkur uzmaciau jog iki 2m sienoje anga daryti galima ir be jokiu leidimu, bet vyras pabijojo smile.gif Tad, kad ir kaip man gaila, bet nusprendeme palikti viska kaip yra
Atsakyti
QUOTE(Jurgut @ 2013 05 17, 10:36)
Labas, mergaites
Mums irgi arteja virtuves planavimas, siuo metu atliekami santechnikos darbai, tad vis susimastau kaip issidelioti virtuves planeli, juolab, kad ji vos 5,21 kv.m doh.gif  Turiu klausimeli... Ar imanoma kur nors isprausti indaplove i tokio dydzio virtuvele?

apie indaplovę - man baldininkas sakė, kad už indaplovės negali būti jokių vandens išvadų... atkreipkit į tai dėmesį mirksiukas.gif
tai pas mane buvo planuota plautuvė, o dešiniau indaplovė, o planuotos indaplovės vietoje kaip tik išvadai padaryti... nežinau, kaip ten tie santechnikai darė... sakau, nuo nulio darai, vistiek kliūrkai gaunasi doh.gif
bet rezultate vistiek gerai, dabar statysim indaplovę kairėje plautuvės, o tai reiškia, kad ji bus šalia indų stalčiaus ir bus patogu indus iš jos iškrauti (nors anksčiau, kol nepabandžiau, buvau įsitikinus priešingai ir pripudrinau keliom mamytėm smegenis doh.gif doh.gif doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 08:31)
oho  blink.gif važinėjančios kojos... sugalvok tu man teip  bigsmile.gif įdomiai įdomiai smile.gif
dar turiu galvos skausmą kaip salos šonus aptaisyt  g.gif na, kad nekabotų vienišas atsikišęs stalviršis, reikia kaip nors paremt. Vien tik kojų nenorim, reikia kažką ištisinio šonuose galvot...
gal kokią šluostukų kabyklą vienoj, neparadinėj pusėj pasidaryt  g.gif
user posted image

Taip, taip, būtent taip. Jau daug geriau negu daromi ištraukiama kabykla. Aš atsisakiau ištraukiamos, tai dabar šluostė laba ant kėdės atlošo (gerai, kad kėdė ąžuolinė smile.gif ) Šluostėms sukabinti tai superinis variantas
Atsakyti

Vat aš galvoju, jei jau turėčiau labai mažytę virtuvę, o indaplovės trūk-plyšk norėčiau, ko gero rinkčiaus va tokią kompaktinę ax.gif
http://www.buitis.lt...sc76m531eu.html
Atsakyti
QUOTE(ariogala @ 2013 05 17, 13:14)
Taip, taip, būtent taip. Jau daug geriau negu daromi ištraukiama kabykla. Aš atsisakiau ištraukiamos, tai dabar šluostė laba ant kėdės atlošo (gerai, kad kėdė ąžuolinė smile.gif ) Šluostėms sukabinti tai superinis variantas

man irgi nepatinka tos rankšluostinės schmoll.gif dabar kabinu ant orkaitės durelių doh.gif

Jurgut, o kaip Jums šitaip virtuvė (Jūsų žinoma hihihi.gif )
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

eksplikacija smile.gif (iš kairės į dešinę) :
1- šaldytuvas 600mm
2 kaitlentė-orkaitė (aišku, neidealus variantas...) 600mm
3 - kampinė spintelė su skeltom durelėm prie vienos sienos 260mm, prie kitos 220mm;
4 - indaplovė 450mm
5 - plautuvė 600mm
6 - stalčių blokas 600mm
7 - ant kairės sienos kažkokios pakabinamos spintelės unsure.gif pirma su gartraukiu 600mm, kitos po 455mm gavos... mirksiukas.gif

dar galima antrą aukštą pakabinamų sugalvot ir virš šaldytuvo daryt spintutę - žodžiu - iki lubų smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 gegužės 2013 - 12:57
Juodai,

dabar jau aišku, kam ta vyninė smile.gif
Bet ..... geriau, kad jos nebūtų, teks jums ką nors sugalvoti kitaip...
Bet šiaip tai Jūsų virtuvės super, labai gražu ir viskas tvarkingai suplanuota, nėra ką ir prikišti, tik ta vyninė ......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ariogala: 17 gegužės 2013 - 13:04
QUOTE(ariogala @ 2013 05 17, 14:01)
Dabar jau aišku, kam ta vyninė smile.gif
Bet ..... geriau, kad jos nebūtų, teks jums ką nors sugalvoti kitaip...
Bet šiaip tai Jūsų virtuvės super, labai gražu ir viskas tvarkingai suplanuota, nėra ką ir prikišti, tik ta vyninė ......

tai aš labiau linkstu jau prie Mindijos pasi8lyto varianto:

user posted image

kadangi netoli plautuvė, tai bus indų plovikliams, kempinėlėms, šluostėms susidėt g.gif
gal iš priekio uždarą daryt, o iš plautuvės šono pusiau uždarom lentynėlėm, ar kažkaip tai, kad nebūtų drėgni daiktai uždari... g.gif
Atsakyti