Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Liusii,man jusu virtuve labai liuks atrodo,ir kai pagalvoji,kad cia tik vasarnamis,tai isvis net per gerai biggrin.gif Juokauju zinoma. biggrin.gif Pati noriu paprastos virtuves is ploksciu,be dideliu mandrumu,visi tie filingsai ne man rolleyes.gif O be to ir finansai labai riboti.Virsutiniu spinteliu noriu be rankeneliu,atsidaranciu i sonus,o apatiniu gal su ifrezuotom rankenom arba su tokiu kaip uzkisimu pirstams,kartais komodose ar spintose toks atidarymas buna,bet del ju dar abejoju ar butu patogu virtuveje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 16:13)
O tos "vyninės" neitų perkelt prie sienos? Ta prasme ji būtų iš dešnės nuo orkaitės, na tipo vietoj aukšto kargo. Nemoku paaiškint doh.gif  lotuliukas.gif
Aliejus susiguldysit arba actą kokį su padažais, jei ne vyną hihihi.gif

O orkaitę tą retro stiliaus pirksit? unsure.gif

Nu jau labai aukšta ta vyninė gautųsi blink.gif 2,3 metro... lotuliukas.gif
Ne, ne retro ax.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 16:37)
Juodai
Kaip fainai didelis šaldytuvas  bigsmile.gif Dabar tai pagalvojau, kad suskirstyt tai bendram vaizdui gražiau, bet ką tada daryt su rankenėlėm? Kiekvienam skyriui po vieną ar tik ten, kur patogiausia, o kitus tusčius? Kažkaip vėl negerai  g.gif
Tie viršutiniai stalčiai man ir foto kažkokie nelabai  schmoll.gif  Bet galgi skonio reikalas  4u.gif

Tai vat nežinau, kaip su ta dviejų durelių imitacija... dviejų rankenėlių nesinorėtų dėti. Užklausiau baldininko apie tai, pažiūrėsiu.

Papildyta:
Dėl vyninės. Tai ta siena 20cm nuo grindų iki lubų, ane? Stalviršyje slepiam vynine, o žemiau tai stalčiai bus "iškramtyti" pagal sieną?  g.gif  Ar trumpesni kokie? Ir kabinama spintelė taip pat netenka tos vietos. Aš gal siaurinčiau kitas kabinamas spinteles ir vyninę montuot priešais tą sieną aukštai. Bet gal perdaug aukštai? Be to jei ta zona susikraut maišams dedant viską į šaldytuvą, tai klius tie buteliai  g.gif  O jeigu ūkinę ir šaldytuvą pristumt, kad ten lygiuotųsi, o kampe palikt tarpą su durim (20cm jau gyvent galima) ir ten laikyt šluotas ir pan aukštus daiktus? Ar kokią lyginimo lentą  g.gif Arba prie šaldytuvo spintos pridėt tuos 20 cm, viršutinė spintelė padidės, o prie šaldytuvo... Gal ten vyninę įkišt  lotuliukas.gif  Tuoj aš čia rasiu 101 būdą kaip vyninę perstatyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad būtų aiškiau, bišk su paintu papaišiau - bet labai grubiai, nesilaikant matmenų blush2.gif
vat tokie reikalai be baldų - siauras langas ir nuo jo atstumas iki kitos sienos ~1400mm.
user posted image

sudedam baldus, ir gaunasi tokis vaizdelis, kad matosi gabaliukas neuždengtos sienos
user posted image

tai siūlo tokį kaip prielipą daryi, kad uždengtų sieną, kurio paskirtis - vynui sudėt
user posted image

gylio jis tokio, kaip pakabinamos spintelės ax.gif
nežinau, ar aiškiai paaiškinau, bet dėl tos vyninės niekas aplink nenukenčia, visi lieka tokių formų, kaip ir buvo, tik sienos galaliuko nesimato, ir atrodo tvarkingiau... gal... lotuliukas.gif

Papildyta:
O kažin kodėl nenori daryt to apvado kažkokio? Aš tai maždaug įsivaizduoju ką gražaus būtų galima pritaikyt klasikinėj virtuvėj  ax.gif  Reiks panaršyt nete foto pagal mano įsivaizdavimą  blush2.gif

o tas apvadas, tai maždaug taip:
user posted image
jeigu ūkinę ir šaldytuvo spintas truputį atitraukt nuo dešinės sienos, na kokia 100mm ir įrėminti tokia 100mm konstrukcija (žalia spalva) - tada gautųsi tuščios erdvės iš abiejų pusių po 100mm... sutrumpėtų stalviršio ir pakabinamų spintelių ilgis, nors tai nėra bėda... nuo to apvado, kaip įsivaizduoju iš spintučių pusės turėtų būti dedama kokia tai išlyginanti plokštė... nu žodžiu, dorai nesupratau, kodėl jo padaryt negali, reikės dar užklausti, kai atvažiuos pasitikslinti išmatavimų unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kažkaip užmačiau šitą nuotrauką, tai pirma mintis šovė, kad pas Juodai kaip tik tokia tiktų g.gif

user posted image

O, čia irgi įdomiai atrodo bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Gražūs dalykai, Mindija thumbup.gif tik pas mane tokia bėda, toj vietoj, kur reikia sieną uždengt, negali daryti šaldytuvo gylio lentynos/spintutės, nes viršuje ji atsirems į pakabinamą spintutę ir atrodys nekaip išsikišus... Geriau jau daryti kažką lygiuojant su pakabinama spintute, kas dabar ir pasiūlyta - vyninė...
na, o siauros aukštos 2,3 metrų spintelės/cargo nenoriu doh.gif (jeigu trumpinti stalviršį ir pakabinamas)...
nu velnias, turiu pasirodo reikalų... doh.gif lotuliukas.gif o jau maniau, kad su mano virtuve viskas paprasta...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 08:34)
Labas rytas  4u.gif
Gražūs dalykai, Mindija  thumbup.gif  tik pas mane tokia bėda, toj vietoj, kur reikia sieną uždengt, negali daryti šaldytuvo gylio lentynos/spintutės, nes viršuje ji atsirems į pakabinamą spintutę ir atrodys nekaip išsikišus... Geriau jau daryti kažką lygiuojant su pakabinama spintute, kas dabar ir pasiūlyta - vyninė...
na, o siauros aukštos 2,3 metrų spintelės/cargo nenoriu doh.gif (jeigu trumpinti stalviršį ir pakabinamas)...
nu velnias, turiu pasirodo reikalų... doh.gif  lotuliukas.gif o jau maniau, kad su mano virtuve viskas paprasta...

Tai čia nuotraukose ir lygiuoja su pakabinama unsure.gif Tik kai ištraukta, tai taip atrodo.

Dar buvau vieną nuotrauką užmačius su įdomiu variantu saloje... Einu paieškosiu...
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 17, 09:12)
Tai čia nuotraukose ir lygiuoja su pakabinama unsure.gif Tik kai ištraukta, tai taip atrodo.

tai taip, viskas gerai 4u.gif mačiau mirksiukas.gif tose nuotraukose gražu, nes nėr šalia prisišliejusio šaldytuvo ax.gif o pas mane yra doh.gif
galvoju, jei tokį variantą kaip pirmoje foto daryt, ką man ten laikyt reiktų g.gif kempinėles ir indų ploviklius? gal varijantas g.gif
Atsakyti
Tai rasit ką sudėt... g.gif
Va kažkas irgi įdomaus. Išvažiuojančios kolonos biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
oho blink.gif važinėjančios kojos... sugalvok tu man teip bigsmile.gif įdomiai įdomiai smile.gif
dar turiu galvos skausmą kaip salos šonus aptaisyt g.gif na, kad nekabotų vienišas atsikišęs stalviršis, reikia kaip nors paremt. Vien tik kojų nenorim, reikia kažką ištisinio šonuose galvot...
gal kokią šluostukų kabyklą vienoj, neparadinėj pusėj pasidaryt g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 17 gegužės 2013 - 08:46
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 09:31)
oho  blink.gif važinėjančios kojos... sugalvok tu man teip  bigsmile.gif įdomiai įdomiai smile.gif
dar turiu galvos skausmą kaip salos šonus aptaisyt  g.gif na, kad nekabotų vienišas atsikišęs stalviršis, reikia kaip nors paremt. Vien tik kojų nenorim, reikia kažką ištisinio šonuose galvot...
gal kokią šluostukų kabyklą vienoj, neparadinėj pusėj pasidaryt  g.gif

O ko kolonos negerai? biggrin.gif
Vuo kokios prašmatnios thumbup.gif

user posted image

Arba vynine paremkit biggrin.gif Kai užsikviesit į svečius, tai bus labai patogu pačiai traukt iš po stalo lotuliukas.gif Anuos laikus net priminė lotuliukas.gif "Iš po prekystalio" doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 17 gegužės 2013 - 09:01
lotuliukas.gif nu jau ne rūmai pas mus bus blush2.gif tokios kolonos per daug jau prabangios mirksiukas.gif
o vyną tai aukščiau reik laikyt... pilna troba vaikų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 17, 10:09)
lotuliukas.gif nu jau ne rūmai pas mus bus  blush2.gif tokios kolonos per daug jau prabangios  mirksiukas.gif
o vyną tai aukščiau reik laikyt... pilna troba vaikų  doh.gif

Tai aš gi juokauju biggrin.gif

Aaaa, niu jo... apie vaikus nepagalvojau doh.gif
O tai kiek tų vaikučių pas jumi, kad "pilna troba"? biggrin.gif
Smagu didelė šeimyna thumbup.gif
Atsakyti
tai suprantu aš tuos juokus mirksiukas.gif
kol kas trys... ale atrodo kaip šeši... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti