Ateinu su nuotraukom. Tik kompas kažko nedraugauja su manim, tai keliu tik nuorodas, foto pasižiūrėsit pačios/patys
Taigi kampinių (daugiausia) spintelių ir jų vidinių įrengimų reportažas:
Neaiškios formos ištraukiamos lentynos (dugnas standartinė lentyninė plokštė)
Išvažiuojantis dėkliukas valymo priemonnėms (spėju tam patogiausia)
Kad įrankiai būtų po ranka (o kai nereikia - po spintele)
Dvidurė (90 laipsnių kampo) spintellė su karusele
Lankstomų durelių kampinė paprastom lentynom
Linijinė kampo spintelė (vienos durelės) su išvažiuojančiais krepšeliais
The end.
Gal kam kils idėjų/minčių
QUOTE(Flirt @ 2013 05 16, 14:18)
Mokėjau 1570 Lt
Teleskopinis gartraukis
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 14:25)
Va aš šitaip paprastai noriu Tik kažin kokio pločio tos dureles reiktų daryt, kad padorus priėjimas būtų
QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 13:10)
Va aš šitaip paprastai noriu Tik kažin kokio pločio tos dureles reiktų daryt, kad padorus priėjimas būtų
Iš vaizdo sakyčiau šitos maždaug 400mm. Dėl patogumo Gal kuo didesnės, tuo patogiau, betgi tuo pačiu ir vidinis plotas išdidėja... Tai gal apie 400-500mm patogiausia
QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 15:33)
Iš vaizdo sakyčiau šitos maždaug 400mm. Dėl patogumo Gal kuo didesnės, tuo patogiau, betgi tuo pačiu ir vidinis plotas išdidėja... Tai gal apie 400-500mm patogiausia
Abi po 40cm? Kad man siauresnės atrodo
QUOTE(Juodai @ 2013 05 16, 03:52)
QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 08:30)
Juodai, kritikuoju:4u:
Ukinej spintoj prie orkaites saldytuvas su saldikliu? Ar neturetu but dvejos dureles? Kitaip atsidarai arba abu kartu arba sitas duris ir tada renkiesi ko reikia. Cia jeigu saldytuvas. Nors ir siaip gal didokas tas vientisas gabalas...
Ukinej spintoj prie orkaites saldytuvas su saldikliu? Ar neturetu but dvejos dureles? Kitaip atsidarai arba abu kartu arba sitas duris ir tada renkiesi ko reikia. Cia jeigu saldytuvas. Nors ir siaip gal didokas tas vientisas gabalas...
Ačiū už kritiką Šaldytuvas bus be šaldiklio, dėl to vienos durelės. Galvoju, gal logiška būtų padaryt imitaciją dviejų durelių
Virsutiniai stalciai nuo to bruksnio atrodo dar plonesni ir man visai iskrenta is konteksto. Ir siaip tas "rastas" ant popierias baisiai smulkus atrodo. Gal 3D vizualizacijoj geriau :
Tie stalčiai tai va kaip atrodytų (įtariu, nes tai to paties gamintojo daryta virtuvė):
man viršutiniai stalčiukai kiek per siauri atrodo - nenurodytas matmuo... susirinksiu visas pastabas ir užklausiu projektuotojo. galvoju optimalus aukštis būtų 15cm, kaip manot?
Papildyta:
Ten saloj du cargo po 300? Apvaliom rankenelem? Kazkaip vel iskrenta is vaizdo... Apskritai visos rankeneles kazkaip arti prie krastu atrodo..
Tikriausia cargo... nenoriu jų. Apskritai, čia pirminis variantas, kaip matot ir viršutinės spintutės be stiklų
Jo, rankenėles daryt reikės vienodas. Beje, kaip atrodo, jei vienos horizontaliai, kitos vertikaliai? Nėra jos ilgos, tai gal visai nieko? Nes rankenėlės tikrai bus kažkas panašaus, kitokių nelabai įsivaizduoju klasikinėj virtuvėj
O kodel tokie skirtingi ir labai nestandartiniai stinteliu ismatavimai? Is pirmo zvilgsnio viskas sulygiuota, bet pagal matmenis neturetu but. Nezinau ar gyvai labiau matosi ar maziau : Nors dabar ziurau ten kairej prie stalciu tarpukas paliktas ir galiausiai +- lygiuojasi su virsuk. Tik galvojau prie varstomu duru tarpelius palieka varstymui (kaip desinej), o cia apacioj prie stalciu yra, o prie pakabintos spinteles - ne
Čia ir man paslaptis... apskritai, manyčiau viršutinės į šonus atsidarančios spintelės ~60cm kiek per plačios... optimalu būtų 45cm. Reiks išsiaiškint, ką čia galima padaryt
Ir prie vyno laikyklos sudurimas kazkoks : vaje vaje, bet jau vynas tai turi but saugus Ir vistik nesiziuri ji man tam gale. Kelciau i kita puse arba i sala kur apacioj. Aisku priklauso nuo to ar tai akcentas ar praktiskas dalykas? Galina ir kokia rombo formos angom padaryt, kad graziau ziuretusi, dvieju eiliu jei daugiau vyno laikot...
Su ta vynine tokia istorija... Kai pati dariau vizualizaciją pagal projekto planą, man gavos labai dailiai - šaldytuvui ir ūkinei ~120cm pločio, o langas 300cm pločio. Kai pastatė namą, gavos ta siena spintom apie 140cm Pasirodo, net ir nuo nulio viską darant nesigauna idealiai
taigi, baldininkas buvo siūlęs šaldytuvo ir ūkinę spintas įrėminti tokiu mediniu makarajum, kad užpildyt tuos 20cm, kad nesimatytų 20 cm sienos tarpelis tarp lango ir spintos - atrodytų tikriausia nekaip ..., bet paskui pranešė, kad nelabai išeina taip padaryt... o 20cm ištraukiamą aukštą spintą a la cargo neapsimoka daryt, be to aš tokios nei platesnės nenorėčiau - nu nelogiška man atrodo, norint išsiimti vieną butelką/skardinę darinėti tokį gargarą
Taigi, ta vyninė tarsi paslepia sienos tarp lango ir spintos gabaliuką ir sulygiuota yra su viršutinėm spintelėm.. aišku, noriu rombinio suskirstymo... Gal visai ir variantas...
Papildyta:
Po plautuve spintele, ne stalcius?
Būtinai bus stalčius
Plautuve
QUOTE(agniukee @ 2013 05 16, 09:42)
Kur auksta spinta, man kazkaip noretusis orkaites spinta su saldytuvu sukeist, ir po orkaite pasidaryt du stalcius, kad lygiuotu su virtuviniu. Vyno laikykli nukelciau isvis nuo stalvirsio, man atrodo tik naudinga plota uzima, jei labai norisi, tai gal tokia lentinele saloje viena paskirt, uzdaroma
Šaldytuvą specialiai darau prie stalviršio - tam, kad patogiau būtų produktus susikraut grįžus iš parduotuvės Be to, taip sumažinu darbinį trikampį šaldytuvas-plautuvė-kaitlentė, nes jei šaldytuvą stumt prie sienos, jis gaunas kiek per ilgas...
Po orkaite galvoju suskirstyt stalčiukais
QUOTE(Flirt @ 2013 05 16, 13:33)
juodai, pas mano drauge beveik tokia pati virtuve labai graziai toks planavimas ziuris
QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 14:07)
O aš tai net nežinau ką pasakyt apie JUODAI virtuvę Kad ji pas mumis daug išmananti, tai bijau net ką leptert Kažkaip keistai brėžinyje atrodo, man vizualizacijoj geriau žiūrisi
naj čia dabar kas čia per "daug išmananti"? greitai pareikšt savo nuomonę!!!
jo, vizualizacijoj kitaip, bet ta kur kėliau buvo mano daryta, netiksli, o dabar gavau baldininko projektuotojo brėžinius. Kai suderinsim viską, tikiuosi ir vizualizaciją gausiu... nors, gal greičiau pati nusipiešiu
Papildyta:
Atsiprašau, kad čia tiek išsiplėčiau...
QUOTE(Juodai @ 2013 05 16, 15:54)
greitai pareikšt savo nuomonę!!!
jo, vizualizacijoj kitaip, bet ta kur kėliau buvo mano daryta, netiksli, o dabar gavau baldininko projektuotojo brėžinius. Kai suderinsim viską, tikiuosi ir vizualizaciją gausiu... nors, gal greičiau pati nusipiešiu
Papildyta:
Papildyta:
O tos "vyninės" neitų perkelt prie sienos? Ta prasme ji būtų iš dešnės nuo orkaitės, na tipo vietoj aukšto kargo. Nemoku paaiškint
Aliejus susiguldysit arba actą kokį su padažais, jei ne vyną
O orkaitę tą retro stiliaus pirksit?
Juodai
Kaip fainai didelis šaldytuvas Dabar tai pagalvojau, kad suskirstyt tai bendram vaizdui gražiau, bet ką tada daryt su rankenėlėm? Kiekvienam skyriui po vieną ar tik ten, kur patogiausia, o kitus tusčius? Kažkaip vėl negerai
Tie viršutiniai stalčiai man ir foto kažkokie nelabai Bet galgi skonio reikalas
Dėl vyninės. Tai ta siena 20cm nuo grindų iki lubų, ane? Stalviršyje slepiam vynine, o žemiau tai stalčiai bus "iškramtyti" pagal sieną? Ar trumpesni kokie? Ir kabinama spintelė taip pat netenka tos vietos. Aš gal siaurinčiau kitas kabinamas spinteles ir vyninę montuot priešais tą sieną aukštai. Bet gal perdaug aukštai? Be to jei ta zona susikraut maišams dedant viską į šaldytuvą, tai klius tie buteliai O jeigu ūkinę ir šaldytuvą pristumt, kad ten lygiuotųsi, o kampe palikt tarpą su durim (20cm jau gyvent galima) ir ten laikyt šluotas ir pan aukštus daiktus? Ar kokią lyginimo lentą Arba prie šaldytuvo spintos pridėt tuos 20 cm, viršutinė spintelė padidės, o prie šaldytuvo... Gal ten vyninę įkišt Tuoj aš čia rasiu 101 būdą kaip vyninę perstatyt
O kažin kodėl nenori daryt to apvado kažkokio? Aš tai maždaug įsivaizduoju ką gražaus būtų galima pritaikyt klasikinėj virtuvėj Reiks panaršyt nete foto pagal mano įsivaizdavimą
Kaip fainai didelis šaldytuvas Dabar tai pagalvojau, kad suskirstyt tai bendram vaizdui gražiau, bet ką tada daryt su rankenėlėm? Kiekvienam skyriui po vieną ar tik ten, kur patogiausia, o kitus tusčius? Kažkaip vėl negerai
Tie viršutiniai stalčiai man ir foto kažkokie nelabai Bet galgi skonio reikalas
Dėl vyninės. Tai ta siena 20cm nuo grindų iki lubų, ane? Stalviršyje slepiam vynine, o žemiau tai stalčiai bus "iškramtyti" pagal sieną? Ar trumpesni kokie? Ir kabinama spintelė taip pat netenka tos vietos. Aš gal siaurinčiau kitas kabinamas spinteles ir vyninę montuot priešais tą sieną aukštai. Bet gal perdaug aukštai? Be to jei ta zona susikraut maišams dedant viską į šaldytuvą, tai klius tie buteliai O jeigu ūkinę ir šaldytuvą pristumt, kad ten lygiuotųsi, o kampe palikt tarpą su durim (20cm jau gyvent galima) ir ten laikyt šluotas ir pan aukštus daiktus? Ar kokią lyginimo lentą Arba prie šaldytuvo spintos pridėt tuos 20 cm, viršutinė spintelė padidės, o prie šaldytuvo... Gal ten vyninę įkišt Tuoj aš čia rasiu 101 būdą kaip vyninę perstatyt
O kažin kodėl nenori daryt to apvado kažkokio? Aš tai maždaug įsivaizduoju ką gražaus būtų galima pritaikyt klasikinėj virtuvėj Reiks panaršyt nete foto pagal mano įsivaizdavimą
QUOTE(Myliukas` @ 2013 05 16, 11:53)
QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 11:58)
Beje, pas Liussi graziojoj savadarbej virtuvej, jei gerai iziuriu darinejimas virsutiniu spinteliu toks, kaip vakar minejau Mindija, vat ir konsultuokites ar labai nusitepa dureliu "geroji" puse
QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 14:18)
Liusii, prašom prakonsultuot manes Kaip ten su tuo nusičiupinėjimu?
Aij, ir dar kartą
virsutines dureles darinejasi nuostabiai, niekas ten nesiciupineja baisiai, perbrauki skuduriuku kuriuo stalvirsi nuvalai ir viskas patogu valyti nes ner rankeneliu ir niekas nekliuna, sakau nes namie pas mane tokia pati virtuve , jau 3 metai turiu ir naudoju, todel tikrai kitokiu nei nenoriu spinteliu virsiuj, man jos patinka, aciu visoms kam patiko mano virtuvele beje ir namie turiu panasia, jei kam idomu imesiu foto, gaminta seniau irgi paciu
QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 13:10)
tai labai panasiai kazkaip prilipo jis man vyra tik reik ikalbint kazkaip, nes tas tik uz nemontuojama
QUOTE(Liusii @ 2013 05 16, 15:13)
virsutines dureles darinejasi nuostabiai, niekas ten nesiciupineja baisiai, perbrauki skuduriuku kuriuo stalvirsi nuvalai ir viskas patogu valyti nes ner rankeneliu ir niekas nekliuna, sakau nes namie pas mane tokia pati virtuve , jau 3 metai turiu ir naudoju, todel tikrai kitokiu nei nenoriu spinteliu virsiuj, man jos patinka, aciu visoms kam patiko mano virtuvele beje ir namie turiu panasia, jei kam idomu imesiu foto, gaminta seniau irgi paciu
prasom rodytis o sita gal ir butu nieko, bet man tos visos sienos vaizda gadina ir ta virtuve antram plane lieka
QUOTE(Flirt @ 2013 05 16, 19:37)
prasom rodytis o sita gal ir butu nieko, bet man tos visos sienos vaizda gadina ir ta virtuve antram plane lieka
jo namelis medinis tai visur medis, ner to vaizdo kaip bute ar name, bet realiai spalvos virtuves ryskesnes ir atrodo visai neblogai
QUOTE(Liusii @ 2013 05 16, 16:57)
jo namelis medinis tai visur medis, ner to vaizdo kaip bute ar name, bet realiai spalvos virtuves ryskesnes ir atrodo visai neblogai
man kai medis negrazu, tai as per daug nenoriu komentuot prasom rodyt namu virtuve o siaip tai saunuoliai
QUOTE(Flirt @ 2013 05 16, 20:09)
man kai medis negrazu, tai as per daug nenoriu komentuot prasom rodyt namu virtuve o siaip tai saunuoliai
man bute medis irgi neeeeeee, bet kai vasarnamyje tai visai smagu, kazkaip aplinka pasikeicia dar mastau gal kazka sugalvosiu tarp spintelius odeti pakabinamu ir pastatomu gal plokste
reikia rasti foto namu virtuves arba nauja padaryti