Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Ateinu su nuotraukom. Tik kompas kažko nedraugauja su manim, tai keliu tik nuorodas, foto pasižiūrėsit pačios/patys 4u.gif
Taigi kampinių (daugiausia) spintelių ir jų vidinių įrengimų reportažas:
Neaiškios formos ištraukiamos lentynos (dugnas standartinė lentyninė plokštė)
Išvažiuojantis dėkliukas valymo priemonnėms (spėju tam patogiausia)
Kad įrankiai būtų po ranka (o kai nereikia - po spintele)
Dvidurė (90 laipsnių kampo) spintellė su karusele
Lankstomų durelių kampinė paprastom lentynom
Linijinė kampo spintelė (vienos durelės) su išvažiuojančiais krepšeliais
The end.
Gal kam kils idėjų/minčių 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 16, 14:18)
http://www.fesal.co....tchen-hood.html panasiai kastavo?
kas per teleskopinis g.gif

Mokėjau 1570 Lt 4u.gif

Teleskopinis gartraukis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 14:25)

Va aš šitaip paprastai noriu thumbup.gif Tik kažin kokio pločio tos dureles reiktų daryt, kad padorus priėjimas būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 13:10)
Va aš šitaip paprastai noriu thumbup.gif Tik kažin kokio pločio tos dureles reiktų daryt, kad padorus priėjimas būtų g.gif

Iš vaizdo sakyčiau šitos maždaug 400mm. Dėl patogumo g.gif Gal kuo didesnės, tuo patogiau, betgi tuo pačiu ir vidinis plotas išdidėja... Tai gal apie 400-500mm patogiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 15:33)
Iš vaizdo sakyčiau šitos maždaug 400mm. Dėl patogumo  g.gif  Gal kuo didesnės, tuo patogiau, betgi tuo pačiu ir vidinis plotas išdidėja... Tai gal apie 400-500mm patogiausia  ax.gif

Abi po 40cm? g.gif Kad man siauresnės atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 16, 03:52)
user posted image

QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 08:30)
Juodai, kritikuoju:4u:
Ukinej spintoj prie orkaites saldytuvas su saldikliu? Ar neturetu but dvejos dureles? Kitaip atsidarai arba abu kartu arba sitas duris ir tada renkiesi ko reikia. Cia jeigu saldytuvas. Nors ir siaip gal didokas tas vientisas gabalas...

Ačiū už kritiką 4u.gif Šaldytuvas bus be šaldiklio, dėl to vienos durelės. Galvoju, gal logiška būtų padaryt imitaciją dviejų durelių g.gif

Virsutiniai stalciai nuo to bruksnio atrodo dar plonesni ir man visai iskrenta is konteksto. Ir siaip tas "rastas" ant popierias baisiai smulkus atrodo. Gal 3D vizualizacijoj geriau g.gif:

Tie stalčiai tai va kaip atrodytų (įtariu, nes tai to paties gamintojo daryta virtuvė):
user posted image
man viršutiniai stalčiukai kiek per siauri atrodo - nenurodytas matmuo... susirinksiu visas pastabas ir užklausiu projektuotojo. galvoju optimalus aukštis būtų 15cm, kaip manot?

Papildyta:
Ten saloj du cargo po 300? Apvaliom rankenelem? Kazkaip vel iskrenta is vaizdo... Apskritai visos rankeneles kazkaip arti prie krastu atrodo..

Tikriausia cargo... nenoriu jų. Apskritai, čia pirminis variantas, kaip matot ir viršutinės spintutės be stiklų doh.gif lotuliukas.gif
Jo, rankenėles daryt reikės vienodas. Beje, kaip atrodo, jei vienos horizontaliai, kitos vertikaliai? Nėra jos ilgos, tai gal visai nieko? Nes rankenėlės tikrai bus kažkas panašaus, kitokių nelabai įsivaizduoju klasikinėj virtuvėj unsure.gif

O kodel tokie skirtingi ir labai nestandartiniai stinteliu ismatavimai? Is pirmo zvilgsnio viskas sulygiuota, bet pagal matmenis neturetu but. Nezinau ar gyvai labiau matosi ar maziau g.gif: Nors dabar ziurau ten kairej prie stalciu tarpukas paliktas ir galiausiai +- lygiuojasi su virsuk. Tik galvojau prie varstomu duru tarpelius palieka varstymui (kaip desinej), o cia apacioj prie stalciu yra, o prie pakabintos spinteles - ne ax.gif

Čia ir man paslaptis... unsure.gif apskritai, manyčiau viršutinės į šonus atsidarančios spintelės ~60cm kiek per plačios... optimalu būtų 45cm. Reiks išsiaiškint, ką čia galima padaryt g.gif

Ir prie vyno laikyklos sudurimas kazkoks g.gif: vaje vaje, bet jau vynas tai turi but saugus biggrin.gif Ir vistik nesiziuri ji man tam gale. Kelciau i kita puse arba i sala kur apacioj. Aisku priklauso nuo to ar tai akcentas ar praktiskas dalykas? Galina ir kokia rombo formos angom padaryt, kad graziau ziuretusi, dvieju eiliu jei daugiau vyno laikot...

Su ta vynine tokia istorija... Kai pati dariau vizualizaciją pagal projekto planą, man gavos labai dailiai - šaldytuvui ir ūkinei ~120cm pločio, o langas 300cm pločio. Kai pastatė namą, gavos ta siena spintom apie 140cm doh.gif Pasirodo, net ir nuo nulio viską darant nesigauna idealiai doh.gif doh.gif doh.gif
taigi, baldininkas buvo siūlęs šaldytuvo ir ūkinę spintas įrėminti tokiu mediniu makarajum, kad užpildyt tuos 20cm, kad nesimatytų 20 cm sienos tarpelis tarp lango ir spintos - atrodytų tikriausia nekaip g.gif ..., bet paskui pranešė, kad nelabai išeina taip padaryt... o 20cm ištraukiamą aukštą spintą a la cargo neapsimoka daryt, be to aš tokios nei platesnės nenorėčiau - nu nelogiška man atrodo, norint išsiimti vieną butelką/skardinę darinėti tokį gargarą schmoll.gif
Taigi, ta vyninė tarsi paslepia sienos tarp lango ir spintos gabaliuką ir sulygiuota yra su viršutinėm spintelėm.. aišku, noriu rombinio suskirstymo... Gal visai ir variantas... g.gif

Papildyta:
Po plautuve spintele, ne stalcius?

Būtinai bus stalčius mirksiukas.gif

Plautuve wub.gif

4u.gif

QUOTE(agniukee @ 2013 05 16, 09:42)
Kur auksta spinta, man kazkaip noretusis orkaites spinta su saldytuvu sukeist, ir po orkaite pasidaryt du stalcius, kad lygiuotu su virtuviniu. Vyno laikykli nukelciau isvis nuo stalvirsio, man atrodo tik naudinga plota uzima, jei labai norisi, tai gal tokia lentinele saloje viena paskirt, uzdaroma  4u.gif

Šaldytuvą specialiai darau prie stalviršio - tam, kad patogiau būtų produktus susikraut grįžus iš parduotuvės mirksiukas.gif Be to, taip sumažinu darbinį trikampį šaldytuvas-plautuvė-kaitlentė, nes jei šaldytuvą stumt prie sienos, jis gaunas kiek per ilgas...
Po orkaite galvoju suskirstyt stalčiukais drinks_cheers.gif

QUOTE(Flirt @ 2013 05 16, 13:33)
juodai, pas mano drauge beveik tokia pati virtuve thumbup.gif  labai graziai toks planavimas ziuris ax.gif

4u.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 14:07)
O aš tai net nežinau ką pasakyt apie JUODAI virtuvę blush2.gif Kad ji pas mumis daug išmananti, tai bijau net ką leptert  biggrin.gif  Kažkaip keistai brėžinyje atrodo, man vizualizacijoj geriau žiūrisi 4u.gif

naj čia dabar g.gif kas čia per "daug išmananti"? g.gif greitai pareikšt savo nuomonę!!! lotuliukas.gif
jo, vizualizacijoj kitaip, bet ta kur kėliau buvo mano daryta, netiksli, o dabar gavau baldininko projektuotojo brėžinius. Kai suderinsim viską, tikiuosi ir vizualizaciją gausiu... nors, gal greičiau pati nusipiešiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Atsiprašau, kad čia tiek išsiplėčiau... blink.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 05 16, 15:54)
g.gif  greitai pareikšt savo nuomonę!!!  lotuliukas.gif
jo, vizualizacijoj kitaip, bet ta kur kėliau buvo mano daryta, netiksli, o dabar gavau baldininko projektuotojo brėžinius. Kai suderinsim viską, tikiuosi ir vizualizaciją gausiu... nors, gal greičiau pati nusipiešiu  lotuliukas.gif
Papildyta:
Atsiprašau, kad čia tiek išsiplėčiau...  blink.gif  blush2.gif  ax.gif

O tos "vyninės" neitų perkelt prie sienos? Ta prasme ji būtų iš dešnės nuo orkaitės, na tipo vietoj aukšto kargo. Nemoku paaiškint doh.gif lotuliukas.gif
Aliejus susiguldysit arba actą kokį su padažais, jei ne vyną hihihi.gif

O orkaitę tą retro stiliaus pirksit? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 16 gegužės 2013 - 15:13
Juodai
Kaip fainai didelis šaldytuvas bigsmile.gif Dabar tai pagalvojau, kad suskirstyt tai bendram vaizdui gražiau, bet ką tada daryt su rankenėlėm? Kiekvienam skyriui po vieną ar tik ten, kur patogiausia, o kitus tusčius? Kažkaip vėl negerai g.gif
Tie viršutiniai stalčiai man ir foto kažkokie nelabai schmoll.gif Bet galgi skonio reikalas 4u.gif
Dėl vyninės. Tai ta siena 20cm nuo grindų iki lubų, ane? Stalviršyje slepiam vynine, o žemiau tai stalčiai bus "iškramtyti" pagal sieną? g.gif Ar trumpesni kokie? Ir kabinama spintelė taip pat netenka tos vietos. Aš gal siaurinčiau kitas kabinamas spinteles ir vyninę montuot priešais tą sieną aukštai. Bet gal perdaug aukštai? Be to jei ta zona susikraut maišams dedant viską į šaldytuvą, tai klius tie buteliai g.gif O jeigu ūkinę ir šaldytuvą pristumt, kad ten lygiuotųsi, o kampe palikt tarpą su durim (20cm jau gyvent galima) ir ten laikyt šluotas ir pan aukštus daiktus? Ar kokią lyginimo lentą g.gif Arba prie šaldytuvo spintos pridėt tuos 20 cm, viršutinė spintelė padidės, o prie šaldytuvo... Gal ten vyninę įkišt lotuliukas.gif Tuoj aš čia rasiu 101 būdą kaip vyninę perstatyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kažin kodėl nenori daryt to apvado kažkokio? Aš tai maždaug įsivaizduoju ką gražaus būtų galima pritaikyt klasikinėj virtuvėj ax.gif Reiks panaršyt nete foto pagal mano įsivaizdavimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2013 05 16, 11:53)

Liusii,ar patogiai darinejasi virsutines spinteles?  g.gif

QUOTE(Ajste @ 2013 05 16, 11:58)

Beje, pas Liussi graziojoj savadarbej virtuvej, jei gerai iziuriu darinejimas virsutiniu spinteliu toks, kaip vakar minejau wink.gif Mindija, vat ir konsultuokites ar labai nusitepa dureliu "geroji" puse biggrin.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 14:18)
4u.gif
Liusii, prašom prakonsultuot manes biggrin.gif Kaip ten su tuo nusičiupinėjimu? ax.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  Aij, ir dar kartą drinks_cheers.gif  biggrin.gif

virsutines dureles darinejasi nuostabiai, niekas ten nesiciupineja baisiai, perbrauki skuduriuku kuriuo stalvirsi nuvalai ir viskas thumbup.gif patogu valyti nes ner rankeneliu ir niekas nekliuna, sakau nes namie pas mane tokia pati virtuve , jau 3 metai turiu ir naudoju, todel tikrai kitokiu nei nenoriu spinteliu virsiuj, man jos patinka, aciu visoms kam patiko mano virtuvele 4u.gif beje ir namie turiu panasia, jei kam idomu imesiu foto, gaminta seniau irgi paciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 05 16, 13:10)

tai labai panasiai 4u.gif kazkaip prilipo jis man wub.gif vyra tik reik ikalbint kazkaip, nes tas tik uz nemontuojama doh.gif

QUOTE(Liusii @ 2013 05 16, 15:13)
virsutines dureles darinejasi nuostabiai, niekas ten nesiciupineja baisiai, perbrauki skuduriuku kuriuo stalvirsi nuvalai ir viskas  thumbup.gif  patogu valyti nes ner rankeneliu ir niekas nekliuna, sakau nes namie pas mane tokia pati virtuve , jau 3 metai turiu ir naudoju, todel tikrai kitokiu nei nenoriu spinteliu virsiuj, man jos patinka, aciu visoms kam patiko mano virtuvele  4u.gif  beje ir namie turiu panasia, jei kam idomu imesiu foto, gaminta seniau irgi paciu  biggrin.gif

prasom rodytis blush2.gif o sita gal ir butu nieko, bet man tos visos sienos vaizda gadina ir ta virtuve antram plane lieka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flirt: 16 gegužės 2013 - 17:38
QUOTE(Flirt @ 2013 05 16, 19:37)

prasom rodytis blush2.gif  o sita gal ir butu nieko, bet man tos visos sienos vaizda gadina ir ta virtuve antram plane lieka ax.gif

jo namelis medinis tai visur medis, ner to vaizdo kaip bute ar name, bet realiai spalvos virtuves ryskesnes ir atrodo visai neblogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 05 16, 16:57)
jo namelis medinis tai visur medis, ner to vaizdo kaip bute ar name, bet realiai spalvos virtuves ryskesnes ir atrodo visai neblogai  biggrin.gif

man kai medis negrazu, tai as per daug nenoriu komentuot tongue.gif prasom rodyt namu virtuve mirksiukas.gif o siaip tai saunuoliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 16, 20:09)
man kai medis negrazu, tai as per daug nenoriu komentuot tongue.gif  prasom rodyt namu virtuve mirksiukas.gif  o siaip tai saunuoliai 4u.gif

man bute medis irgi neeeeeee, bet kai vasarnamyje tai visai smagu, kazkaip aplinka pasikeicia biggrin.gif dar mastau gal kazka sugalvosiu tarp spintelius odeti pakabinamu ir pastatomu g.gif gal plokste g.gif

reikia rasti foto namu virtuves arba nauja padaryti ax.gif
Atsakyti