QUOTE(Myliukas` @ 2013 05 15, 16:27)
Bet uz kiekviena imontuojama daikta papildomai reikia moketi ar sumontuoja uz ta pacia kaina?Kvietet elektrikus,kad rozetes sudeliotu pagal reikiama buitine technika?Dar idomu,kaip padaro,kad butu galima pajungti skalbimo masina ar kita technika,kad baldams nekliudytu vandens zarnos ar laidai?Padaro koki "praejima" uz baldu sieneliu?
suplanavus virtuvę bent jau mano baldininkas buvo pažymėjęs kur turi būti įvadai ir rozetės. Tuo pačiu baldus projektuojant jis į tai atsižvelgia ir palieka vietos žarnoms ir rozetėms.
QUOTE(smiles11 @ 2013 05 15, 21:03)
Grazi man virtuve ! Ir tas spalvu derinys liuks!tik prie lango ta spinta kazkaip gal kliuna, bet is manes ne specas
ačiū
vakar vėl buvau su dizainere susitikus, tai susakiau kokius pakeitimus daryti. Dabar bereikės apsispręsti dėl fasadų spalvų. Taip, linkstu prie pilkos, baltos ir raudono akcento. Tik paprašiau, kad raudoną spalvą pakeistų tamsesne bordo, pažiūrėsim kaip atrodys vizualiai. Dėl spintos prie lango pasitikslinau, kad ji nėra prie pat lango krašto, ten paliktas tarpas (ar užuolaidom, ar romanetėm) Tiesiog vizualizacijoje tokiu kampu pasukta, kad atrodo langas užgrūstas...
gaila aišku, kad nėra galimybės orkaitės daryti aukščiau
nes lenktis prie jos nėra patogu
merginos, klausimas dėl indaplovės, nes mąstau kokią dėti - ar siauresnę, kaip dabar turime bute, ar dėti platesnę? Dabar mums aišku užtenka ir siauros, jungiame kas antrą dieną.