Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Liusii @ 2013 05 15, 21:33)
nu va stovi jau ir mano viirtuvele sode, viskas minimalistiska, gaminom patys, spalvos realiai ryskesnes, zodziu visai esu patenkinta  smile.gif

user posted image

I like!!!!! thumbup.gif O plokštė ne legno tabakas čia? rolleyes.gif

QUOTE(Darius S @ 2013 05 15, 21:58)
Į klausimą, ar baldininkas turi pajungti buitinę techniką, aš galiu atsakyti kitu klausimu: Ar norėtumėt, kad pas Jus elektrikas arba santechnikas baldus surinkinėtų?

Alia o aš maniau, kad klausė apie įmontavimą, o ne apie pajungimą biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 15 gegužės 2013 - 22:22
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 15, 21:21)
Alia o aš maniau, kad klausė apie įmontavimą, o ne apie pajungimą biggrin.gif blush2.gif

tai kas virtuves stato tas ir sumontuoja ax.gif bent jau taip turi but ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 05 15, 23:26)
tai kas virtuves stato tas ir sumontuoja ax.gif  bent jau taip turi but ax.gif

Tai, sumontuoja, bet nepajungia 4u.gif Aišku visokių yra, visokių reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darius S @ 2013 05 15, 21:33)
Tai, sumontuoja, bet nepajungia  4u.gif  Aišku visokių yra, visokių reikia  blush2.gif

Tai jau taip drinks_cheers.gif Ir Gabby apie ta pati montavima snekejo 4u.gif
O man gali ir nepajungt nieks, bus excusas "est" nedaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 15, 15:53)
O, ir juodai virtuvė ten yra, pilkai randoooona  bigsmile.gif  thumbup.gif

Ot busim pataike su spalvom i madas bigsmile.gif raudona, pilka balta thumbup.gif
Beje, cia kur buvo ikeltas virtuves projektas irgi tokiu spalvu - grazu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2013 05 15, 21:33)
nu va stovi jau ir mano viirtuvele sode, viskas minimalistiska, gaminom patys, spalvos realiai ryskesnes, zodziu visai esu patenkinta  smile.gif

Ot nagingi zmogeliukai thumbup.gif pagarba 4u.gif
Atsakyti
Na, merginos ir vaikinai, gavau savo virtuvės pirmus šrichus...
Nepatinka kažko man jinai... spitelės, stalčiai, rankenėlės... g.gif
Prašau kritikuot, reikia prieit teisingų išvadų 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Juodai, kritikuoju:4u:
Ukinej spintoj prie orkaites saldytuvas su saldikliu? Ar neturetu but dvejos dureles? Kitaip atsidarai arba abu kartu arba sitas duris ir tada renkiesi ko reikia. Cia jeigu saldytuvas. Nors ir siaip gal didokas tas vientisas gabalas...
Virsutiniai stalciai nuo to bruksnio atrodo dar plonesni ir man visai iskrenta is konteksto. Ir siaip tas "rastas" ant popierias baisiai smulkus atrodo. Gal 3D vizualizacijoj geriau g.gif:
Ten saloj du cargo po 300? Apvaliom rankenelem? Kazkaip vel iskrenta is vaizdo... Apskritai visos rankeneles kazkaip arti prie krastu atrodo..
O kodel tokie skirtingi ir labai nestandartiniai stinteliu ismatavimai? Is pirmo zvilgsnio viskas sulygiuota, bet pagal matmenis neturetu but. Nezinau ar gyvai labiau matosi ar maziau g.gif: Nors dabar ziurau ten kairej prie stalciu tarpukas paliktas ir galiausiai +- lygiuojasi su virsuk. Tik galvojau prie varstomu duru tarpelius palieka varstymui (kaip desinej), o cia apacioj prie stalciu yra, o prie pakabintos spinteles - ne ax.gif
Ir prie vyno laikyklos sudurimas kazkoks g.gif: vaje vaje, bet jau vynas tai turi but saugus biggrin.gif Ir vistik nesiziuri ji man tam gale. Kelciau i kita puse arba i sala kur apacioj. Aisku priklauso nuo to ar tai akcentas ar praktiskas dalykas? Galina ir kokia rombo formos angom padaryt, kad graziau ziuretusi, dvieju eiliu jei daugiau vyno laikot...
Po plautuve spintele, ne stalcius?
Plautuve wub.gif
Na tiek teimatau mazam ekranely... Siaip isdeliojimas tai geras, trikampis lyg ir norma, darbastalio sociai. O ko dar noret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myliukas` @ 2013 05 15, 16:27)
Bet uz kiekviena imontuojama daikta papildomai reikia moketi ar sumontuoja uz ta pacia kaina?Kvietet elektrikus,kad rozetes sudeliotu pagal reikiama buitine technika?Dar idomu,kaip padaro,kad butu galima pajungti skalbimo masina ar kita technika,kad baldams nekliudytu vandens zarnos ar laidai?Padaro koki "praejima" uz baldu sieneliu?  g.gif

suplanavus virtuvę bent jau mano baldininkas buvo pažymėjęs kur turi būti įvadai ir rozetės. Tuo pačiu baldus projektuojant jis į tai atsižvelgia ir palieka vietos žarnoms ir rozetėms.

QUOTE(smiles11 @ 2013 05 15, 21:03)
Grazi man virtuve ! Ir tas spalvu derinys liuks!tik prie lango ta spinta kazkaip gal kliuna, bet is manes ne specas biggrin.gif

ačiū smile.gif vakar vėl buvau su dizainere susitikus, tai susakiau kokius pakeitimus daryti. Dabar bereikės apsispręsti dėl fasadų spalvų. Taip, linkstu prie pilkos, baltos ir raudono akcento. Tik paprašiau, kad raudoną spalvą pakeistų tamsesne bordo, pažiūrėsim kaip atrodys vizualiai. Dėl spintos prie lango pasitikslinau, kad ji nėra prie pat lango krašto, ten paliktas tarpas (ar užuolaidom, ar romanetėm) Tiesiog vizualizacijoje tokiu kampu pasukta, kad atrodo langas užgrūstas...
gaila aišku, kad nėra galimybės orkaitės daryti aukščiau sad.gif nes lenktis prie jos nėra patogu unsure.gif

merginos, klausimas dėl indaplovės, nes mąstau kokią dėti - ar siauresnę, kaip dabar turime bute, ar dėti platesnę? Dabar mums aišku užtenka ir siauros, jungiame kas antrą dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 16 gegužės 2013 - 08:19
Naktine, kodel negalite deti orkaites auksciau? Juk visa ukine spinta prie saldytuvo numatyta, galetumet ten ir apgyvendint g.gif: As isvis masciau, kad pas jus galima visa ta siena kairej daryt aukstu/ukiniu spintu ir prie lango butu tik statomos spinteles ax.gif
Atsakyti
Juodai,pastebejimai mano akimis smile.gif mazucius stalcius be rasto jokio daryciau, indaplovei daryciau stalciu fasado imitacija, kiek ciupinet tokia kriaukle, tai po ja patogiau siukslem stalcius. Kur auksta spinta, man kazkaip noretusis orkaites spinta su saldytuvu sukeist, ir po orkaite pasidaryt du stalcius, kad lygiuotu su virtuviniu. Vyno laikykli nukelciau isvis nuo stalvirsio, man atrodo tik naudinga plota uzima, jei labai norisi, tai gal tokia lentinele saloje viena paskirt, uzdaroma 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 16 gegužės 2013 - 08:45
Labutes Rekomenduokite kokius baldininkus Zematijoje .Labiausiai tiktu Plunge, Telsiai , Klaipeda ir kiti miesteliai aplink ax.gif ax.gif ax.gif Jei cia negalima gal i a.z. 4u.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 05 16, 00:21)
I like!!!!! thumbup.gif O plokštė ne legno tabakas čia?  rolleyes.gif

aga Legno tabakas mirksiukas.gif labai miela man ta spalva biggrin.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 05 16, 01:11)

Ot nagingi zmogeliukai  thumbup.gif  pagarba  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti