ne pas mus ne tie.
na čia ne į temą, bet šypsenėlę sukėlė, vis čia pažiūrinėju vestuvėse, ir skaičiau, jog Sally pergyvena dėl muzikantų, na manau visiems tas nerimas yra, ir man žiaurus buvo. bet pamačiau Ryžiukės lpranešimą, ar jie ne tie patys, tai supratau, kad ji dar daugiau pergyvena nes juk Jūsų vestuvės tą pačią dieną, tai kaip gali tie patys muzikantai būti.. na jebent tame ir esmė, kad kartais užsako keli užstatus duda o po to kitus išduria.
kai prisimenu pati, kokia išsiblaškius buvau, tai taip širdelėj gera pasidaro prisiminus ta jauduliuką..
kai prisimenu pati, kokia išsiblaškius buvau, tai taip širdelėj gera pasidaro prisiminus ta jauduliuką..
oi gerai tu cia Graikija pastebejai. matai jau visai nuotakoms galveles susisuko
Parasysiu ir as apie nuomos salonus. Pries savaite ejom i vestuves sveciais. Taigi uzsuki i nuoma "Regina", kuri randasi Kaune, Vytauto pr. ant kampo su kita gatvyte, berods karo ligonines(?), issirenku suknele, pamatuojam, susitariam kad dar karta atbegsiu primatuot. Ateinu, bet matau kad man per plati padaryta ir prasau pataisyt. Moteriske sulinksi galva ir liepie ateit kita diena. Nueinu, pasimatuoju, lyg ir viskas gerai. Kita diena opries baliu puosiuosi ir tada pamatau kad visi sonai suknele susiuti kreivai, suknele buvo per ilga tai man ta ilgi po krutine sukiso, bet padare toki guza, utrauktukas isires. Be to papuosalus dave byrancius, kol parsiveziau namo 2 akutes maisely radau iskritusias. Man stresas, gerai kad mama biski siut moka tai pataise. Bet daugiau ten tikrai neisiu.
QUOTE(Laurama @ 2005 06 17, 16:10)
Parasysiu ir as apie nuomos salonus. Pries savaite ejom i vestuves sveciais. Taigi uzsuki i nuoma "Regina", kuri randasi Kaune, Vytauto pr. ant kampo su kita gatvyte, berods karo ligonines(?), issirenku suknele, pamatuojam, susitariam kad dar karta atbegsiu primatuot. Ateinu, bet matau kad man per plati padaryta ir prasau pataisyt. Moteriske sulinksi galva ir liepie ateit kita diena. Nueinu, pasimatuoju, lyg ir viskas gerai. Kita diena opries baliu puosiuosi ir tada pamatau kad visi sonai suknele susiuti kreivai, suknele buvo per ilga tai man ta ilgi po krutine sukiso, bet padare toki guza, utrauktukas isires. Be to papuosalus dave byrancius, kol parsiveziau namo 2 akutes maisely radau iskritusias. Man stresas, gerai kad mama biski siut moka tai pataise. Bet daugiau ten tikrai neisiu.
JOOO...KAI PASKAITAI TOKIUS ATSILIEPIMUS,tai tik norisi nusipirkt drabužį arba pačiai pasisiūt,jau baisu,tai gerai kad vestuvėms viską perku,na tik antrai dienai nuomosiu...tai tikiuos viskas bus gerai
QUOTE(Laurama @ 2005 06 17, 15:10)
Aš taip pat nuomavausi suknele tam salone ,kai ėjau į draugės vestuves. Suknele buvo graži , bet kai pasiėmiau ji visai buvo nesutvarkyta pagal mano figūrą , man ji buvo perilga 2 cm vilkosi žeme ir dar per plati . Galvojau, kad per vestuves suplešysiu ta sukne nes myniau vis ant suknės, bet ačiu dievui ne.
mes labai nusivylėm dėl aptarnavimo kavinėm "Prosperas"(Gineitiškės) ir "Antaris"Antakalnio g., tiesiog norim įspėt, kas ten kąnors planuosit ir noriu išgirsti apie tai, kur jūs nusivylėte.
QUOTE(lengvute @ 2005 06 27, 16:00)
mes labai nusivylėm dėl aptarnavimo kavinėm "Prosperas"(Gineitiškės) ir "Antaris"Antakalnio g., tiesiog norim įspėt, kas ten kąnors planuosit ir noriu išgirsti apie tai, kur jūs nusivylėte.
Oi, įtariu, vienoms bus tik į naudą šita temelė, o kitoms ir nusivylimas bus, jei kas nors blogai atsilieps apie jų pasirinktas ir užsakytas kavines...
Mano vestuves irgi nepraejo taip kaip as svajojau, bet turbut del to kad labai kritiskai i viska ziurejau ir norejau kad butu viskas idealiai, o maciau smulkmenas ir del to labai pergyvenau.
Norejau tiesiog perspeti mergaites kad neatsitiktu kaip man Drauge nuomavo savo vestuvine suknele N-studijoje ir jai labai patiko ir aptarnavimas ir kokybe ir t.t. nu as irgi buvau suzaveta jos suknele, tai nusprendziau ir sau ten ieskoti. Pasirinkimas tikrai puikus (bent pries 2 mt buvo), isrinkau sau suknele po nezinau kiek valandu matavimosi palikau uzstata(mokejau kaip uz nauja) ir pradejau laukti. Sav. iki vestuviu uzejau kad man pataisytu viska priderintu prie manes, dar taip tiesiog netycia paziurejau i ismera, buvo 40. Atejau diena pries viestuves pasiimt suknele, ale ziuriu kad nesvari jos apacia o konsultante sako tipo cia kai matavo ja tai nuo grindu gerai pagalvojau, juk negaliu dabar skandala kelti kai 1 diena iki sventes. Atejau namo, isviniuojau ir ziuriu kad ismera tos sukneles jau ne 40 o stebuklingai pasidare 36 ir matosi kad bivo nesiota. Va jums ir pinigai uz nauja suknele vestuvems. Aisku nuotaika buvo sugadinta
Norejau tiesiog perspeti mergaites kad neatsitiktu kaip man Drauge nuomavo savo vestuvine suknele N-studijoje ir jai labai patiko ir aptarnavimas ir kokybe ir t.t. nu as irgi buvau suzaveta jos suknele, tai nusprendziau ir sau ten ieskoti. Pasirinkimas tikrai puikus (bent pries 2 mt buvo), isrinkau sau suknele po nezinau kiek valandu matavimosi palikau uzstata(mokejau kaip uz nauja) ir pradejau laukti. Sav. iki vestuviu uzejau kad man pataisytu viska priderintu prie manes, dar taip tiesiog netycia paziurejau i ismera, buvo 40. Atejau diena pries viestuves pasiimt suknele, ale ziuriu kad nesvari jos apacia o konsultante sako tipo cia kai matavo ja tai nuo grindu gerai pagalvojau, juk negaliu dabar skandala kelti kai 1 diena iki sventes. Atejau namo, isviniuojau ir ziuriu kad ismera tos sukneles jau ne 40 o stebuklingai pasidare 36 ir matosi kad bivo nesiota. Va jums ir pinigai uz nauja suknele vestuvems. Aisku nuotaika buvo sugadinta
Labutis, kai skaiciau sia tema pries vestuves, galvojau, kad man to nebus, bet ne apsirikau, apgavo ir mane. O istorija tokia: mes susiradome toki vyruka(vardo neprisimenu, bet jei rasiu jo vizitke butinai parasysiu), kuris mums surado fotografa ir filmuotoja. Bet surado tokius topiniu , kad mat juos galas. Foto isejo geros, bet jau filmas-KLAIKU, geda kam parodyti(tikrai neverkslenu del smulkmenu) . Filmas nufilmuotas labai neryskiai(matosi, kad su megejiska kamera filmuotas), veidai liejasi, data vestuviu visai kita parasyta, vos pasileidzia per dvd, svecius rukanciu nufilmavo ir paliko(nors taremes, kad neides tu vaizdu), atrodo, kad filmuota butu kokiais 1996 metais(nerysku visai) ir tt. Neimanoma ispasakoti, as dabar soke, niekam nerodau, nes pasibaises. Mes su vyru paziurejom ir buvome soke(vyras zada paslepti filma) .
Filmuotojo vardas ir telefonas EIMUTIS +370 686 83847 ir (837) 558117
Tikiuosi, kitom taip neatsitiks
Filmuotojo vardas ir telefonas EIMUTIS +370 686 83847 ir (837) 558117
Tikiuosi, kitom taip neatsitiks
Noriu prisidėti prie apgautųjų, nes tokia jaučiuosi. Mūsų vestuvės buvo nuostabios išskyrus tik vieną smulkmeną, kuri sugadino man nuotaiką. Užsisakiau aš suknelę salone Snobė Kaune (Daukšos g.) pas rūbų dizainerę Gražiną. Pradžioj sutarėmė dėl modelio, audinio, siuvinėjimo, pinigų ir visų smulkmenų, tada jau jos kibo į darbus. Žinodama, kad tokie dalykai greit nevyksta, visa tai aš atlikau likus dviem ar net daugiau mėnesių iki mūsų vestuvių. Pirmas dvi savaites viskas atrodė gražiai ir normaliai, tik po jų darbai sustojo mėnesiui, o dvi paskutines savaites iki vestuvių teko verstis per galva. Laimei, kad mano darbas toks, jog galiu pasireguliuoti laikus (važinėjau suknelės matuotis iš Vilniaus). Kai jau pasiuvo suknelę, aš ja likau visiskai patenkinta, liko tik siuvinėjimas svarovskiukais... Čia ir nutiko tai, ko visiškai nesitikėjau. Atvežė man suknė triačiadienį vėlai vakare (vestuvės šeštadienį), o svarovskiukai iš vientiso geometrinio rašto ant šono išbyrančio ties pilvu (taip buvo nupiešta suknelės eskize) pavirtę gėlėmis ant viso pilvo, apačios ir petnešų... Iš esmės pasikeitė suknelės vaizdas, pavirto kiču... Negana to, kai išėmiau ją iš maišo, vos atgavau amą - ji visa smirdėjo kaip prakabojusi bjauriai prirūkytoje aludėje... Po dvieju parų ieškojimų ir eksperimentų, dabar galiu patarti ir kitoms, kaip iš rūbų pašalinti blogus kvapus - į vandenį kelis levandų aliejaus lašus, išpurkšti ir išvėdinti drabužį. Rizika, kad gali likti dėmelės, bet bent jau nesmirda.