Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(ejeva @ 2005 06 07, 18:31)
TĄ dieną taip ir atrodo, kad " pasaulinio mąsto problema.. kone potvynis, sausra ar badas"  cry.gif

tu nekreipk dmesio i sios merguzele, o gal net ir bernelio svaicojimus. Pas mus priimta ja/ji ignoruoti.
Atsakyti
QUOTE(kate0 @ 2005 06 07, 16:44)
tu nekreipk dmesio i sios merguzele, o gal net ir bernelio svaicojimus. Pas mus priimta ja/ji ignoruoti.

pritariu
Atsakyti
Pasitaiko keistuoliu, na jeigu jau zmogui taip malonu erzinti kitus tease.gif tegul mirksiukas.gif

Manau, kad per vestuves is tikruju nebuna smulkmenu, o ypac kalbant apie nuotakos isvaizda nail.gif Ir jeigu neatsakingi zmones viska sugadina, tai jau buna negerai gun_bandana.gif
Linkiu visoms busimoms nuotakoms paciu nuostabiausiu vestuviu, ir kad jokie nesusipratimai ju neaptemdytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2004 07 30, 10:52)
mes alkavos jau atsikandom, net mintis nekilo aps juos uzsakyti. emem is bijolos ir likom patenkinti. ir papuosta graziai, ir laiku paruosta buvo. uz 4kg vetuvini torta 80lt mokejom. bent jau taip mama pasake, nes ji vaziavo atsiimti.

na, per mano svente nieko blogo lyg ir nenutiko. man viskas buvo geria, o mano mama rado prie ko prisikabinti. na, ji daugiau demesio tam skyre nei as. as tik dziaugiaus ir viskas.

nuotaika man sugadino tik kirpeja, kuri visa valanda velavo blink.gif cia jau toks jos budas, bet lyg ir susitarusios buvom, kad ji taip nepadarys. na, pasimokiau, sukuosenos pas ja darytis kokiam baliui neisiu, tik kirptis.

keliaujant per sukneliu nuomas, man bloga ispudi paliko Zeiga, nors kitom atvriksciai- labai patiko. man tai nepatiko, nes aptarnavimas lygus 0 buvo, ateinu, mane pasodina katalogu ziuret, o pacios valanda laiko savo reikalus tvarko- auskarus renkasi mad.gif paskui, kai galu gale amne prisimine ir paklause, ko as noriu, o man papasakojus, eme nesti sukneles. tik nese visai ne tokias, kokiu norejau. prasiau baltos, bet petneseliu, puostos kristalais. atnese su petneselem su raudonom didziulem gelem. sako, cia ta pati kur LNK aklos vestuves reklamoj buvo. sakau, man nepatinka, kitokios noriu, tai ne, liepe vilktis, mazdaug mes geriau suprantam. tada pasake, kad per anksti atejau, sako ateik kai liks 1 men iki vestuviu. o iseinant nustebusiu balsu paklause kodel nepalieku zustato, nors as nieko neissirinkau!!!!! plius man nepatiko aplinka pas juos, kazkaip nelabai svaru atrode, vietos labai mazai, sukneles netvarlingai sukabintos, o vestuvines isvis kazkur pasleptos. tokia mano patirtis. kitom kiek zinau, ten geriau sekesi.

Isila, zinok ir man Zeiga toki ispudi paliko. Sedejau, laukiau valanda. Po to, kai pasakiau, kad dar siandien neuzsisakysiu, nes tik ieskau. tai aprenge sukneles kelias, kuriu tik viena as norejau rengtis. Atnesa antra -sakau, nu tikrai nenoriu, nepatinka. sako renktis, pasiziurek vis tiek. Nu ok. trecia lygiai taip pat. tai kaip moviau as is ten... Ir is vis, kazkada pamerge buvau, uzejau irgi pas juos suknios pasiziureti - net neparode, ka turi. Sako, pati ziurekis. O jos apie savo reikalus kalbejo.
Atsakyti
QUOTE(Laurama @ 2004 07 29, 13:43)
Nesenai "Kauno dienoj" skaiciau apie labai jau nepavykusias vestuves. Ten rase jaunosios mama. Rase, kad sutare nuomos punkte pasiuti jaunajai suknele, bet pasiuvo nevykusiai, o sventes maistas buvo sugedes. Tipo svente kazkokioj viloj kur nuosavas namas, aplink grazi gamta, bet maistas buvo visas pasvinkes, keli sveciai suviduriavo kita diena ir veme. O paprasius seimininko paragaut jo patiektos zuvies, sis valgyt atsisake. Zodziu tokia istorija. Tik va, ten nieko nerase nei kur ta vila, nei kas per siuveja. O butu gerai tokius dalykus zinot,kad nesusigadinti sau sventes sad.gif

Gal buvo parasyta, kokiam cia nuomos punkte? nes as vienam vieta uzsisakiau, noriu siutis. o dabar bijau.
Atsakyti
QUOTE(asol @ 2005 06 07, 15:23)
Sveikos merginos, pasiguosi ir as. Mane apgavo grozio salone, ir vestuviu diena mano kirpeja tiesiog nepasirode cry.gif Nors dar is vakaro buvau uzsukusi i salona, dariausi manikiura ir su pacia kirpeja kalbejausi... As kalbu apie Norima salona Kaune (Molo prekybos centre). Siaip ten su manim labai maloniai bendravo, uzrase i knyga, palinkejo gerai issimiegoti, kai buvau uzsukusi is vakaro.. Mes su kirpeja susitarem susitikti prie Molo, nes i vidu 6 val. pati neieiciau. Bet as nieko nesulaukiau, o ir kirpeja nekele mob. telefono. Gerai, kad mama su sese buvau uzrasiusi kitam salone, ten mus visas tris prieme ir dar teti apkirpo smile.gif, bet jau stresas buvo nerealus, tiesiog nezinojau ka daryti. Tiesa, veliau, jau ketvirtadieni, nusiraminusi paskambinau i ta salona, tai jie labai atsiprasinejo, sake kad manes lauke viduje kita kirpeja, o kodel kita, kodel viduje, kaip as buciau i ta vidu iejusi?! Ir is viso, kur jos manes ieskojo, jeigu as stovejau prie Molo sutartoje vietoje kokias 40 min. ir zliumbiau  cry.gif  kol tevai neatvaziavo manes gelbeti.
Zinoma, gal jiems tai buvo toks pirmas ir vienintelis kartas, bet isteki gi irgi viena karta gyvenime... Man dabar sis salonas pasitikejimo nekelia.

jo baisu, šakės, ir taip tą dieną visa isitempusi, o čia tua bac taip atsitinka. šaunuolė kad nepasimetei ir viskas gerai gavosi.
Aš tai nežinau ką twen joms padaryčiau, taip iškelčiau į viešumą, kad daugiau tikrai nieks pas juos neitu.
Atsakyti
Si savaitgali uzsukau susitarti del bandomosios sukuosenos i "Grozio paslaptys", Kaune. Kad ir buvau jau susitarusi su ta kirpeja pries 1.5 men ir issirinkusi kokios sukuosenos noriu, bet uzvakar ji man pranese, kad ta diena ji atostogaus. verysad.gif Pasiule man ji savo bendradarbe. Bet ir si atostogauja. Pasiule dar kita bendradarbę, ta neatostogauja, bet turi jau ta diena kelias klientes, kurioms irgi sukuosenas darys vestuvems. Pasiule man ateiti kita savaitgali ir ji tada zinos ar gales priimti mane mano vestuviu diena. verysad.gif Tai dabar nezinau, ar man laukti to kito sestadienio, ar is kart pradeti ieskoti naujo salono? Patarkit man... 4u.gif
Atsakyti
gal geriau jau tu kito ieskok....
Atsakyti
QUOTE(Ugneo @ 2005 06 13, 10:16)
Si savaitgali uzsukau susitarti del bandomosios sukuosenos i "Grozio paslaptys", Kaune. Kad ir buvau jau susitarusi su ta kirpeja pries 1.5 men ir issirinkusi kokios sukuosenos noriu, bet uzvakar ji man pranese, kad ta diena ji atostogaus.  verysad.gif    Pasiule man ji savo bendradarbe. Bet ir si atostogauja. Pasiule dar kita bendradarbę, ta neatostogauja, bet turi  jau ta diena kelias klientes, kurioms irgi sukuosenas darys vestuvems. Pasiule man ateiti kita savaitgali ir ji tada zinos ar gales priimti mane mano vestuviu diena.  verysad.gif  Tai dabar nezinau, ar man laukti to kito sestadienio, ar is kart pradeti ieskoti naujo salono? Patarkit man...  4u.gif

Manau pabandyk susirasti kokį atsarginį variantą, jei jau negalės tavoji kur prižadėjo.
Atsakyti
As tai labai bijau del muziantu sad.gif mes tik taip esam susitare,kad tokia ir tokia diena jie atvaziuoja ten ir ten (taremes pries pusmeti) uzstato jie neeme sako jeigu jus saziningi nepavesit ir mes jusu nepavesim.Tik dabar kazkaip bijau o gal kas doh.gif bet mano teta(ji mums juos rekomendavo) sako jis pats skambina menesi pries vestuves ir klausia ar viskas gerai.Bet turbut pati greit paskambinsiu,nes nervina labai tokia nezinomybe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sally @ 2005 06 13, 18:17)
As tai labai bijau del muziantu sad.gif mes tik taip esam susitare,kad tokia ir tokia diena jie atvaziuoja ten ir ten (taremes pries pusmeti) uzstato jie neeme sako jeigu jus saziningi nepavesit ir mes jusu nepavesim.Tik dabar kazkaip bijau o gal kas doh.gif  bet mano teta(ji mums juos rekomendavo) sako jis pats skambina menesi pries vestuves ir klausia ar viskas gerai.Bet turbut pati greit paskambinsiu,nes nervina labai tokia nezinomybe doh.gif

o ka tokius uzsisaket? nes pas mus ir panasiai....
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 14, 08:59)
o ka tokius uzsisaket? nes pas mus ir panasiai....

Stanislova Zajankovski ax.gif
Atsakyti