mes alkavos jau atsikandom, net mintis nekilo aps juos uzsakyti. emem is bijolos ir likom patenkinti. ir papuosta graziai, ir laiku paruosta buvo. uz 4kg vetuvini torta 80lt mokejom. bent jau taip mama pasake, nes ji vaziavo atsiimti.
na, per mano svente nieko blogo lyg ir nenutiko. man viskas buvo geria, o mano mama rado prie ko prisikabinti. na, ji daugiau demesio tam skyre nei as. as tik dziaugiaus ir viskas.
nuotaika man sugadino tik kirpeja, kuri visa valanda velavo
cia jau toks jos budas, bet lyg ir susitarusios buvom, kad ji taip nepadarys. na, pasimokiau, sukuosenos pas ja darytis kokiam baliui neisiu, tik kirptis.
keliaujant per sukneliu nuomas, man bloga ispudi paliko Zeiga, nors kitom atvriksciai- labai patiko. man tai nepatiko, nes aptarnavimas lygus 0 buvo, ateinu, mane pasodina katalogu ziuret, o pacios valanda laiko savo reikalus tvarko- auskarus renkasi
paskui, kai galu gale amne prisimine ir paklause, ko as noriu, o man papasakojus, eme nesti sukneles. tik nese visai ne tokias, kokiu norejau. prasiau baltos, bet petneseliu, puostos kristalais. atnese su petneselem su raudonom didziulem gelem. sako, cia ta pati kur LNK aklos vestuves reklamoj buvo. sakau, man nepatinka, kitokios noriu, tai ne, liepe vilktis, mazdaug mes geriau suprantam. tada pasake, kad per anksti atejau, sako ateik kai liks 1 men iki vestuviu. o iseinant nustebusiu balsu paklause kodel nepalieku zustato, nors as nieko neissirinkau!!!!! plius man nepatiko aplinka pas juos, kazkaip nelabai svaru atrode, vietos labai mazai, sukneles netvarlingai sukabintos, o vestuvines isvis kazkur pasleptos. tokia mano patirtis. kitom kiek zinau, ten geriau sekesi.
Isila, zinok ir man Zeiga toki ispudi paliko. Sedejau, laukiau valanda. Po to, kai pasakiau, kad dar siandien neuzsisakysiu, nes tik ieskau. tai aprenge sukneles kelias, kuriu tik viena as norejau rengtis. Atnesa antra -sakau, nu tikrai nenoriu, nepatinka. sako renktis, pasiziurek vis tiek. Nu ok. trecia lygiai taip pat. tai kaip moviau as is ten... Ir is vis, kazkada pamerge buvau, uzejau irgi pas juos suknios pasiziureti - net neparode, ka turi. Sako, pati ziurekis. O jos apie savo reikalus kalbejo.