Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(Sally @ 2005 06 07, 11:39)
O mano viena darauge kai suzinojo kad mano vestuves bus tai zut but turejo gaut vietos zakse ir susituokti sia vasara doh.gif gaila man jos busimo vyro doh.gif

o kodel?
Atsakyti
Nu va dėl muzikanto tai ir aš pasisakysiu. Tik bliamba pamiršau jo vardą ir pavardę. Žodžiu Kaune jis duoda skelbimus, kad už 200lt pamuzikuoja per vestuves. kazkokios mokyklos mokytojas. Tai šiaip neprisigeriai ir mažai valgo, bet muzikavimas doh.gif Groja daugiausia su akordionu, o toj vietoj kur nemoka žodžių, greitai er klavišus pervaro. Ir šiaip labai dažnai kartojasi, o dainų pasirinkimas labai nedidelis.
O kaip paskui pradėjom prašyti dainų, tai jis pagal pageidavimus vos keletą sugrojo. Paskui prašė nors paleisti šiaip kompaktų, tai doh.gif doh.gif doh.gif Viskas strigo, muzika stojo, garsas- toks jausmas kad iš radijos kompaktas įrašytas.
Preisegu nuotraukytę, bet nelabai jis ten ir matosi. Bet kitokios neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 07, 15:17)
Nu va dėl muzikanto tai ir aš pasisakysiu. Tik bliamba pamiršau jo vardą ir pavardę. Žodžiu Kaune jis duoda skelbimus, kad už 200lt pamuzikuoja per vestuves. kazkokios mokyklos mokytojas. Tai šiaip neprisigeriai ir mažai valgo, bet muzikavimas  doh.gif Groja daugiausia su akordionu, o toj vietoj kur nemoka žodžių, greitai er klavišus pervaro. Ir šiaip labai dažnai kartojasi, o dainų pasirinkimas labai nedidelis.
O kaip paskui pradėjom prašyti dainų, tai jis pagal pageidavimus vos keletą sugrojo. Paskui prašė nors paleisti šiaip kompaktų, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Viskas strigo, muzika stojo, garsas- toks jausmas kad iš radijos kompaktas įrašytas.
Preisegu nuotraukytę, bet nelabai jis ten ir matosi. Bet kitokios neturiu.

o jis ne is Kulautuvos kartais?
Atsakyti
Nežinau iš kur, bet jei labai reikia galiu paklausti.
Atsakyti
QUOTE(Ryziuke @ 2005 06 07, 15:46)
Nežinau iš kur, bet jei labai reikia galiu paklausti.

ne nelabai, pas mus bus ne tas apie kuri galvoju
Atsakyti
O musu vos neapgavo sad.gif Jei nebutume veliau issiaiskine, vestuves butume svente su kokiais nors nepazistamais zmonemis pasoneje. Zodziu yra tokia sodyba uz Traku vaziuojant i Aukstadvario puse - Aldonos ir Aldo Simanaviciu sodyba. Joje yra sale su namais o kitoj pusej atskira pirtele prie ezero. Tai mes nuvaziave ir apziureje su ja susitarem, kad kita diena perduosim uzstata, bet nepaklauseme apie pirtele esancia gal uz kokiu max 50metru. Kita diena paskambinus pakaluaseme apie pirtele ir ji mums pasake, kad isnuomuos ja kitiems zmonems musu vestuviu diena!!!!!!! mad.gif O jei mes nenorime tai dar prie nuomos kainos, kuri ir taip buvo 3000LTL. dar turetumem sumoketi 500LTL. doh.gif Tai zodziu sukta moteriske, mums pasirode nekaip. Nusprendeme paieskoti kitos sodybos, nes po to dar ir sudarius sutari is jos butu galima visko tiketis. Derybos su ja vyko pora dienu. Nelabai norejo nusileisti, bet veliau siaip ne taip nusileido, bet ir tai butu pirtele isnuomojusi kitiem zmonem penktadieni, o jau sestadienis ir sekmadienis butu musu blink.gif Zodziu visiskas apsurdas. Negi kazkam butu malonu svesti vestuves su velniai zino kokiais nepazistamais zmonemis pasoneje. Cia juk ne kazkos giminiu susirinkimas. Tai ACIU Dievui radome kita sodyba ir ja issinuomojome, nes jau ji tai mums pasitikejimo nebekele smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, pasiguosi ir as. Mane apgavo grozio salone, ir vestuviu diena mano kirpeja tiesiog nepasirode cry.gif Nors dar is vakaro buvau uzsukusi i salona, dariausi manikiura ir su pacia kirpeja kalbejausi... As kalbu apie Norima salona Kaune (Molo prekybos centre). Siaip ten su manim labai maloniai bendravo, uzrase i knyga, palinkejo gerai issimiegoti, kai buvau uzsukusi is vakaro.. Mes su kirpeja susitarem susitikti prie Molo, nes i vidu 6 val. pati neieiciau. Bet as nieko nesulaukiau, o ir kirpeja nekele mob. telefono. Gerai, kad mama su sese buvau uzrasiusi kitam salone, ten mus visas tris prieme ir dar teti apkirpo smile.gif, bet jau stresas buvo nerealus, tiesiog nezinojau ka daryti. Tiesa, veliau, jau ketvirtadieni, nusiraminusi paskambinau i ta salona, tai jie labai atsiprasinejo, sake kad manes lauke viduje kita kirpeja, o kodel kita, kodel viduje, kaip as buciau i ta vidu iejusi?! Ir is viso, kur jos manes ieskojo, jeigu as stovejau prie Molo sutartoje vietoje kokias 40 min. ir zliumbiau cry.gif kol tevai neatvaziavo manes gelbeti.
Zinoma, gal jiems tai buvo toks pirmas ir vienintelis kartas, bet isteki gi irgi viena karta gyvenime... Man dabar sis salonas pasitikejimo nekelia.
Atsakyti
QUOTE(asol @ 2005 06 07, 16:23)
Sveikos merginos, pasiguosi ir as. Mane apgavo grozio salone, ir vestuviu diena mano kirpeja tiesiog nepasirode cry.gif Nors dar is vakaro buvau uzsukusi i salona, dariausi manikiura ir su pacia kirpeja kalbejausi... As kalbu apie Norima salona Kaune (Molo prekybos centre). Siaip ten su manim labai maloniai bendravo, uzrase i knyga, palinkejo gerai issimiegoti, kai buvau uzsukusi is vakaro.. Mes su kirpeja susitarem susitikti prie Molo, nes i vidu 6 val. pati neieiciau. Bet as nieko nesulaukiau, o ir kirpeja nekele mob. telefono. Gerai, kad mama su sese buvau uzrasiusi kitam salone, ten mus visas tris prieme ir dar teti apkirpo smile.gif, bet jau stresas buvo nerealus, tiesiog nezinojau ka daryti. Tiesa, veliau, jau ketvirtadieni, nusiraminusi paskambinau i ta salona, tai jie labai atsiprasinejo, sake kad manes lauke viduje kita kirpeja, o kodel kita, kodel viduje, kaip as buciau i ta vidu iejusi?! Ir is viso, kur jos manes ieskojo, jeigu as stovejau prie Molo sutartoje vietoje kokias 40 min. ir zliumbiau  cry.gif  kol tevai neatvaziavo manes gelbeti.
Zinoma, gal jiems tai buvo toks pirmas ir vienintelis kartas, bet isteki gi irgi viena karta gyvenime... Man dabar sis salonas pasitikejimo nekelia.

Sveika,
Isivaizduoju ,kiek tu nervavaisi, bet gerai, kad viskas gerai pasibaigė. mirksiukas.gif
Atsakyti
Siaaaaaaaaubas mega_shok.gif mega_shok.gif gerai,kad parašei ,reiks tikėtis ,kad nebus tokių nesamonių mums.
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2005 06 07, 17:18)
O jei mes nenorime tai dar prie nuomos kainos, kuri ir taip buvo 3000LTL. dar turetumem sumoketi 500LTL. doh.gif

nu bet normalu, akd praso dar 500 lt. as kiek ziurejau kur tai viasad jei nori, kad daugiau sodyboje nieko ebutu tai praso dar kiek pinigu. O jei jus patys neklausete, tai jei ir nesake
Atsakyti
QUOTE(asol @ 2005 06 07, 17:23)
Sveikos merginos, pasiguosi ir as. Mane apgavo grozio salone, ir vestuviu diena mano kirpeja tiesiog nepasirode cry.gif Nors dar is vakaro buvau uzsukusi i salona, dariausi manikiura ir su pacia kirpeja kalbejausi... As kalbu apie Norima salona Kaune (Molo prekybos centre). Siaip ten su manim labai maloniai bendravo, uzrase i knyga, palinkejo gerai issimiegoti, kai buvau uzsukusi is vakaro.. Mes su kirpeja susitarem susitikti prie Molo, nes i vidu 6 val. pati neieiciau. Bet as nieko nesulaukiau, o ir kirpeja nekele mob. telefono. Gerai, kad mama su sese buvau uzrasiusi kitam salone, ten mus visas tris prieme ir dar teti apkirpo smile.gif, bet jau stresas buvo nerealus, tiesiog nezinojau ka daryti. Tiesa, veliau, jau ketvirtadieni, nusiraminusi paskambinau i ta salona, tai jie labai atsiprasinejo, sake kad manes lauke viduje kita kirpeja, o kodel kita, kodel viduje, kaip as buciau i ta vidu iejusi?! Ir is viso, kur jos manes ieskojo, jeigu as stovejau prie Molo sutartoje vietoje kokias 40 min. ir zliumbiau  cry.gif  kol tevai neatvaziavo manes gelbeti.

o viešpatie aukštielninkas, pasakoji taip, tarsi tai būtų pasaulinio mąsto problema..kone potvynis, sausra ar badas.
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 06 07, 17:21)
o viešpatie aukštielninkas, pasakoji taip, tarsi tai būtų  mąsto problema..kone potvynis, sausra ar badas.

TĄ dieną taip ir atrodo, kad " pasaulinio mąsto problema.. kone potvynis, sausra ar badas" cry.gif
Atsakyti