Sveikos merginos, pasiguosi ir as. Mane apgavo grozio salone, ir vestuviu diena mano kirpeja tiesiog nepasirode
Nors dar is vakaro buvau uzsukusi i salona, dariausi manikiura ir su pacia kirpeja kalbejausi... As kalbu apie Norima salona Kaune (Molo prekybos centre). Siaip ten su manim labai maloniai bendravo, uzrase i knyga, palinkejo gerai issimiegoti, kai buvau uzsukusi is vakaro.. Mes su kirpeja susitarem susitikti prie Molo, nes i vidu 6 val. pati neieiciau. Bet as nieko nesulaukiau, o ir kirpeja nekele mob. telefono. Gerai, kad mama su sese buvau uzrasiusi kitam salone, ten mus visas tris prieme ir dar teti apkirpo
, bet jau stresas buvo nerealus, tiesiog nezinojau ka daryti. Tiesa, veliau, jau ketvirtadieni, nusiraminusi paskambinau i ta salona, tai jie labai atsiprasinejo, sake kad manes lauke viduje kita kirpeja, o kodel kita, kodel viduje, kaip as buciau i ta vidu iejusi?! Ir is viso, kur jos manes ieskojo, jeigu as stovejau prie Molo sutartoje vietoje kokias 40 min. ir zliumbiau
kol tevai neatvaziavo manes gelbeti.
Zinoma, gal jiems tai buvo toks pirmas ir vienintelis kartas, bet isteki gi irgi viena karta gyvenime... Man dabar sis salonas pasitikejimo nekelia.