Dar pasiguosiu... Jau tik rudenį, tai yra, kai nuo vestuvių buvo praėję pora mėnesių, sužinojau, kad buvo nesąmonių su fotoateljė. Įsivaizduokit, mes su vyru nuvažiavom pavasarį (jau neatsimenu, kokį mėnesį, bet manau, kad gegužės, o mūsų vestuvės buvo liepos 3 d.), sumokėjom užstatą už fotosesiją, viską susitarėm, dar pasitikslinom, ar tikrai nieko nebereikia daryti... Mus užtikrino, kad tereikės vestuvių dieną mums atvažiuoti. Na, per vestuves truputį vėlavom... Ir, pasirodo, tai buvo kaip tik, nes keletas draugių, kurios buvo nuvažiavusios anksčiau, išgirdo, kad ten niekas nieko nežino ir kad, nors mes ir užsakinėjom fotosesiją, "tai buvo taip seniai"... Suprantu, kad gal ir reikėjo paskambinti ar užeiti, pasitikslinti... Bet mano vyras pasakė, kad pinigai sumokėti, viskas susitarta, reiškia, viskas turi būti OK... Pagaliau juk galėjo pasakyti, kad dar reikia prieš pat vestuves paskambinti ir pasitikslinti...
o man sia vasara vestuves buvo per lietu, uzcementavo amziams:) bet ir saule kelis kart islisdavo, bet ne tai svarbiausia, man buvo sunku suvokti, kad anyta nevaziavo i baznycia ir zaksa, o vakare kaip paselusi soko iki nakties, neva sveikata, preteksta gali bet kada sugalvoti, tik per tokia svente - vienintele! nepamirsiu, bet kada pridursiu:)
o siap viskas brangiai kainavo ir neverta del kitu stengtis, nes meslas, kai visi sueda ir apsoka viska, kas ta vakara turetu buti nepakartojama, kai viskas baigiasi, tampa jau niekam nebesvarbu ir kvaila, o pinigeliai nemazi isplaukia!
o filma gavom tik po triju menesiu, velavo kaip vista vezime sieno kupetoj , tokia kvaile pasamdziau, o ji isputusi akis irodinejo, kad nespeja, bet nuotraukos geriausios kokybes padarytos ir negatyvus atsiemiau, nes tai mano reikalas - as moku.
svarbiausia neteketi besilaukianciai, nes prigerusi po tokios sventes kad ir ne daug gali susitraukineti gimda ir atsidurti ligonineje, o pasekmes irgi gali buti bjaurios ateiciai, pati pasimokiau.
siaip pinigus tokiai sventei reikia taupyti, nes man ta diena pritruko 1000 Lt.teko irodineti ir pan. bet su pazeminimu prisimenu ta diena, kai reikejo prasyti systros, kad paskolintu, bet tai praeitis.
o svarbiausia, kad turiu mylima vyra ir jau uz menesio gimdysiu.
o siap viskas brangiai kainavo ir neverta del kitu stengtis, nes meslas, kai visi sueda ir apsoka viska, kas ta vakara turetu buti nepakartojama, kai viskas baigiasi, tampa jau niekam nebesvarbu ir kvaila, o pinigeliai nemazi isplaukia!
o filma gavom tik po triju menesiu, velavo kaip vista vezime sieno kupetoj , tokia kvaile pasamdziau, o ji isputusi akis irodinejo, kad nespeja, bet nuotraukos geriausios kokybes padarytos ir negatyvus atsiemiau, nes tai mano reikalas - as moku.
svarbiausia neteketi besilaukianciai, nes prigerusi po tokios sventes kad ir ne daug gali susitraukineti gimda ir atsidurti ligonineje, o pasekmes irgi gali buti bjaurios ateiciai, pati pasimokiau.
siaip pinigus tokiai sventei reikia taupyti, nes man ta diena pritruko 1000 Lt.teko irodineti ir pan. bet su pazeminimu prisimenu ta diena, kai reikejo prasyti systros, kad paskolintu, bet tai praeitis.
o svarbiausia, kad turiu mylima vyra ir jau uz menesio gimdysiu.
QUOTE (Jurgita G. @ 2004 11 13, 14:30) |
o siap viskas brangiai kainavo ir neverta del kitu stengtis, nes meslas, kai visi sueda ir apsoka viska, kas ta vakara turetu buti nepakartojama, kai viskas baigiasi, tampa jau niekam nebesvarbu ir kvaila, o pinigeliai nemazi isplaukia! |
Čia aš sutinku, nes mane labai įskaudino, kai viena draugė, kuri sėkmingai linksminosi per mano vestuves, o dar belaukdama jų vis aiškino, kaip ji BŪTINAI turi dalyvauti, po kelių mėnesių man pareiškė, kad aš tekėjau ne iš meilės, o bijodama likti senmerge...
QUOTE(Bitkresle @ 2004 11 13, 20:03)
Čia aš sutinku, nes mane labai įskaudino, kai viena draugė, kuri sėkmingai linksminosi per mano vestuves, o dar belaukdama jų vis aiškino, kaip ji BŪTINAI turi dalyvauti, po kelių mėnesių man pareiškė, kad aš tekėjau ne iš meilės, o bijodama likti senmerge...
Tikrai gera drauge
O as tai pastebejau, kad tokiu "draugiu', kai suzinojo, kad isteku atsirado ne viena ir ne dvi. i vestuves laaabai nori
Kiek pamenu cia skyrelis apie tai, kas nepasiseka, tai sia vasara buvau vestuvese Kunigaiksciu meneje Kaune. Pries tai buvau buvusi toj kavinej kelis kartus, lyg ir nieko pries nemaciau, bet po tu vestuviu, turbut ten nei kojos niekada neikelsiu. Vestuvem maistas buvo visai nepapuostas, kiek paskui suzinojau, kai kuriu uzsakytu saltu patiekalu nebuvo, gaiva- tai tik pavadinimas, nes skonio nerasta. o padavejos, tai is vis be zodziu. Jaunosios tevai kas penkias minutes turejo eiti joms pasakyti kad teiktusi atnesti to arba ano, nes joms i rusi nusileisti buvo per sunku, tik staipesi prie baro pries lankytojus. Nu zodziu.....
Jei mano vestuves ten butu buvusios, buciau isprotejusi.
Jei mano vestuves ten butu buvusios, buciau isprotejusi.
Nu as dalyvavau trijose vestuves kuriose vis pasitaike (sutapimai) tas pats muzikantas Jo... (vardo nesakysiu, nes kitiems patiko) tai va - per visas tris vestuves svaide vis tuos pacius bajeriukus ir ta pacia muzikele su programike nors tarp 1 ir 3 vestuviu gal 5 metai buvo pareje. Kai gerokai po vidurnakcio jam pasakiau, akd neidomu ta pati triada, tai labai uzpyko tipo nepatinka tai neklausyk. Be je jaunavedziai irgi daslyvavo antrose vestuvese kai jis grojo ir juos gelbejo tik ju paciu meile
O stai keletas kuriozu nutikusiu mano pazystamiem.Viena pora Vilniuje uzsisake limuzina savo vestuvem,paliko uzstata 150Lt.,sutare diena.Vestuviu ryta visi susirinko pas jaunaja,na ir laukia limuzino-o jo nera.Jaunikis skambina i ta firma,o telefonas atjungtas.Jaunoji visa asarose,visa palyda pasimetus.Vestuves vyko sausi.Jaunikis paskambino i kita firma ir uzsake kita limuzina.Po vestuviu jie nuvaziavo i vieta kur buvo isikurusi juos apgavusi firma,o ten a ne kvapo.Ot taip.Kitose vestuvese svocia Vilniuje[kur tiksliai nezinau]uzsake vestuvini torta,sutare diena ir laika kada atvaziuos paimt.Is Vilniaus vestuves vaziavom svest i Prienus.Vestuviu ryta svocia sutartai valandai vaziuoja paimt torto,o ten dar uzdaryta,nieko nera.Taip ir liko stalas be vestuvinio torto.O kitos drauges vestuvese prisigeres muzikantas sudauze brangia vaza kavinej kur vyko vestuves.Teko jauniesiems uz vaza moket.Aciu dievui mano vestuves apsiejo be sukretimu,viskas buvo tiesiog
Mergaitės, manau, kad visi nenusisekę atvejai turėtų būti paviešinti. Negi norite, kad ir kitos patirtų tą siaubą? Taigi, mielosios, nurodykit konkrečiai tuos, kurie jus apgavo Užveskime jiems JUODĄJĮ SĄRAŠĄ. o dabar skaitau- tas blogai, anas prisigėrė, o tas sugadino visą šventę - ir tik nervas ima, nes...o gal aš su jais jau susitariau? taigi, draugiškai - jei nepasisekė, tai ir rašykim nebijodamos (kad kitom galbūt buvo visai 'geri'), bet juk jums tai nepatiko? tai jūsų asmeninė patirtis ir asmeninė nuomonė.
taip taip įspėkite
Tas Daliukes muzikantas bent jau natųžodžių lapus galėtų išsitiesinti, nes kaip iš šuns šiknos išlupti. Tokiu pasakymu nieko nenoriu įžeisti, bet man tai iškart tie suglamžyti lapai į akis krito.
QUOTE(Rasvyte @ 2005 02 10, 14:09)
Tikrai gera drauge
O as tai pastebejau, kad tokiu "draugiu', kai suzinojo, kad isteku atsirado ne viena ir ne dvi. i vestuves laaabai nori
O mano viena darauge kai suzinojo kad mano vestuves bus tai zut but turejo gaut vietos zakse ir susituokti sia vasara gaila man jos busimo vyro