Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 18, 14:43)
QUOTE (bonda @ 2004 08 18, 13:40)
QUOTE (r@mke @ 2004 08 15, 09:19)
Sveiki,

Gal gali parasyti nors viena, kuri turejo "liuks" muzikantus ?
Nes net plaukai siausiasi smile.gif ..

pas mus buvo liuks muzikantai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazkaip per mano vestuves man tai nebuvo aktualu - paprasciausiai ne taip viska girdejau... bet po pusmecio tuokesi mano drauge, kuri buvo musu vestuvese ir uzsisake tuos pacius muzikantus... va tada jie man is tiesu patiko... thumbup.gif thumbup.gif

o kaina - tai uz viena diena mokejo 450 lt., bet grojo nuo kazkur 7 vakaro irki kokiu 5 ryto - na, kol visi issiskirste.
o musu vestuvese jie grojo ir mus islydint, ir sutinkant, ir iki kazkur 6 ryto, bet kiek sumokejo nebepamenu, bet ar tai 600 ar 700 lt. Jie irgi dviese.

jei ne is kedainiu buvo?

Jie visada dviese - vienas is Kedainiu, kitas - is Kauno wink.gif na, bet man jie labai patiko - ir bajeriu paskaldo, ir muzika tokia siuolaikine, o ne vestuvine... siaip tokie,kad net pavalgyt ir pagert ner kada... kai varo, tai varo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 08 18, 14:47)
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 18, 14:43)
QUOTE (bonda @ 2004 08 18, 13:40)
QUOTE (r@mke @ 2004 08 15, 09:19)
Sveiki,

Gal gali parasyti nors viena, kuri turejo "liuks" muzikantus ?
Nes net plaukai siausiasi smile.gif ..

pas mus buvo liuks muzikantai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazkaip per mano vestuves man tai nebuvo aktualu - paprasciausiai ne taip viska girdejau... bet po pusmecio tuokesi mano drauge, kuri buvo musu vestuvese ir uzsisake tuos pacius muzikantus... va tada jie man is tiesu patiko... thumbup.gif thumbup.gif

o kaina - tai uz viena diena mokejo 450 lt., bet grojo nuo kazkur 7 vakaro irki kokiu 5 ryto - na, kol visi issiskirste.
o musu vestuvese jie grojo ir mus islydint, ir sutinkant, ir iki kazkur 6 ryto, bet kiek sumokejo nebepamenu, bet ar tai 600 ar 700 lt. Jie irgi dviese.

jei ne is kedainiu buvo?

Jie visada dviese - vienas is Kedainiu, kitas - is Kauno wink.gif na, bet man jie labai patiko - ir bajeriu paskaldo, ir muzika tokia siuolaikine, o ne vestuvine... siaip tokie,kad net pavalgyt ir pagert ner kada... kai varo, tai varo thumbup.gif

gal vieno vardas ju Vaidas yra? Toks su apgamu ant barzdos?
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 18, 14:49)

biggrin.gif nea... vienas Saulius, o kito vardo nepamenu - bet jis plikas... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (bonda @ 2004 08 18, 15:02)

biggrin.gif nea... vienas Saulius, o kito vardo nepamenu - bet jis plikas... biggrin.gif biggrin.gif

as jau ir del muzikantu bijau:) hm...as neasimenu kaip jie ten atrodo:) O gal su gitara neblogai groja vienas is ju?
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 18, 15:05)

as jau ir del muzikantu bijau:) hm...as neasimenu kaip jie ten atrodo:) O gal su gitara neblogai groja vienas is ju?

ne ne, jokiu gitaru pas juos wink.gif cia jie tokie jau 40 - 50 kazkur.

ten kazkuriam poste biski blogai parasiau, pas mus jie grojo dar ir antra diena...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 rugpjūčio 2004 - 15:13
Muzikantas musu geras buvo thumbup.gif tik grojo antra diena iki 16 val., o mes norejom dar, tai uz papildoma valanda teko moketi po 50Lt. Ir uz limuzina teko primoketi 50Lt, nes taremes kad 19 val busim salej, o velavom gal 15 min.
O Rotusej tai mokejom uz iskilminga muzika 40 ar 60Lt, Idomu ar butu maziau iskilminga, jei butume nemokeje? Nuotrauku ju neemem, nors sake kad musu fotografo bus tamsios, bet gavosi thumbup.gif
Atsakyti

Su Vaidu groja Rimas ir jie abu is Kedainiu biggrin.gif
Atsakyti
ir as pasiguosiu.. unsure.gif
viskas buvo tiesiog puiku clap.gif clap_1.gif clap.gif iskyrus muzikanta, bliamba.. mad.gif
o turejo buti visai kiti muzikantai, ir du, kuriuos rekomendavo kaip gerus. Su jais buvom susitike, uzstata nuvezem. Pamatem, patiko, zinot, kaip buna, kad is primo zvilgsnio zmogus pasirodo fainas.. smile.gif
O vestuviu diena paeme ir atvaziavo.. visai ne tie, o toks trecias asilas.. mad.gif Su odine liemene, baisiu, pragertu ar prarukytu uzkimusiu balsu (jam tik multikuose vilka igarsint).. unsure.gif Bet tai butu dar nieko, taciau kai jis emesi mamas stumdyt, kurioj vietoj joms cia vaikus sutikti su duona ir druska, ir prie stalo pasiemes mikrofona (neperreksi jo) viska dare savaip, kai pirsliai turejo pasiruose didele programa, kalbas, zaidimus ir kitus dalykus, taciau su juo buvo neimanoma susitart, kad jis nesikistu, tai jau buvo virs visko.. mad.gif mad.gif mad.gif
Vyro mama susiparinus, sesuo (liudininke arba svocia) irgi susinervinus, o nuotaikos gadintis su juo aiskinantis taip pat nesinori, nes jau aisku, kad kitaip nebus.. sad.gif
Be to, jo bajeriai tokie posli, pats jis i gaslu seni panasus.. Kai reiekjo man mesti puokste, tai taip ilgai jis reguliavo mane, kad atseit geriau atsistociau, kad pagalvojau, jog cia pretekstas tik tam, kad mane liestu ilgiau.. mad.gif mad.gif
Apie 2-3 nakties pradejo kalbet, kad jau paskutine daina, jau jis vaziuos namo.. Galvoju, nu ir aciu dievui, savo muzikos uzsidesim, dar geriau bus rolleyes.gif Tai spekit, ar jis isvaziavo? Ne. unsure.gif Baige grot, o po to gere, kiek tilpo.. Nusigere.. Na, zodziu, baisu.. mad.gif
Cia butu galima guostis ir guostis.. Siuo aspektu buvo liudna.. sad.gif

Kodel taip isejo, kodel anie muzikantai negalejo, iki galo taip ir neissiaiskinom.. Isvaziavom i kelione, praejo kiek laiko, nervas nurimo ir nebesigilinom daugiau. Taciau tas asilas paeme tiek pat, kiek buvo tartasi su tais dviem, isivaizduojat?

O dabar parodysiu to bjaurybes nuotrauka, kad kitos neissidurtumet smile.gif : http://dev.nmr.lt/mi...oo/P1010485.jpg

O siaip sekmes visoms ir pamirskit tai, kas buvo negerai ta diena..
Atsakyti
QUOTE (daliuke @ 2004 09 15, 14:56)
O dabar parodysiu to bjaurybes nuotrauka, kad kitos neissidurtumet smile.gif : http://dev.nmr.lt/mi...oo/P1010485.jpg

Nu jo, matosi, kad "geras" fruktas. Užjaučiu sad.gif
Atsakyti
laugh.gif daliuke, viska jo morda pasako, koks jis asilas laugh.gif
Tik gaila, kad vestuves gadino sad.gif .

Pas mane tai is Marijampoles tokie atvare buvo muzikantai. Tai vienas irgi norejo pirsliu, tevu, jaunuju role perimti, bet labai greit apsigalvojo kai pamate mano supykusia roza mad.gif , kai nelaiku muzikantas issiziojo. Svarbiausia laiku i vieta pastatyti, o sau vakaro nesigadinti.
Atsakyti
As paskui gailejaus, kad iskart nejau jam moralu atrasyt ir paaiskint, kaip cia viskas turi but, bet tuo metu tai tikrai nesinorejo nuotaikos gadintis.. Bet kai kas ejo, kalbejo, atrodo , susitaria, jis pazada, kad duos pirsliams kalbeti, o po to vel mikrofona i rankas ir vel savo daro.. trenktas kazkoks sad.gif
O vestuviu tikrai jis nesugadino, juk per daug nereiksmingas tipelis yra, kad kreiptume i ji toooki dideli demesi. smile.gif
Dar, beje, siulesi antra diena atvaziuot pagrot biggrin.gif Spekit, ar kas nors domesjosi tuo jo pasiulymu? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ash negaliu skustis savo muzikantais. Jie pasivadine 'Shanchiu berniukais'. Abu profesionalus muzikantai, todel ir balsai, ir reperturas buvo puikus. Vieno ish ju bajeriai kartais budavo tokie gal per daug poshloki, bet antrasis nebloga atsvara dave.
Suradom juos atsitiktinai, nes susidurem su daugelio problema: per velai pradejom ieshkot. Kadangi mano tetis pats prie muzikos, per pazhistamus ir surado.
Energijos ir humoro pas vyrishkius per akis. Paskutiniai svechiai ishgule (tiesa, buvo ir negulusiu wink.gif) apie 6 ryto, nes jei tik pradedavo shokejai letint tempa, tai muzikantai vel kokia polka uzhgrodavo wink.gif Gaila, kad pati tik iki 2-ju dalyvavau - ishvezhe gi pirmai nakchiai wink.gif
Atsakyti