Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

Noreciau ir as pasiskusti smile.gif Taigi mane apgavp video-operatorius Vigmantas(dirba Kauno kabelineje INIT) tariausi su juo ir uzstata palikau,o atejo manes filmuoti tokia RUTA blink.gif Zinoma neturejau laiko aiskintis,nes velavau i baznycia.apie Vigmanta buvau girdejusi daug geru atsiliepimu ir SM radau geru atsiliepimu,taigi buvau labai nemaloniai nustebus,kad filmuos ne jis.Zodziu laiko nebuvo,galvoju jei atsiunte ta Ruta tai gal ir ji gera filmuotoja.Zodziu lakste ji,filmavo,kai grizom i sventimo vieta biski pafilmavus gal iki kokiu 9,niekam nesakius isvaziavo namo,net nepastebejau kada blink.gif Su Vigmantu buvom sutarem, kad filmuos kol iseisim is sventimo vietos.visas siaubas prasidejo,kai pamaciau savo filma.vaizdas trukinejo,tai letejo tai is vis dingdavo.melodija kaip siaubo filme,efektu jokiu,pirsliu sveikinimu nera.nufilmavo i mano filma ir savo pazistama,kuri ta diena tuokesi ir prie nemuno su orkestru linsminosi(atrodo Kauno dienos darbuotoja).kam tos 5 minutes jos vestuviu mano filme taip ir nesupratau.zodziu baisu baisu baisu.niekada be sutarties daugiau jokiu dalyku nedarysiu schmoll.gif
Atsakyti
Tai vat, merginos, pasiguosiu as jums del savo nelaimingos, beveik jokiu lukesciu nepatenkinusios vestuviu sventes.. verysad.gif O gi vestuves nuo sausio menesio mums planavo "vedybu planuotoja" JOLANTA SPROGIENE, su kuria susipazinau butent cia, SM "vedybu planuotoju" temoje.
Is pradziu viskas atrode labai gerai, saziningas zmogus, kiekviena diena norintis pabendrauti apie musu sventes detales ir pan, bet atejus laikui ji nuolat atideliodavo mums pateikti pinigines atasakaiteles, sventes scenariju, sudrytas sutartis su visais asmenimis, kurie neva sambomi vestumes bei kitas detales... vis po menesio, po menesio, o atejus laikui vel nieko nera ir zadama kitam laikui, taigi, jau prasidejo jos neprofesionalaus darbelio rodymas. Ka gi, dar nieko blogo negalvojome, maneme, kad daug laiko neturi, kaip sakesi, daug klienciu turi - o is vyro neperseniausiai suzinojome, kad vestuves ji is vis tik pusmeti planuoja, taigi, nezinau, bet taip iseina, kad buvome vieni is pirmuju jos klientu ( doh.gif ) Kaip dabar suprantu, tikrai buvo melas, kad ji jau apie 28 vestuves yra suplanavusi (kaip mums ir kitiems sake), nes kiek teko kalbeti su patyrusiomis planuotojomis, tai imanoma tik jau keleta metu rimtai dirmant. Nors velnias zino, ka ji tuo suplanavimu skaito, jei taip, kaip musu vestuves "suplanavo", tai doh.gif doh.gif doh.gif
Likus 3 men iki vestuviu prasidejo jos dingimai - dingsta porai savaiciu ir nesuprasi, kas dedasi - i tel skambucius neatsiliepia, sms bei emailu neatraso... kai jau truko kantrybe, sutarem, kad reikia "begti" nuo jos. Suzinojom, kad VIP efekto merginos dar laisva musu data, tai butume prase ju pagalvos - uzbaigti musu vestuves, bet kur gi. Ta musu Jolanta nenorejo pripazinti, kad ne jos nosiai toks renginys ir vis tiek zadejo, kad mirs gyvens - savo darba padarys iki galo, t.y. musu vestuves - PATIKEJOME.
Likus savaitei iki vestuviu ji vel dingusi - visi tel isjungti... nebezinome ka daryti, ar is vis tos vestuves dar ivyks (pinigeliai, vestuvems jau buvo pas ja)??!! O juk 70 zmoniu jau laukia musu sventes, ruosiasi atvykti. Ememes visu priemoniu ja surasti, pasitelkeme jos vyro pagalba (kuris tp neva nezinojo, kur jo zmona dingus). Vazinejome po viesbucius, buvo isklausineti visi jos seimos draugai ir artimieji, kur ji yra?! Nieko... Nebeiskente - nuvazivome i policija. Kai jau pradejau aiskinti situacija, vyrui "kaip tycia" parase jo zmona - JOLANTA. Eme ir stebuklingai atsirado... gerai, nebebuvo niekas svarbu, tik kaip ji kuo greiciau uzbaigtu musu vetuves - prizadejo tai padaryti, bet pinigu, kuriu papraseme atiduoti, ji pasake, kad jau visu nebeturi...
Iki paskutinio vakaro pries vestuves ji dar zadejo, kad viskas planuojama ir bus uzbaigta, BET...
Isauso rytas, pas nuotaka atvaziavo "dekoruotas" hamerr... Pamacius dekora supratau, kad prasideda siurprizai doh.gif Vietoj skoningo dekoro uz 200Lt, buvo priklijuoti 6 gvazdikai ant langu ir dar pigiai uzmesta ant priekio. Liepiau tuoj pat viska nuplesti - jau geriau su nedekoruotu vaziuosiu. Jau reikia zengti altoriaus link - planuotoja puole atsiprasineti, kad ji nepadare visko, kaip as norejau, o as ir pamaciau.... baznycia, kurios dekorui buvo skirtas 1000Lt atrode tragiskai. Jokiu tiuliu, jokiu geliu puoksciu, jokiu dideliu sidabriniu zvakiu, tik po gvazdika, priklijuota lipnia juostele prie suolu sonu ir priberta ziedlapiu ant kilipo - visas dekoras... Baznycioje vietoj musu pasirinktu geru koveriu, atliekamu ponios Rositos Civilytes bei akomponiatoriaus, nesuprantamas giesmes giedojo kazkokia bobele.... Einu i baznycia, o man noras garsiai verkti... Aisku, tada atsidaviau manes laukianciam vyrui ir stengiaus nurimti, kad galeciau istarti priesaika, vyras visa ceremonika mane ramino... Isejus is baznycios turejo issauti 2 baltu serpantinu konfeti patrankos - ju nebuvo, tik pamaciau planuotojos veida, ji mete i mus sauja ziedlapiu, kurie, beje, sutepe mano suknele. O vietoj "nupirktu" sampaniniu tauriu, sveciams buvo paduoti vienkartiniai alaus bokalai (sampanui gerti!!).
Po baznycios vaziuojame paskraidyti, hameryje keleta kartu issiverkiu, visi draugai ir vyras nuolat ramino. Paskraidymas buvo saunus, bet vaisiu staliuko, kuris jos turejo buti suorganizuotas aerodrome, vel gi buvo neparuostas. Kazkurie draugai susimete ir patys paruose visiems uzkasti.
Atvykus i sventes vieta - Romantic viesbucio restorana viskas atrode geriau - restoranas nepriekaistingas, nors kiek mums pasake, musu planuotoja jau renkantis sveciams dar rasinejo ir deliojo ant stalu korteles! Beje, visi sveciai nuolat zvelge i musu planuotojos apranga ir stebejosi - kokia nepagarba ateiti riebaluotais plaukais ir kazdieniais dzinsais....
Pasitiko musu vedancioji Inga, kuriai patys geriausi zodziai. Vedanciajai nebuvo pranestas vakaro stilius, todel ji nebuvo pasiruosusi tokio tipo vedimui ir vede ekspromtu. Tp labai siltai praejo Lino ir Simonos koncertukas. Toliau - tortas tragiskas, visiskai ne toks, apie koki su planuotoja tiek laiko kalbejome, helio balionai - ne tokie, del kuriu taremes, todel ir ju paleidimas buvo visiskai nesklandus. Buvom sumokeje planuotojai 150Lt uz staigmena - jos tp nebuvo, DJ negrojo to, ko mes pageidavom, nes planuotoja tik pries pora dienu jam padave sarasa - DJ pareiske, kad jis nebespes gauti tokiu dainu, kokiu pageidaujame... musu liuksas tp nebuvo dekoruotas taip, kaip kalbejome, tik tiek, kiek buvo padekoraves pats viesbutis. Taigi, nebuvo atlinka net puse darbo musu vestuviu labui. Ka jau kalbeti, jei ji net nesugebejo kunigui pries diena paduoti musu dokumentu (tuoke be ju) bei mano ziedu pagalveles...
Nebenoriu as nei foto, nei video, bet tenka tai daryti vien del musu sveciu, kurie ju laukia.
Zinau tik viena - kad jokiai nuotakai nelinkeciau to, ka patyriau as savo diena, ziuredama i tai, kaip metu planavimas, kuriant savo graziausia svente ir pinigeliai eina per niek verysad.gif verysad.gif verysad.gif
O del restorano, dauguma susiderinom patys, tai jau ka susiderinom, ta ir gavom, o ji net deramo torto nesugebejo uzsakyti...
Taigi, jei dar ateityje JOLANTA SPROGIENE siulytusi jums atlikti panasu darbeli - bekite nuo jos kuo toliau, nes ne vien is manes apie ja panasius atsiliepimus isgirstumete, dabar jau pazistu ir dar 2 merginas, kurios galetu paliudyti jos visiskai neprofesionalu, neatsakinga, daug melo vedima darba. O mums tai lyg dar to negana, kad vestuves sudirbo, bet dar ir pinigus issvaiste, kuriu vis dar neatgauname...
Atsakyti
aggressive.gif gun_rifle.gif bash.gif
o sutarti su ja turejot? as tai paduociau i teisma ja. ne tikrai, dar tokios siaubingos istorijos neteko girdeti verysad.gif
uzjauciu... as tai nezinau ka jai padaryciau jei mano pacia graziausia gyvenimo svente sitaip sudirbtu gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 08 19, 16:25)
O gi vestuves nuo sausio menesio mums planavo "vedybu planuotoja" JOLANTA SPROGIENE, su kuria susipazinau butent cia, SM "vedybu planuotoju" temoje.

Jei teisingai supratau, ji prisiregistravus SM'e? Tai būtų teisinga paskelbti ir jos nick'ą čia ar juodajame sąraše- kad kitos planuojančios "nepasimautų" doh.gif
Atsakyti
va, labai gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
Na cia tai baisu, net susigraudinau beskaitydama, kaip gali taip zmones daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 08 19, 16:25)
Tai vat, merginos, pasiguosiu as jums del savo nelaimingos, beveik jokiu lukesciu nepatenkinusios vestuviu sventes..  verysad.gif O gi vestuves nuo sausio menesio mums planavo "vedybu planuotoja" JOLANTA SPROGIENE, su kuria susipazinau butent cia, SM "vedybu planuotoju" temoje.

Ojei kaip užjauču tave. blink.gif Labai gerai kad čia parašei, galbūt išgelbėsi daugelį nuotakų nuo tos blogietės gun_rifle.gif Fui kaip sunervavo jin mane! į blogajį sąrašą ją!!! bash.gif
Atsakyti
Viktorijavz, užjaučiu pupa verysad.gif Atsimenu kaip gražiai ir tiek ilgai viską planavai verysad.gif
Atsakyti
Butent, Gynce, man taip istrigo, kad ji rado planuotoja - gera, ir taip tuo dziaugiesi verysad.gif
Atsakyti
ir as noriu perspeti, kad nesinuomotumete sales vardu JURODIS, kuri yra jurbarke. mes ten sventem vestuves, tai nors tiek gerai kad neuzsisakinejom maisto, bet vistiek buvom sutare viena suma uz nuoma, o kai atejom moketi, tai uzsiplese beveik dviguba suma. pradejo sumuoti elektra, vandeni, indu devejima, ko nebuvo sakoma iki pat paskutines minutes ir mes ne karta klauseme ar tikrai tokia suma uz nuoma ir avansa sumokejome. nesiraseme sutarties nes pazistamas zmogus buvo. aisku mes nemokejome tos sumos kurios ji uzsipele, bet antra diena vestuves buvo su... kai toki siupriza pateike, o kiti kurie uzsisakinejo ir maista ir sale, tai jiems viskas atsejo 1400 brangiau nei buvo tartasi, o seimininkes ir visas maistas tragiskas, jokio papuosimo, jokio pagardinimo, plika iskepta mesa ir viskas, net petrazoles sakeles nera. kad kai pradejo rinktis zmones, tai net patys sveciai puole sau lekstes atsinesti, nebuvo net padetos. virtuveje net nera orkaites, tik pecius, matyt kad pigiau kainuotu viskas... tikrai nepatariu niekam nuomotis sales sios, jei norit ramiai praleisti savo svente. nenomuokit sales ir patalpu JURODIS, jei norit ramiai be staigmenu svesti savo svente!
Atsakyti
Viktorijavz, labai gaila tavęs, kad tiek daug nemalonių akimirkų patyrei per gražiausią gyvenimo šventę. unsure.gif
Skaitau ir pikta darosi,kad tokių apsišaukėlių- nemokšų dar yra.
Turbūt ji galvoja:" Vienus apmulkinau- nieko nesakys, kitus - tylės..." Ir taip nanudojasi jaunais patikliais žmonėmis. verysad.gif
Nepalikit taip schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, labai aciu visoms uz palaikyma, man jusu nuomones dabar labai idomios verysad.gif
QUOTE(krynka @ 2007 08 19, 22:28)
Labai gerai kad čia parašei, galbūt išgelbėsi daugelį nuotakų nuo tos blogietės  gun_rifle.gif Fui kaip sunervavo jin mane! į blogajį sąrašą ją!!!  bash.gif

BUTENT DEL SIOS PRIEZASTIES IMAMES IR KITU VEIKSMU, NE VIEN SM JA DEMASKUOTI!
Atsakyti