QUOTE(Mija25 @ 2007 07 19, 13:50)
aciu, jau parasiau ir ten , tikrai labai skaudu, kad taip tenka visur negraziai atsiliepti, daug mieliau yra girti ir rekomenduoti kas buvo gerai. o cia
dar tiesa pamirsau pasakyt, buvo tokie du vyrai tam salone, tai jie iseidami negirdejau ko ten paklause, bet ta savininke lydedama juos pro mus atsove -"galit padet situos primust", tai kaip toks atsakymas nu zodziu lygis tai labai gailiuosi, kad i ta salona ejau ir tikrai zinau, kad ir liktu paskutinis salonas Lietuvoj, nei uz ka i ji kojos nebekelsiu
dar tiesa pamirsau pasakyt, buvo tokie du vyrai tam salone, tai jie iseidami negirdejau ko ten paklause, bet ta savininke lydedama juos pro mus atsove -"galit padet situos primust", tai kaip toks atsakymas nu zodziu lygis tai labai gailiuosi, kad i ta salona ejau ir tikrai zinau, kad ir liktu paskutinis salonas Lietuvoj, nei uz ka i ji kojos nebekelsiu
Na, as tai zinok visai nenustebus, kad ten tokie dalykai dedasi - man ten nepatiko kai nuejusi buvau Tokia "pinigu kalykla", visiskai nesugeba pasidziaukti tavo svente, tik ziuri, kaip daugiau pinigop is taves uzkalti ir kad cia nepaliestum, cia tau netiks, tu per stora vos ne, cia brangu...
Dar ta nesamone, jog primokejus 300 Lt tau suknele saugos kaip pirmai - nesamone!!!
As tai dar taip pat negaliu pasakyti kaip man bus su mano salonu, bet kol kas ir suknele nuejau pasiziureti su bateliais ar tinka - maloniai aptarnavo, ir nuometa del kurio taremes jau gavo Aisku, beldziu tris kartus i medi