Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(Mija25 @ 2007 07 19, 13:50)
aciu, jau parasiau ir ten verysad.gif , tikrai labai skaudu, kad taip tenka visur negraziai atsiliepti, daug mieliau yra girti ir rekomenduoti kas buvo gerai. o cia  doh.gif
dar tiesa pamirsau pasakyt, buvo tokie du vyrai tam salone, tai jie iseidami negirdejau ko ten paklause, bet ta savininke lydedama juos pro mus atsove -"galit padet situos primust", tai kaip toks atsakymas  g.gif nu zodziu lygis tai  doh.gif  blink.gif labai gailiuosi, kad i ta salona ejau ir tikrai zinau, kad ir liktu paskutinis salonas Lietuvoj, nei uz ka i ji kojos nebekelsiu  schmoll.gif

Na, as tai zinok visai nenustebus, kad ten tokie dalykai dedasi - man ten nepatiko kai nuejusi buvau schmoll.gif Tokia "pinigu kalykla", visiskai nesugeba pasidziaukti tavo svente, tik ziuri, kaip daugiau pinigop is taves uzkalti ir kad cia nepaliestum, cia tau netiks, tu per stora vos ne, cia brangu...
Dar ta nesamone, jog primokejus 300 Lt tau suknele saugos kaip pirmai - nesamone!!! bash.gif
As tai dar taip pat negaliu pasakyti kaip man bus su mano salonu, bet kol kas ir suknele nuejau pasiziureti su bateliais ar tinka - maloniai aptarnavo, ir nuometa del kurio taremes jau gavo good.gif Aisku, beldziu tris kartus i medi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip keista, mano suknyte buvo is MADONNOS, bet jokiu priekaistu neturiu.
Apskritai, sunknia Vilniuj susiradau per pora valandu , pasirinkau butent Madonnoj - pasiule nauja la sposa suknele uz 2200. Vis jaudinausi, ar ji isbus nauja iki vestuviu, bet tikrai vestuviu diena gavau ja nauja. Tame salone taip pat nusipirkau nerealiai patogius batelius (350) ir gavau nauja veliuma tik ceremonijai (400). Priedai ir svarkelis buvo nemokamai.

Pati sukneles grazinti negalejau, tai tete nuveze ir mano ir mamos ( i Ievos salona), bet niekur jokiu priekaistu nesusilauke. Madonnoj nuotrauku prase..

Buvo blogai tik tai, kad gavau pasijoni, kuris man buvo per didelis 9arba as jo nemokejau nusireguliuoti) ir islindinejo is po sukneles, sugadino daug nervu, kol susigaudziau, kad man jo isvis nereikia doh.gif tai vat pasijonis i salona grizo numindytas ir patepliotas... Su veliumu butu buve gerai, bet pamergeles per skubejima (baisiai velavom) man kreivai ji prisege.. bet cia jau musu bedos, salonas nekaltas.

Mus aptarnavo tamsiaplauke moteryte, labai nuosirdziai ir maloniai, atrodo, labai jaudinosi, kad tik viskas butu gerai 4u.gif Man patiko salono tvarka, supakuotos, nenuciupinetos sukneles. Diena ten maziau zmoniu, ramu, gera ir svaru.
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif ka zinau... ant manes tai jokia boba nezviegtu taip...as tai jauciu MB atsinestu pas ja greitai arba tetis mano.Man kartais keista kaip zmones taip drista elgtis nezinodami net kokios pasekmes gali laukti,juk nepazista to zmogaus isvis ant kurio kukuoja.. doh.gif doh.gif
mano kerstas jai garantija butu..
saunuole panele, isskalbk per visa interneta bent jau mirksiukas.gif biggrin.gif
maziau tokiu salonu kur nuotaika gadintu, nei pries vstuves nei po...kai paskaitau tame skundai.lt tai isvis galima pagalvoti, kad LT i gatve iseisi ir kasnors sugadins ta tavo gera nuotaika...lyg zmones pavydetu dziaugsmo ir sypsenos veide doh.gif slykstu ir zema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remisita: 20 liepos 2007 - 12:12
QUOTE(remisita @ 2007 07 20, 13:10)
blink.gif  blink.gif  blink.gif ka zinau... ant manes tai jokia boba nezviegtu taip...as tai jauciu MB atsinestu pas ja greitai arba tetis mano.Man kartais keista kaip zmones taip drista elgtis nezinodami net kokios pasekmes gali laukti,juk nepazista to zmogaus isvis ant kurio kukuoja.. doh.gif  doh.gif
mano kerstas jai garantija butu..
saunuole panele, isskalbk per visa interneta bent jau mirksiukas.gif  biggrin.gif
maziau tokiu salonu kur nuotaika gadintu, nei pries vstuves nei po...kai paskaitau tame skundai.lt tai isvis galima pagalvoti, kad LT i gatve iseisi ir kasnors sugadins ta tavo gera nuotaika...lyg zmones pavydetu dziaugsmo ir sypsenos veide doh.gif slykstu ir zema

tai va gaila, kad man i pagalba niekas negalejo atlekt, gal ir butume mes ja nugesine, MB negalejo, o jis pas mane nors ir gan gresmingos isvaizdos, bet labai taikus zmogus, tai kai jam paskambinau, sako ai sumokek tu jai ir nervu nesigadink verysad.gif Tik dabar vistiek gaila, nes ziuriu nuotraukas ar video ir vis atsimenu ta nemalonu atsitikima cray.gif . ne pinigu gaila, nes vistiek zinau, kad is visu matuotusi suneliu sita man labiausiai tiko ir tikrai net ir 2000 nebuciau pagailejusi, bet tas ivykis ir tos savininkes veidas taip gadina visus grazius vestuviu prisiminimus verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
o i skundai.lt idejai?
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 07 20, 15:59)
tai va gaila, kad man i pagalba niekas negalejo atlekt, gal ir butume mes ja nugesine, MB negalejo, o jis pas mane nors ir gan gresmingos isvaizdos, bet labai taikus zmogus, tai kai jam paskambinau, sako ai sumokek tu jai ir nervu nesigadink verysad.gif Tik dabar vistiek gaila, nes ziuriu nuotraukas ar video ir vis atsimenu ta nemalonu atsitikima  cray.gif . ne pinigu gaila, nes vistiek zinau, kad is visu matuotusi suneliu sita man labiausiai tiko ir tikrai net ir 2000 nebuciau pagailejusi, bet tas ivykis ir tos savininkes veidas taip gadina visus grazius vestuviu prisiminimus  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

na iki tiek tai jau nedasileisk,ji tikrai neverta griauti ir gadinti tavo vestuvinius prisiminimus... unsure.gif kazkokia ozka sugadino nuotaika ir tiek,daug dar bus tokiu gyvenime...nesinervuok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 07 21, 00:27)
o i skundai.lt idejai?

rasiau, bet pati nerandu g.gif gal neidejo? kazin ar gali taip buti g.gif ?

labai aciu mergaites uz Jusu supratima ir palaikyma 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mija25: 21 liepos 2007 - 08:58
QUOTE(Mija25 @ 2007 07 21, 09:58)
rasiau, bet pati nerandu  g.gif  gal neidejo? kazin ar gali taip buti  g.gif ?

labai aciu mergaites uz Jusu supratima ir palaikyma  4u.gif  ax.gif

Gali, ten yra skundų rašymo taisyklės, jei jų nesilaikai (pvz. nenaudoji lietuviškų raidžių) tai neįdeda. Pamėgink dar kartą parašyt.
Atsakyti
QUOTE(LadyMonik @ 2007 07 19, 10:49)
Atsargiai merginos su muzikantu BRONIUMI ORZEKAUSKU is Kauno, Silainiu. Jis negana , kad musu draugus apgavo jau karta, tai dabar ir mus!  cray.gif

O kas atsitiko? Kaip apgavo? Labai jau girdeta sita pavarde kazkur.
Atsakyti
Mus tai truputį pavedė bažnyčia. Mes keitėme datą prieš pusę metų iki vestuvių Klaipėdoje Marijos Taikos Karalienės bažnyčioje pas tokį jauną kunigą Andrių. Jis chi chi cha cha toks linksmas buvo paskė viskas gerai. Likus dviem savaitem iki vestuvių uošvis paskambino į bažnyčią susiderinti dėl vargonininko, kitas kunigas sako, kad pas mus tokie tą dieną nesiženija ir, kad grafikas jau sudarytas tą valandą kitos vestuvės po to krikštynos ir t.t. tai reikėjo eit aiškintis, tai sustumdė grafiką, atseit per 15 min sutuoks tą porą, po to mes, o krikštynos lauks už durų. Tai gerai, kad mes netyčia paskambinom, būtume visi ( 63 žmonės) sugužėję į bažnyčia, sakytų ko jūs norit jūs pas nesat sąrašuose. Vienu žodžiu vieno žmogaus neatsakingumas sugadino tris šventes.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyMonik @ 2007 07 19, 11:49)
Atsargiai merginos su muzikantu BRONIUMI ORZEKAUSKU is Kauno, Silainiu. Jis negana , kad musu draugus apgavo jau karta, tai dabar ir mus!  cray.gif

pries 4 ar 5 metus mano pazistamus jis irgi apgavo: likus 2 savaitems iki vestuviu, pasake, kad negros. Net neatsiprase. Matyt, toks to zmogelio stilius.
Atsakyti
Gėlių salonas "Dabija" doh.gif (Šiauliuose)
Mielosios jaunosios vengite šito salono... Padariau klaidą, kad užsisakiau jaunosios ir pamergių puokštes... Patikėkit, kai vyras parvežė jas šeštadienio rytą aš čiut nenualpau...puokšte nedabaigta, pasake, kad pati jaunoji pasibaigs, buvo sutarta žymiai daugiau gėlių ir t.t. Na, o pamergių puokštelės, jos buvo ant rankos tai neišlaikė nei poros valandų, matėsi, kad iš senų gėlių... Na ką persidariau puokštę, kaip ir turėjo būti.. Tik nesupratau už ką turėjau sumokėti... Aptarnavimas lygus nuliui...
Atsakyti