Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(Zuika1511 @ 2006 08 03, 16:03)
Ir aš nutariau pasibėdavoti... Praėjo vestuvės viskas buvo kuo puikiausiai išskyrus maistą, kurį ruošė prie Trakų esanti sodyba "Namija", nes šioje sodyboje ir vyko visas baliukas. Žinokit panos, tos sodybos šeimininkė Jurgita taip pavedė prižadėjusi, kad bus daug ir skanaus maisto... Atvažiavom ir stalus pamačius taip nuotaika sugedo, kad nemoku ir apsakyti... Teisingai maisto kažkiek buvo (ant stalo stovėjo pustuštės lėkštės, PVZ. vienoj 6 gabaliukai liežuvio, kitoj pusė idarytos vištos ir t.t.), bet jis buvo tik ne už tą kainą kokią buvom jai sumokėję... Už maistą 60-čiai žmonių jai sumokėjom 6000 lt (į kainą neįėjo saldus ir alaus stalai, vaisiai, gėrimai, užsigėrimas ir kiti vaisvandeniai, kavos bei arbatos...gerai, kad tuo pasirūpinom patys, tai ir įvairių vaisių, riešutų ir rūkytų ungurių buvo), o iš jos gavom 2 įdarytas vištas, vieną įdarytą lašišą, vieną liežuvį, šiek tiek pomidorų, agurkų ir dar 2-3 bliūdelius salotų, kiekvienam žmogui po karštą patiekalą (vištos krūtinėlė), po kibiną su sultiniu ir po šašlyko porciją. Pirmą ir paskutinį kartą gyvenime kažkam mokėjau iš anksto, nes patikėjau jos argumentais, kad pinigai yra būtini maistui supirkti + meniu su ja suderinti konkrečiai nėjo (jos pasakymas buvo, kad meniu derinsim paskutini pirmadieni prieš vestuves...), bet tą paskutinį pirmadienį nebebuvo kur trauktis, su brangiausiu savo nusprendėm, kad galbūt ji ir nekonkretus žmogus, bet spėjom, kad viskas bus gerai, nes suma buvo skirta pakankama tam reikalui... Taigi maisto užteko tik todėl, kad buvo beprotiškai karšta ir praktiškai visi nuo alaus stalo nesitraukė... Taigi ta Jurgita iš to konkrečiai biznį daro... Po vestuvių susipykau su ja kaip turi būti, nes iš geriausio restorano man maistas nebūtų tiek kainavęs, o ji dar sugebėjo pareikšti "KĄ PADARYSI, PAS MUS MATYT TOKIOS KAINOS" už patirtus nepatogumus ji man pasiųlė 100 litų smile.gif Tiesa dar pamiršau papasakoti, kad stalą aptarnavo dvi 14-15 metų mergaitės (vėliau paaiškėjo, kad jos dukros), kurios buvo nepajėgios to padaryti... + ar galite įsivaizduoti kaip man ėmė nervas, nes jos ir alkoholį nešiojo (kadangi ta Jurgita iki baliuko pradžios jau buvo dingusi... masčiau, jei jos prisigers iki greitosios kvietimo, tai įdomu kas bus atsakingas ar tik ne mes...) Va tokios buvo mūsų vestuvių bėdos...

Sveikos, siemet ir mes sodybos vestuvem ieskom ir buvau susitikus su sita Jurgita is Namijos. Iskart nutariau, kad ji tikras naturaliausias sukcius!!!!! Kai taremes telefonu, buvo viena kaina, atvaziavus jau sake keliais tukstanciais daugiau motyvuodama tuo, kad GYVENIME tokiu mazu kainu nera zmonem siulius, nebent jei vestuves ziema. Visiskas melas, nes kalbedama telefonu derinau konkrecia diena, taigi puikiai zinojo apie koki menesi kalbame. Be to susitikus nebuvo jokio konkretumo- i visus klausimus apie maista, sales papuosima ir kt. - tik neaiskus mykimas ir bendro pubudzio atsakymai- iš serijos,, pažiūresim vietoj, nu tai nežinau, kaip visada ir pan.". Žodžiu supratau, kad nieko doro ten nebus, tik išvogs puse maisto, sugadins visąm šventinę nuotaiką ir dar paskui kelis mėnesius aiškintis su ja reikės. Be to pasiteiravau- ji priklauso nekilnojamo turto agentūrai, kurios labai platus profilis, žodžiu ten vaikšto dideli pinigai. Taigi nusprendžiau, kad su tokia teisybės beieškant ir teisme dar paprasta nebus, nes tokios firmos dažnai turi pasikausčiusius teisininkus. Žodžiu, kad ir kaip sužavėjo sodybos aplinka, nutariau pasiieškot sąžiningesnių savininkų. Grįžus iš susitikimo su ja iškart pagalvojau, kad reiks jums parašyt, kad bent jau atkreiptumėt dėmesį, jei su ta Jurgita turėsit reikalų.
Atsakyti
Kaip gerai,kad yra tokia temele, gal pasiseks kitiems pasiskaicius siu istoriju isvengti tokiu nemaloniu situaciju, kai nuostabiausia svente tampa sugadinta del nesaziningu zmoniu verysad.gif
Atsakyti

Merginos, kas uzsakinesite Maddonoj priedus prie sukneles, galit ju ir nesulaukti, kaip man nutiko..... Kovo menesi uzsakiau veliuma priderinta prie sukneles, skambinu birzeli, klausiu ar yra, taip taip man atsako, na ka gi, ateinu as pasimatuoti, apsivelku suknele, veliuma atnesti paprasau, nueina ta mergaite pas savininke, su kuria kalbejau birzeli, o ta kad ims rekti NERA to veliumo, gal dar bus gal ne...... zodziu, atejus vestuviu dienai zinoma jo nebuvo.......teko paiimt kazkoki ne i tema visai.
Esme man atrodo ne tame, ar pries metus, ar pries menesi uzsakysi (beje, kai uzsakinejau man sake kad po 4 savaiciu bus), o poziuryje i klienta, tikrai manau kad labai pasistengus ir is Zelandijos galima per savaite gauti bet ka, gal net ir drambli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RavenBlack @ 2007 07 06, 16:28)
Merginos, kas uzsakinesite Maddonoj priedus prie sukneles, galit ju ir nesulaukti, kaip man nutiko.....  Kovo menesi uzsakiau veliuma priderinta prie sukneles, skambinu birzeli, klausiu ar yra, taip taip man atsako, na ka gi, ateinu as pasimatuoti, apsivelku suknele, veliuma atnesti paprasau, nueina ta mergaite pas savininke, su kuria kalbejau birzeli, o ta kad ims rekti NERA to veliumo, gal dar bus gal ne...... zodziu, atejus vestuviu dienai zinoma jo nebuvo.......teko paiimt kazkoki ne i tema visai.
Esme man atrodo ne tame, ar pries metus, ar pries menesi uzsakysi (beje, kai uzsakinejau man sake kad po 4 savaiciu bus), o poziuryje i klienta, tikrai manau kad labai pasistengus ir is Zelandijos galima per savaite gauti bet ka, gal net ir drambli smile.gif

nu virsune.. cia kai paskaitinejau, tai toks jausmas, kad iki vestuviu prazilsiu viska beplanuodama.. doh.gif eina sau.. ir kas gali apdraust nuo tokiu nesamoniu.. kosmaras kazkoks unsure.gif
Atsakyti
labukas,

nors mano vestuviu dar nebuvo, bet jau dabar islenda visokios nesamones bash.gif jau gruodzio menesi pradejom organizuoti vestuves ir beveik viskas jau buvo surasta ir uzsakyta bei duoti uzstatai ir maniau,kad viskas jau gerai.nesenai mama paskambino moteriai, kuri turejo filmuoti vestuves ir ji kaip niekur nieko pasake,kad KAZKAS paskambino ir atsauke uzsakyma mega_shok.gif mega_shok.gif doh.gif doh.gif kai paklause kas tas kazkas, tai negalejo pasakyti,bet kazkas is musu gun_bandana.gif gun_bandana.gif zinoma,kad is musu niekas neskambino schmoll.gif kas galetu tokia nesamone sugalvoti mad.gif mad.gif veliau suzinojom is pazistamo filmuotojo (kuris jau nebefilmuoja, bet sutiko nufilmuoti vestuves),kad ji vaziuos filmuoti telsiuose vyksiancias vestuves. tai va, jeigu kas tarsis su Liaugminiene del filmavimo, tai bukit atsargus, nes neaiksu kas gali atsaukti uzsakyma bash.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciukyta: 15 liepos 2007 - 18:37
QUOTE(amber123 @ 2007 07 15, 01:15)
nu virsune.. cia kai paskaitinejau, tai toks jausmas, kad iki vestuviu prazilsiu viska beplanuodama..  doh.gif  eina sau.. ir kas gali apdraust nuo tokiu nesamoniu.. kosmaras kazkoks  unsure.gif

Na taip!!! L. daug laiko tau dar iki vestuviu... doh.gif Manau, kad sudetingas periodas laukia, nes kuo anksciau pradedi galvoti, tuo daugiau abejoniu, nauju ideju atsiranda, tada pradedi noreti viskas keisti...
Bet viskas bus gerai!!! Sitas laikas iki vestuviu - ypatingas, bent jau man malonu stebeti save, savo vidinius pasikeitimus - kaip jau dabar ima atrodyti keista, kad as vis dar -ute, nes sirdyje as jau pasiruosusi buti -iene lotuliukas.gif
Atsakyti
O as noriu visoms patarti Kaune PSC "DAINAVA" sukneliu nuomos salone nieko nesisiuti. Aciu Dievui,kad vestuvines sukneles ten nesisiuvau (mintis tokia buvo) blink.gif Labai maloniai aptarnaujanti moteris,atrodo sitiek ideju visokiausiu turi ir ispirmo zvilgsnio pasirode profesionale pasiuvo man atsiprasant toki sh.... Siuvausi suknele antrai dienai,tai kokybe visiskas pravalas: siules atirusios, belekaip susiuti gabalai ir dar kaina uzsiprase 200LT uz viena suknyte,kuri yra ziauriai paprasta. Zodziu nuotaika buvo sugadinta,pati pakoregavai ja namie,kad i zmones pasirodyti galima butu. blush2.gif Tai manau daugiau i si salona net nezvilgtelsiu ir kitoms nepatariu.. g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos noriu pasiguosti verysad.gif ,
as jau atsokau savo vestuves, viskas buvo labai smagu thumbup.gif , bet po vestuviu sugadinta nuotaika grazinant suknele blink.gif . Suknele is MADONNOS salono. veziau suknyte is Kauno, tai pirmadieni pasisikambinau, kad iki 7 nespesiu, zodziu be problemu antradieni is ryto leido grazinti suknyte. nuvaziavau su dviem draugais ispanais, kurie dalyvavo vestuvese.Salonas pilnas zmoniu, atejo savininke, tokia iskart nagla veideli nutaisius, iseme pirmiausia svarkeli ir iskart pradejo rekti ant viso salono (kas buvot, tai zinot, kad jis visai nemazas), o pilna zmoniu buvo, kas rinkosi, kas matavosi ir tt, zodziu, kad svarkelis visas juodas ir karoliukai nudraskyti, man iskarto sokas, nes as jo net is maiselio nebuvau isemus. jo paprasiau paskutine diena, nes galvojau, jei lytu ar salta, bet oras buvo puikus ir svarkelis taip ir liko maiselyje unsure.gif o kai issitrauke suknele tai vos nealpt pradejo blink.gif kokio atseit baisumo. nesiginciju, tiulis tikrai buvo paplyses keliose vietose, nes man ir paciai i kablus velesi ir sveciai lipo. o medziaginis krastas buvo gan ilgas ir nubrizgo ta juostele atsiuta. ji mane buvo macius su ja paskutine diena ir as jai sakau man ji ilgoka buvo palikta, tai normalu, kad atbrizgo, nes vilkosi zeme, o ji man aiskino, kad ji mane mate ta diena ir man sprindis nuo zemes ta suknele buvo biggrin.gif as sakau, tai gal as pati atsisedus suplesiau suknele ji sako taip doh.gif . ispanai, tai isvis buvo apake nuo tokio bendravimo, jie net sake rasys i La Sposa Barselonoj laiska koks bendravimas su klientais. po vestuviu buvau balsa praradus, stygu uzdegimas, tai net normaliai negalejau sneket, o is nervu ir verkt pradejau. tokio pazeminimo nebuvau patyrus niekad, sakau, net jei ir tikrai ten taip baisiai butu buve, bet juk galima zmoniskai paasikinti, be mosikavimo pirstais palei nosi ir tt. viska buciau supratus ir sumokejus tuos pinigus bet kokiu atveju, bet sitoks bendravimas su klientais, baisiau negu baisu. sumokejau 10 proc nuo sukneles vertes t.y. 330lt. taigi mergaites bukit labai atsargios su Madonnos salonu ir bukit pasiruosusios dar pamoket tokiai savininkei doh.gif
buvo priejus irta panele kur ten dirba, tai ji man sako, jei jums nors kiek isomi mano nuomone, tai sumokekit geriau jus Jai, tai isivaizduokit, iskart duoda suprast kas per zmogus jos bose doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Atsargiai merginos su muzikantu BRONIUMI ORZEKAUSKU is Kauno, Silainiu. Jis negana , kad musu draugus apgavo jau karta, tai dabar ir mus! cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Mija25 @ 2007 07 19, 11:31)
Sveikos merginos noriu pasiguosti  verysad.gif ,

Labai užjaučiu, tikrai sugadina nuotaiką tokie dalykėliai. Normalu, jei nuomoja sukneles, tai turėtų žinoti, kad jos yra dėvimos ir susitepa ar suplyšta, nesuprantu kaip galima šitaip užsipulti savo klientą. Siaubas kažkoks.
Patariu parašyt šią istoriją www.skundai.lt , ten taip pat didelė klientų auditorija domisi paslaugų kokybe, gal tai apramintų tokią "verslininkę"
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 07 19, 12:15)
Labai užjaučiu, tikrai sugadina nuotaiką tokie dalykėliai. Normalu, jei nuomoja sukneles, tai turėtų žinoti, kad jos yra dėvimos ir susitepa ar suplyšta, nesuprantu kaip galima šitaip užsipulti savo klientą. Siaubas kažkoks.
Patariu parašyt šią istoriją www.skundai.lt , ten taip pat didelė klientų auditorija domisi paslaugų kokybe, gal tai apramintų tokią "verslininkę"

aciu, jau parasiau ir ten verysad.gif , tikrai labai skaudu, kad taip tenka visur negraziai atsiliepti, daug mieliau yra girti ir rekomenduoti kas buvo gerai. o cia doh.gif
dar tiesa pamirsau pasakyt, buvo tokie du vyrai tam salone, tai jie iseidami negirdejau ko ten paklause, bet ta savininke lydedama juos pro mus atsove -"galit padet situos primust", tai kaip toks atsakymas g.gif nu zodziu lygis tai doh.gif blink.gif labai gailiuosi, kad i ta salona ejau ir tikrai zinau, kad ir liktu paskutinis salonas Lietuvoj, nei uz ka i ji kojos nebekelsiu schmoll.gif
Atsakyti
siaubas. dekui uz perspejima doh.gif unsure.gif
Atsakyti