QUOTE(Zuika1511 @ 2006 08 03, 16:03)
Ir aš nutariau pasibėdavoti... Praėjo vestuvės viskas buvo kuo puikiausiai išskyrus maistą, kurį ruošė prie Trakų esanti sodyba "Namija", nes šioje sodyboje ir vyko visas baliukas. Žinokit panos, tos sodybos šeimininkė Jurgita taip pavedė prižadėjusi, kad bus daug ir skanaus maisto... Atvažiavom ir stalus pamačius taip nuotaika sugedo, kad nemoku ir apsakyti... Teisingai maisto kažkiek buvo (ant stalo stovėjo pustuštės lėkštės, PVZ. vienoj 6 gabaliukai liežuvio, kitoj pusė idarytos vištos ir t.t.), bet jis buvo tik ne už tą kainą kokią buvom jai sumokėję... Už maistą 60-čiai žmonių jai sumokėjom 6000 lt (į kainą neįėjo saldus ir alaus stalai, vaisiai, gėrimai, užsigėrimas ir kiti vaisvandeniai, kavos bei arbatos...gerai, kad tuo pasirūpinom patys, tai ir įvairių vaisių, riešutų ir rūkytų ungurių buvo), o iš jos gavom 2 įdarytas vištas, vieną įdarytą lašišą, vieną liežuvį, šiek tiek pomidorų, agurkų ir dar 2-3 bliūdelius salotų, kiekvienam žmogui po karštą patiekalą (vištos krūtinėlė), po kibiną su sultiniu ir po šašlyko porciją. Pirmą ir paskutinį kartą gyvenime kažkam mokėjau iš anksto, nes patikėjau jos argumentais, kad pinigai yra būtini maistui supirkti + meniu su ja suderinti konkrečiai nėjo (jos pasakymas buvo, kad meniu derinsim paskutini pirmadieni prieš vestuves...), bet tą paskutinį pirmadienį nebebuvo kur trauktis, su brangiausiu savo nusprendėm, kad galbūt ji ir nekonkretus žmogus, bet spėjom, kad viskas bus gerai, nes suma buvo skirta pakankama tam reikalui... Taigi maisto užteko tik todėl, kad buvo beprotiškai karšta ir praktiškai visi nuo alaus stalo nesitraukė... Taigi ta Jurgita iš to konkrečiai biznį daro... Po vestuvių susipykau su ja kaip turi būti, nes iš geriausio restorano man maistas nebūtų tiek kainavęs, o ji dar sugebėjo pareikšti "KĄ PADARYSI, PAS MUS MATYT TOKIOS KAINOS" už patirtus nepatogumus ji man pasiųlė 100 litų Tiesa dar pamiršau papasakoti, kad stalą aptarnavo dvi 14-15 metų mergaitės (vėliau paaiškėjo, kad jos dukros), kurios buvo nepajėgios to padaryti... + ar galite įsivaizduoti kaip man ėmė nervas, nes jos ir alkoholį nešiojo (kadangi ta Jurgita iki baliuko pradžios jau buvo dingusi... masčiau, jei jos prisigers iki greitosios kvietimo, tai įdomu kas bus atsakingas ar tik ne mes...) Va tokios buvo mūsų vestuvių bėdos...
Sveikos, siemet ir mes sodybos vestuvem ieskom ir buvau susitikus su sita Jurgita is Namijos. Iskart nutariau, kad ji tikras naturaliausias sukcius!!!!! Kai taremes telefonu, buvo viena kaina, atvaziavus jau sake keliais tukstanciais daugiau motyvuodama tuo, kad GYVENIME tokiu mazu kainu nera zmonem siulius, nebent jei vestuves ziema. Visiskas melas, nes kalbedama telefonu derinau konkrecia diena, taigi puikiai zinojo apie koki menesi kalbame. Be to susitikus nebuvo jokio konkretumo- i visus klausimus apie maista, sales papuosima ir kt. - tik neaiskus mykimas ir bendro pubudzio atsakymai- iš serijos,, pažiūresim vietoj, nu tai nežinau, kaip visada ir pan.". Žodžiu supratau, kad nieko doro ten nebus, tik išvogs puse maisto, sugadins visąm šventinę nuotaiką ir dar paskui kelis mėnesius aiškintis su ja reikės. Be to pasiteiravau- ji priklauso nekilnojamo turto agentūrai, kurios labai platus profilis, žodžiu ten vaikšto dideli pinigai. Taigi nusprendžiau, kad su tokia teisybės beieškant ir teisme dar paprasta nebus, nes tokios firmos dažnai turi pasikausčiusius teisininkus. Žodžiu, kad ir kaip sužavėjo sodybos aplinka, nutariau pasiieškot sąžiningesnių savininkų. Grįžus iš susitikimo su ja iškart pagalvojau, kad reiks jums parašyt, kad bent jau atkreiptumėt dėmesį, jei su ta Jurgita turėsit reikalų.