QUOTE(chaineezas @ 2007 05 17, 22:37)
kai buvo pazadejus gauti nerinius vasario pabaigai ji tylejo ir pati jokios zinios man nedave, o paskui kai tipo kovo gale nuo 15-21 d. atseit sake gaus nerinius ji ir vel man nepaskambino, o kovo 22 diena as ja atsitiktinai sutikau (jau po jos to antro nustatyto termino) ji man sako,kad dar kita pirmadieni jau atseit gaus tas medziagas, tai manau, kad terminu nesilaikymas yra apgavyste
, na bent as taip ta vertinu. na taip iki vestuviu dar laiko tikrai sociai, bet trecia karta laukti kol vel mane isdurs del terminu as nebesiryzau
siuva tegu kada ji nori, svarbu, kad ant vestuviu ji butu padaryta tokia kokia turi buti, (na butu gerai bent koki menesi pries pasiziureti ar tikrai taip kaip isivaizduoja nuotaka atrodo ta suknyte) o medziagas tai manau galima but is anksto issirinkus ta suknytei
Nu net dar kelis kartus perskaičiau pačią pirmą žinutę. Vis tiek šiuo atvėju čia tikrai nėra apgavystė
Pati rašai, kad ir paskambino kažkada (kai negalėjai iš darbo išeiti), kad atitempė pas Tave maišus su medžiagom. Na, nebuvo tarp jų to, kas patiko, bet tai natūralu, žmonių skoniai skiriasi. O ir ne pati gi ji tuos nėrinius neria, kad taip rašytum apie apgavystę
Ne tik nuo tos moters gal priklauso, kada juos gaus
. Gal ir ją kažkas pavedė? Gal nieko gražaus ar tinkamo tam suknelės modeliui nebuvo? Įtariu, kad čia ne šiaip sau patingėjo iki kokios pirmos pasitaukusios audinių parduotuvės nueiti ir iš karto supirkti ką reikia. Juk taip ir Tu pati galėjai padaryti tokiu atvėju. O gražūs nėriniai gal būt ir ne visur yra?
Gal ne taip paprasta juos rasti, kaip norėtųsi? Apgavystė čia būtų tuo atvėju, jeigu iš viso net neprisimintų apie Tave arba jeigu ne laiku
pasiūtų suknelę. Tarkim, prižadėjo iki birželio 1 d. pasiūti, o tą dieną atsitiktinai paaiškėtų, kad ji net nepradėta karpyti
O šiuo atvėju laiko tikrai marios buvo. Taip kad vis tiek labiau panašu į kiek labiau jautrų reagavimą.
Čia panašiai kaip kitos būsimos nuotakos parašo apie kokią Žeigą ar Okeanidę ar dar kokį kitokį saloną, kad jas ten prastai aptarnavo, kad darbuotojos maivėsi ir vos ne prieš nosį durim trankė. Nu, netikiu, kad gerbiantys savo klientus darbuotojai taip gali elgtis. Dažniausiai, mano manymu, pačios būsimos nuotakos išprovokuoja tokį elgesį, gal bando "šokdinti" tas niekuom nekaltas darbuotojas arba šiaip čia tik joms taip atrodo, kad su jomis elgėsi labai prastai. Ir parašo paskui apie "prastą aptarnavimą", o kitos merginos akis išpūtę bando paaiškinti, kad o joms tai viskas kaip tik priešingai labai patiko ir tiko kokiam nors iš tų salonų. Manau, kad daugėliu atvėju neigiami atsiliepimai lieka ne dėl to, kad darbuotojai prastai aptarnavo, o dėl pačios nuotakos. Juk yra tokių merginų, kurioms viskas tinka ir patinka. O yra tokių, kurios tik ir ieško, prie ko prikibti. Čia ne taikau konkrečiai chaineezui, kad ir ji tokia nuotaka (jokiu būdu), čia tik norėjau pasakyti, kad vis tik pasikliauti kitų žmonių nuomone ne labai galima. Kas patinka ir tinka vienai, kitai tai atrodo nepriimtina. Ir visada reikia pačiai vis tik nepagailėti laiko ir pervažiuoti per didesnę dalį salonų... Juk ir nuo bendravimo bei bendro žmogaus nusiteikimo rezultatas irgi priklauso
Neliūdėk, nes niekad nežinai kas gali įsimylėti Tavo šypseną.