Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(issigandusi @ 2007 04 29, 18:08)
Na ka paneles, norejau ir as jums pasiguosti,
Vestuves mano rugpjucio ketvirta..
buvau su foto ir video(na, jis vienas pats tai butu dares) sutarusi, na tik zodziais .................

QUOTE(chaineezas @ 2007 05 03, 21:16)
na va ir as papasakosiu kaip mane apgavo. Ogi susigalvojau kokios vestuvines sukneles noriu, ir jau zinojau,kad tokios issinuomoti negausiu, tad nuejau i drabuziu nuoma Kaune LIMARIJA lapkricio menesi (nors vestuves tik rugpjuti zodziu dar visi 9 menesiai dar pries akis iki vestuviu buvo) na tai salono savininke labai maloniai su manimi bendravo ir liepe ateiti po nauju metu.

uzjauciu merginos, nekenciu tokiu zmoniu, apgavikai paskutiniai gun_bandana.gif bash.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 09, 15:39)
uzjauciu merginos, nekenciu tokiu zmoniu, apgavikai paskutiniai gun_bandana.gif  bash.gif  bash.gif

Bent jau chaineezas atvėju nemanau, kad apgavikai pasitaikė mirksiukas.gif Taigi jos vestuvės dar oi kaip negreitai, o ji jau apskelbė kitus apgavikais. Negražu taip nono.gif Apgavikais būtų galima pavadinti, jeigu jai likus savaitei iki vestuvių pareikštų, kad "oi, sorry, pamiršom apie Jus" arba jeigu pasiūtų, bet visai ne tai, ko ji norėjo, arba iš viso jeigu jai nei karto neskambintų unsure.gif Taigi ji pati parašė, kad jai ir skambino, ir buvo su ja susitikę. O jau kad skoniai nesutapo, tai čia gi labai normalu. Daug kam ir iš forumiečių tarpusavyje visiškai skirtingi dalykai patinka wink.gif Šiuo atvėju tiesiog panašu, kad mergina labai jautriai reagavo, kur dar net nebuvo reikalo panikuoti mirksiukas.gif Aišku, daug kas labai jautrios prieš vestuves pasidaro (kai kurios dar ir su būsimaisiais vyrais pyktis pradeda). Nors manau, kad yra ir tokių, kurios vasaros pabaigai dar net neturi suknelių ir nesinervuoja bigsmile.gif . Tuo labiau, kad suknelę pasiūt - čia ne namą pastatyt ir įrengti bigsmile.gif Prie suknelių po kelis mėnesius niekas nesėdi ir nesiūna jų taip ilgai schmoll.gif Gal tik problematiška medžiagas, atitinkančias skonį ir kišenės galimybes, gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 05 09, 21:47)
Bent jau chaineezas atvėju nemanau, kad apgavikai pasitaikė  mirksiukas.gif

pritariu, nereikia taip iš karto vertinti. nes šiaip normalus tas salonas, neteko kažkokių neigiamų atsiliepimų girdėti, senai dirba.
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 05 09, 20:54)
pritariu, nereikia taip iš karto vertinti. nes šiaip normalus tas salonas, neteko kažkokių neigiamų atsiliepimų girdėti, senai dirba.

SVEIKOS,NET NZN KA IR GALVOT,AS TEN NUOMUOUOS L,GRAZIA SUKNELE ANTRAI DIENAI ,BUVAU TAM SALONE GAL 3 KARTUS,VIS RINKAUSI TAI NUOTAKOS SUKNELE,TAI PAMERGEM, GALIAUSIAI ISSIRINKAU ANTRAI DIENAI.IR VISUS TUO KARTUS TAIP KANTRIAI MANE APTARNAVO IR NIEKO PER PRIEVARTA NEBRUKO,NU NEPATIKO TAI NEPATIKO TA MEDZIAGA,BET JUK NE JOS KALTOS KAD NEPATIKO AR KAD NEGAVO TOKIOS KOKIA PATIKO schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 05 10, 05:47)
Bent jau chaineezas atvėju nemanau, kad apgavikai pasitaikė  mirksiukas.gif Taigi jos vestuvės dar oi kaip negreitai, o ji jau apskelbė kitus apgavikais. Negražu taip nono.gif Apgavikais būtų galima pavadinti, jeigu jai likus savaitei iki vestuvių pareikštų, kad "oi, sorry, pamiršom apie Jus" arba jeigu pasiūtų, bet visai ne tai, ko ji norėjo, arba iš viso jeigu jai nei karto neskambintų unsure.gif Taigi ji pati parašė, kad jai ir skambino, ir buvo su ja susitikę. O jau kad skoniai nesutapo, tai čia gi labai normalu. Daug kam ir iš forumiečių tarpusavyje visiškai skirtingi dalykai patinka wink.gif Šiuo atvėju tiesiog panašu, kad mergina labai jautriai reagavo, kur dar net nebuvo reikalo panikuoti  mirksiukas.gif Aišku, daug kas labai jautrios prieš vestuves pasidaro (kai kurios dar ir su būsimaisiais vyrais pyktis pradeda). Nors manau, kad yra ir tokių, kurios vasaros pabaigai dar net neturi suknelių ir nesinervuoja bigsmile.gif . Tuo labiau, kad suknelę pasiūt - čia ne namą pastatyt ir įrengti bigsmile.gif Prie suknelių po kelis mėnesius niekas nesėdi ir nesiūna jų taip ilgai schmoll.gif Gal tik problematiška medžiagas, atitinkančias skonį ir kišenės galimybes, gauti  g.gif

na i ta salona skambinau AS (o ne man skambino) o susitikau ta moteryte abu kartus visiskai atsitiktinai (o ne todel kad buvom susitare susitikt) kai buvo pazadejus gauti nerinius vasario pabaigai ji tylejo ir pati jokios zinios man nedave, o paskui kai tipo kovo gale nuo 15-21 d. atseit sake gaus nerinius ji ir vel man nepaskambino, o kovo 22 diena as ja atsitiktinai sutikau (jau po jos to antro nustatyto termino) ji man sako,kad dar kita pirmadieni jau atseit gaus tas medziagas, tai manau, kad terminu nesilaikymas yra apgavyste g.gif , na bent as taip ta vertinu. na taip iki vestuviu dar laiko tikrai sociai, bet trecia karta laukti kol vel mane isdurs del terminu as nebesiryzau, nes du kartus pries tai jau pavede g.gif net neabejoju, kad galbut daug kam tam salone patiko, nes ta moteris man paciai pasirode labai maloni ir ji man patiko (taciau zodzio nesilaikė mano atveju) na siaip nesu is tu super jautruoliu kurios artejant vestuvems nezinotu kas jom darosi. Bet man reikia konkretumo,tad nemanau,kad daug reikalauju. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(klajūnė @ 2007 05 08, 07:34)
nu ir?  blink.gif vestuvinė siuvama per 2-3 savaites iki vestuvių tai ko stebėtis? laiko marios. ar nori pasisiūti dabar ir paskui n kartų taisyti, nes prieš vestuves blogsi? nesistebiu, kad neskubėjo  schmoll.gif

siuva tegu kada ji nori, svarbu, kad ant vestuviu ji butu padaryta tokia kokia turi buti, (na butu gerai bent koki menesi pries pasiziureti ar tikrai taip kaip isivaizduoja nuotaka atrodo ta suknyte) o medziagas tai manau galima but is anksto issirinkus ta suknytei, nieks neliepia is tos dienos imt jai ir siut, o terminus juk ji pati nustate schmoll.gif o ne as sugalvojau,kad va man iki tos tos dienos butu audiniai, ji pati pasake kada jie bus o ju nebuvo... ir taip du kartus, jei jus manot kad bereikalo sirstu tai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chaineezas @ 2007 05 17, 22:37)
kai buvo pazadejus gauti nerinius vasario pabaigai ji tylejo ir pati jokios zinios man nedave, o paskui kai tipo kovo gale nuo 15-21 d. atseit sake gaus nerinius ji ir vel man nepaskambino, o kovo 22 diena as ja atsitiktinai sutikau (jau po jos to antro nustatyto termino) ji man sako,kad dar kita pirmadieni jau atseit gaus tas medziagas, tai manau, kad terminu nesilaikymas yra apgavyste  g.gif , na bent as taip ta vertinu. na taip iki vestuviu dar laiko tikrai sociai, bet trecia karta laukti kol vel mane isdurs del terminu as nebesiryzau

siuva tegu kada ji nori, svarbu, kad ant vestuviu ji butu padaryta tokia kokia turi buti, (na butu gerai bent koki menesi pries pasiziureti ar tikrai taip kaip isivaizduoja nuotaka atrodo ta suknyte) o medziagas tai manau galima but is anksto issirinkus ta suknytei

Nu net dar kelis kartus perskaičiau pačią pirmą žinutę. Vis tiek šiuo atvėju čia tikrai nėra apgavystė schmoll.gif bigsmile.gif Pati rašai, kad ir paskambino kažkada (kai negalėjai iš darbo išeiti), kad atitempė pas Tave maišus su medžiagom. Na, nebuvo tarp jų to, kas patiko, bet tai natūralu, žmonių skoniai skiriasi. O ir ne pati gi ji tuos nėrinius neria, kad taip rašytum apie apgavystę smile.gif Ne tik nuo tos moters gal priklauso, kada juos gaus g.gif . Gal ir ją kažkas pavedė? Gal nieko gražaus ar tinkamo tam suknelės modeliui nebuvo? Įtariu, kad čia ne šiaip sau patingėjo iki kokios pirmos pasitaukusios audinių parduotuvės nueiti ir iš karto supirkti ką reikia. Juk taip ir Tu pati galėjai padaryti tokiu atvėju. O gražūs nėriniai gal būt ir ne visur yra? g.gif Gal ne taip paprasta juos rasti, kaip norėtųsi? Apgavystė čia būtų tuo atvėju, jeigu iš viso net neprisimintų apie Tave arba jeigu ne laiku pasiūtų suknelę. Tarkim, prižadėjo iki birželio 1 d. pasiūti, o tą dieną atsitiktinai paaiškėtų, kad ji net nepradėta karpyti mirksiukas.gif O šiuo atvėju laiko tikrai marios buvo. Taip kad vis tiek labiau panašu į kiek labiau jautrų reagavimą.

Čia panašiai kaip kitos būsimos nuotakos parašo apie kokią Žeigą ar Okeanidę ar dar kokį kitokį saloną, kad jas ten prastai aptarnavo, kad darbuotojos maivėsi ir vos ne prieš nosį durim trankė. Nu, netikiu, kad gerbiantys savo klientus darbuotojai taip gali elgtis. Dažniausiai, mano manymu, pačios būsimos nuotakos išprovokuoja tokį elgesį, gal bando "šokdinti" tas niekuom nekaltas darbuotojas arba šiaip čia tik joms taip atrodo, kad su jomis elgėsi labai prastai. Ir parašo paskui apie "prastą aptarnavimą", o kitos merginos akis išpūtę bando paaiškinti, kad o joms tai viskas kaip tik priešingai labai patiko ir tiko kokiam nors iš tų salonų. Manau, kad daugėliu atvėju neigiami atsiliepimai lieka ne dėl to, kad darbuotojai prastai aptarnavo, o dėl pačios nuotakos. Juk yra tokių merginų, kurioms viskas tinka ir patinka. O yra tokių, kurios tik ir ieško, prie ko prikibti. Čia ne taikau konkrečiai chaineezui, kad ir ji tokia nuotaka (jokiu būdu), čia tik norėjau pasakyti, kad vis tik pasikliauti kitų žmonių nuomone ne labai galima. Kas patinka ir tinka vienai, kitai tai atrodo nepriimtina. Ir visada reikia pačiai vis tik nepagailėti laiko ir pervažiuoti per didesnę dalį salonų... Juk ir nuo bendravimo bei bendro žmogaus nusiteikimo rezultatas irgi priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 05 23, 15:17)
Čia panašiai kaip kitos būsimos nuotakos parašo apie kokią Žeigą ar Okeanidę ar dar kokį kitokį saloną, kad jas ten prastai aptarnavo, kad darbuotojos maivėsi ir vos ne prieš nosį durim trankė. Nu, netikiu, kad gerbiantys savo klientus darbuotojai taip gali elgtis. Dažniausiai, mano manymu, pačios būsimos nuotakos išprovokuoja tokį elgesį, gal bando "šokdinti" tas niekuom nekaltas darbuotojas arba šiaip čia tik joms taip atrodo, kad su jomis elgėsi labai prastai. Ir parašo paskui apie "prastą aptarnavimą", o kitos merginos akis išpūtę bando paaiškinti, kad o joms tai viskas kaip tik priešingai labai patiko ir tiko kokiam nors iš tų salonų. Manau, kad daugėliu atvėju neigiami atsiliepimai lieka ne dėl to, kad darbuotojai prastai aptarnavo, o dėl pačios nuotakos. Juk yra tokių merginų, kurioms viskas tinka ir patinka. O yra tokių, kurios tik ir ieško, prie ko prikibti. Čia ne taikau konkrečiai chaineezui, kad ir ji tokia nuotaka (jokiu būdu), čia tik norėjau pasakyti, kad vis tik pasikliauti kitų žmonių nuomone ne labai galima. Kas patinka ir tinka vienai, kitai tai atrodo nepriimtina. Ir visada reikia pačiai vis tik nepagailėti laiko ir pervažiuoti per didesnę dalį salonų... Juk ir nuo bendravimo bei bendro žmogaus nusiteikimo rezultatas irgi priklauso mirksiukas.gif

doh.gif ot su situo nesutinku... tikrai zinau ne viena salona, kur pvz kai buvau jame pries metus labai malonus aptarnavimas buvo, o kita syki atejus vos ne vos labas istaria tokiu ''snukiuku'' kad madaug ko cia atejai... nemanau, kad tai issigalvojimas, nes ejau ne kaip nuotaka... taigi nesakyk kad prastas aptarnavimas yra vien suirzusu nuotaku kalte... pavydziui kai ash ieskojausi sukneles eidama sveciu i vestuves uzsukau i salona priesais Zeiga, nepamenu pavadinimo, nes jis naujas, tai pirma mane nuzvelge, mazdaug fe kokia prascioke atejo... buvau su dzinsais ir bliuzonu ir man paklausus ar turi sukneliu tai datai atsake, kad man prieinama kaina NE!!! dabar tu man tada paaiskink ka man reikejo atsakyti ir kokia mano kalte buvo? kad neuzsidejau D&G dirzo svieciancio is tolo? doh.gif
esme tame, kad jei dirbi toki darba turi ismokti prisitaikyti prie bet kokio klijento... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsIrTu @ 2007 05 23, 16:17)
Nu net dar kelis kartus perskaičiau pačią pirmą žinutę. Vis tiek šiuo atvėju čia tikrai nėra apgavystė  schmoll.gif  bigsmile.gif Pati rašai, kad ir paskambino kažkada (kai negalėjai iš darbo išeiti), kad atitempė pas Tave maišus su medžiagom. Na, nebuvo tarp jų to, kas patiko, bet tai natūralu, žmonių skoniai skiriasi. O ir ne pati gi ji tuos nėrinius neria, kad taip rašytum apie apgavystę smile.gif Ne tik nuo tos moters gal priklauso, kada juos gaus g.gif . Gal ir ją kažkas pavedė? Gal nieko gražaus ar tinkamo tam suknelės modeliui nebuvo? Įtariu, kad čia ne šiaip sau patingėjo iki kokios pirmos pasitaukusios audinių parduotuvės nueiti ir iš karto supirkti ką reikia. Juk taip ir Tu pati galėjai padaryti tokiu atvėju. O gražūs nėriniai gal būt ir ne visur yra? g.gif Gal ne taip paprasta juos rasti, kaip norėtųsi? Apgavystė čia būtų tuo atvėju, jeigu iš viso net neprisimintų apie Tave arba jeigu ne laiku pasiūtų suknelę. Tarkim, prižadėjo iki birželio 1 d. pasiūti, o tą dieną atsitiktinai paaiškėtų, kad ji net nepradėta karpyti mirksiukas.gif O šiuo atvėju laiko tikrai marios buvo. Taip kad vis tiek labiau panašu į kiek labiau jautrų reagavimą.

aš irgi nelabai sutinku g.gif taip, kartais patys klientai būna susierzinę, bet jei aptarnaujantis asmuo bus pakantus, tai mokės prieti prie kliento, ir jis pasijus žymiai geriau. Be to, juk nesikartotų nuolatiniai kitų forumiečių pasisakymai paie to paties salono nemandagų aptarnavimą irnesakyk.gif tad ne viskas nuo mūsų klientų priklauso, tenka matyti įvairių atvejų, kai patys aptarnaujantys asmenys elgiasi šiurkščiai ir nemandagiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2007 05 25, 23:58)
doh.gif  ot su situo nesutinku... tikrai zinau ne viena salona, kur pvz kai buvau jame pries metus labai malonus aptarnavimas buvo, o kita syki atejus vos ne vos labas istaria tokiu ''snukiuku'' kad madaug ko cia atejai... nemanau, kad tai issigalvojimas, nes ejau ne kaip nuotaka... taigi nesakyk kad prastas aptarnavimas yra vien suirzusu nuotaku kalte... pavydziui kai ash ieskojausi sukneles eidama sveciu i vestuves uzsukau i salona priesais Zeiga, nepamenu pavadinimo, nes jis naujas, tai pirma mane nuzvelge, mazdaug fe kokia prascioke atejo... buvau su dzinsais ir bliuzonu ir man paklausus ar turi sukneliu tai datai atsake, kad man prieinama kaina NE!!! dabar tu man tada paaiskink ka man reikejo atsakyti ir kokia mano kalte buvo? kad neuzsidejau D&G dirzo svieciancio is tolo? doh.gif
esme tame, kad jei dirbi toki darba turi ismokti prisitaikyti prie bet kokio klijento... bigsmile.gif

cia tai teisybe drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2007 05 26, 00:58)
uzsukau i salona priesais Zeiga, nepamenu pavadinimo, nes jis naujas, tai pirma mane nuzvelge, mazdaug fe kokia prascioke atejo... buvau su dzinsais ir bliuzonu ir man paklausus ar turi sukneliu tai datai atsake, kad man prieinama kaina NE!!! dabar tu man tada paaiskink ka man reikejo atsakyti ir kokia mano kalte buvo? kad neuzsidejau D&G dirzo svieciancio is tolo?  doh.gif

Čia tai viršūnė doh.gif ar tik ne A&R? nors mane maloniai aptarnavo jame
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 05 27, 12:39)
Čia tai viršūnė  doh.gif ar tik ne A&R? nors mane maloniai aptarnavo jame

tikrai nepamenu pavadinimo blush2.gif , neistrigo, nors izeista buvau pakankamai doh.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...php?id=13359431
Atsakyti