Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE(klajūnė @ 2007 05 07, 22:34)
nu ir?  blink.gif vestuvinė siuvama per 2-3 savaites iki vestuvių tai ko stebėtis? laiko marios. ar nori pasisiūti dabar ir paskui n kartų taisyti, nes prieš vestuves blogsi? nesistebiu, kad neskubėjo  schmoll.gif

visiška nesąmonė. Aš jau dabar siuvuosi, o likus kelioms savaitėms iki šventės apsivilksiu ir pažiūrėsiu, ar vis gerai gula. Be to , ne visos blogsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 05 08, 00:20)
nemanau kad per tiek laiko galima pasiuti schmoll.gif nusisnekejo biski mergina doh.gif

Jeigu jau laaabai reikia, pasiuva per savaitę, taip man sakė vienam salone. aišku, kad niekas nesiuva vienos suknelės nuo rytoj iki vakaro pusę metų, visas procesas max kokias 4 dienas užtrunka viską sudėjus. bet šitoj situacijoj suprantama, kad nuotaka nepatenkinta buvo.
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 05 07, 22:48)
Jeigu jau laaabai reikia, pasiuva per savaitę, taip man sakė vienam salone. aišku, kad niekas nesiuva vienos suknelės nuo rytoj iki vakaro pusę metų, visas procesas max kokias 4 dienas užtrunka viską sudėjus. bet šitoj situacijoj suprantama, kad nuotaka nepatenkinta buvo.

BUTENT drinks_cheers.gif stai jums ir pavyzdys - as - man suknele pasius per paskutines 5 dienas pries vestuves, nes tik savaite griztu iki vestuviu.
Tik audiniai ilgiau eina, pvz mano suknelei is Italijos apie 3 menesius ejo...
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 05 07, 23:20)
nemanau kad per tiek laiko galima pasiuti schmoll.gif nusisnekejo biski mergina doh.gif

Jeigu su siuvėja sutarta (ta prasme jeigu ji tuo metu kitokių skubių užsakymų neturės), tai pasiūti galima per keletą dienų. Kažkada man pačiai reikėjo proginės suknelės išleistuvėms, tai man pasiuvo per 3 dienas (o suknelė buvo pūsta, su "tortiniu" pasijoniu, viršus kaip ir korsetas, tik tiek, kad ne atskiras, o prie sijono prisiūtas). Ta siūvėja sake, kad ir su vestuvinėm suknelėm galima panašiai viską organizuot. Nu, gerai, maksimum per savaitę (aišku, su sąlyga, kad siūvėja neturi daugiau tokių degančių darbų). Taip kad tikrai viskas yra įmanoma. Ir mano manymu tai yra normalu, kad darbas buvo atidėtas velesniam laikui (tik, kaip supratau, autorė paskui jau ta paslauga nepasinaudojo). Geriau jau per tą laiką geresnių/gražesnių medžiagų pasiieškoti, negu kad pulti stačia galva siūti iš pirmų pasitaikučių. Nu, bet čia tik mano nuomonė.
Atsakyti
perskaiciau tema ir suvokiau,kad vestuves svesiu treciadieni biggrin.gif lotuliukas.gif nereiks pries puse metu ieskoti nei sodybos,nei fotografo,nei muzikantu,nes paprastai jie buna issluoti savaitgaliais,o siokia diena manau gausiu geriausius thumbup.gif (be cia tik siaip pamastymui cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2007 05 08, 11:49)
perskaiciau tema ir suvokiau,kad vestuves svesiu treciadieni  biggrin.gif  lotuliukas.gif  nereiks pries puse metu ieskoti nei sodybos,nei fotografo,nei muzikantu,nes paprastai jie buna issluoti savaitgaliais,o siokia diena manau gausiu geriausius thumbup.gif  (be cia tik siaip pamastymui cool.gif )

o sveciu nekviesi? vieni sedesit toje sodyboje ir klausysite muzikantu biggrin.gif ..... ar pas tave visi treciadieniais laisvi buna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2007 05 08, 12:57)
o sveciu nekviesi? vieni sedesit toje sodyboje ir klausysite muzikantu biggrin.gif ..... ar pas tave visi treciadieniais laisvi buna  lotuliukas.gif

nu suskelei neblogai drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu dviese su vyreliu lotuliukas.gif svarbu musu svente lotuliukas.gif thumbup.gif bet uztai jokiu nervu nieko... tongue.gif nors as cia juokais viska,nepriimkite rimtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 05 07, 23:20)

ar tu siuvaisi, kad taip sakai, ar tiesiog "nemanai"? būtų smagiau, jei ateity sakytum "žinau" mirksiukas.gif

vestuvės buvo birželį, pradėjau ieškot rugsėjį (taip kad reikalo skubėt nebuvo), pasiuvo maždaug per 3 savaites. normalią vestuvinę suknelę, normaliai dirbančiam salone. nesiūlau taip elgtis, tik konkretizuoju.
Atsakyti
QUOTE(klajūnė @ 2007 05 08, 17:56)
ar tu siuvaisi, kad taip sakai, ar tiesiog "nemanai"? būtų smagiau, jei ateity sakytum "žinau"  mirksiukas.gif

vestuvės buvo birželį, pradėjau ieškot rugsėjį (taip kad reikalo skubėt nebuvo), pasiuvo maždaug per 3 savaites. normalią vestuvinę suknelę, normaliai dirbančiam salone. nesiūlau taip elgtis, tik konkretizuoju.

na jei salonas neturi ka siuti, tai ir suknele gali pasiuti per kelias dienas mirksiukas.gif bet tokiam as tikrai nesisiuciau schmoll.gif

bet svarbiausia, kad tau pasiuvo tokia, kokios norejai pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klajūnė @ 2007 05 08, 16:56)
ar tu siuvaisi, kad taip sakai, ar tiesiog "nemanai"? būtų smagiau, jei ateity sakytum "žinau"  mirksiukas.gif

man tai itariu per kokia dvi ar tris dienas pasiuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2007 05 08, 12:49)
perskaiciau tema ir suvokiau,kad vestuves svesiu treciadieni  biggrin.gif  lotuliukas.gif  nereiks pries puse metu ieskoti nei sodybos,nei fotografo,nei muzikantu,nes paprastai jie buna issluoti savaitgaliais,o siokia diena manau gausiu geriausius thumbup.gif  (be cia tik siaip pamastymui cool.gif )

Ir as taip galvojau ieskodama sodybos, nes visur uzimta vos ne pries pries pusantru metu schmoll.gif Bet jei nori sukviesti draugus, jiems bus labai nepatogu vidury savaites atitrukti nuo darbu g.gif Mes pries 3 menesius susiradom grazia sodyba tik 135 km nuo Kauno, o kelione neprailgo ten vaziuojant, nes palei Nemuna atsiveria pasakiski vaizdai thumbup.gif O svarbiausia ir visi sveciai liko be galo patenkinti biggrin.gif
Atsakyti