musu pabrolys katik pries keleta savaiciu Petrausku sodyboje svente kazkieno vestuves ir sake visks labai patiko...tikriausiai pasikeite seiminineks nes maistas sake buvo liuk ir labai begiojo jos ten, keite lekstes nesiojo karstus su aprangomis ir visa kita...o as va praejusia savaite nuvaziavau dar kara apsiziureti, tai buvo viskas paruosta vestuvems, nes kia diena turejo vykti jos ten, tai visai neblogai..papuosta kukliai, bet ten buvo pagal kedziu skaiciu aruosta 26 zmonems, vietos per akis liko..na papuosimais pasirupinau pati tai jiems nereikes nieko daryt, bet taip ir jaunuju miegamasis neblogai visai buvo..zodziu nieko visai.man patiko.O del gerimu tai mus iskart perspejo kad reikes patiems pasiimti vis i to rakinamo sandeliuko, ir man si mintis visai patiko, nes viskas grieztai ir aiskiai. tik nuvyle siek tiek vienas dalykas, kad susitariau pora dienu pries del susitikimo, ir seiminkas nepasirode, tik sargas atvaziavo musu ileisti, jis tiesiog pamirso kad turiu atvaziuoti bet stengiuos neimt to labai i galva... visiems pasitaiko, jis labai atsiprase.
QUOTE(remisita @ 2007 04 28, 14:28)
musu pabrolys katik pries keleta savaiciu Petrausku sodyboje svente kazkieno vestuves ir sake visks labai patiko...tikriausiai pasikeite seiminineks nes maistas sake buvo liuk ir labai begiojo jos ten, keite lekstes nesiojo karstus su aprangomis ir visa kita...o as va praejusia savaite nuvaziavau dar kara apsiziureti, tai buvo viskas paruosta vestuvems, nes kia diena turejo vykti jos ten, tai visai neblogai..papuosta kukliai, bet ten buvo pagal kedziu skaiciu aruosta 26 zmonems, vietos per akis liko..na papuosimais pasirupinau pati tai jiems nereikes nieko daryt, bet taip ir jaunuju miegamasis neblogai visai buvo..zodziu nieko visai.man patiko.O del gerimu tai mus iskart perspejo kad reikes patiems pasiimti vis i to rakinamo sandeliuko, ir man si mintis visai patiko, nes viskas grieztai ir aiskiai. tik nuvyle siek tiek vienas dalykas, kad susitariau pora dienu pries del susitikimo, ir seiminkas nepasirode, tik sargas atvaziavo musu ileisti, jis tiesiog pamirso kad turiu atvaziuoti bet stengiuos neimt to labai i galva... visiems pasitaiko, jis labai atsiprase.
na 26 zmones nedaug tai vietos nemazai liko, bet kai pas mus buvo 50 tai jei butu lijes lietus nezinau kur butumem soke, todel buvom pasiruose palapines ir t.t. del papuosimu tai jie mums sake kad nepuosia, nes sunku itikti kiekvieno skoniui, tas man patiko. o del gerimu mums niekas nieko nesake... todel ir gavosi toks nesusipratimas ir nepatogumas, kas mane erzino....
QUOTE(Indrushka @ 2007 04 28, 17:17)
na 26 zmones nedaug tai vietos nemazai liko, bet kai pas mus buvo 50 tai jei butu lijes lietus nezinau kur butumem soke, todel buvom pasiruose palapines ir t.t. del papuosimu tai jie mums sake kad nepuosia, nes sunku itikti kiekvieno skoniui, tas man patiko. o del gerimu mums niekas nieko nesake... todel ir gavosi toks nesusipratimas ir nepatogumas, kas mane erzino....
na matai, tavo vestuves jau prie pora meteliu buvo, tai gal seimininkai pasimokeis savo klaidu..pas mane irgi bus 40-55 zmones bet ten vietos per akis mums, nes stala statysim turputi kitaip.O del papuosimu ten buvo siek tiek sakau papuosta kaip maciau, bet tikrai mano skoniui neitikoir vestuviu temai ten buvo tokios lelijos ant stalo plaukiojancios ir raudonas silkas, jaunuju kedes apvilktos dar mazoji sale kiek padekoruota...na taip labai kukliai o as tai viska pasisiuvau nuo serveteliu iki kedziu apvalkalu...tikiuos paskui parduoti gal kas nores...gal jie patys nores? nes man tai ju tikrai nereikes daugiau manau...
QUOTE(remisita @ 2007 04 28, 22:35)
na matai, tavo vestuves jau prie pora meteliu buvo, tai gal seimininkai pasimokeis savo klaidu..pas mane irgi bus 40-55 zmones bet ten vietos per akis mums, nes stala statysim turputi kitaip.O del papuosimu ten buvo siek tiek sakau papuosta kaip maciau, bet tikrai mano skoniui neitikoir vestuviu temai ten buvo tokios lelijos ant stalo plaukiojancios ir raudonas silkas, jaunuju kedes apvilktos dar mazoji sale kiek padekoruota...na taip labai kukliai o as tai viska pasisiuvau nuo serveteliu iki kedziu apvalkalu...tikiuos paskui parduoti gal kas nores...gal jie patys nores? nes man tai ju tikrai nereikes daugiau manau...
eina sau, tu rimtai viska pasisiuvai nu ir saunuole! o kokios spalvos tavo keldziu apvalkalai? o bantai perrisami?
QUOTE(gala @ 2007 04 29, 13:57)
eina sau, tu rimtai viska pasisiuvai nu ir saunuole! o kokios spalvos tavo keldziu apvalkalai? o bantai perrisami?
na kaip pati...mama mano pasius sake tai zodziu kolkas bantai bus ryskiai zali ir balti kas antra kede is organzos perrisami, ir netgi jau labai abejoju ar kedziu uzvalkalu siutis nes petrausku sodyboje ana neblogos tos kedes, zalios medines tai man kaip tik, pagalvojau kad kam tas vargas mamai geriau as cia londone kokioje IKEA nupirksiu kedziu minkstuku tu paciu paprasciausiu ten po 25piskes ir bus ir darbo maziau.Plius as dar norejau medziaginiu serveteliu bent pirmai dienai nes man jos daug graziau nei popierines..ideciau parodyti bt labai jau didele nuotrauka visko, o sumazinti nemoku...
Na ka paneles, norejau ir as jums pasiguosti,
Vestuves mano rugpjucio ketvirta..
buvau su foto ir video(na, jis vienas pats tai butu dares) sutarusi, na tik zodziais dar grudzio men, zodziais todel, kad jis pats norejo balandzio men tik susitikti sake kad del to kad neklaipedietis ir kad orai nekokie - jis skuodiskis ir dar pagalvojau gi "per pazistamus" Neapvils.... Deja, nepasiseke man- apvyle... tai va Isgyvenau ziauru stresa ketvirtadieni, kai paskambinau jam ir sakau, tai susitikim ir paimkit gi uzstata kad as jau 100proc tikra buciau, o jis man: nu kaip ir sakes buvau (nors nieko nesake) kad negalesiu, ta va - as negalesiu.. nu ir naglumas zmogaus.. tai pokalbio pabaigoje as jam tik pasakiau aciu kad ne paskutine diena pranese.. Aisku gal ir kvaila is mano puses, tiketis kazko nedavus uzstato, bet kai jis man 100proc patvirtino, kad jam taip anksti jo neduot, tai kazkaip ir pagalvojom, kad gal ir skubam..
tai va, kam skambinau ketvirtadieni, visi sako kad per velai ieskau, bet visai nepazistamu zmoniu pagalbos sulaukia - Labai Dekui Klaipedietei Violetai - ji vestuves filmuoja, kurios deka radau video.. dar ta pacia diena nusisamdziau.. o ir foto radau...
Na, tik tiek, kad mums tai kainuos daaug daugiau..nei butu kainave, tik tikiuos kad rezultatas bus geresnis nei buciau gavusi..Nes tiek foto, tiek video tai sake, kad tikrai bus geresnis
O tas "mielasis" man perskambines sako as vietoj saves turiu kitus rades. tai jau kam man imti kitus neklaipediecius, kuriu kaina tokia pat, kaip ir kuriuos nusisamdziau, ir dar Klaipediskius??
Na, nieko nesakau, gal jam tikrai kasnors pasikeite.. bet tai jei jis tai zinojo anksciau, tai galejo anksciau man ir pasakyti!O jei daugiau $ norejo, tai irgi galejo sakyti.. Na. zodziu nepatinka man tokie zmones! Tikiuos, tuos kurie bus per mano weddings, bus Klasiski ir padarys tai ko as noriu
Jei kas noresit konkretesniu kontaktu to zmogaus rasykit i AZ, nenoriu per daug jo viesinti, gal su juo tik man nepasiseke, o gal tikrai zmogui kas..
Tik noriu ispeti, jei jau kartais kasnors neima is jusu uzstato, tai jau bukit budrios ir gal pasieskokite kito varianto, kad kartais nenutiktu kazkas panasaus...
Ir linkiu visom sekmes planavime
Vestuves mano rugpjucio ketvirta..
buvau su foto ir video(na, jis vienas pats tai butu dares) sutarusi, na tik zodziais dar grudzio men, zodziais todel, kad jis pats norejo balandzio men tik susitikti sake kad del to kad neklaipedietis ir kad orai nekokie - jis skuodiskis ir dar pagalvojau gi "per pazistamus" Neapvils.... Deja, nepasiseke man- apvyle... tai va Isgyvenau ziauru stresa ketvirtadieni, kai paskambinau jam ir sakau, tai susitikim ir paimkit gi uzstata kad as jau 100proc tikra buciau, o jis man: nu kaip ir sakes buvau (nors nieko nesake) kad negalesiu, ta va - as negalesiu.. nu ir naglumas zmogaus.. tai pokalbio pabaigoje as jam tik pasakiau aciu kad ne paskutine diena pranese.. Aisku gal ir kvaila is mano puses, tiketis kazko nedavus uzstato, bet kai jis man 100proc patvirtino, kad jam taip anksti jo neduot, tai kazkaip ir pagalvojom, kad gal ir skubam..
tai va, kam skambinau ketvirtadieni, visi sako kad per velai ieskau, bet visai nepazistamu zmoniu pagalbos sulaukia - Labai Dekui Klaipedietei Violetai - ji vestuves filmuoja, kurios deka radau video.. dar ta pacia diena nusisamdziau.. o ir foto radau...
Na, tik tiek, kad mums tai kainuos daaug daugiau..nei butu kainave, tik tikiuos kad rezultatas bus geresnis nei buciau gavusi..Nes tiek foto, tiek video tai sake, kad tikrai bus geresnis
O tas "mielasis" man perskambines sako as vietoj saves turiu kitus rades. tai jau kam man imti kitus neklaipediecius, kuriu kaina tokia pat, kaip ir kuriuos nusisamdziau, ir dar Klaipediskius??
Na, nieko nesakau, gal jam tikrai kasnors pasikeite.. bet tai jei jis tai zinojo anksciau, tai galejo anksciau man ir pasakyti!O jei daugiau $ norejo, tai irgi galejo sakyti.. Na. zodziu nepatinka man tokie zmones! Tikiuos, tuos kurie bus per mano weddings, bus Klasiski ir padarys tai ko as noriu
Jei kas noresit konkretesniu kontaktu to zmogaus rasykit i AZ, nenoriu per daug jo viesinti, gal su juo tik man nepasiseke, o gal tikrai zmogui kas..
Tik noriu ispeti, jei jau kartais kasnors neima is jusu uzstato, tai jau bukit budrios ir gal pasieskokite kito varianto, kad kartais nenutiktu kazkas panasaus...
Ir linkiu visom sekmes planavime
na va ir as papasakosiu kaip mane apgavo. Ogi susigalvojau kokios vestuvines sukneles noriu, ir jau zinojau,kad tokios issinuomoti negausiu, tad nuejau i drabuziu nuoma Kaune LIMARIJA lapkricio menesi (nors vestuves tik rugpjuti zodziu dar visi 9 menesiai dar pries akis iki vestuviu buvo) na tai salono savininke labai maloniai su manimi bendravo ir liepe ateiti po nauju metu. Atejau po nauju metu ji ir vel buvo be galo maloni net patare sijona sukneles siek tiek kitaip daryt, sutikau nes jos variantas man tikrai patiko ir tiko (o sutarem,kad ji siuva suknele tokia kokia as noriu ant manes, as pirma ja velkuosi ir po to palieku jai nuomai).zodziu ji man sako kai gausiu medziagytes paskambinsiu atvyksit issirinksit viskas bus gerai.ir is tikruju po poros savaiciu sestadieni ji man skambina ir sako ar galetumet uz poros valandu buti pas mane nuomoj,nes atveza audinius nu aisku negalejau nes tuo metu buvau darbe ir iseit negalejau, bet kadangi mano darbas netoli tos nuomos, tai ji pasisiule ir atleke su tasem tu medziagu, bet nepermatomos medziagos buvo tik dvi (sukneles pagrindui), na tiek to issirinkau viena is ju. Ir siaip tos sukneles 85 proc.grozio esmes nerinukuose, na o tas nerinukas man turejo but butent tampomas siek tiek nes kitaip butu nepatogu labai ir nesilaikytu (cia jau ji taip sake) tai zodziu is tu tampomu jos atsinestu nerinuku man ne vienas nepatiko. o ji sako nieko tookio dar daug laiko tad vasario menesi as vel gausiu tu neriniu ir issirinksi.nu gerai. vasario vidury as jai paskambinau apie save priminiau nu tipo as jusu nepamirsau kai bus audiniai paskambinsiu.na vasario 27 d.einu ir netycia ta ponia is nuomos sutikau,o ji prie manes prilekia ir kaip laputaite suokia,kad vasario menesi ji jau du kartus buvo gavus tu neriniu bet "jau tookie negrazus buvo,o as jums is bet ko siut nenoriu, tai todel net neskambinau " na ir tipo jau kovo 17-21 dienomis tikrai gausiu vel medziagu tai issirinksit viskas gerai bus. Na ir ka sau manot iki kovo 21 d. ji man taip ir nepaskambino , o kovo 22d.as ja vel netycia sutikau, o ji ir vel man tokiu maloniu balseliu suokia kad jau kita pirmadieni tai jau tikrai gausiu neriniu, tai padekojau ir sakiau kad daugiau nebevargtu nes tikrai esu isitikinus,kad ji melavo ir vasario menesi ji ne velnio nebuvo gavus tu neriniu arba ji paprasciausiai man pamirso pranest, tad su tokiais tempais kai buvo zadetos medziagos vasario menesiui o kovo pabaigoj ju dar nebuvo man tikrai truko kantrybe man sukneles reikia rugpjuciui tai su tokiais terminu laikymaisis turbut bustu pasiuvus spaliui tai va ir neturesiu savo svajoniu sukneles , bet kazka panasaus pataisius jau gavau issinuomot nes kitur siutis jau ir nebenorejau eit kad ir kitur nesitestu panasios nesamones. nes kur tai matyta po pacio pirmo apsilankymo pas ja (lapkriti) iki kovo galo nebuvo gautos visos medziagos kad galeciau issirinkt (tai 4 menesiai buvo veltui praleisti,nes kitos suknios per ta laika neieskojau).
eina sau. man tai nervai neatlaikytu
nebuciau as tokia mandagi
nebuciau as tokia mandagi
siaubacija man ji irgi siule pasiuti suknele kuria buvau nusiziurejus zurnale...kazkaip nesusigundziau,net nezinau kodel..tai ji pradejo prudinti kita siuta suknele, bet jau tokia belekaip pasiuta,karoliukais siuvineta tipo ji sake kad nesiuvneta o klijuota, o taip matosi kad siuta ant zhilkos ir net neuztvirtinta nes visi karoliukai susitrauke ant medziagos,plius kur ne kur islindes gabalas vielytes. tai ji mate kad man nelabai jau, tai ir taip tampe ir anaip tampe,ir suverze galiausiai taip kad ikvepti negalejau, pradejo sonkauliai verstis is suknios, sakau duokit man atsisest ant kedes noriu paziureti ar korseto kauliukai nesusilenks i virsu, tai ji sako ko cia kabinejates, juk viskas gerai, tai taip ir negavau as tos kedes...o kai kaina pasak tai isis plaukai pasisiause, pasakiau aciu ir isejau
QUOTE(chaineezas @ 2007 05 03, 21:16)
na va ir as papasakosiu kaip mane apgavo. Ogi susigalvojau kokios vestuvines sukneles noriu, ir jau zinojau,kad tokios issinuomoti negausiu, tad nuejau i drabuziu nuoma Kaune LIMARIJA lapkricio menesi (nors vestuves tik rugpjuti zodziu dar visi 9 menesiai dar pries akis iki vestuviu buvo)
nu ir? vestuvinė siuvama per 2-3 savaites iki vestuvių tai ko stebėtis? laiko marios. ar nori pasisiūti dabar ir paskui n kartų taisyti, nes prieš vestuves blogsi? nesistebiu, kad neskubėjo
QUOTE(klajūnė @ 2007 05 07, 21:34)
nu ir? vestuvinė siuvama per 2-3 savaites iki vestuvių tai ko stebėtis? laiko marios. ar nori pasisiūti dabar ir paskui n kartų taisyti, nes prieš vestuves blogsi? nesistebiu, kad neskubėjo
Na jau tikrai kazi ar rastum tokia drasuole kuri siutus suknele likus kelioms savaitems iki vestuviu
QUOTE(kardio @ 2007 05 07, 23:01)
Na jau tikrai kazi ar rastum tokia drasuole kuri siutus suknele likus kelioms savaitems iki vestuviu
nemanau kad per tiek laiko galima pasiuti nusisnekejo biski mergina