Įkraunama...
Įkraunama...

Atsargiai! Mane apgavo

QUOTE (r@mke @ 2004 08 15, 09:19)
Sveiki,

Gal gali parasyti nors viena, kuri turejo "liuks" muzikantus ?
Nes net plaukai siausiasi smile.gif ..

Tai buvo jau senokai (prieš 12m). Turėjom muzikantus thumbup.gif Per visą laiką, kai jie grojo, negalėjau nieko prikišti: muzika, balsai thumbup.gif .
Dėl užmokesčio tai buvo sutarta tam tikra suma, bet jų sąlyga buvo kad atsiskaitysim tik po viskam. Tai va , prieš išvažiuodami jie paskaičiavo kiek susirinko per baliuką. Išėjo taip, kad surinko daugiau nei tarėmės ir iš mūsų nieko neėmė thumbup.gif .
Visi, kurie kvietė tuos muzikantus ir prieš mus, ir po mūsų labai juos gyrė. O mums jie tiesiog iš dangaus nukrito: kvietėm vienus, bet penktadienį paskambino ir atsiprašė, jog negali. Pasakė kad be muzikos neliksim, surado kas juos pavaduos.
Atsakyti
su muzikantais mums irgi juoku buvo,likus savaitei iki vestuviu suzinojame,kad kaina pakilo visu simtu.Nors ne piniguose esme,bet manyciau jei tariesi suma,tai gal jau jos keist savaitei iki vestuviu nebereiketu mad.gif
issipirkus stala pamaciau,kad vienas is ju jau gerokai ikauses mad.gif M
Papildyta @ [mergetime]1092761450[/mergetime]
Maniskis su jais pasikalbejo,tai vargseliai iki 6 ryto kalte ispirkinej thumbup.gif g.gif o
Atsakyti
QUOTE (ramaske @ 2004 08 17, 18:49)
su muzikantais mums irgi juoku buvo,likus savaitei iki vestuviu suzinojame,kad kaina pakilo visu simtu.Nors ne piniguose esme,bet manyciau jei tariesi suma,tai gal jau jos keist savaitei iki vestuviu nebereiketu mad.gif
Papildyta @ [mergetime]1092761450[[b]*Marmiska rgetime] [/b]
Maniskis su jais pasikalbejo,tai vargseliai iki 6 ryto kalte ispirkinej thumbup.gif g.gif o

O mums buvo atvirksciaisutarem pirma karta viena kaina,o veliau jau pries vestuves savaite tai kaina buvo 200,-lt maziau.wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 08 17, 20:34)
Maniskis su jais pasikalbejo,tai vargseliai iki 6 ryto kalte ispirkinej thumbup.gif  g.gif o

O mums buvo atvirksciaisutarem pirma karta viena kaina,o veliau jau pries vestuves savaite tai kaina buvo 200,-lt maziau.wink.gif thumbup.gif

Na ir kaip jusiskiai muzikantai, Marmiska?
Atsakyti
QUOTE (dzudi @ 2004 08 18, 09:23)
QUOTE (Marmiska @ 2004 08 17, 20:34)
Maniskis su jais pasikalbejo,tai vargseliai iki 6 ryto kalte ispirkinej thumbup.gif  g.gif o

Na ir kaip jusiskiai muzikantai, Marmiska?

man tai idomiausia kiek jus mokat jiems? Nes kaip cia viena panike rase 1100lt uz 6h grojimo manau yra tkrai daug! NA nebent jie super super geri g.gif
Atsakyti
Mes mokejom 500 Lt, bet likau nepatenkinta... Truputi gailiuosi, kad dar poros simtuku pagailejau...
Atsakyti
Mes muzikantams (ju du) mokesim 1000 lt. uz dvi dienas, ir pas juo ner nustatyto limito kad grojam tiek ar tiek valandu, sake kiek reiks tiek ir gros thumbup.gif
Atvyksta jie i Vilniu net is Marijampoles wink.gif cia musu pirsleliai parekomendavo sake liuks muzikamtai rolleyes.gif jie su jais jau poroj vestuviu atbuvo ir pas juos pacius per vestuves jie grojo clap_1.gif tai jie jau zino kas ir kaip thumbup.gif
o muzikantai bus ir jaunaji islydint is namu, ir mane palydint ir galbut dar pas mus baznytelei gros, nes ten ner vargoninko ....
Atsakyti
QUOTE (angeliukas @ 2004 08 18, 09:35)
Mes muzikantams (ju du) mokesim 1000 lt. uz dvi dienas, ir pas juo ner nustatyto limito kad grojam tiek ar tiek valandu, sake kiek reiks tiek ir gros thumbup.gif
Atvyksta jie i Vilniu net is Marijampoles wink.gif cia musu pirsleliai parekomendavo sake liuks muzikamtai rolleyes.gif jie su jais jau poroj vestuviu atbuvo ir pas juos pacius per vestuves jie grojo clap_1.gif tai jie jau zino kas ir kaip thumbup.gif
o muzikantai bus ir jaunaji islydint is namu, ir mane palydint ir galbut dar pas mus baznytelei gros, nes ten ner vargoninko ....

as jauciu zinau apie kuriuos muzikantus is marijampoles kalbi thumbup.gif Jeigu tie patys, tai jie mano brolio vestuvese gorojo labai tvarkingi, saziningi ir tikrai gerai pravede vakara!
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 18, 09:43)
QUOTE (angeliukas @ 2004 08 18, 09:35)
Mes muzikantams (ju du) mokesim 1000 lt. uz dvi dienas, ir pas juo ner nustatyto limito kad grojam tiek ar tiek valandu, sake kiek reiks tiek ir gros  thumbup.gif
Atvyksta jie i Vilniu net is Marijampoles  wink.gif  cia musu pirsleliai parekomendavo sake liuks muzikamtai  rolleyes.gif jie su jais jau poroj vestuviu atbuvo ir pas juos pacius per vestuves jie grojo  clap_1.gif tai jie jau zino kas ir kaip  thumbup.gif

as jauciu zinau apie kuriuos muzikantus is marijampoles kalbi thumbup.gif Jeigu tie patys, tai jie mano brolio vestuvese gorojo labai tvarkingi, saziningi ir tikrai gerai pravede vakara!

nezinau ar tie patys, bet sako kad jie Marijampojei patys patys thumbup.gif
sake per visa vasara nei minuteles neturejo laisvos ...
pasitikiu savo pirsleliais clap.gif jie tikriai bet ko nesiulys, nes patys yra pakankamai reiklus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (IddI @ 2004 08 12, 14:06)
Galėčiau ir pasipasakoti...
Mes tuokėmės prieš metus. Santuokos rūmuose sumokėjome (į banką) 80Lt. už iškilmingesnę ceremoniją: atseit įtą kainą įeis šampanas, gyva muzika. Mūsų vestuvių dieną, kai pakvietė mus ir mūsų liūdininkus pasirašyti, liūdininkų paklausė ar jaunavedžiai bei visa palyda pageidaus iškilmingų vestuvių, t.y. šampano ir gyvos muzikos. Na, jie žmogeliai norėdami mums šventės, sumokėjo (tiesiai į rankas) 50Lt. už ceremoniją.
Taigi, mes paskaičiavome, kad Alitos šampano taurė tą dieną kainavo kiekvienam po 50-60Lt. ohmy.gif
Manu, daugokai?!
Pikta, kad žmonės naudojasi tokiomis progomis ir plešia iš žmonių pinigus.
P.S. Gerai,kad apie tai mums papasakojo tik po gero mėnesiuko tongue.gif

na, 80 lt. ir mes mokejom i banka uz santuoka, bet sampana nesemes savo ir pries ceremonija ji padavem tom bobelem, o jos ipyle i taures... cia tas 80 lt. uz tai, kad sutuoktu didesneje saleje ir plius su skambanciu marsu, o ne kokiam kabinete tik pasirasyti reiketu - bent pas mus taip yra...
Atsakyti
Sveiki,

pas mus buvo liuks muzikantai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazkaip per mano vestuves man tai nebuvo aktualu - paprasciausiai ne taip viska girdejau... bet po pusmecio tuokesi mano drauge, kuri buvo musu vestuvese ir uzsisake tuos pacius muzikantus... va tada jie man is tiesu patiko... thumbup.gif thumbup.gif

o kaina - tai uz viena diena mokejo 450 lt., bet grojo nuo kazkur 7 vakaro irki kokiu 5 ryto - na, kol visi issiskirste.
o musu vestuvese jie grojo ir mus islydint, ir sutinkant, ir iki kazkur 6 ryto, bet kiek sumokejo nebepamenu, bet ar tai 600 ar 700 lt. Jie irgi dviese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 18 rugpjūčio 2004 - 13:42
QUOTE (bonda @ 2004 08 18, 13:40)
Sveiki,

pas mus buvo liuks muzikantai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kazkaip per mano vestuves man tai nebuvo aktualu - paprasciausiai ne taip viska girdejau... bet po pusmecio tuokesi mano drauge, kuri buvo musu vestuvese ir uzsisake tuos pacius muzikantus... va tada jie man is tiesu patiko... thumbup.gif thumbup.gif

o kaina - tai uz viena diena mokejo 450 lt., bet grojo nuo kazkur 7 vakaro irki kokiu 5 ryto - na, kol visi issiskirste.
o musu vestuvese jie grojo ir mus islydint, ir sutinkant, ir iki kazkur 6 ryto, bet kiek sumokejo nebepamenu, bet ar tai 600 ar 700 lt. Jie irgi dviese.

jei ne is kedainiu buvo?
Atsakyti